- 10 Ocak 2019
- 1.589
- 7.296
- 108
- Konu Sahibi panic_attack
-
- #1.241
anstezi randevum iyi gecti . narkoz du kalpti bisi demedim . bana dediki doktor iki tüpünu de alabilriz cok kotululerse aglama krizine girdim suan bisi gorunmuyor ultrason da ama sana sormak zorundayim ihtimalleri sayiyorum dedi uzun bi aglama sonrasi tamam dedim cok kötülerse.asabim bozuldu. bide bir gece kalicakmisim . uyandigimda neyim kalmış olucak olasiliklari saydi beni mafetti kadin
Selam kızlar. Bayramımız kutlu olsun.
Bugün adet oldum. Yarın Bahçeci ve benim kendi doktorumun işbirliği ile tedaviye yani iğnelere başlıyoruz. Tabii rahim ve yumurtalıklar uygun durumda ise. Sanırım 4. Gün takibe Bahçeci'de devam edilecekmiş.
Çoh heycanlıyııım.
bizde zaten poşetle mal teslimi de yok,poşetle bir işimiz de yok,ama dediğin gibi ceza kesmeyi sevdiği için maliye teşkilatımız insan bi tırsıyor
Canim cok tesekkur ederim yorumun icin.bazen oluya ya kist gibi gorup bebek cikiyor ne hikayeler duyuyoruz. kalinlasma da var keskeee sende. uzulme canısı baska sıkıntı vermesin allah hemm kist varken de hamile kaliyor insanlar mesela ablam da kist varmis aylarca olmadi her gittigin de dra, kist yerinde duruyormuş atılmamış adetler de. ameliyat dediler doktora islemler icin gittigi ayda, hamile kaldi! şok olduk hep beraber. demem o ki sen yine de calismalara ara verme çanını da sıkma.
2 aydır çocuk sahibi olmak istiyoruz bu ay hiç olmayan bişeydi iki gün gecikme yaşadım baya heyecanlandım ama üçüncü gün adet oldumkimisi ilk evlendiği gün hamile kalır kimiside aylarca uğraşır anlamıyorum hiç
Canim cok tesekkur ederim yorumun icin.
Hakkimizda hayirlisi olsun hepimizin insalalh.
Internette hamilelik disinda rahim kalinlasmasi yazinca dehset-ül vahset seyler cikti( korktum.
Hayirlisi :)
2 ay uzun değil ama eşim varikosel ameliyatı oldu bu nedenden dolayı ya hiç olmazsa diye bir korku var hep ikimizdede.. bende bir sorun yokmuş çok şükür 26 yaşındaym bilemiyorum herşeyin hayırlısı tabikibeklenti içinde olduğun için psikolojik olarak hamilelik belirtileri yaşamaya başlıyorsun, o yüzden strese çok girmemye çalışmak lazım, iki ay strese strese girmeni gerektirecek bir süre değil, daha uzun süredir uğraşan bir grubuz biz mesela, herşeyede bir hayır vardır diyoruz ve denemeye çalışmaya devam ediyoruz, kaç yaşındasın bir sorun var mı bunlar da önemli, inşallah kolaylıkla yavruna kavuşursun ama kendini sıktıkça yavrun senden kaçıyor çünkü stresi pek sevmiyor hamile kalmak isteyen bir vucüt
2 ay uzun değil ama eşim varikosel ameliyatı oldu bu nedenden dolayı ya hiç olmazsa diye bir korku var hep ikimizdede.. bende bir sorun yokmuş çok şükür 26 yaşındaym bilemiyorum herşeyin hayırlısı tabiki
Hoşgeldin tüp bebek güzeli.. umarım kaliteli ve yeterli yumurta elde eder sonra da sağlıklı embriyoların olur. Bu işin sonunda, inatçı mı inatçı, nazlı mı nazlı bebe de gelir artık..
Belki de kimyasal gebelik oldu, tutunamadı...2 aydır çocuk sahibi olmak istiyoruz bu ay hiç olmayan bişeydi iki gün gecikme yaşadım baya heyecanlandım ama üçüncü gün adet oldumkimisi ilk evlendiği gün hamile kalır kimiside aylarca uğraşır anlamıyorum hiç
26 yaş ve 2 ay kombinasyonu panik olmak için çooooooook erken yahu....2 ay uzun değil ama eşim varikosel ameliyatı oldu bu nedenden dolayı ya hiç olmazsa diye bir korku var hep ikimizdede.. bende bir sorun yokmuş çok şükür 26 yaşındaym bilemiyorum herşeyin hayırlısı tabiki
Teşekkür ederim inşallahcanım daha çoook gençsin, kendini rahat bırak, sende sorun yoksa, stres nedeniyle kalamazsın zaten, eşin de ameliyat olduysa zaten ortadan tüm sorunlar kalkmış demek, sakin sakin denemen için zamanın var daha, kendini yıpratma daha en başından. enerjini doğacak bebeğine sakla. üzülme Allah sana mutlaka bir melek yollayacaktır. çok güzel bir yaştasın üstelik. içini ferah tut bence. iyi düşün iyi olsun
Öyle mi diyosunuz çevremden çok etkilenip panikliyorum sanırım26 yaş ve 2 ay kombinasyonu panik olmak için çooooooook erken yahu....
Öyle mi diyosunuz çevremden çok etkilenip panikliyorum sanırım
Kesinlikle hepimiz bir kaliteli embriyo arıyoruz ve onun da Rahime sıkıca tutunmasını bekliyoruz. Gerisi çok da önemli değil.Hoşbulduk kuzum. Yukarda demişsin rezerv testiyle yumurta sayısı aynı olmuyo diye. Benimki de öyle görünüyormuş. Son aylarda hep 10 folikül görülüyo ama bunun karşılığı 1.7 değilmiş 1.2 civarına tekabül ediyomuş 10 yumurta amh testinde.
20 yumurtayla opu olan arkadaşım sıfır döllenmeyle geri döndü. Yumurta sayısı hikaye bence de. Önemli olan kaç tanesi kaç gün hayatta kalabiliyor. E Efembahya
İnsanlar bazen öyle bir konuşuyor ki insan mükemmeli yaşadıklarını ya da hep en doğruyu yaptıklarına inanıyor. Sanırım bu yüzden herkesten uzak kafa rahatken tatillerde hamile kalıyor bazılarıçevremizi, çevremizden silip atıyoruz, duymuyoruz onları, çünkü onlar herbişeyi çok biliyo, bizim çok bilenlerle işimiz yok, öz bilenlerle işimiz, sen çevreni istediğin gibi yöneteyo musun ki çevren seni yönetsin, boşver kız onları kimmiş onlar, Allahtan iyi mi bilecekler ne zaman doğuracağını kaç tane doğuracağını, kimseyi dinleme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?