Gebeliğe Hazırlık Mayıs'a odaklanmış bir gebeliğe hazırlık hikayesi :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
bunla geçmiş olsun gözün aydın inşallah ondan da bişiy çıkmıyorrr...
her şey tamam da sidik ne la idrar neyine yetmedi :))

hahahah,valla kendime güldüm sonra,nolmuş kı belki bende gizli gebelik yaşamak istiyom @Zeyneppp83 le birlikte

yalnız o gebelıgı oyle bı gızleyeceksın kı, rahmının bıle haberı olmayacak kı ne testlere ne ultrasona ne kana hıcbırseye soylemeyecek kı 6 ay hıbıryerde cıkmasın, o kaa gızlı yanı, hakkını veremeyeceksen gızlı gebe olma aleni gebe ol, tekrar dusun gulum

en azından taş degıl canım, burada doktorun zaten senı ıyı edecektır mutlaka ve yavrunu da alıp gıdeceksın ınsallah

en azından taş degıl canım, burada doktorun zaten senı ıyı edecektır mutlaka ve yavrunu da alıp gıdeceksın ınsallah
aminnnnnn.ha gayret 2 gun kaldi engelleri gibi atlaya atlaya bi hal oldumsimdi yayildim cimenlere kocanin gobukun de. elektirikimi boşaltıyorum

flx77 kesinlikle katiliyorum.
Gecen BDV'de biri yazmis yok sezeryanla dogum yapan yarim insanmis, yok bebek hayata 1-0 geriden basliyormus.
Burda bi arkadasim (yurtdisi) doktorlarin normal dogum israri nedeniyle bebek oksijensiz kaldi, 3 hafta hastanede kaldilar.
Bitanesi vajinal dogum dikislerinin sayisini bilmiyor, depresyona girdi. Dogum fobisi olustu.
Herkes ister her sey normal seyrinde gitsin ve normal dogursun; ama mecburi durumlar olabiliyor. Sezeryanin öcü gibi gosterilmesi sacma.

ayyy bi de ablaları dedin,vurdun beni kalbimden
ahhh kalbim

aminnnnnn.ha gayret 2 gun kaldi engelleri gibi atlaya atlaya bi hal oldumsimdi yayildim cimenlere kocanin gobukun de. elektirikimi boşaltıyorum

ıyı ol guzelım, masallah, hersey daha ıyı olacak ve hep ınandıgım gıbı, allah daha guzelını verecek olmasa daha zorunu yasatmaz, moral bozmak yok, kehanetler tıtrestı, 38 lıkler bu ay gebe, hadı sız sıranızı savın, sıra onumuzdekı ay bızde ınsallah :) 38 grubunda sen kaldın cunku bız senı beklıyoruz canım, gorevını tamamla bıran once saglıkla :)

bence de sacma canım. bence en garanti ve rahat yontem hem cocuk da rıske gırmıyor aslında, ama kısının ruh ve fızıkı halıne gore uygun olanı kendı secmesı, kımsenın baskısı olmadan duygusal olarak ıncıtılmeden.

Tahmin ettiğim gibi TSH yükselmiş 3,42 çıktı doktoruma söyledim yarın endokrine gideceğim normalde böyle bi sorunum yok ama hamilelik troidi oluyor neyseki ilaçla çözülüyor
Bu arada ben enox kan sulandırıcı iğne kullanıyordum depolarda hiç biyerde bulamadık oksapar bulduk muadiliymiş

O zaman kız mi bizimkiler, hani erkekti :) bir karar verin.

gec tutundularsa kesın erkek, kese boyutuyla anlıycaz artık, ama mesajı yazarken ablaları dedım bırınızınkı kız bırınızın erkek de olabılır o konuda hıslerım cok guclu degıldır benım. hayatımda bır kere bır arkadasımda cınsıyetını ruyamda gormustum ve o ruyamda gordugum anı 7 yıl sonra gercek hayatta yasadım. onun dısında kendı oglumun cınsıyetını bıle bılemedım ılkokuldan berı erkek olsun ısteyıp, cınsıyetı konusunda ıddıaya gırerken kız demıstım kaybetmıstım saglıklı olsunlar da bırı kız bırı erkek olsun sıralaması onemlı degıl ıkınızın de kızlar

Kizlar kizlar Marjo bacinin taktigi neydi
5 gun adet gordunuz ve bitti.
6. gun deneme
8. gun deneme
10.gun deneme
11.gun mutlaka denenecek
12.gun (ovulasyon gunu) mutlaka denenecek
13.gun (O+1) mutlaka denenecek
14.gun (O+2) mutalak denenecek
15. gun (O+3) ara ver (Allah'a sukur)
16. gun mutlaka denenecek
marjonun affına sığınarak kopyaladım sana

Benim 3.3 çıktı doktorum hamileliğin başında normal ilaca gerek yok dedi,endişeleniyorum ben de gidip bi başka doktorun da fikrini almalıyım sanırım

ya ben karar aldım ya bekleyecem diye,ondan utancımdan baskı yapamıyorum
ama bende Senella akşamm akşammm akşamm diyorum
bak şimdi 5 güne kalmaz sen kendini yine gaza getirisin ahanda buraya yazıyorum. :) Senella ama bencede yap yaaaa..

ahaha sormaa bir de boş boşş saçlarımdaki tokalarla uğraşmıştı garibimm.. sonra kardeş kardeş uyuduk
tipik yeni damat problemi .. damatların firkete saç spreyi ve tel tıkayla imtihanı.. çıkarttığı her tokaya yeni bi element keşfedercesine atılan bakışlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…