- Konu Sahibi panic_attack
-
- #1.521
Yumurtalar sabah saatlerinde çatlarmış da ondan.. :)Bişey soracaktım kızlar ovu tesleri niye sabah ve aksam özellikle akşam 8 den sonra yapılmıyor mantığını bilen var mı? Hadi sabahı anladım akşam nie olmuyo ki?
Ama şöyle. 8'den sonra test yapılmaz diye bir kural kesinlikle yok. Hatta ev kitleri ile test yapıyorsanız, her sabah ve akşam olmak üzere günde 2 kere test yapın deniyor. Bende öyle olmuştu. Sabah ovulasyon testim tek çizgiydi, akşamına iki çizgiydi.Bişey soracaktım kızlar ovu tesleri niye sabah ve aksam özellikle akşam 8 den sonra yapılmıyor mantığını bilen var mı? Hadi sabahı anladım akşam nie olmuyo ki?
diyelim işe geldik,ovu yaptık çift çizgi çıktı,napcezAma şöyle. 8'den sonra test yapılmaz diye bir kural kesinlikle yok. Hatta ev kitleri ile test yapıyorsanız, her sabah ve akşam olmak üzere günde 2 kere test yapın deniyor. Bende öyle olmuştu. Sabah ovulasyon testim tek çizgiydi, akşamına iki çizgiydi.
Beklemedim yok yok.İşte bu yüzden en iyisi gün aşırı,heleki bu ay ilaçlardan daha güzel yumuyumlar oluşur sende inşAllah,bu güne kadar beklediğin hata(benim gibi beklediysen tabi)
bugünden itibaren gün aşırı lambada :)))))
Selam herkese. Ben sizi okuyorum ama pek yazmıyorum. Ben de 42 yaşındayım 2,5 yıl oldu evleneli. Evlendiğimin üçüncü ayı hamile kaldım ama dediğiniz gibi hemen ilk ayda hamile kalıcam sanıyordum filmler yüzünden. Neyse kaldım hamile ama malesef düşük oldu küretajla sonuçlandı. Tam bir yıl sonra tekrar hamile kaldım. Bu sefer de hep bir korku vardı içimde. Tuvalete gitmeye korkuyordum resmen. Kırmızı bişeyler görücem diye. Kontrol araları uzun diye ara kontrol olmak istedim ama kalp atışı alamadılar. Aslında 1 hafta önce duymuştuk gümbür gümbür. O da küretajla sonuçlandı. Üzerinden bir yıl geçince eşimi tüp bebek için ikna ettim. İlk tedaviye başladığımda yumurta sayım bir önceki aylarda 4-6 arasında iken birden 2 ye düştü. opu yapıldı neyse 1 tane sağlam yumurta çıktı havuz yapılıp donduruldu. Havuz da ne havuz. Sadece 1 yumurta var. Özel havuz.:)
İkinci bir tedavide 3 yumurta vardı opu da hepsi tırt çıktı afedersiniz. İki ay ara verdim. Bu ay ikinci ayım. Bat 17 mayıs.
ovu testine başladım. Bugün 11. gün reglimin. Ama ovu testi henüz kalbim kadar temiz. Leke bile yok yani o derece.
Şimdi bu ay da normal yolla hamlie kalamazsam reglim başlayınca bir kere daha hormon tedavisi ile yumurta toplama deneyeceğim. Sonra da ne varsa ve embriyo olursa transfer denicem.
Böyle işte.
Herkese sevgiler.
