- 9 Mart 2017
- 1.316
- 6.166
- 158
- Konu Sahibi panic_attack
-
- #1.201
Canım şu an için üzülecek bir şey yok bu sadece bir ihtimal ve istersen tüplerini aldırmaktan vazgeçebilirsin ameliyat öncesi doktoruna söylersin dediği gibi sorun varsa ameliyat sonrası karar verebilirsin buna, her ameliyat öncesi imzaladığımız evraklarda bir sürü kötü senaryo yazıyor ciddiye alsak tüp bebek opusuna bile giremeyiz. Bence panik yapmadan biraz düşün böyle bir sorun varsa ne yapardın ona göre operasyon öncesi kararını verip öyle operasyona gir bence.anstezi randevum iyi gecti . narkoz du kalpti bisi demedim . bana dediki doktor iki tüpünu de alabilriz cok kotululerse aglama krizine girdim suan bisi gorunmuyor ultrason da ama sana sormak zorundayim ihtimalleri sayiyorum dedi uzun bi aglama sonrasi tamam dedim cok kötülerse.asabim bozuldu. bide bir gece kalicakmisim . uyandigimda neyim kalmış olucak olasiliklari saydi beni mafetti kadin
Bence hala bir umut var 2 gün sonra gebelik testi yap, bu değer çok ortada bir değer. Bol şans canım güzel haberlerini bekliyoruz.Selamlar hanımlar
Daha evvelki sayfaları ara ara okuduğum için burada kimilerinin yaşadığı tıbbi sıkıntıları ve başladığı tedavileri bilmiyorum. İnşallah herkesin işi rast gider ve ardı ardına güzel haberler alırız. @arminch canım doktorlar hep temkinli ve gerçekçi olmak adına bazen felaket tellalı gibiler malum. İçini karartmamaya çalış. Ben de yarın 10 günlüğüne iş seyahatine çıkacağım için bugün dayanamadım kan testi yaptırdım, sonuç 2.42 hcg yani negatif. Adet olmadığım ve olacak gibi hissetmediğim gibi bir de halsizim ve devamlı garip kramplar içindeyim. Ancak dönünce baktırabileceğim kimbilir belki de kürtaj sonrası yapısal bir sorun oluştu, bu ay hiç yumurtlamadım ya da evet yerleşti umduğum şey yerleşemedi ama lekelenme yaptı beni boşuna umutlandırdı. Ne bileyim birşeyler döndü işte! Bakalım, sizlerden ne haberler gelecek, inşallah iyi şeyler görürüm burda.
Sakin ol canım, e2 sonucun çıksın benim dr e2 50 üstü çıktığında başlamıyor tedaviye, 2. Gün için 10mm büyük bir değer istenen 5 ve altı olması, büyük yumurtayı ya o ayki baskın yumurta erken büyümüş kontrol altına alamayız diye düşünüyorlar ya da kist şüphesiyle tedaviyle başlamıyorlar en sağlıklı sonucu e2 değerin gösterecektir, benim sabit bir kistim var 10mm lik her tedavi öncesi önlem amaçlı e2 ye bakılıyor 30-35 çıktığı için tedaviye başlanıyor, senin için hayırlısı ne olacaksa o olsun olumsuz bir şey olacaksa önümüzdeki ay başlaman çok daha mantıklı olur canımHofff daha başlamadan gerildim ya gız ben.
