- 11 Nisan 2019
- 973
- 4.274
- 63
- 42
- Konu Sahibi panic_attack
-
- #1.481
Evlilik hikayemiz çok benziyorMerhaba, hoşgeldin. Seni hiç üzmeden, yormadan gelsin bebişin. Bir kaç ay hiç doktora gitmeden deneyin bence. Strese de girmezsin. Biz de flörtümüzün 8. yılında evlendik:)) Bir de sanki çok gençmişim gibi (eşim bir kaç yaş küçük benden ) 8-9 ay sonra çocuk düşünmeye başladık:) Ha bir de amh 3.9, 12-13 folikül, ooo ben 2 bile doğururum havalarına girdim:) Minyonuz, yaşımızı göstermiyoruz diye oldu hep bunlar, yumurta yaşlanması diye birşey var dimi :) 3 kür klomen+ çatlatma ve 1 kür aşılama denedik, polip, miyom aldırdım. Artık sıra tüp bebekte. Doktorum öyle düşünme, doğal yolu da denemek gerekir mutlaka, sonrasında boş durmamışsın süreci yaşamışsın olduğu gibi dedi. Hayırlısı artık. Kız kardeşim 37 yaşında, 1 yılın sonunda hamile kaldı. Darısı sana, bizlere, isteyen herkese, sağlıkla...
Bana sorduysan ... nerdeeeeee daha çalışmalara yeni başladımkonu sah,b, hamile kaldımı
Bana sorduysan ... nerdeeeeee daha çalışmalara yeni başladımkontrolsüz deneme 1 kontrolü deneme bu işte oda 2
6 değil, lütfen, 9 ay :)) hiç korunmadım ben, ovulasyon günlerine getirmemeye denk getirdik sadece, şimdi tam tersi onun için takip yapıyoruz:)) Hep doktorun suçu, bir de izlediğimiz filmlerin:))Evlilik hikayemiz çok benziyoren azından sen 6 ay sonra denemeye başlamışsin Bendeki rahatlığa baksana nest ne kontrol olur ya dedim geçtim. İşte bi korunmaya başlamadan nasıl korunsam daha çocuk istemiyoruz diye doktora gittim . Malum dedim yaş otuzu geçti. Doktorda sağ olsun sadece ultrason ile baktı ne test ne başka bişey. Herşey normal istediğin gibi korun dedi. Zaten bence o gaza getirdi beni.
Ayyyy çok güldüm sabah sabah. .Allah senden razı olsun.6 değil, lütfen, 9 ay :)) hiç korunmadım ben, ovulasyon günlerine getirmemeye denk getirdik sadece, şimdi tam tersi onun için takip yapıyoruz:)) Hep doktorun suçu, bir de izlediğimiz filmlerin:))
Günaydın, ben de aynı şeyi düşündüm Mayıs ayı ile ilgili :)) Uğurlu gelsin hepimizegünaydınnnn kızlarpanic_attack konuyu mayıs’ta açmışsın ya, bunda bir keramet var insallah. bak bir de mayısa geldi senin tüp bebek.bir tanesi bile yeter mucize yaratmaya sayılara takılma modunu düşürme.
güne kırmızı bayrakla basladimneyseki günün de oldum 28 gün sürdü günüm şaşıcak diye bir ay ödüm boşuna kopmuş malum haftaya pazartesi büyük gün, operasyon tarihi 28 gunden baz alınmıştı. kızlarrrrrr ben şimdi agrı kesici icsem bir haftam var birsey olmaz degil mi ? çokkkkk sancım var benim imdat diye avazım kadar bagırasım geliyor
Bu ay kalacak inşAllah,hepimiz bu ay kalacaz inşAllah,Mayısa odaklandık zatenkonu sah,b, hamile kaldımı
''ovulasyon günlerine getirmemeye denk getirdik sadece'' burda ne demek istedim acaba:))6 değil, lütfen, 9 ay :)) hiç korunmadım ben, ovulasyon günlerine getirmemeye denk getirdik sadece, şimdi tam tersi onun için takip yapıyoruz:)) Hep doktorun suçu, bir de izlediğimiz filmlerin:))
olmaz yafu,haftaya kadar ohooogünaydınnnn kızlarpanic_attack konuyu mayıs’ta açmışsın ya, bunda bir keramet var insallah. bak bir de mayısa geldi senin tüp bebek.bir tanesi bile yeter mucize yaratmaya sayılara takılma modunu düşürme.
güne kırmızı bayrakla basladimneyseki günün de oldum 28 gün sürdü günüm şaşıcak diye bir ay ödüm boşuna kopmuş malum haftaya pazartesi büyük gün, operasyon tarihi 28 gunden baz alınmıştı. kızlarrrrrr ben şimdi agrı kesici icsem bir haftam var birsey olmaz degil mi ? çokkkkk sancım var benim imdat diye avazım kadar bagırasım geliyor
valla ben anladım''ovulasyon günlerine getirmemeye denk getirdik sadece'' burda ne demek istedim acaba:))
Senden de :)) Bahar geldiğinde mi ben böyle olurum, yoksa ben böyle olduğum için mi gelir bahar :)) Ne güzel hep böyle ol, umutlu, kıpır kıpır. Hadi bakalım, inşallahhh. Binnaz ablada fal baktırdım, 3.5-4 ay en fazla dedi:)) yüzü yuvarlak, beyaz tenli erkek çocuğu dedi. Ama ben esmere yakın, eşim de esmer, nasıl olacaksa beyazlık:) Annem pamuk gibidir, ona çeker belki:) Sağlıkla gelsin hepsiiiiAyyyy çok güldüm sabah sabah. .Allah senden razı olsun.ep doktordan fimlerden ötürü be ya. . bahardan midır nedir içim bi olumlu bi olumlu bugün benimde. Bak senin içinde içimden 1 yilı doldurduğu gibi hamile kalırsın gibi geçti. İnşallah Aminnn
Çok açık anlaşılır olmuş denk getirmemeye denk getirince işte baya korunmalı olmuş''ovulasyon günlerine getirmemeye denk getirdik sadece'' burda ne demek istedim acaba:))
Bu ay kalacak inşAllah,hepimiz bu ay kalacaz inşAllah,Mayısa odaklandık zatencan09e nasıl olumlama ama cancan
Gelsinde size degilde varsın anneye çeksin inşallahSenden de :)) Bahar geldiğinde mi ben böyle olurum, yoksa ben böyle olduğum için mi gelir bahar :)) Ne güzel hep böyle ol, umutlu, kıpır kıpır. Hadi bakalım, inşallahhh. Binnaz ablada fal baktırdım, 3.5-4 ay en fazla dedi:)) yüzü yuvarlak, beyaz tenli erkek çocuğu dedi. Ama ben esmere yakın, eşim de esmer, nasıl olacaksa beyazlık:) Annem pamuk gibidir, ona çeker belki:) Sağlıkla gelsin hepsiiii
Daha var bence bişey olmazgünaydınnnn kızlarpanic_attack konuyu mayıs’ta açmışsın ya, bunda bir keramet var insallah. bak bir de mayısa geldi senin tüp bebek.bir tanesi bile yeter mucize yaratmaya sayılara takılma modunu düşürme.
hemen ictim pusa bekler gibiolmaz yafu,haftaya kadar ohooo
Şifa olsun inşAllahhemen ictim pusa bekler gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?