Gebeliğe Hazırlık Mayıs'a odaklanmış bir gebeliğe hazırlık hikayesi :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aminn kuzum

Allah yardimcin olsun,insAllah saglikla hayirlisiyla hepimiz evlatlarimiza kavusuruz

Geçmiş olsun canım inş kolay ve iyi geçer

Neden ağlıyorsun ki sorun varsa kalmaları gerekmiyor gibi geliyo bana. zAten tüp bebek düşünüyorsun. Tüp bebek tedavisinde gerekmeyecek. Sadece doğal yoldan hamile kalamazsın. Sağlıklıysa tabiki kalacaklar ama sorunluysa ne bileyim alınması sorun değil sanki

Canım
Bu tedavi iyi geçer umarım. Kaliteli ve yeterli sayıda yumurta toplanır, kaliteli embriyolar da nazlı bebeğin olarak seninle olmayı seçer umarım

Canım ya sen o doktorları bir kenara bıraksan da, atla uçağa gel burda bir profesöre gözük ikinci bir görüş al, baktın aynı diyor dönersin olursun ameliyatını, en fazla gelip 1bin tl tutsun, icin rahat eder. Ameliyatlara rahat girmek cok önemliymis. ayrıca kalbini narkozu neden söylemedin. Çok yanlış yapmışsın. Önce sen önemlisin sonra bebek. Biz iyi olmazsak bebeğimiz iyi olur mu?

Yoo negatif değil ki. Şayet artmış sonra düşüşe geçmediyse bu yükseleceği anlamına gelir. Ben hiç negatifte <1.20 altından başka sonuç görmedim.
Eğer adet olmazsan dikkatli ol seyahatin boyunca, yanina testte al nolur nolmaz. Lekenin üstünden kaç gün geçti ki.

dennisgo ve panic_attack tüp bebe güzelleri tedaviniz hayırlı olsun. Ne yaptınız ne ilaç kullandınız bizi günlük bilgilendirin burda fikrimiz oluşsun süreç nasıl gidiyor. Inşallah önce yumoslar sonra embriyolar sonra da bebeler gelişir güzel güzel.

can09e biz beyanname yapmaya devam:)

Benim ovu testlerinde çizgi mizgi yok, karnım davul gibi ve ağrıyor. 6.gün yumurtladım mi sizce? Yoksa hala yumurtlayacak mıyım?

Senella öyle mi diyorsun 5'in altındaki değerler negatif diyorlar. Yerleşme kanaması sandığım körolası şeyin üstünden 5 gün geçti. Ben de tam yabancı bir sitede 14 - 15. haftaya gelip de kan ve idrar testleri negatif çıkan kadınların forumunu okuyordum, umut fakirin ekmeği :) Yeni öğrendim ben bilen var mıydı? Böyle birşey de varmış. Bu kadar özel bir örnek olacağımı sanmıyorum ama valize hem ped hem gebelik testi koyacak kadar karıştı kafa. Neyse göreceğiz.

Ben bu sefer ovu testlerini takipte zorlandım bir de hergün bir bebe aspirini alıyorum o kadarcık şey etkiler mi sanmıyorum ama hep bulanık çıktı benim de, ben ya nasip deyip kafama göre takıldım.

Geçmiş olsun. Senin ne sıkıntınvardı tam olarak. Cano yazmış ama tam okumadan hemen yazayım dedim. Rahimde ki sıkıntılar için prof Yücel karaman Türkiye nin en iyisi bircok Dr ona gönderiyor. İnternet en arastırabilirsin. Brüksel tüp bebek merkezi de istanbulda Şişlide ben çok memnun kaldım ankarada üç kez de yapacaklarını söylemişlerdi prof Yücel bey 15 dk. Halleri çok sükür Allah razı olsun ondan. Ne sıkıntın varsa Brüksel tüp bebek merkezi ni ara orda Özkan beyle görüşmek istediğini söyle. Özkan bey koordinatör orda ona acık ve net ne problemin varsa anlat o bütün yapılanları biliyor seni çok güzel yönlendirir elinde ne varsa film tahlil hepsini söyle sana söylenenleri aktar o sana neler yapılabileceğini anlatır. Eger hoca yapar derse gözün kapalı git derim. Ben öyle yaptım çok şükür iyiyim Yücel beyi de herkese tavsiye ederim.bana Gazide ki Dr asagıdan basarım kesmeye olmazsa laporoskopi ye dönerim kanama falan olursa veya aksilik olursa rahmini alırım demişti cok şükür 15 dk da bitti gitti lazerle. Cok gecmiş olsun soragın birsey olursa özeldende yazabilirsin.

Güzel dileklerin için teşekkür ederiz canım. Bu ay güzel bir ay olur umarım, bizim nazlı bebeler de gelir artık :) senin anlattığın şikayet benim yumurtlama şikayetim ve hiç yanılmadı ovulasyon testi o dönemde.ama bence bu testler hata verebilir. Vücudumuzu en iyi kendimiz biliriz. Şu an senin yerinde olsam yumurtlayacak gibi bu günleri değerlendiririm.