Kaç ay doğal yoldan deneyin dedi peki. Umarım doğal olur ama olmazsa da sonuçta tüp bebek seçeneği hep var. Güvendiğin bir doktorla tüp bebek denemek de senin şansın bence.Merhaba günaydın. Evet yurt dışından hastaları geliyor. Brüksel deki merkeze artık gitmiyormus sadece seminerlere gidiyormuş. Türkiye ye kesin dönüş yapmış artık. Ben hsg den sonra basladım lambadaya ama bu ay gebelik yok 1 mayıs bat . Yani 9 nisanda yasak kalktı. Benim film de sol tüpte acıcık yapısma baslamış ilaç geciyor ama akışkan degil dediler actılar film cekilirken. Yücel bey mükemmel dedi çok şükür. Fazla uzatmayın amh de düşük dedi olmazsa tüp yaptırın dedi. İnsallah dogal yoldan hamile kalırım tüpe gerek kalmaz. Seninde insallah yarısı kazanan kahramanların olur sıkı sıkı tutunur sana insallah. Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün
Sakin ol canım, e2 sonucun çıksın benim dr e2 50 üstü çıktığında başlamıyor tedaviye, 2. Gün için 10mm büyük bir değer istenen 5 ve altı olması, büyük yumurtayı ya o ayki baskın yumurta erken büyümüş kontrol altına alamayız diye düşünüyorlar ya da kist şüphesiyle tedaviyle başlamıyorlar en sağlıklı sonucu e2 değerin gösterecektir, benim sabit bir kistim var 10mm lik her tedavi öncesi önlem amaçlı e2 ye bakılıyor 30-35 çıktığı için tedaviye başlanıyor, senin için hayırlısı ne olacaksa o olsun olumsuz bir şey olacaksa önümüzdeki ay başlaman çok daha mantıklı olur canım
CanımGünaydın gençler.
Muayene bitti. 9-10 yumurta görüldü ama bi tanesi 10,5 milimmiş. İstanbul - Aydın arası yaşanan doktor telefon trafiği sonrası o ölçüsü 10'u geçmemesi tercih edilen folikülün problem yaratabileceğine karar verdiler.
Hemen e2 ve progesteron testi yapılsın dedi Bahçeci. Yüksek çıkarsa tedavi iptal edilecek. Çıkmazsa da farklı bi protokol uygulanacakmış. Sayıyı arttırmaktan ziyade kalite arttırmaya yönelik iğneler verilecekmiş. "Famera destekleyelim" lafı geçti bi. "Dosyayı tekrar inceledim, daha birkaç ay önceki durumu çok daha iyiydi" dedi benim doktor. Bahçeci'deki doktorum da "stres kaynaklı olabilir" dedi. Geri kalan laflar hep latince zaten.
Ay allaam e2'yi maksimum kaç istiyo acaba? 70-80de tedaviye devam edilebiliyomuş. 50'nin altında çıkacağını hiç sanmıyorum zaten. İyice strese girdim şu an. Kan verdim bekliyorum.
Canım
Benim vitaminli yumurtaları hatırlatırım sana.. tedavinin ortasında iptal ya da aşılamaya dönmektense eğer gerekli ise bırak iptal olsun. Beni resmen bunalıma soktu o vitaminliler :)
Ama umarım hormon testleri iyi çıkar ve tedavi devam eder. Tedavi sürecinde kendin için yapabileceğin en güzel şey sakin olmak. Gerisini doktorların halledecektir.Şu esen yelden nem kapan yumurtalıklarımızı da şiddetle kınıyorum :)
Her doktorun yaklaşımı tedavisi farklı oluyor işte, çıkan sonucuna göre en doğru kararı verir doktorların, iğnelere başlayıp tedavi iptali daha zor inan gereksiz yere hormon almış oluyorsun, dediğin gibi olmazsa önümüzdeki ay başlarsın canımBenim e2 hiç o kadar düşük çıkmadı ki.
En düşüğü 45 en yükseği 67 çıktı daha önceki rutin testlerde. Bugün daha da yüksek çıkacak muhtemelen.
Doktor foliküllerin 5 - 10 milim arasında olmasını istiyoruz dedi. Farklı bi yöntem mi deneyecek napacak acaba.
Geçen ay 4. Gün 9 milimdi bu ayki neden çılgın atmış anlamadım valla.
Muhtemelen iptal edilecek.
