- 11 Nisan 2019
- 973
- 4.274
- 63
- 42
- Konu Sahibi panic_attack
-
- #7.801
Bakalım taminler doğru çıkacakmı? Sağ gösterip soldan golü atmasınBenim garanti kız. İki adet sivilcem çıktı ve yüzüm gözüm şiş uyanıyorum. Et cazip gelmiyor. O kadar bıkkınlığa rağmen lambada yapasım var ama yasak. Rüyama giriyo artık o dereceHcg yüksek.
Kızım vatana millete hayırlı olsun.
Yaw nebileyim aslında amacım cilekliye yazmakti bende olsam dayanamam gizlice giderim kontrole diyeNe dedin napmaya çalıştınn bacııı
evet ya diye biri etiketlenmiş sanırıımm dayanamazdımı anladım tabisiiiYaw nebileyim aslında amacım cilekliye yazmakti bende olsam dayanamam gizlice giderim kontrole diyeDu etiketliyim bari cilekliturta_33
Oğretmenim benim yaa nasıl çözmüş amaBen olsam ben de dayanamazdım demek istemiş. :)
Yaw onu nasıl yazıp etiketledim hiçbir fikrim yokevet ya diye biri etiketlenmiş sanırıımm dayanamazdımı anladım tabisiii
Bide sanırım diyo bak bak. Kabak gibi etiketlemisim işte kibarligini nezaketini yediğimevet ya diye biri etiketlenmiş sanırıımm dayanamazdımı anladım tabisiii
cilekliturta_33 senin ikizler kocaman oldular. Ben olsam ben de bu kadar beklemezdim. Ki beklemedim 7 haftalık olunca kalp atışını duymak istedim kalkıp gittim randevuyu beklesem daha görememiştim. Ohooo streslendim ama beklerken. Hiç değilse kalp atışını gör sonraki randevunun acelesi yok. 7.haftadaydın dimi?
:))) beni gören duyan dinleyen sen nasıl angaralısın der zateennBide sanırım diyo bak bak. Kabak gibi etiketlemisim işte kibarligini nezaketini yediğim
Daha erkenmiş. Anladıım o zaman kese için muayeneye gerek duymamışlar, direkt kalp atışı için çağırmış . Ama çok geç. Yine de ben olsam giderdim :) kese boyutunun gününe uyumlu olması vs değerlendirilir,içi rahatlar.5+5 olması lazım onun. 3 gün var aramızda.
Yahu o değilde elalemi konumuza dahil ettim yokmu silmenin bi yolu. .:))) beni gören duyan dinleyen sen nasıl angaralısın der zateenn
sanırım muneye mesajını şikayet edersen halleder. :)Yahu o değilde elalemi konumuza dahil ettim yokmu silmenin bi yolu. .ettiketledigim sevgili hanım efendi hala merak edip okuyosaniz sizde kusura bakmayın elalem derkende tanışmıyoruz babinda
Daha erkenmiş. Anladıım o zaman kese için muayeneye gerek duymamışlar, direkt kalp atışı için çağırmış . Ama çok geç. Yine de ben olsam giderdim :) kese boyutunun gününe uyumlu olması vs değerlendirilir,içi rahatlar.
Kızlar bu hormon testleri aç tok farkedermi? Yemek yicem ona göre acil cevap plz
Canım transfer tarihime göre 5+5 gözüküyor kese görünür amma bekliyoz bu analık çok sabır isteyen bişeymiş yav hep bekliyorumcilekliturta_33 senin ikizler kocaman oldular. Ben olsam ben de bu kadar beklemezdim. Ki beklemedim 7 haftalık olunca kalp atışını duymak istedim kalkıp gittim randevuyu beklesem daha görememiştim. Ohooo streslendim ama beklerken. Hiç değilse kalp atışını gör sonraki randevunun acelesi yok. 7.haftadaydın dimi?
Ben de giderdim. Kesenin yerini görmeden rahat edemezdim. :)
hiç üzülme kuzumm doktorun ne dediyse o.. gidince gümbür gümbür kalp atışlarıyla geleceksin inşallahh
İnşallah canımhiç üzülme kuzumm doktorun ne dediyse o.. gidince gümbür gümbür kalp atışlarıyla geleceksin inşallahh
caneye katiliyorum ferah tut kendini duyacaksin erkendirİnşallah canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?