- 11 Nisan 2019
- 973
- 4.274
- 63
- 42
- Konu Sahibi panic_attack
-
- #5.801
28 günlük döngü bat bugün :)tanıyo musun bilmem meryem ve selozy var kuzu... hadi yazalım batları north liste yapıcah :)
gelicek Allahın izniyle hatta ben bunu yazıyorum amaSağol kuzum. Hala inanamıyorum ama değdi valla :)
Bugün de öncecilekliturta_33 dan sonra da benden güzel sayılar gelir inşallah.
bilmemm... daha ne olabilir belki deneme süresi ve döngü süresi ama çokta gerekli değil.Haydin gizlar BAT yazmaya
Böyle bi sey yapim mi arkidesler?
NORTHCAROLINA 25 HAZIRAN
Daha ayrintili bir seyler yazayim mi?
bat bugün :)Yani nickname/BAT Tarihi/yumurtlama tarihi gibi de yapabilirim. Sadece Bat da yazabilirim.
Ama yazin batlari yapem
burda olsun yaaaa ben burayı seviyom... :)Gelin beraber bekleyelim BATlari diye konu mu acsam rakip konu paniğe
Aslinda ivit topluca yazilsa yapiyim ama duzenleme yapmak gerekicek hep dimi haklisin
misli misli katlanmış çıksın inşallah değerler... bakalım neler isteyecek bebiş daha bunun aşermesi var..yaklaşık 15 gündür sabah 2 yumurta yiyorum ,sabah uyandım bi ilaç içtim midem bulandı kan vericektim heyecandan diyorum eşim hamilesin ya ondandır diyor ben hala inanamadığım için
geçolsun güç olmasın kuzum...Uff en geç benim 2 Temmuz da ben varımNorthCarolina
benim hep öyle erken başlar hiç akıntıyla takip edemem o işi...:)Bu arada ovü testi yaptım tertemiz daha varmış benim yumurtlamaya ama akıntılar erken başladı bu ay
çilekli mi derken panic ikiz süprizi yapıyormuş... :)cilekliturta_33 panic_attack ikinizden de güzel haberler gelsin inşallah, kat kat katlansın değerleriniz, bu arada panick senin ki de ikiz olmasın içimden acaba ikiz mi dedim değerinde yüksek bölünüp ikiz olabilir
Hosgeldin Fatma. Tatilde hiç giremedim ben.iki gündür bakıyorum mesajlara. 23 gibi olurum sanırım histerskobi öncesi günü güne oluyordum da şimdi iki seferdir iki üç gün öncesi oluyorum. Gecen ay 25 oldum bakalım insallah 10 ay olmayıp lohusa olruzzzAhan da bi ortak daha sen de gel ☺
16 haziranda beni yazar misin canim
Sende Hosgeldin16 haziranda beni yazar misin canim
HosgeldinHuhuuuu 22 haziran da benden
kızlar son durum bildiriyorum malum bugün bat günüm ve bi türlü test yapamadım bundada vardır bi hayır diyorum. ufaktan diz kapaklarım ağrıyor. eğer olucaksam zaten 2-3 saat içinde çok ciddi ağrılarım başlayacaktır.. 2-3 saate ağrı çoğalmazsa yanıma test aldım saate maate takılmayıp yaparım.. bu arada telefonumu evde unutmuşum 5 te yatıp 8 de kalkınca sabahları ben ben değilim... :)cilekliturta_33 test sonucunu yazarsın araca PC den girerim artık.. panic_attack yol nasıl gidiyor kaç saat kaldı..ye kuzum acıktıkça durun doyur yiğenimi yarasın ikinizede...
Amin cnmmaşallah, güle oynaya büyüsün inşallah canım
Ay kızlar benimde dün bi başım ağrıdı dayanamayıp ağrı kesici içtim. BAT 18 Haziran hamilemiyim acabakurtaj oncesınde benım de dayanılmaz mıgren agrılarım tuttu, doktorum demıstı hamılelık mıgrenı daha tetıkler agrıların olacak artabılır falan, senınkı allah korusun mıgren degıl ınsallah ama, demek hamılelık hormonları agrıyı tetıklıyosa evet bas agrısı da hamılelık belırtılerı arasında sayılır :) amaannnn hamılesın kızım, anasın sen ana ne dıyecek bas agrısı beaaa
Kanama alanı oluyo kendi kendine atar inşallahhh ikiz hemii tedavi değil demi senin?Kızlar bugün doktora gittim iki kese dedi var ama kanama gözüktü
Eki Görüntüle 2277992
İkiz mi yani? Bir de rahim içinde keseler yakınında kanama alanları olabiliyor ama birçoğu hamileliği etkilemeden ara ara küçük kanamalarla atılıyor. Kanama görünce korkutuyor her seferinde tabi ama inşallah sorunsuz devam eder hamileliğin. Allah bağışlasın yavrularını sana.Kızlar bugün doktora gittim iki kese dedi var ama kanama gözüktü
Eki Görüntüle 2277992
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?