• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Mayıs'a odaklanmış bir gebeliğe hazırlık hikayesi :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
omega balik hapi aldim o da denk geldi öylesine. ne alicam ne kullanmaya baslayayim bilmiyorum ?

Bana Bahçeci'deki doktorum zaten 7 aydır kullanmakta olduğum multivitamini tavsiye etmişti.
Pregnacare her him. Adından anlaşıldığı üzere eşin için de vitamin var içinde.

Ben bi de Astalife omega 3 ve ayrıca koenzim q10 kullandığımı söyledim. Midende sorun yaratmıyorsa bunlara da devam et dedi.

Kızlar
Çok hastayım. Cumartesi’den beri yatıyorum ama dün bugün tavan yaptı.. aferin içiyorum daha en ufak bir azalma olmadı umarım yarin biraz toparlamış olurum. Çarşamba transfer var sonuçta.

Stresten, hormonlardan bağışıklık zayıflamıştır belkim.
Bende de uçuk çıkıyodu dün durduk yere, kafa göz daldım hemen merhemlerle "sen ne iş hayırdır" dedim. Bugün kaçmış gitmiş. :)

Kızlar
Çok hastayım. Cumartesi’den beri yatıyorum ama dün bugün tavan yaptı.. aferin içiyorum daha en ufak bir azalma olmadı umarım yarin biraz toparlamış olurum. Çarşamba transfer var sonuçta.

canım geçmiş olsun, bol bol portakal ye bul buluştur, çok çabuk toparlanıyor ınsan o zaman. hemen ıyılesmen lazım.

Pert etti beni ya.. tüm gün yatıyorum ertesi gün az bile iyileşmiş olmuyorum, çok enteresan :)
aynen öyle ben arkadaşa söyleniyordum 10 gün oldu iyileşemedin diye ben öyle oldumm geçmiyor da meret... Allah şifa versin tez zamanda güzelce gir transferine.. bir iki mi belli oldu mu kuzu?

Merhaba arkadaslar.
Size bir soru soracağım;

Sat 7 nisan
Bat 5 mayis

28-30 arasi değişiyor regl suresi.
Normalde yumurta catladiktan sonra 14-16 gun sonra regl oluyorum.
Bu ay enteresan bişey oldu ve ilk defa erken yumurta catladi.
21 nisanda catlamasi gerekirken
16 nisanda catladi.

Simdi bu durumda benim bugun yarin regl olmam gerekmez mi sizce ?

Kafam karisti.

Not : Bazi durumlardan dolayi sadece 16 nisanda korunmasiz ilişki oldu. Yani tek iliski ile hamilelik olasılığı epey düşük gerci ama, bilemedim:)

Güvenmekte çok haklısın ondan iyi kim bilecek o kadar zaman ihtisas yapmış bu konuda :)

Vitamin eksikliğinden olduğunu hiç sanmıyorum. Hepimiz bir çok takviye kullanıyoruz ve bu konuda çok iyiyiz bence :) ama oldu işte.. geçen transferde mantar olmuştum antibiyotikten, kendimi ondan korurken grip oldum :) kafama takmıyorum, tutacaksa yine tutar ama şu an aldığım ilaçları transferden sonra alamam sanırım o nedenle bir an önce geçsin istiyorum.

Pert etti beni ya.. tüm gün yatıyorum ertesi gün az bile iyileşmiş olmuyorum, çok enteresan :)
Vitamin eksikliğinden değil de, C vitamini çabuk toparlar diye dedim. Grip, soğuk algınlığı, kemik ağrısı, boğaz ağrısı ben hiç yaşamadım bilmiyorum da eşime iyi gelir böyle durumlarda, bal zencefil, süt, karabiber, c vitamini gibi şeyler.

Merhaba arkadaslar.
Size bir soru soracağım;

Sat 7 nisan
Bat 5 mayis

16 nisanda catladi.

Kafam karisti.

Not : Bazi durumlardan dolayi sadece 16 nisanda korunmasiz ilişki oldu. Yani tek iliski ile hamilelik olasılığı epey düşük gerci ama, bilemedim:)
merhaba, ovu testi mi kullanıyorsun eğer öyleyse 16 nisanı baz alman lazım diye düşünüyorum ve yarın regl günün diye hesaplıyoruum..

Merhaba arkadaslar.
Size bir soru soracağım;

Sat 7 nisan
Bat 5 mayis

16 nisanda catladi.

Kafam karisti.

Evet eğer erken çatladıysa yarın veya yarından sonra adet olmanız lazım.

