Gebeliğe Hazırlık Mayıs'a odaklanmış bir gebeliğe hazırlık hikayesi :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bakalım taminler doğru çıkacakmı? Sağ gösterip soldan golü atmasın

cilekliturta_33 senin ikizler kocaman oldular. Ben olsam ben de bu kadar beklemezdim. Ki beklemedim7 haftalık olunca kalp atışını duymak istedim kalkıp gittim randevuyu beklesem daha görememiştim. Ohooo streslendim ama beklerken. Hiç değilse kalp atışını gör sonraki randevunun acelesi yok. 7.haftadaydın dimi?

5+5 olması lazım onun. 3 gün var aramızda.

5+5 olması lazım onun. 3 gün var aramızda.
Daha erkenmiş. Anladıım o zaman kese için muayeneye gerek duymamışlar, direkt kalp atışı için çağırmış . Ama çok geç. Yine de ben olsam giderdim :) kese boyutunun gününe uyumlu olması vs değerlendirilir,içi rahatlar.

:))) beni gören duyan dinleyen sen nasıl angaralısın der zateenn
Yahu o değilde elalemi konumuza dahil ettim yokmu silmenin bi yolu. . ettiketledigim sevgili hanım efendi hala merak edip okuyosaniz sizde kusura bakmayın elalem derkende tanışmıyoruz babinda

Ben de giderdim. Kesenin yerini görmeden rahat edemezdim. :)

Canım transfer tarihime göre 5+5 gözüküyor kese görünür amma bekliyoz bu analık çok sabır isteyen bişeymiş yav hep bekliyorum

istanbuldan merhabalarrrr fırsat olmadi girmeye dun. dun cok guldum cok agldim kavusmak ne guzel ne guzelllll. memorialde ki randevuma gitmedim. yarin fulya bahçeci ye gidecegim.opuyorum sizi okuyamadim msjlari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…