Çok saldıydım bu ay yorgunluktan. Fast food, alkol, ağrı kesiciler, uyku hapları vs. Ya o yüzden saçmaladı bünye ya da sandığımdan daha stresliyim.
Neyse olmadı önümüzdeki ay deneriz. :/
Hofff daha başlamadan gerildim ya gız ben.
dedigin dogru sorunluysalar tekrar masaya yatmam gerekicek, yaşayıp gormeye kararlıyım korksam da. ama, icimde ki ses korkma uyandigin da bosuna korkmusum diceksin diyor.Neden ağlıyorsun ki sorun varsa kalmaları gerekmiyor gibi geliyo bana. zAten tüp bebek düşünüyorsun. Tüp bebek tedavisinde gerekmeyecek. Sadece doğal yoldan hamile kalamazsın. Sağlıklıysa tabiki kalacaklar ama sorunluysa ne bileyim alınması sorun değil sanki
6 mayıs ta olucak. teşekkür ederim icime su serptin iyi gecip iyi olucak umarım boşuna endilendim dicem insallah
haklisin ama iste insan panik oluyor beste can , ameliyat günü tekrar bir konusurum almak gerekirse cok cok kötü degillerse bağlasınlar ama almasinlar diyecegim. bir suru felaket seneryolarindan bahsedince koptum ben.Canım şu an için üzülecek bir şey yok bu sadece bir ihtimal ve istersen tüplerini aldırmaktan vazgeçebilirsin ameliyat öncesi doktoruna söylersin dediği gibi sorun varsa ameliyat sonrası karar verebilirsin buna, her ameliyat öncesi imzaladığımız evraklarda bir sürü kötü senaryo yazıyor ciddiye alsak tüp bebek opusuna bile giremeyiz. Bence panik yapmadan biraz düşün böyle bir sorun varsa ne yapardın ona göre operasyon öncesi kararını verip öyle operasyona gir bence.
benim neyim var bilmiyorum ki ben de, onlarda bilmiyor pek oyuzden laproskopi +histereskopi olucam. surekli sag yumurtalik ve cevresi agriyordu adet oldugum da, yumurtlama zamani ,adet olma zamani sidetlenen. yureyemiyorum agridan, acile gittigin bir hastane tupun de sivi var dedi ilac verdi. kendi doktorum hayir yok biseyin kullanma dedi. baska iki doktora gittim onlar da yok dedi. aciline gittigim hastaneye baska bir ay tekrar gittim laproskopi yapip bakip gerekirse almaliyiz tupu dedi yine kactim. kendi doktorum yine biseyin yok esinin de problem ozaman neden agrim var dedimmmm psikolojik dedi sitresten kasiliyorsun kendini gevseticek ilaclar verdi yolladi. sonra ben profosör buldum kanser hastasi cok yurtdışından gelen hastalari cok olan baya saglam bir doktor ve gittim. onun muayenesin de bak dedi senin tupun de degil yumurtalikla tup arasinda birsey var sana laproskopi +histereskopi öneriyorum üniversite hastanesininin doktorlari bu alan da cok iyi digerlerine guvenme dedi. tüpümü alirlarmi dedim sanmam dedi.kac doktorun bakipta bulamadigini adam iki dakkada buldu.iste bu doktor yazdi cizdi gittim gösterdim üniversite hastanesine, onun dedigi yere baktilar ve onlar da gordu sorunlu yeri. esim sordu nasil bir doktor bu prof doktoraa harika bir doktor bir suru sey saydi bilmem nerenin baskani bilmem neyin basi bilmem neleri tedavi etmis zaten ben arastirirken okumustum hepsini. onu bulup gittiğiniz icin sanslisiniz dedi. benim esimde cladimiyen cikti sperm testin de ilac verdiler ikimize. ama is isten gecmis bana da gecmis demekki ben de cikmamisti o ara