Aynen ne bulursam kullanıyorum şu an :) propolis kullanırken nasıl böyle hasta oldum hayret ediyorum. O bağışıklığı epey güçlendirmişti çünkü.. senelerdir böyle olmadım.
propolisi şimdilik bırak bence,bu bağışıklığı güçlendirdiği için,genelde transfer sırasında önermiyorlar,bebeği de yabancı madde tanımasın diye,yani benim doktorum öyle dedi bana

merhaba, ovu testi mi kullanıyorsun eğer öyleyse 16 nisanı baz alman lazım diye düşünüyorum ve yarın regl günün diye hesaplıyoruum..
Evet eğer erken çatladıysa yarın veya yarından sonra adet olmanız lazım.

Yanılmıyorum demek ki.
Sizlerde benimle ayni düşüncedesiniz.
Yumurtanin catladigina eminim.
Normalde ben beklenen ovulasyon gününden 1 gun once baslarim lh testi yapmaya. Ama 16 nisan da wc de gorunce akintiyi, yaptim testi ve pik den sonraki yaptiklarim gibi idi sonuc. Yani cok eminim.

O halde ben yarin bekleyeyim regl imi.

Cok teşekkür ediyorum :)

Merhaba arkadaslar.
Size bir soru soracağım;

Sat 7 nisan
Bat 5 mayis

16 nisanda catladi.

Kafam karisti.

ovulasyonla takıp edıyorsan, yarın regl gormen lazım, dogru zamanı degerlendırdıysen bır ılıskı ıle de hamıle kalınabılır kı bu cok zaman olan bırsey, sonucta sperm de vucutta yaşıyor, ve bırbırlerını bulurlar kısmetse.

ovulasyonla takıp edıyorsan, yarın regl gormen lazım, dogru zamanı degerlendırdıysen bır ılıskı ıle de hamıle kalınabılır kı bu cok zaman olan bırsey, sonucta sperm de vucutta yaşıyor, ve bırbırlerını bulurlar kısmetse.

Dogru zamani degerlendirdigime eminim ama tek iliski ile tutturabilme konusunda hic sansli oldugumu düşünmüyorum.
Yine de kismet tabi.
Bekleyip gorecegim :)
Cok heyecanli..

Kızlar
cok cok geçmiş olsun guzellik. umarim çarşamba ya bomba gibi olursun bebeler seni bekler💐😊😍🧿

Bana Bahçeci'deki doktorum zaten 7 aydır kullanmakta olduğum multivitamini tavsiye etmişti.
Pregnacare her him. Adından anlaşıldığı üzere eşin için de vitamin var içinde.

Ben bi de Astalife omega 3 ve ayrıca koenzim q10 kullandığımı söyledim. Midende sorun yaratmıyorsa bunlara da devam et dedi.
bir ara eczaneye gidip sormak lazim bunlar burda varmi yokmu insallah vardir🙄

Gızlar benim bazı yumurtalar fazla gelişmiş. Geridekiler yetişemicek dedi doktor. Beklediğimiz sayıdan az yumurta elde edeceğiz dedi.
Sağda 22 ve 16 milim. Solda 16 milim. Gerisi 10 milim altında. Dozu düşürdü 75'e. Salı gecesi çatlatma iğnesi olucam. Perşembe 11de opu olacak.
Ulen ziyan oldu diğer yumurtalarım yaa..
Dedim ben, bu doz fazla dedim. 50 kiloyum dedim. Fazla vitaminliyim dedim.

Gızlar benim bazı yumurtalar fazla gelişmiş. Geridekiler yetişemicek dedi doktor. Beklediğimiz sayıdan az yumurta elde edeceğiz dedi.
Sağda 22 ve 16 milim. Solda 16 milim. Gerisi 10 milim altında. Dozu düşürdü 75'e. Salı gecesi çatlatma iğnesi olucam. Perşembe 11de opu olacak.
Olsun sıkma canını arkadaşın da 2 3 kerede topladılar pgt ile bakıp yerleştirdiler. 15 haftada şimdi..

Öyle mi, olsun hiç bozma moralini, tek yumurta istediğimiz zaten.
Tüp bebek tedavisinde cinsel perhiz uygulanıyor mu

Stresten, hormonlardan bağışıklık zayıflamıştır belkim.
Bende de uçuk çıkıyodu dün durduk yere, kafa göz daldım hemen merhemlerle "sen ne iş hayırdır" dedim. Bugün kaçmış gitmiş. :)
Bana sorarsan sakinim ama Kasım’dan beri 2 yarım 2 tamlanan 4 tedavi oldu, mutlaka bir etkisi oluyordur o kadar ilacın. Kendime dair bir süredir ; hasta değilim ama kendimi hiç iyi hissetmiyorum, bir yerim ağrımıyor ama her tarafım kötü deyip duruyordum.. böyle diye diye hasta ettim kendimi :)

Back
X