Gebeliğe Hazırlık Mayıs'a odaklanmış bir gebeliğe hazırlık hikayesi :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
tankeri işten çıkmadan boşalt,eve gidene kadar bekle,bişey içme,yemek hazırla üst baş değiştir derken,tankerde kalan yeterince beklemiş olacak kuzu
Ahanda ben böyle yapsam benim tankerde bişeycik kalmaz emin yani anca taaaa ertesi günü anca wc yolu görünür mecbur içmem lazım yani bişey.. normal şartlarda yiyip içerken bilem 2 kere tanker boşaltırım ben oda 24 saatte ..Allah seni yaaa tanker nerden aklına geldi..

Kız ayacıkları üşüttün sen enfeksiyon atlatıyon bence sen gene görün tabi buraya gelince bi doktora.. Ben sizin ordaki toktorları sevemedim bi !!!

sonra sıra 36lıklarada gelcek ama dimiiiiiiii ...

kendini bilen anne budur işte...ilaçla çözülüyorsa sorunda yok dimektir. çok önemliyse enox markası biz buradan bakalım kargolayalım canım..

Merhabalar Ben de dün regl oldum 2. Denememiz de boş geçmiş skor yok ovulasyon testi stoklarımı yeniledim Bugün bal tarçın çörek otuna başladım. Adetim bitince süt+maydonoz buharı yapıcam. Aile hekimine gidip kan verdim d vitaminim çok düşük çıktı bir de d vitaminine başlıyorum. Umarım hepsi birleşince bir sonuç alırım bu ay

Canim cok sagol

Ayyy çok sevindim çok güzel sağlıcakla büyüsün annesinin kucağına gelsin bebişin

Tabii, tehlikeli durumda doktorun israr etmesi tamamen doktorun hatasi. Doktor gerektiginde mudahale etmek icin orda zaten, ne diye zorlamislar anlamak mumkun degil. Dogum baslar, yolunda gitmiyorsa, olmuyorsa doktorun mudahale etmesi lazim. Cok gecmis olsun arkadasina.

Acaba 18.gün baktığından olabilirmi

Sagolasin Marjom
Nasi gidiyo hamişlik?
Darisi bizlere inşallah.
Sağlikla al kucagina

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…