ama sonradan arizalar basladi ben de. hastaneye guvenip operasyona giricem. umud ediyorum ki alincak birseyim olmucak ve ben ayni gun evime gidicem. aliarsalar da tup bebek icin bir engeli kaldirmis olucaklar. iyi dusunmeye calisiyorum. tesekkur ederim insallah pisman olmucamGeçmiş olsun. Senin ne sıkıntınvardı tam olarak. Cano yazmış ama tam okumadan hemen yazayım dedim. Rahimde ki sıkıntılar için prof Yücel karaman Türkiye nin en iyisi bircok Dr ona gönderiyor. İnternet en arastırabilirsin. Brüksel tüp bebek merkezi de istanbulda Şişlide ben çok memnun kaldım ankarada üç kez de yapacaklarını söylemişlerdi prof Yücel bey 15 dk. Halleri çok sükür Allah razı olsun ondan. Ne sıkıntın varsa Brüksel tüp bebek merkezi ni ara orda Özkan beyle görüşmek istediğini söyle. Özkan bey koordinatör orda ona acık ve net ne problemin varsa anlat o bütün yapılanları biliyor seni çok güzel yönlendirir elinde ne varsa film tahlil hepsini söyle sana söylenenleri aktar o sana neler yapılabileceğini anlatır. Eger hoca yapar derse gözün kapalı git derim. Ben öyle yaptım çok şükür iyiyim Yücel beyi de herkese tavsiye ederim.bana Gazide ki Dr asagıdan basarım kesmeye olmazsa laporoskopi ye dönerim kanama falan olursa veya aksilik olursa rahmini alırım demişti cok şükür 15 dk da bitti gitti lazerle. Cok gecmiş olsun soragın birsey olursa özeldende yazabilirsin.
Cok gecmiş olsun ozaman Dr na güven Rabbim şifa versin kolaylaştırsın iyi düşün iyi olsun. Aksama evine dönüp çok şükür hersey yerinde ve yolunda iyiyim diye bizlere mesaj yazmayı nasip etsin.dedigin dogru sorunluysalar tekrar masaya yatmam gerekicek, yaşayıp gormeye kararlıyım korksam da. ama, icimde ki ses korkma uyandigin da bosuna korkmusum diceksin diyor.
6 mayıs ta olucak. teşekkür ederim icime su serptin iyi gecip iyi olucak umarım boşuna endilendim dicem insallah
haklisin ama iste insan panik oluyor beste can , ameliyat günü tekrar bir konusurum almak gerekirse cok cok kötü degillerse bağlasınlar ama almasinlar diyecegim. bir suru felaket seneryolarindan bahsedince koptum ben.
benim neyim var bilmiyorum ki ben de, onlarda bilmiyor pek oyuzden laproskopi +histereskopi olucam. surekli sag yumurtalik ve cevresi agriyordu adet oldugum da, yumurtlama zamani ,adet olma zamani sidetlenen. yureyemiyorum agridan, acile gittigin bir hastane tupun de sivi var dedi ilac verdi. kendi doktorum hayir yok biseyin kullanma dedi. baska iki doktora gittim onlar da yok dedi. aciline gittigim hastaneye baska bir ay tekrar gittim laproskopi yapip bakip gerekirse almaliyiz tupu dedi yine kactim. kendi doktorum yine biseyin yok esinin de problem ozaman neden agrim var dedimmmm psikolojik dedi sitresten kasiliyorsun kendini gevseticek ilaclar verdi yolladi. sonra ben profosör buldum kanser hastasi cok yurtdışından gelen hastalari cok olan baya saglam bir doktor ve gittim. onun muayenesin de bak dedi senin tupun de degil yumurtalikla tup arasinda birsey var sana laproskopi +histereskopi öneriyorum üniversite hastanesininin doktorlari bu alan da cok iyi digerlerine guvenme