Tedavime gelince, ben ilacımı buldum bence menopur.. her ne kadar amh ile uyumlu yumurta elde edemesem de en azından bir folikül de önden gitmiyor. Olanlar daha dengeli büyüyor. Benim opu yakın artık. 3. Gün 225 menopur ile başladım. 4 gün iğne vurdum. Kontrolde solda 5 yumurta sağda sıfır göründü. İki gün daha aynı doz vurdum, bu kez cetrotide eklendi. Dün kontrolde solda 6 sağda 1 göründü. Dün akşam da aynı iğneleri vurdum. Bugün tekrar kontrol var. Sanırım bugün çatlatma iğnesini vurdurur. Akşam bence 1 cetrotide, 2 tane pregnyl vurulur, yarın boş geçer, cuma sabahı da opu olur. Görünüşe göre opu ya 7 folikül ile gireceğim. Rahim kalınlığı dün 9,4 mm di. Transfer için uygun görünüyor. Yarışı kazanan kahraman embriyomuz olursa alacağım ve bebek olmasını bekleyeceğim artık :)
Bu arada arı sütü bal polen kaliteyi etkiledi mi kaç yumurta olduğuna göre anlayacağız gibi geliyor bana. Yaklaşık 5 haftadır kullanıyorum gerçi ama yine de bir etkisi olur umarım.

Buradaki kliniğin şefi, sigortanın karşılamadığı tüp bebek durumlarında Türk hastaları Yücel Karaman’a gönderiyor :) ben de oradan biliyorum ve herkes çok memnun. Bazı günler Brüksel’de de hasta bakıyor ama tüp bebek uygulamalarını Türkiye de yapıyor diye biliyorum.
Sende son durum ne şimdi canım ? Ne zaman doğal yoldan denemeye başlayacaksın. Ne kadar süre deneyeceksin?

Canım şu an her ne oluyorsa zaten gerçekleşiyor. En güzeli, olabilecek en sakin şekilde beklemek. Böyle stresler de olumsuz etkiliyor bizleri sonuçta. Bence sen iş gezisine odaklan adet başlarsa yapacak bir şey yok başlamazsa da dönünce testi tekrarlarsın ve umarım da pozitif görürsün.

Allah yardımcın olsun Armin . Ben iyi olacağına gönülden inanıyorum.
Operasyon ne zaman olacak?

Hadi bismillah. Çok güzel olsun herşey.

selam canım hayırlı olsun inşallah.. güzel haberini almak nasip olsuunn

Merhaba ben doktora gitmiştim çatlama için ayın 6 sı demişti ama ben tam 17 gün sonra adet gördüm..

Merhaba günaydın. Evet yurt dışından hastaları geliyor. Brüksel deki merkeze artık gitmiyormus sadece seminerlere gidiyormuş. Türkiye ye kesin dönüş yapmış artık. Ben hsg den sonra basladım lambadaya ama bu ay gebelik yok 1 mayıs bat . Yani 9 nisanda yasak kalktı. Benim film de sol tüpte acıcık yapısma baslamış ilaç geciyor ama akışkan degil dediler actılar film cekilirken. Yücel bey mükemmel dedi çok şükür. Fazla uzatmayın amh de düşük dedi olmazsa tüp yaptırın dedi. İnsallah dogal yoldan hamile kalırım tüpe gerek kalmaz. Seninde insallah yarısı kazanan kahramanların olur sıkı sıkı tutunur sana insallah. Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün

İnsallah hersey umdugundan daha iyi olur. Bu sefer kavustursun insallah

Günaydın gençler.
Muayene bitti. 9-10 yumurta görüldü ama bi tanesi 10,5 milimmiş. İstanbul - Aydın arası yaşanan doktor telefon trafiği sonrası o ölçüsü 10'u geçmemesi tercih edilen folikülün problem yaratabileceğine karar verdiler.
Hemen e2 ve progesteron testi yapılsın dedi Bahçeci. Yüksek çıkarsa tedavi iptal edilecek. Çıkmazsa da farklı bi protokol uygulanacakmış. Sayıyı arttırmaktan ziyade kalite arttırmaya yönelik iğneler verilecekmiş. "Famera destekleyelim" lafı geçti bi. "Dosyayı tekrar inceledim, daha birkaç ay önceki durumu çok daha iyiydi" dedi benim doktor. Bahçeci'deki doktorum da "stres kaynaklı olabilir" dedi. Geri kalan laflar hep latince zaten.
Ay allaam e2'yi maksimum kaç istiyo acaba? 70-80de tedaviye devam edilebiliyomuş. 50'nin altında çıkacağını hiç sanmıyorum zaten. İyice strese girdim şu an. Kan verdim bekliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…