Gebeliğe Hazırlık Mayıs'a odaklanmış bir gebeliğe hazırlık hikayesi :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben de çatlamak için belli bir boyuta gelmesi gerekiyor diye biliyorum.

Kullanmaya devam ederim zAten ne zararı var ki en fazla biraz bal ürünü yemiş olurum :) Sayı değil kaliteyi etkiliyorsa toplandığında anlarız zaten. Beş folikülden kaç yumurta çıkacak bakalım :)

inşallah en sağlam ve kaliteli olanını kucağında hoplatırken görmeyi nasip eder allahım, kuzum

Ben varım, cumartesi test günüm bugün dayanamadım sabah test yaptım tabii biey çıkmadı erken olduğunu biliyorum ama yine de biraz bozuldum, alışmak lazım ...
Moralini bozma daha çok erken, en azından 10. Gün olsun o zaman test yap, bunu söylüyorum da ben olsam her gün yapardım kesin, çok sabırsızımdır.

Çok geçmiş olsun, kürtaj sonrası hemen hamile kalan çok bunlardan biri niye sen olmayasın, inşallah bebişin bekletmeden gelmiştir ama anlayamadım niye ovü testi yapıp aklını karıştırıyorsun yap bi gebelik testi kafan biraz daha rahatlar.

Ben varım, cumartesi test günüm bugün dayanamadım sabah test yaptım tabii biey çıkmadı erken olduğunu biliyorum ama yine de biraz bozuldum, alışmak lazım ...
belirti var mı hiç,benimde pazartesi civarı test ama tık yok bende

Ama ovulasyon testinde LH yumurta çatlamasından hemen önce yükseliyor kuzum. Kasıklarınsa yumurta çatladığında ağrır ve LH testinde yükselme olmaz o gün.

Zaten sürekli hormon aldığım için farkı anlayamıyorum davul gibi oldum hormonlardan
anladım canım,benim geçen seferkinde kasıklarım patlayacak gibi olmuştu,ağrıdan uykumdan uyanmıştım,hatta 5-6 gün kala erken adet olacağım kesin diyordum,memitolara elektrik çarpıyor gibi oluyordu,şimdi bi cacık yok bende de

Arkadaslar merhaba :) bugun tam 1 sene once bebek istemeye karar verdik... bende vajinusmus hastaligi vardi iliskiye girememe 2.5 sene oyle gecti. Tam doktora gtmeye karar vermistim 10.000 TL vericektin. Son kez denemek istedim 4 kitap aldim ve kadinlar klubundeki bunu yenen kisilerle konusarak Allaha sukur bu hastaligi yendim. 22 nisan 2018 de bu olayi hallettgim andan beride cocuk denedik. Hic bi skini yoktu ama olmadi. Cin takvimine bende cok baktim ama suan 1 sene oldugu icin takvim flan umrumda diil olsun yeter kiz erkek farketmez genel olrak stres cok istemek dusunerek iliskiye girmek planli yapmak hepsi negatif yonde etkiler dedi doktor. Ama gel gorki bunun tam tersi nasil yapilir bilmiyorum. 34 yasindayim bende 2 ay boyunca o hamile kalmayi kolaylastiran jellerden kullanicam haziran gbide asilamayla devam etmek istiyorum artik :) Hakkimjzda hayirlisi artikk

Teşekkür ederim inşallah dediğin gibi olur. Üç gün geciktim gebelik testi de yapıyorum şimdilik bomboş. Geçen hamileliğimde meraktan elimdeki fazla ovulasyon testlerini de yapmıştım onlar da hep pozitifti birkaç gün üst üste o yüzden bu sefer de dayanamadım yaptım ama onlar da silik şimdi

canemm direksiyon sinavina girmem lazim bir hakkim var buna.kalırsam da sil bastan teori sonra direksiyon

ben de bir kitap var his ben varligini bile unutmusum tugce isinsu ol der ve olur guzel bir kitap d&r gezersen goz at derim :)

canemm direksiyon sinavina girmem lazim bir hakkim var buna.kalırsam da sil bastan teori sonra direksiyon

ben de bir kitap var his ben varligini bile unutmusum tugce isinsu ol der ve olur guzel bir kitap d&r gezersen goz at derim :)
İnşallah verirsin kuzu da gerek kalmasın bir daha girmene...
bakıyım kitaba sağol canım.

kitap masamda bekliyor okunmak üzere,arkadaşım tavsiye etti çok güzel diye,

kitap masamda bekliyor okunmak üzere,arkadaşım tavsiye etti çok güzel diye,
tesadufe bak hem de masan da:)))) ben de kuzenime tavsiye etmistim 2 yil once.okumus cok etkilenmis yazarla gorusmeye gittim abla demisti:) bakalim sen sevicekmisin..

tesadufe bak hem de masan da:)))) ben de kuzenime tavsiye etmistim 2 yil once.okumus cok etkilenmis yazarla gorusmeye gittim abla demisti:) bakalim sen sevicekmisin..
benim iş arkadaşım okumuştu, o dönemde ben bi bunalım takılıyordum,o zaman okuduktan sonra bana verdi,hala masamda valla,
Ramazan ayında kitap okumaya çok fırsatım oluyor,inşAllah bu ramazan okuyacağım canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…