- Konu Sahibi panic_attack
-
- #1.281
evet adet kabı menstural kap menstrual kap buradan öğrendim kuzu ben de soru işaretlerim var tabi ki şahsen çevre kirliliği, kullanımı açısından mantıklı buluyorum.. kullanımı çok yaygın değil sanırım..bundan haberiniz varmitampon yerine bosalt yika yeniden tak adı: adet kupası yada bardağı Eki Görüntüle 2262550
Geçmiş olsunGünaydın canım
Bu havalar beni berbat etti sıcaklık bir günde neredeyse 10 derece düştü. Yutkunamıyorum.. dün ateşim vardı o geçmiş şimdi.bakalım opu sonrası ilaç başlarım. Umarım çabuk geçer.
İnsanlar bazen öyle bir konuşuyor ki insan mükemmeli yaşadıklarını ya da hep en doğruyu yaptıklarına inanıyor. Sanırım bu yüzden herkesten uzak kafa rahatken tatillerde hamile kalıyor bazıları
Merhaba canlar,burası çok güzel bi başlık olmuş tatlı insanlar bir araya gelmiş :) ben de aranıza karışayım. 28 yaşındayım 2yıldır evliyim. Bebek fikri aklıma düştüğü günden beri her şey ilginçleşmeye başladı. Pembe lekeler,yumurtlama kanamaları vesaire hayatımda başıma gelmeyen şeyler geldi. Bu ay 2.denememizdi adetim tam 7 gün gecikti. Ovulasyon testinde 12 gün arayla iki kere pik gördüm filan derken iyiden dengem şaştı. Sonunda takip falan yapmıyorum uleyn dedim her şeyi boşverip doğal akışına bırakmam gerektiğine karar verdim. Ve burdayım :) herkes için güzel bi mayıs olsun!
Insallah canim benim.
O guzel kalbinden gelen bu guzel sozlerin icin cok tesekkur ederim sana.
Allah senin de tez zamanda saglikla hamislik haberini duymamizi nasip etsin.
Cokkk amin.
bundan haberiniz varmitampon yerine bosalt yika yeniden tak adı: adet kupası yada bardağı Eki Görüntüle 2262550
Negatif olanı kafasına vura vura pozitif yapıyoruz :)
Aranızda kürtaj olan var mı dahanızı önce
Opu bitti 6 yumurta toplandı canım. 6+3 folikül yazıyordu zAten dosyamda. 2 tanesi küçük bir tanesi 30 mm lere gelmişti kist olacaktı zaten. Kısaca aslında foliküller boş değilmiş. Bu da belki arı sütü bal polen etkisidir. Çünkü geçen sefer 6 folikülden 3 olgun yumurta olmuştu.çok geçmiş olsun bugündü demi opu inşallah güzel geçsiiin... bizde de havalar öyle tam hasta etme havasıı valla.. ben de bi dolu ilaç içtim yerleşme falan varsa etkilemese bari gerçi antibiyotik değil ama
Benim 5. Gün embriyosunda 8. Gün kan testi negatifti lekelenmelerim vardı.progestandan adet başlamıyordu. Doktor bıraktırdı.. senin devam dediyse vardır birBenim dün tansfer sonrası 10. Gündü kan testi yaptırdım negatif çıktı mlsf dr
İlaçları kestirmedi ama pek anlamı yok artık...
teşekkür ederim canımGeçmiş olsun
Adeta sever gibi vuruyoruz.. tamamen onun iyiliği için. Çünkü biz mikemmelizzzz :)ama sakin sakin vuruyoruz. cunku bız cok sakın, kıbarve hhhoooooommmmmmmm ınsanlarız. buyrun hooomaaa hommmmmmmmm
Opu bitti 6 yumurta toplandı canım. 6+3 folikül yazıyordu zAten dosyamda. 2 tanesi küçük bir tanesi 30 mm lere gelmişti kist olacaktı zaten. Kısaca aslında foliküller boş değilmiş. Bu da belki arı sütü bal polen etkisidir. Çünkü geçen sefer 6 folikülden 3 olgun yumurta olmuştu.
