- 18 Mart 2010
- 278
- 9
- 318
- Konu Sahibi firstNimbus
-
Haydi bizde listemizi yapalım kızlarhihoyyyt
İSİM MERKEZ LUCRİN BAŞLANGIÇ TARİHİ TRANSFER TARİHİ
bluegrenn-------brüksel tüp bebek-----12.05.2010-------------??????
sumakim--------telek tüp bebek---------13.05.2010-------------??????
angell08--------ist.amerikan hast.-------23.05.2010------------??????
GUL1973-------bahçeci kliniği------------02.06.2010------------??????
firstNimbus----maya tüp bebek---------05.06.2010-------------??????
Silanaz---------America hastanesi.-----?????????-------------??????
yojimbo---------????????????????-----10.06.2010-------------??????
seko4517------ank.üniversitesi-----------?????????-------------??????[/QUOT
melekkose-----kadıkoy sıfa----------------25.05.2010-----------????????
herkese basarılaaaaaaaaaaaaar
zemuszemus
Haydi bizde listemizi yapalım kızlarhihoyyyt
İSİM MERKEZ LUCRİN BAŞLANGIÇ TARİHİ TRANSFER TARİHİ
bluegrenn-------brüksel tüp bebek-----12.05.2010-------------??????
sumakim--------telek tüp bebek---------13.05.2010-------------??????
angell08--------ist.amerikan hast.-------23.05.2010------------??????
GUL1973-------bahçeci kliniği------------02.06.2010------------??????
firstNimbus----maya tüp bebek---------05.06.2010-------------??????
Silanaz---------America hastanesi.-----?????????-------------??????
yojimbo---------????????????????-----10.06.2010-------------??????
seko4517------ank.üniversitesi-----------?????????-------------??????[/QUOT
melekkose-----kadıkoy sıfa----------------25.05.2010-----------????????
herkese basarılaaaaaaaaaaaaar
zemuszemus
sağol canımopuyorumnanaktan senin bugün ilk lucrin gününmüş.hadi hayırlı olsun.sonuna kadar herşey çok güzel geçsin inşallah
arkadaslar bugun ılk lucrınımı kullandım. eşim tam iğneyı vuracak bı basladım aglamaya yarım saat agladım korkudan. eşimde kıyamadı tabı bana tamam yapmayalım dedı. sonra ıgneyı aldım gobegıme yaklastırıp yavasca basladım sokmaya inanın hıc acımadı. bosuna aglamısım ya :))) cok komıktım cok sukur ılk gunu atlattım. Allah hepımızın yardımcısı olsun arkadaslar.
Canım bende aynen ilk gün böyle olurum galiba bide akşam 6 da vurul dediler evde tek başıma olcam hem ağlar hem vururum heralde :) hayırlısı olsun bitanem ilk iğnen
arkadaslar bugun ılk lucrınımı kullandım. eşim tam iğneyı vuracak bı basladım aglamaya yarım saat agladım korkudan. eşimde kıyamadı tabı bana tamam yapmayalım dedı. sonra ıgneyı aldım gobegıme yaklastırıp yavasca basladım sokmaya inanın hıc acımadı. bosuna aglamısım ya :))) cok komıktım cok sukur ılk gunu atlattım. Allah hepımızın yardımcısı olsun arkadaslar.
Ayy canim tedavin hayirli olsun seni cok iyi anliyorum ben igneden cok korkardim hatta doktora gittigimizde doktor bana igne verirdi ben onu hap olarak veremezmisiniz diye ikna etmeye calisirdim simdi igne vurmaya o kadar alistim diyebilirim ki ama insan guzel bir hedefe ulasmak icin vuruyorsun canim benimde 2. tedavi denemem bugun kontrolum vardi 16 cm olmus yumoslarim 18 cm olmasi gerekiyor ignelere devam ediyorum persembe yine kontrolum var sanirim pazartesi yumoslarim toplanacak allah bu yola bas koyan herkeze yardim etsin
canım bıde 1 sorum olcak sana bu yumoşları nasıl ölcuyolar yasagol bıtanem. ama ınan cok korkuyorum. bızımkı sebepsiz inferlıte.. hangı hastanede yptırıyosun sızın sebebınız ne
Ayy canim tedavin hayirli olsun seni cok iyi anliyorum ben igneden cok korkardim hatta doktora gittigimizde doktor bana igne verirdi ben onu hap olarak veremezmisiniz diye ikna etmeye calisirdim simdi igne vurmaya o kadar alistim diyebilirim ki ama insan guzel bir hedefe ulasmak icin vuruyorsun canim benimde 2. tedavi denemem bugun kontrolum vardi 16 cm olmus yumoslarim 18 cm olmasi gerekiyor ignelere devam ediyorum persembe yine kontrolum var sanirim pazartesi yumoslarim toplanacak allah bu yola bas koyan herkeze yardim etsin
sagol bıtanem. ama ınan cok korkuyorum. bızımkı sebepsiz inferlıte.. hangı hastanede yptırıyosun sızın sebebınız ne
Canım hayırlısı olsun inşallah müjdeli haberlerini burda bizimle paylaşırsın
selam canım.yok henüz lucrine başlamadım.tedaviye başladığım ilk günü yazdım ben.yani daha elevit safasındayımkaydirigubbakcemile3
ben salı günü gidip tedavi planımı alıp döndüm canım.10 gün falan var sanırım lucrine geçmeme.hepimiz çok güzel sonuçlarla bitireceğiz inşallah tedavimizi:Saruboceq:
sen şimdi ankarada mısın canım???
canım hayırlısı inanki inandıkların uğruna dikdik ayakta kal ben inanıyorum sen buradan o müjdeli haberi vericen bizlere...:teytey:Canım hayırlısı olsun inşallah müjdeli haberlerini burda bizimle paylaşırsın
canım benim komşunun bebeği için çok üzüldüm canım başınız saolsun... takdir-i ilahi yapacak bişey yok RABBıM ne dilerse o olur....
canım benim transfer tarihimiz aynıydı galiba inş. mutlu haberler veririz arkadaşlarımıza
canım hayırlısı inanki inandıkların uğruna dikdik ayakta kal ben inanıyorum sen buradan o müjdeli haberi vericen bizlere...:teytey:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?