- 11 Nisan 2019
- 973
- 4.274
- 63
- 42
- Konu Sahibi panic_attack
-
- #1.621
inşallahhhh....heralde perşembe elimde olur yarın da bırakırlar belki ama ben alamam..tatilim çünkü :) inşallah çok istiyorumm sizlerle beraberrr 2 tüpe bir doğal yakışır yaniii inşallahh ya:)
inşallah canımm uğur getirmiş ol burayaa:) ama her ay aynı döngüü pms de dibine kadar yaşıyorum bugün bir de başağrısı varrr.. ama inşallah hayırlı sonuçlasın:)
daha 11. gün gelecek o yumyumlar gör bak..takibe devam..İşte benim kalbim kadar temiz LH testlerim.
Asıl “otur sıfır” bana demişler bu ay.
Gerçekten kocaman bir SIFIR.
Yumicanlar yok anlaşıldı merkez.
Bekliyorum bakalım.daha 11. gün gelecek o yumyumlar gör bak..takibe devam..
Kist var diye kuzum. Erimis mi diye kontrol ettirmeden denemesem mi diye☺
Ya kocam ne yiyom, ne iciyom bilmiyom, bende bi haller var de, bi istek, bi aşk, noluyooo anlamiyom de, bebek oluncada kocan sorar, hatun sen ne yiyordun o zaman ondan alayim sana diye,bu kadar calismanin arkadasina bide bebek gelince tam bacı gardaş oluruz kesin, bıkkınlık geldi yavvvayyyyyne güldüm gene.. 2-3 kez ne yaw her gün adam pelt direk.. o zaman çoğ möhüm se değerlendiriyoruz. hayır bide tam pik değilmiş yarın tam pik oluyormuş al sana +1 gün herif dicek ne oluyo bu hatuna :)))))
Sperm sayısı fazla ise her gün olması sorun değil diye biliyorum.. zaten bir kaç gün üst üste bir ay değil :):))) aralıksız 3 gün diyosunda cancan ama dün gece hatta sabaha karşıda çalışma vardı..o kalite mevzusu ne olacak..gerçi benimki benden 2 yaş genç ama..
Dene kız nolcak. Benim geçen aydan yumurtalıkta kalan 11 milimlik folikül adetin 2. Günü "selam tatlım naber?" diyodu, 4.gün iyice güççüldü, 6.gün yok oldu.
Doktorun dediği doğruymuş. Adetle atılabilecek önemsiz bişi dedi. Önemli olan ölçüsü sanırım.
Folik asite kan değerlerin ve beslenmen iyi ise takılma. Hemen çalışmalara başla.
Armin
Ben 3 yumurta ile elimde kalan sağlam embriyo olur ise rahim dinlendirme yapmak ve Mayıs sonu transfer ettirmek istiyorum guzum. Yani Mayıs sonu olur heralde. Hesaplamalarıma göre 30 Mayıs olabili gibi.
O değil de çatlatma iğnesinden en geç 14 gün sonra regl olunuyodur gene inşallah. Yani opu'dan 12 gün sonra. Yoğsa yeni adet gecikirse ve rahim hazırlama ırt zırt derken Haziran'a kalmak istemem.
Çatlatma iğnesinden 16 gün sonra değil mi?iğneden iki gün sonra çatlıyor sonuçta yumurta. Benim aşılamada 16 gün sonra olmuştu. Hatta transferde de öyle olmuştu galiba. Çatlatma iğnesinden 16 gün sonra Regl oldum.
Yeminle sorar benim kiYa kocam ne yiyom, ne iciyom bilmiyom, bende bi haller var de, bi istek, bi aşk, noluyooo anlamiyom de, bebek oluncada kocan sorar, hatun sen ne yiyordun o zaman ondan alayim sana diye,bu kadar calismanin arkadasina bide bebek gelince tam bacı gardaş oluruz kesin, bıkkınlık geldi yavvv
İnşallah fazladır artık ne diyeyim. ..Sperm sayısı fazla ise her gün olması sorun değil diye biliyorum.. zaten bir kaç gün üst üste bir ay değil :)
İşte şimdi başladı gelcek gibi ağrılar bu ay da mı olmadııı bu da mı gooll değilll gııııı
İşten izin alıp Lambada yapcannnndiyelim işe geldik,ovu yaptık çift çizgi çıktı,napcezgitti tazecik yumuyum
Üç kere çatlatma iğnesi vurdum ikisi 16 gün sonraya geldi benim. Farklı olmasa şaşardım. Sende genelde 14 gün sonra oluyor o zaman. Bu ay da farklı olmaz sanırım.Cıks 14 gün sonra diyo hep doktorlar. Bazen geç olabiliyo ama. Benim de hep 14-16 arası oluyo.
İğneden iki gün sonra hesabı içinde, dahil 14 gün :) o kısmı karıştırmıcakmışız. Mesela ayın 2'sinde iğneyi yaptık, 16'sında regl olunması beklenirmiş ama bazen geç olunuyo. Demek geç çatlayabiliyo ya da vücut rahim tabakasını bazen geç atıyo.
Acayip bi sinir var patlıcak bombayım. Flx az umutlandırdı gibi oluyor sonra pms aklıma geliyor oturuyorum geriinşallah öyle değildir
Of olacakmış gibi ağrılar başlıyor hala umut ediyor insan.. ama başlamadan kısa süre önce bir ağrı oluyor bende, anlat desen anlatamam ama değişiyor rutin ağrının şekli ve geliyor hiç gelmesi istenmeyen :) o ağrıyı hissetmeyi hiç sevmiyorum.İşte şimdi başladı gelcek gibi ağrılar bu ay da mı olmadııı bu da mı gooll değilll gııııı
Bu da hem gebelik hem adet belirtisi lakin nedense insan olumsuzu düşünüyor özellikle adete yakınken.. yoksa biliyorsun genel olarak olumlu bir insanım.. bu dönemde ben benlikten çıkıyorumOf olacakmış gibi ağrılar başlıyor hala umut ediyor insan.. ama başlamadan kısa süre önce bir ağrı oluyor bende, anlat desen anlatamam ama değişiyor rutin ağrının şekli ve geliyor hiç gelmesi istenmeyen :) o ağrıyı hissetmeyi hiç sevmiyorum.
Sen nasıl oldun.. yarınnn olacak mı inşallah transfer..Of olacakmış gibi ağrılar başlıyor hala umut ediyor insan.. ama başlamadan kısa süre önce bir ağrı oluyor bende, anlat desen anlatamam ama değişiyor rutin ağrının şekli ve geliyor hiç gelmesi istenmeyen :) o ağrıyı hissetmeyi hiç sevmiyorum.
Ya tanıdık geliyor o ağrıda ondan hemen adete yoruyorsun.ben de senin gibi yapıyorum. E bir de böyle düşünüp yapılmadıkça her ay daha da emin bir şekilde adetten diyorsun. Biz böyle dedikçe aradan sürprizi yapacak bizim bebeler :)Bu da hem gebelik hem adet belirtisi lakin nedense insan olumsuzu düşünüyor özellikle adete yakınken.. yoksa biliyorsun genel olarak olumlu bir insanım.. bu dönemde ben benlikten çıkıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?