- Konu Sahibi panic_attack
-
- #7.361
Benim bugün kasıklarım çok agrıdı sol tarafta ara ara batma girip çıkıyor 12 gün gecikmeYok gelmedi dedim dr dan korkar bu gün gelir yok oda olmadı. Dişciye giderken hep ağrım gider benim
Geçen ayda gecikmişti senin dimi? Yanlış mı hatırlıyorum. Ondan önce nasıldı düzenli mi? Noluyo bize bi anlasamBenim bugün kasıklarım çok agrıdı sol tarafta ara ara batma girip çıkıyor 12 gün gecikme
Benim gibi evham abidesine anca o gider kuzu, benim bi arkadasin tanıdığı oldu öyle, pko varmis hep adet görmezmiş aylarca, kilo da varmis baya,6. Ayinda ogreniyor, karnim agriyo diye gidiyor doktora, yaş da 40 lardayalnız o gebelıgı oyle bı gızleyeceksın kı, rahmının bıle haberı olmayacak kı ne testlere ne ultrasona ne kana hıcbırseye soylemeyecek kı 6 ay hıbıryerde cıkmasın, o kaa gızlı yanı, hakkını veremeyeceksen gızlı gebe olma aleni gebe ol, tekrar dusun gulum
Düzenliydi. 1 gün bile şaşmazdı. Bende anlamadım ağrı var gelen giden yok. Memişler ağrıdan yan yatamıyom sırt üstü yatmaktan bihal oldum değüşükGeçen ayda gecikmişti senin dimi? Yanlış mı hatırlıyorum. Ondan önce nasıldı düzenli mi? Noluyo bize bi anlasam
Şu seminer bitsin eve gideyim Dr a çıkcamGeçen ayda gecikmişti senin dimi? Yanlış mı hatırlıyorum. Ondan önce nasıldı düzenli mi? Noluyo bize bi anlasam
Şakası bir yana tabiki, umarim bu gecikmen bebektendir bunu kendim için ister gibi istiyorum hepimiz için, degilse de umarim Ramazandan dolayi, hava değişimden dolayi bir kereligine şaşmiştir kuzumheç eylenceli değil tavsiye etmiyom :)
Ya cancannn normal insan gibi davranmak istiyorum bir ay daOldu canım başka
Ayy gecen ay da bekle dedi ama sözmü falan dememisti, arkadaşımın israriyla yaptım aman bi tafra, rahat olmazsan olmaz tabi falan, utanmasa ben test yaptim diye hamile kalmadigimi iddia edecektisona yaklaştıkca ikna edersin sen o kocayı ben bundanda eminim..
Sagolasin Marjom
Nasi gidiyo hamişlik?
Darisi bizlere inşallah.
Sağlikla al kucagina
Geçen ayda gecikmişti senin dimi? Yanlış mı hatırlıyorum. Ondan önce nasıldı düzenli mi? Noluyo bize bi anlasam
Benim gibi evham abidesine anca o gider kuzu, benim bi arkadasin tanıdığı oldu öyle, pko varmis hep adet görmezmiş aylarca, kilo da varmis baya,6. Ayinda ogreniyor, karnim agriyo diye gidiyor doktora, yaş da 40 larda
7,5 aylik doğum yapıyor, sadece 45 gün hamile olduğunu biliyor,kese bebek kalp atisi derdi yok, cinsiyet heyecani,tarama testleri gerginligi yok, tertemiz kafa, çok özenmiştim o zaman
Ya evet o bir risk ama zaten bizde ki durum sürekli bebek bekler durum olduğundan yanlış birşey yapmamaya çalışıyoruz hep, mum gibi, asker gibi bekliyoruz, yav dişim ağrıdı da bi ilaç içmedim daha bata 12 gun varken :))Ben de o durumda bilmeden yanlis birsey yerim, icerim vs ondan korkarim. Sakinan goze cop batarmis gerci, baksana ne guzel sakin sakin hamilelik gecirmis :)
Kadının şokunu hayal bile edemiyorumBenim gibi evham abidesine anca o gider kuzu, benim bi arkadasin tanıdığı oldu öyle, pko varmis hep adet görmezmiş aylarca, kilo da varmis baya,6. Ayinda ogreniyor, karnim agriyo diye gidiyor doktora, yaş da 40 larda
7,5 aylik doğum yapıyor, sadece 45 gün hamile olduğunu biliyor,kese bebek kalp atisi derdi yok, cinsiyet heyecani,tarama testleri gerginligi yok, tertemiz kafa, çok özenmiştim o zaman
Benim memitolar az normale döndü sanki regl olumda bitti gibi bi ruh halindeyimDüzenliydi. 1 gün bile şaşmazdı. Bende anlamadım ağrı var gelen giden yok. Memişler ağrıdan yan yatamıyom sırt üstü yatmaktan bihal oldum değüşük
panic_attack sen D vitamini ayrıca kullanıyormusun önce kullanıyordun diye hatırlıyorum da
Bencede bi görün ne derdi varda şaştı böyleŞu seminer bitsin eve gideyim Dr a çıkcam
Insallah kuzum. Ya dayanamam ben hep böyle dengesiz olursa nasıl sinirli gerginim anlatamam sana kendi gerginligimden yoruldum yeminleŞakası bir yana tabiki, umarim bu gecikmen bebektendir bunu kendim için ister gibi istiyorum hepimiz için, degilse de umarim Ramazandan dolayi, hava değişimden dolayi bir kereligine şaşmiştir kuzum
Yaw bu erkeklerin tepkileri niye bu kadar benzer yahu.Ayy gecen ay da bekle dedi ama sözmü falan dememisti, arkadaşımın israriyla yaptım aman bi tafra, rahat olmazsan olmaz tabi falan, utanmasa ben test yaptim diye hamile kalmadigimi iddia edecekti
Yapma kuzum o kadar da ama yaaaYa evet o bir risk ama zaten bizde ki durum sürekli bebek bekler durum olduğundan yanlış birşey yapmamaya çalışıyoruz hep, mum gibi, asker gibi bekliyoruz, yav dişim ağrıdı da bi ilaç içmedim daha bata 12 gun varken :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?