- Konu Sahibi panic_attack
-
- #1.601
adet ağrısı gibi olan arada giriyor canım.. bıçak gibi batma ve pıt pıtlarda 1 2 defa oldu.. belir sırtım çok ağrıyor daha öncede bahsetmiştim kasık ağrım yumurtlama ağrısı gibi döngü boyunca geçmeyen nitelikte idi.. boş değildir inşallah bu belirtilerrr...Benim de iki hamileliğimde de aynen adet ağrısı gibi ağrım ve batmalarım olmuştu.
Bence hayırlı haberler var sizde :)adet ağrısı gibi olan arada giriyor canım.. bıçak gibi batma ve pıt pıtlarda 1 2 defa oldu.. belir sırtım çok ağrıyor daha öncede bahsetmiştim kasık ağrım yumurtlama ağrısı gibi döngü boyunca geçmeyen nitelikte idi.. boş değildir inşallah bu belirtilerrr...
Tesekkurler canim. Insallah gonlunuze gore olur cok aramadan hamile kalirsiniz.GEbelik takvimine bakıp, hani bize hani bize diyesim geldi :) umarım keyifli bir hamilelikten sonra sağlıkla kucağına alırsın :)
ama bunlar adet belirtisi de kuzuu.. inşallah hislerin yanıltmıyordur seni.. şimdiye kadar her ay bunu yaşadıkBence hayırlı haberler var sizde :)
kızlar adete yakın pıt pıt neden olur ani bıçak batması neden olur peki? hani yumurtlara büyüyo demiştiniz yum.zamanında..
Kist var diye kuzum. Erimis mi diye kontrol ettirmeden denemesem mi diye☺bekleme bence ne diye bekleyeceksin ki?
Bence zaman kaybetme, kist için birşey diyemem ama plansız gebeliklerde de folik asidi gebelik öğrenildikten sonra içmeye başlıyorlar, çevremde çok var.Selam olsun Mayis'a odaklanan hamis adaylarina
Kizlar dedim ya bende kist var imis
Simdi folic asit ve kist icin ilac verdi. Ben daha yeni folic asid kullaniyo olucam. Mayis 6 adet gunu. O donemin yumurtlamasini es gecip mayis sonundaki adetten sonra mi denesem, ilaclarimi daha uzun icmis olmak icin?
Ama beklemek de istemiyorum
Eşinizin sperm değerlerinde problem yoksa sorun olmaz.:))) aralıksız 3 gün diyosunda cancan ama dün gece hatta sabaha karşıda çalışma vardı..o kalite mevzusu ne olacak..gerçi benimki benden 2 yaş genç ama..
yaniii dimiii....nerde bulayım ben zamanı ve kocayı şimdi dimi ama yaaa.. şimdi bu gerçek çift çizgiyse acep dünkü çalışmanın bi faydası olurmu? şimdi ara verecektim bu gün yarın devamdı.. eee vermesek mi ara ki.. ay ne yapsam..
kuzu önemli bir şey değildir o adetle atılandan kendi kendi kendine küçülendendir.. ve yine karar senin tabi...Kist var diye kuzum. Erimis mi diye kontrol ettirmeden denemesem mi diye☺
Selam olsun Mayis'a odaklanan hamis adaylarina
Kizlar dedim ya bende kist var imis
Simdi folic asit ve kist icin ilac verdi. Ben daha yeni folic asid kullaniyo olucam. Mayis 6 adet gunu. O donemin yumurtlamasini es gecip mayis sonundaki adetten sonra mi denesem, ilaclarimi daha uzun icmis olmak icin?
Ama beklemek de istemiyorum
evet evet ama adet belirtileri de öyle ya onunüçün umutlanmak istemiyorum kuzu.. sonra biliyorsun fosss otur sıfırhatırlıyo musun, ben demıstım batmalar var, sıkıntı var sen de demıstın test yap hamıle mısın, ama testte cıkmamıstı. aslında o zaman yerlesıyomus benım. ve sana bısey dıycem, yumurtlamadan tutunmaya hatta kalbının durdugunu tahmın ettıgım zamana kadar bende hep bır batma ve tırmalanma acısı vardı ınceden ınceye ne zaman o kesıldı, demek buyumesı durmus, doktora gıtmeden bır hafta once o batma kesılmıstı acaıp bır gergınlık ve 6 aylık hamılelıgımde gordugum agırlık vardı. sonuc olarak yumurtlama ve yumurtanın yerlesıp buyume evresınde cızılmeye tırmalamaya benzer acıyı ben hep hıssettım kuzum
Tamam canim ayrilmak yok, zaten hic suruden ayrilasim, bekleyesim yok. Aslaacanım bence bekleme, ben ılk hamılelıgımde folık asıt hıc kullanmadım ve hatta doktor yazdıgında da kullanamadım asırı mıde bulantısından, fakat allaha bınlerce sukur cok da saglıklı bır evladım oldu. sen zaten hamılelılıgını ogrendıgınde bıle kullanmaya baslasan cocuga faydası olacak sakın pas gecme bence gulum. suruden ayrılma suruden ayrılanı kurt kapar
evet evet ama adet belirtileri de öyle ya onunüçün umutlanmak istemiyorum kuzu.. sonra biliyorsun fosss otur sıfırhayırlısı bakalım hakkımızda.
Tamam canim ayrilmak yok, zaten hic suruden ayrilasim, bekleyesim yok. Aslaa
amiin kuzum inşallah hayırlısı ile :)bende oyle bı adet belırtısı yok kuzum, bende gergınlık agrı pıs bı sınırlılık halı oluyo, ama hamılelıkte yasadıgım bu. hatta doktora dedım sıze gelmeden bır hafta once bu batmalar bıtmıstı avaba o zaman ölmüş olabılır mı, bunların hepsı bırer bulgu ama sureklılıkte arastırmak gerekır dedı. ınsallah senden guzel haber alalım kuzummmm
o zaman ne diyoruz..inşallah sayı iyidir diyoruz ve tavsilere uyuyoruz...:)))Eşinizin sperm değerlerinde problem yoksa sorun olmaz.
Zaten kalite değişmez 1 ya da 2 gün arasında. Sadece sayı değişir.
Dediğim gibi, sperm sayısı da iyiyse bence her gün lambada daha garantili.
ayyyyyona bakarsan ilişkiden sonraki 3 saatte ki ilk spermler canavar gibi oluyormuş,öyle de diyorlar,
ben piki görsem sabaha karşı falan oldu demem kuzum,bugünler çoğ möhüm,bu iş yaştan ziyade sperm durumuyla alakalı,sayıda falan sorun olanlarda cıss diyorlar hergüne,
ayyy bacım biz her gün diyoz,bazı konularda kızlar tutsun diye günde 2-3 kez yaptık diyo,kocalarını yakında nüfustan sildirecekler,kadavra olacak adamlar :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?