Gebeliğe Hazırlık Mayıs'a odaklanmış bir gebeliğe hazırlık hikayesi :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bişey soracaktım kızlar ovu tesleri niye sabah ve aksam özellikle akşam 8 den sonra yapılmıyor mantığını bilen var mı? Hadi sabahı anladım akşam nie olmuyo ki?
Yumurtalar sabah saatlerinde çatlarmış da ondan.. :)
O yüzden yumurta takibi randevularını doktorlar sabah saatlerine vermeye çalışır genellikle: çatlamadan yakalayabilmek için.

Bişey soracaktım kızlar ovu tesleri niye sabah ve aksam özellikle akşam 8 den sonra yapılmıyor mantığını bilen var mı? Hadi sabahı anladım akşam nie olmuyo ki?
Ama şöyle. 8'den sonra test yapılmaz diye bir kural kesinlikle yok. Hatta ev kitleri ile test yapıyorsanız, her sabah ve akşam olmak üzere günde 2 kere test yapın deniyor. Bende öyle olmuştu. Sabah ovulasyon testim tek çizgiydi, akşamına iki çizgiydi.

diyelim işe geldik,ovu yaptık çift çizgi çıktı,napcezgitti tazecik yumuyum

hoşgeldin canım, yaşıtız, inşallah sağlıklı bir hamilelik yaşarsın en kısa sürede

diyelim işe geldik,ovu yaptık çift çizgi çıktı,napcezgitti tazecik yumuyum

ben en son hep tertemızken 28 subatta kıpkırmızı cıft cızgı gordum, o gece ve ertesı geceyı degerlendırdım, 1 martta oncekı gunun aynı saatınde yanı oglen saatınde yaptıgımda cızgıden eser yoktu, ama hamıle kalmıstım. pıkı gprdugumuz anda yapamayız kı zaten ooo nerde o bolluk

yum bayatlıyo belki de,pik günleri izin alalım

Allah gönlüne göre versin. Yazılarından güçlü bir bayan olduğun izlenimini aldım. Rabbim bu mübarek günler hürmetine sağlıklı hayırlı, gözaydınlığı bir evlat versin inşallah.
kızlar hoş geldiniz.. hayırlısıyla güzel haberlerinizi alalım sizin de :)

Yumiyumlar bayatlamasın izin şartt....

kızlar hoş geldiniz.. hayırlısıyla güzel haberlerinizi alalım sizin de :)
Hoşbuldum.

Devlet memuruyum. Yumurtlama değerlendirme izni almam mümkün değil tabiki.
Senede bir defa yıllık izin o kadar.
devlet memurları daha rahat diye biliyorum kuzuu burada hep muhasebeciler var izin alıp gitmek ne mümkün hele hele nisanda.. neyse ki bu ay hayırlısıyla bitiyorr... nefes almak istiyorumm artık tatilim gelldiii

işyeri makamına, sayın işyerimin sayın yetkilisi, ben yumurtlayan bir varlığım, ve yumurtamı bayatlamadan degerlendırebılmek ıcın ovu testlerımın pık yaptıgı tarıhlerde ızınlı sayılmam ıcın geregının yapılmasını arz ve rıca ve emrederım

uygun mudur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…