- 25 Ekim 2018
- 1.948
- 6.355
- 158
- Konu Sahibi panic_attack
-
- #1.641
Yok baciimmm nerde, ben izin alsam doktora gidecem, ama kanuna girmeli bu konu, is yerlerinde kres zorunluluğu gibi, lambada alani zorunlulugu olsun, bunun icin mazeret izinleri verilsin ve yillik izinden düşmesin, beni seçersenizzzz....ben hökümete gelirseeemmmİşten izin alıp Lambada yapcannnnherseyy . içinnnm
Sen nasıl oldun.. yarınnn olacak mı inşallah transfer..
Normal fitil kullandığımda benim midemi de rahatsız ederdi ondandır bence de.Ay kendimden sıkıldım iyice.. grip düne göre daha iyi.. burnum tıkanyor ve akıyor ama boğazım kulağım ağrımıyor ve dörtten sonra hiç ateşim çıkmadı. Fakat midem yanıyor. Progestanı vajinal kullanıp midesi yanan nadir insanlardan birisiyim herhalde. Ondan olduğuna emin oldum çünkü geçen transferde de aynısını yaşamıştım. Bol su içmek biraz azaltıyor. zaten ağzımdan nefes aldığım için ağzım kuruyor ve ister istemez çok su içiyorum. Ona da ilaç içersem, eşim yarın doktora kesin şikayet eder beni çok ilaç içti bel gündür diye :)
Dur giii, agrir cancan, bebekte de agrir, hanimiş olumlamalar, hani flaş tv kafasi, hanimisş hoommmmmlarİşte şimdi başladı gelcek gibi ağrılar bu ay da mı olmadııı bu da mı gooll değilll gııııı
E transfer ?Ay kendimden sıkıldım iyice.. grip düne göre daha iyi.. burnum tıkanyor ve akıyor ama boğazım kulağım ağrımıyor ve dörtten sonra hiç ateşim çıkmadı. Fakat midem yanıyor. Progestanı vajinal kullanıp midesi yanan nadir insanlardan birisiyim herhalde. Ondan olduğuna emin oldum çünkü geçen transferde de aynısını yaşamıştım. Bol su içmek biraz azaltıyor. zaten ağzımdan nefes aldığım için ağzım kuruyor ve ister istemez çok su içiyorum. Ona da ilaç içersem, eşim yarın doktora kesin şikayet eder beni çok ilaç içti bel gündür diye :)
Transfer olacak yarın sabah 8:30 da oradayız :) geçen sefer antibiyotikten mantar oldum da yaptı doktor sorun yok diye gripten mi yapmayacak :)E transfer ?
Ahhh ahh beni benden alan flaştv kafası..Dur giii, agrir cancan, bebekte de agrir, hanimiş olumlamalar, hani flaş tv kafasi, hanimisş hoommmmmlar
Ayy hadi rast gelsin kuzumm iyi haberlerini bekliyorumm..Transfer olacak yarın sabah 8:30 da oradayız :)
Minik emekçi geliyor sabah insAllahTransfer olacak yarın sabah 8:30 da oradayız :) geçen sefer antibiyotikten mantar oldum da yaptı doktor sorun yok diye gripten mi yapmayacak :)
Saol kuzum bu kez tutunur umarım.Ayy hadi rast gelsin kuzumm iyi haberlerini bekliyorumm..
Hayırlısı olsun inşallah sıkı sıkı tutunurTransfer olacak yarın sabah 8:30 da oradayız :) geçen sefer antibiyotikten mantar oldum da yaptı doktor sorun yok diye gripten mi yapmayacak :)
Minik emekçi geliyor sabah insAllah
Hayırlısı olsun inşallah sıkı sıkı tutunur
ben de sipariş verdim canee gelmedikızlaar kızlarr.. testlerim kargoya verilmemiş henüz.. yarın da tatil, kısmet bakalım.. kaldı 3 gün bu günü de sayak mı
nisan boş geçmez umarım bizii..
hakkin da hayirlisi neyse o olsun. allah emeklerinizi karşılıksız bırakmasınCıks 14 gün sonra diyo hep doktorlar. Bazen geç olabiliyo ama. Benim de hep 14-16 arası oluyo.
İğneden iki gün sonra hesabı içinde, dahil 14 gün :) o kısmı karıştırmıcakmışız. Mesela ayın 2'sinde iğneyi yaptık, 16'sında regl olunması beklenirmiş ama bazen geç olunuyo. Demek geç çatlayabiliyo ya da vücut rahim tabakasını bazen geç atıyo.
sıkı sıkı tutunsun annesine 9 ay sonra kucagin da olsunSaol kuzum bu kez tutunur umarım.
Kuzum biz olumlamamızı yapalım gerisi Allahın takdiri.. bebeğin seninle ❤Saol kuzum bu kez tutunur umarım.
Ayy bende saat 15ten önce verseymişim kargolamışlardı akşamına 17.30 gibiydi sarktı ama dün gün boyu da kargolanmayı bekledi hala da mesaj gelmedi.. neyse bakalım.ben de sipariş verdim canee gelmediadet basladigi ilk uc gun icin de kurmam lazim insallah yetisir. bu ay operasyon olmus olacagimdan yumurtayi takip edip şıringayla yollucam yavrulari
Insallah tutunacak bebeğin. .dualarım seninleUmarım canım.. günün anlamına uygun bir çaba bekliyorum kendisinden :)
Güzel sonuçlar olsun inş.Transfer olacak yarın sabah 8:30 da oradayız :) geçen sefer antibiyotikten mantar oldum da yaptı doktor sorun yok diye gripten mi yapmayacak :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?