Benim 5. Gün embriyosunda 8. Gün kan testi negatifti lekelenmelerim vardı.progestandan adet başlamıyordu. Doktor bıraktırdı.. senin devam dediyse vardır bir
teşekkür ederim canım
Adeta sever gibi vuruyoruz.. tamamen onun iyiliği için. Çünkü biz mikemmelizzzz :)
Bu akşam diğer yarılarıyla aralarında bir aşk başlar güzelce döllenirler umarım :) Pazar günü embriyolog arayacak transfer gününü söylemek için. Genelde 5. Günü tercih ediyorlar ama gelişimlerine göre 3. Gün de transfer edebiliyorlar.Geçmiş olsun kuzum. Ay hadi inşallah 6'sı da 5. Güne çıksınlar aslanlar gibi.
Doktor ne dedi canım. Nasıl bi süreç bekliyor seni. Bende 4 gün önce oldum 9 haftalıktı bebeğim. Kalp atışı durmuştu. Ve ilk çocuğum psikolojikmen çok kötü bi durumdayım2 hafta once oldum ılk kez, 8+2 haftalık
çok itici yavvbundan haberiniz varmitampon yerine bosalt yika yeniden tak adı: adet kupası yada bardağı Eki Görüntüle 2262550
hadi inşAllah canım ya,Sağlıklı yavru olsun o yumyumlarOpu bitti 6 yumurta toplandı canım. 6+3 folikül yazıyordu zAten dosyamda. 2 tanesi küçük bir tanesi 30 mm lere gelmişti kist olacaktı zaten. Kısaca aslında foliküller boş değilmiş. Bu da belki arı sütü bal polen etkisidir. Çünkü geçen sefer 6 folikülden 3 olgun yumurta olmuştu.
Benim 5. Gün embriyosunda 8. Gün kan testi negatifti lekelenmelerim vardı.progestandan adet başlamıyordu. Doktor bıraktırdı.. senin devam dediyse vardır bir
teşekkür ederim canım
Adeta sever gibi vuruyoruz.. tamamen onun iyiliği için. Çünkü biz mikemmelizzzz :)
geçmiş olsun arkadaşım,iki kere oldum bende,en son 10 ocak tarihinde,muhtemelen ilk gebelik diye doktorlar teste gerek yok diyecek,ama imkanın varsa kesinlikle yaptırmalısın,doktorları dinlemeyip,testlerin temiz çıktıktan sonra tekrar denemelere başlayacaksın,mecburen unutmaya çalışacaksın canım çok zor olsa da,zaten şimdi bir an önce adet olayım da denemeye başlayım diye sabırsızlanacaksın(benim üzüntümü biraz hafifleten bu oldu)sonra inşAllah sağlıkla bebeğine kavuşacaksın,Doktor ne dedi canım. Nasıl bi süreç bekliyor seni. Bende 4 gün önce oldum 9 haftalıktı bebeğim. Kalp atışı durmuştu. Ve ilk çocuğum psikolojikmen çok kötü bi durumdayım
Umarım canım.. artık bir zahmet miskinliği bırakıp aramıza katılsın.hadi inşAllah canım ya,Sağlıklı yavru olsun o yumyumlar
Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin arkadaşına,hepimize inşAllah,ne için düşünürken aşılamayı ne oldu bak,Umarım canım.. artık bir zahmet miskinliği bırakıp aramıza katılsın.
Bugün bizim merkezde tedavisi devam eden bir arkadaşımın hamilelik haberini aldım. 40 lı yaşlarda..Eşenden dolayı aşılama yapıldı ama ilaçsız kendi doğalında büyüdü yumurtalar. Sadece çatlatma iğnesi vurarak aşılama yapıldı. Bu 3. Denemeydi ve tuttu :) burada herşey normalse 6 denemeden sonra tüp bebek başlıyordu. O da ilaçsız tedavi diye haklarını doldurmak için gidip geliyordu.tüp bebeğe geçmeyi bekliyordu. Ama bu şekilde hamile kaldı. Çok sevindim :)
Aynen o da çok şaşırdı çünkü üç ay daha geçsin tüp bebeğe başlayayım diye geçiyordu kafasından. Ama muhtemelen gerek kalmayacak sağlıklı ilerlerse hamilelik. Hepimizin vakti yakındır umarım ya.insan arkadaşına bile bu kadar seviniyorsa kendi hamile kalınca ne kadar iyi hisseder kimbilir :)Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin arkadaşına,hepimize inşAllah,ne için düşünürken aşılamayı ne oldu bak,
"OL"vaktiymiş işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?