dedi. tüpümü alirlarmi dedim sanmam dedi.kac doktorun bakipta bulamadigini adam iki dakkada buldu.iste bu doktor yazdi cizdi gittim gösterdim üniversite hastanesine, onun dedigi yere baktilar ve onlar da gordu sorunlu yeri. esim sordu nasil bir doktor bu prof doktoraa harika bir doktor bir suru sey saydi bilmem nerenin baskani bilmem neyin basi bilmem neleri tedavi etmis zaten ben arastirirken okumustum hepsini. onu bulup gittiğiniz icin sanslisiniz dedi. benim esimde cladimiyen cikti sperm testin de ilac verdiler ikimize. ama is isten gecmis bana da gecmis demekki ben de cikmamisti o ara ama sonradan arizalar basladi ben de. hastaneye guvenip operasyona giricem. umud ediyorum ki alincak birseyim olmucak ve ben ayni gun evime gidicem. aliarsalar da tup bebek icin bir engeli kaldirmis olucaklar. iyi dusunmeye calisiyorum. tesekkur ederim insallah pisman olmucam
İnsallah sıkı sıkı tutunup saglıkla sıhatle gelsin inşallah. Süre konusunu amh tahlilimi görmeden önce 5 6 denersiniz demişti. Onu görünce 0.51 rezervi azalmış fazla vakit kaybetmeyin dedi. Aslında maddi sıkıntı olmasa hemen yapma taraftarıydı histerskobi sonrası daha cabuk tuuyormus ama maddiyat deyince 6 ay deneyin olmazsa gelin dedimişti. Hayırlısı insallah dogal olur üç kez oldu dogal Rabbim birkez daha nasip eder insallahKaç ay doğal yoldan deneyin dedi peki. Umarım doğal olur ama olmazsa da sonuçta tüp bebek seçeneği hep var. Güvendiğin bir doktorla tüp bebek denemek de senin şansın bence.
Benim muhtemelen Cuma toplama olur. Herşey yolunda giderse Pazartesi veya Çarşamba da transfer gerçekleşir. Bakalım umarım kaliteli yumurtalarım vardır ve yarışı kazanan embriyo sıkıca tutunur :)
dennisgo senin son durum ne? Senella ? Allahını seven üzerime son durum özeti atsın. Çok geri kaldım. İkinci, üçüncü bebe peşinde olanlar da lambadaya devam etsin please. :)) @can09e ❤
@seheryeli77 sen nerelerdesin bacım? Devam ediyon oralarda, hiç bakmıyon buralara? Aha şiir yazdım.
@Marjo seni de unuttum sanma ha.
Daha da var ama aklıma tüpçü, aşılamacı nick gelmedi kusura bakmayın kafamda filler dans ediğiii bacılar.
Dennisin yakın inşallah opusu transferi bir kaç haber bekleyen var.. senin de durum belli oldu özgürcan bat bekliyor ❤ senellayla ben beyanname doldurmaya devamm
bu poşeti vermeyecek olanlar bile interaktif vergi dairesinden girip mükkelef değilim mi ne işaretleyeceklermiş kızlar var mı bilginiz1 ay gripten gözümü bişey görmedi antibiyotik manyağı oldum. Sonra hastalandım ama adetim bir tuhafti akintiliydi. Uzayan akıntılar gördüm 5.6.gün 6.gün ovu testim koyuyu gösterdi. O günü değerlendirdik buranın oy çokluğuyla sonra ovu testleri solgun solgun takıldı hala piki görmedim. Bugun 16.gün hala soluk, zaten ilişki de 1 kere oldu, o da altin vuruş oldu :) nasıl olumlama :)
Vitaminlerimi içiyorum diyetimi yapmaya çalışıyorum şu an yaptıklarım.
Aynen beyanname doldurmaya devam :)
Bitmiyordu beyannameler 1 kdv'm daha 4 kurumlarım var, poşete de hiç el atmadım. Poşet satmıyor ki beyanname versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?