- 11 Nisan 2019
- 973
- 4.274
- 63
- 42
- Konu Sahibi panic_attack
-
- #7.341
Ahanda ben böyle yapsam benim tankerde bişeycik kalmaz emin yani anca taaaa ertesi günü anca wc yolu görünür mecbur içmem lazım yani bişey.. normal şartlarda yiyip içerken bilem 2 kere tanker boşaltırım ben oda 24 saatte ..Allah seni yaaa tanker nerden aklına geldi..tankeri işten çıkmadan boşalt,eve gidene kadar bekle,bişey içme,yemek hazırla üst baş değiştir derken,tankerde kalan yeterince beklemiş olacak kuzu
Kız ayacıkları üşüttün sen enfeksiyon atlatıyon bence sen gene görün tabi buraya gelince bi doktora.. Ben sizin ordaki toktorları sevemedim bi !!!çağırmışlardi ya beni hastaneden, gittim prof tas degil dediyeniden sidik tahlili yaptilar gene kan varmiş. idrar yoluna kamerayla neyse artik onun adı kamerayla girip bakilmasi gerekmiş. iki hafta sonraya anca randevu veriyorlarmiş. dedim trye tupe gidiyorum bekleyemem madem tas yok. orda baktir şikayetin devam ederse dediler. musteceble konusurum o nederse artik. bi derdi yine savusturdum diyelim
Kocaya soz vermesem şimdiden baslarim 28 adet testim varbak şimdi 5 güne kalmaz sen kendini yine gaza getirisin ahanda buraya yazıyorum. :)@Senella ama bencede yap yaaaa..
Bence bide endokrine git çünkü hamilelikte 2,5 altında tutmak istiyorlarBenim 3.3 çıktı doktorum hamileliğin başında normal ilaca gerek yok dedi,endişeleniyorum ben de gidip bi başka doktorun da fikrini almalıyım sanırım
üzülmüyoruz önümüzdeki maçlar için yeni yumyumlar gelicekk..Hanımlar beklenen adet geliyor. Buay da olmadı... Hayirlisi artık nasipten ötesi olmuyor
1 temmuz say bat gününü cancanim o zaman :))ama şimdi senle o farklı şu durumda sana da bat günü baskı yapmayacağımızın garantisi yookk :))
Oldu canım başka1 temmuz say bat gününü cancanim o zaman :))
sonra sıra 36lıklarada gelcek ama dimiiiiiiii ...ıyı ol guzelım, masallah, hersey daha ıyı olacak ve hep ınandıgım gıbı, allah daha guzelını verecek olmasa daha zorunu yasatmaz, moral bozmak yok, kehanetler tıtrestı, 38 lıkler bu ay gebe, hadı sız sıranızı savın, sıra onumuzdekı ay bızde ınsallah :) 38 grubunda sen kaldın cunku bız senı beklıyoruz canım, gorevını tamamla bıran once saglıkla :)
kendini bilen anne budur işte...ilaçla çözülüyorsa sorunda yok dimektir. çok önemliyse enox markası biz buradan bakalım kargolayalım canım..Tahmin ettiğim gibi TSH yükselmiş 3,42 çıktı doktoruma söyledim yarın endokrine gideceğim normalde böyle bi sorunum yok ama hamilelik troidi oluyor neyseki ilaçla çözülüyor
Bu arada ben enox kan sulandırıcı iğne kullanıyordum depolarda hiç biyerde bulamadık oksapar bulduk muadiliymiş
sona yaklaştıkca ikna edersin sen o kocayı ben bundanda eminim..Kocaya soz vermesem şimdiden baslarim 28 adet testim var
Canim cok sagol5 gun adet gordunuz ve bitti.
6. gun deneme
8. gun deneme
10.gun deneme
11.gun mutlaka denenecek
12.gun (ovulasyon gunu) mutlaka denenecek
13.gun (O+1) mutlaka denenecek
14.gun (O+2) mutalak denenecek
15. gun (O+3) ara ver (Allah'a sukur)
16. gun mutlaka denenecek
marjonun affına sığınarak kopyaladım sana
Sağol canım benim muadili de olur dedilerkendini bilen anne budur işte...ilaçla çözülüyorsa sorunda yok dimektir. çok önemliyse enox markası biz buradan bakalım kargolayalım canım..
Ayyy çok sevindim çok güzel sağlıcakla büyüsün annesinin kucağına gelsin bebişinKarından ultrasonla gördük keseyi 8 mm.