Hayırlısıyla sağlıklı evlatlarımız olsun inş.hoşgeldin canım, yaşıtız, inşallah sağlıklı bir hamilelik yaşarsın en kısa sürede
diyelim işe geldik,ovu yaptık çift çizgi çıktı,napcezgitti tazecik yumuyum
yum bayatlıyo belki de,pik günleri izin alalımben en son hep tertemızken 28 subatta kıpkırmızı cıft cızgı gordum, o gece ve ertesı geceyı degerlendırdım, 1 martta oncekı gunun aynı saatınde yanı oglen saatınde yaptıgımda cızgıden eser yoktu, ama hamıle kalmıstım. pıkı gprdugumuz anda yapamayız kı zaten ooo nerde o bolluk
Selam herkese. Ben sizi okuyorum ama pek yazmıyorum. Ben de 42 yaşındayım 2,5 yıl oldu evleneli. Evlendiğimin üçüncü ayı hamile kaldım ama dediğiniz gibi hemen ilk ayda hamile kalıcam sanıyordum filmler yüzünden. Neyse kaldım hamile ama malesef düşük oldu küretajla sonuçlandı. Tam bir yıl sonra tekrar hamile kaldım. Bu sefer de hep bir korku vardı içimde. Tuvalete gitmeye korkuyordum resmen. Kırmızı bişeyler görücem diye. Kontrol araları uzun diye ara kontrol olmak istedim ama kalp atışı alamadılar. Aslında 1 hafta önce duymuştuk gümbür gümbür. O da küretajla sonuçlandı. Üzerinden bir yıl geçince eşimi tüp bebek için ikna ettim. İlk tedaviye başladığımda yumurta sayım bir önceki aylarda 4-6 arasında iken birden 2 ye düştü. opu yapıldı neyse 1 tane sağlam yumurta çıktı havuz yapılıp donduruldu. Havuz da ne havuz. Sadece 1 yumurta var. Özel havuz.:)
İkinci bir tedavide 3 yumurta vardı opu da hepsi tırt çıktı afedersiniz. İki ay ara verdim. Bu ay ikinci ayım. Bat 17 mayıs.
ovu testine başladım. Bugün 11. gün reglimin. Ama ovu testi henüz kalbim kadar temiz. Leke bile yok yani o derece.
Şimdi bu ay da normal yolla hamlie kalamazsam reglim başlayınca bir kere daha hormon tedavisi ile yumurta toplama deneyeceğim. Sonra da ne varsa ve embriyo olursa transfer denicem.
Böyle işte.
Herkese sevgiler.
kızlar hoş geldiniz.. hayırlısıyla güzel haberlerinizi alalım sizin de :)Allah gönlüne göre versin. Yazılarından güçlü bir bayan olduğun izlenimini aldım. Rabbim bu mübarek günler hürmetine sağlıklı hayırlı, gözaydınlığı bir evlat versin inşallah.
perşembe test gelir vee güzel haberlerde birlikte gelir inşAllahkızlaar kızlarr.. testlerim kargoya verilmemiş henüz.. yarın da tatil, kısmet bakalım.. kaldı 3 gün bu günü de sayak mı
nisan boş geçmez umarım bizii..
ayy kuzuu ağzından bal damlıyor valla.. bilmiyorum belirtiler var elbette lakiinn hiiiç umutlanmak niyetinde değilim.. bakıcez görcez inşallah.perşembe test gelir vee güzel haberlerde birlikte gelir inşAllah
ben en son hep tertemızken 28 subatta kıpkırmızı cıft cızgı gordum, o gece ve ertesı geceyı degerlendırdım, 1 martta oncekı gunun aynı saatınde yanı oglen saatınde yaptıgımda cızgıden eser yoktu, ama hamıle kalmıstım. pıkı gprdugumuz anda yapamayız kı zaten ooo nerde o bolluk
Yumiyumlar bayatlamasın izin şartt....yum bayatlıyo belki de,pik günleri izin alalım
Hoşbuldum.kızlar hoş geldiniz.. hayırlısıyla güzel haberlerinizi alalım sizin de :)
bizde izin biraz zor kızlarr :) sen çalışıyor musun meslek var mı?Yumiyumlar bayatlamasın izin şartt....
Hoşbuldum.
Devlet memuruyum. Yumurtlama değerlendirme izni almam mümkün değil tabiki.bizde izin biraz zor kızlarr :) sen çalışıyor musun meslek var mı?
ayy içimizi görmek de bi değişik geldiii.. yani şu kadarcık şey çıkarken peki neden ağrıtır acebaaaYumurtaliktan yumurtanin çıkış anı...insan hayret ediyor gerçekten
Ben de dün gördüm bu videoyu :)Yumurtaliktan yumurtanin çıkış anı...insan hayret ediyor gerçekten
devlet memurları daha rahat diye biliyorum kuzuu burada hep muhasebeciler var izin alıp gitmek ne mümkün hele hele nisanda.. neyse ki bu ay hayırlısıyla bitiyorr... nefes almak istiyorumm artık tatilim gelldiiiDevlet memuruyum. Yumurtlama değerlendirme izni almam mümkün değil tabiki.
Senede bir defa yıllık izin o kadar.
yum bayatlıyo belki de,pik günleri izin alalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?