Tam güzel yere yerleşmiş dedi doktor. Rahim iyi, kanama yok. Her şey yolundaymış
Nabzım 95 idiHaftaya Pazartesi yolk sac gözlemi için randevu verdi. Zorlasak kalp atışını duyabiliriz ama farklı bi ultrasona sokmak istemiyorum gerek yok dedi. 2 hafta sonra kalp atışını duyarız dedi.
İlaçları sordumcilekliturta_33
Her merkezin ayrı protokolü varmış kullanılacak miktar ve süre için. Müstecep Bey'in asistanı kalp atışına kadar aynen devam dedi.
Süt içeceksen günde 2 bardak pastorize, sevmiyosan kendi yaptığın yoğurttan günde 2 kase, arada ceviz fındık badem, küçük balıklar, somon, yöresel balıklar yenecekmiş. Beyaz ekmek yasak, tam buğday ekmeği yenecek. Bir fincan türk kahvesi ve 3 bardak çay limiti verdi. İlk 12 hafta cinsel ilişki yasak. Sonrasına bakıcaz dedi. Vinalac multivitamine 9 ay devam ederiz omega 3 ekleriz dedi bi ara dedi.
Ağrılar normal dedi. Çok şiddetli ani ağrı veya ağrısız kanama olursa haber ver dedi.
Ekstra doktor görüşü iyidir diye bu kısmı gebelerimiz için yazdım. :)
@flx77 kesinlikle katiliyorum.
Gecen BDV'de biri yazmis yok sezeryanla dogum yapan yarim insanmis, yok bebek hayata 1-0 geriden basliyormus.
Burda bi arkadasim (yurtdisi) doktorlarin normal dogum israri nedeniyle bebek oksijensiz kaldi, 3 hafta hastanede kaldilar.
Bitanesi vajinal dogum dikislerinin sayisini bilmiyor, depresyona girdi. Dogum fobisi olustu.
Herkes ister her sey normal seyrinde gitsin ve normal dogursun; ama mecburi durumlar olabiliyor. Sezeryanin öcü gibi gosterilmesi sacma.
Doktorum da öyle dedi bugün. Sen hep sağlıklıydın niye ilk denemede tutmayacağını düşündün ki dedi. 6.güne bekletildiği için, cc olduğu için, tüp bebek garanti olmadığı için, 5aa ile negatif olan yığınla yorum okuduğum için dedim. Al o zaman bu da sana kapak olsun dedi, fotoğrafını verdi.
18 sene sigara kullanmasam doğal yoldan olacaktı belki de dedim ama doktor bizim spermle yumurtanın bir türlü buluşamadığını ya da spermin yumurtanın zarını bir türlü delemediğini düşünüyo.
[/QUOTE
Acaba 18.gün baktığından olabilirmikızlar merhaba biz 10 haziranda Bülent Tıraş'ta muayene olduk adetin 18.günüydü ve yumurtlama olmuştu
yumurta rezervi azalmış dedi solda basit bi kist var 23 mm sağda 4 tane yumurta var prp yöntemini önerdi prp yöntemi ile normal yolla hamile kalan 14 hastası varmış ve bize direkt tüp bebek dedi
şimdi sizlere sorularım şunlar
1. yumurta kontrolü normalde adetin 3. günü olmaz mı?
burdaki dr (Şanlıurfa ) iki aydır adetin 3.günü kontrollerde sağda 4 solda 5-6 gibi yumurta sayısından bahsediyordu ve hiç rezerv az demedi anlamadım
2. yumurta rezervini arttırmak mümkün mü? mümkünse neler yapabilirim?
tecrübeli arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim bayağı moralimi bozdu açıkcası Bülent bey
Sagolasin MarjomTabii, tehlikeli durumda doktorun israr etmesi tamamen doktorun hatasi. Doktor gerektiginde mudahale etmek icin orda zaten, ne diye zorlamislar anlamak mumkun degil. Dogum baslar, yolunda gitmiyorsa, olmuyorsa doktorun mudahale etmesi lazim. Cok gecmis olsun arkadasina.
Bilmiyorum ki kuzumAcaba 18.gün baktığından olabilirmi
Yok gelmedi dedim dr dan korkar bu gün gelir yok oda olmadı. Dişciye giderken hep ağrım gider benim@Zeyneppp83 geldimi regl in
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?