Mecburi yalan

Konu sahibi halinden memnunmuş; konuları okuyup onunla empati yapan bizler de hata. O halinden memnun olduktan sonra; bize ne di mi.
Onca şeyden halimden memnun olduğum yorumunu mu çıkardınız? Empati yapan kişi de öyle çok göremedim o da ayrı ama zaten bu sitede bunu kabullenip sıkıntı paylaşıyoruz.
Riskli bir hamilelik mi geçiriyorsunuz?
Bir ara riskim vardı su an yok çok şükür

Aynen öyle. Birde bizimkiler eşimin ailesine göre gerçekten süper rahat insanlar ve kv en çok şu durumumda bu rahatlıktan hazetmeyip annemin bana bakabilecegine inanmıyor gidicem diyince yüzü gözü yamuluyor yanıma yemek vermeye falan kalkıyor 😆
Ne münasebet?? 34 yaşında kocaman kadına riskli bir gebeliği de yoksa kim baksın? Bu kadar da buldumcuk olunmaz ki. Korkuyorsunuz ama siz" koskoca" hamilesiniz cok üstünüze düşüyorlar ya ne küsmesi o zaman?
Ayrıca anneniz bakamaz sanacak yüzü yamulacak.? :KK67: Karşısında el pençe divan durun o zaman. Çünkü sizi anneniz buyutmemis öyle kendi kendinize olmuşsunuz belli ki..

Tabikide rahatsızım bunu vurgulamak için gülüyorum zaten. Annem evet malesef gamsız bir kadın. Çoğu zaman evine geldigimde sadece makarna oluyor yada yemek olmadığı bile oluyor. Yasak olan şeyleri bile amaaan ye gitsin,iç gitsin moduna girebiliyor. Bazen hamile olduğumu unuttugunu falan düşünüyorum. Kv de tam tersi. Sürekli süt içtin mi,meyve getireyim mi,öğlen öğünü yemedin sanki ne yapayım modunda. Dıştan bakınca iyi gibi belki çoğu insan için ama boğdu artık. Hayatımda hiç orta yok malesef
Keşke annenizin böyle olduğunu çaktırmasaydınız… 🥹 Bence annelerin her şeyi önümüze sermesine gerek yok zaten. Elimiz kolumuz tutuyor şükür, acıkırsak kalkar bir şeyler yeriz ama yine de öyle bir tip olduğunu bilmeseler daha iyiymiş.

Ne münasebet?? 34 yaşında kocaman kadına riskli bir gebeliği de yoksa kim baksın? Bu kadar da buldumcuk olunmaz ki. Korkuyorsunuz ama siz" koskoca" hamilesiniz cok üstünüze düşüyorlar ya ne küsmesi o zaman?
Ayrıca anneniz bakamaz sanacak yüzü yamulacak.? :KK67: Karşısında el pençe divan durun o zaman. Çünkü sizi anneniz buyutmemis öyle kendi kendinize olmuşsunuz belli ki..
Evet annem buyutmedi ordan da vurmak gerekiyorsa eğer. Annem babam ayrı ve ben ilk okula giderken annem tekrar evlendi bende evdeki şiddetten kaçıp annaneme yerleştim. O noktadan sonra ne yapıp ogrendiysem kendi kendime yapmaya çalıştım.
Keşke annenizin böyle olduğunu çaktırmasaydınız… 🥹 Bence annelerin her şeyi önümüze sermesine gerek yok zaten. Elimiz kolumuz tutuyor şükür, acıkırsak kalkar bir şeyler yeriz ama yine de öyle bir tip olduğunu bilmeseler daha iyiymiş.
Ben caktirmadim malesef ne kadar uzak tutmaya çalışsam da gördüler bi şekilde. Ben tam olarak dediğiniz kafadayim hatta daha geçen kv ye bu yüzden cikistim hasta da değilim bebek de değilim mutfağın yerini de biliyorum hamileyim diye. Ben varken sen ne yemek düşüncen diyo. Düşünceli bir şekilde geriyor anlayacaginiz

Evet annem buyutmedi ordan da vurmak gerekiyorsa eğer. Annem babam ayrı ve ben ilk okula giderken annem tekrar evlendi bende evdeki şiddetten kaçıp annaneme yerleştim. O noktadan sonra ne yapıp ogrendiysem kendi kendime yapmaya çalıştım.

Ben caktirmadim malesef ne kadar uzak tutmaya çalışsam da gördüler bi şekilde. Ben tam olarak dediğiniz kafadayim hatta daha geçen kv ye bu yüzden cikistim hasta da değilim bebek de değilim mutfağın yerini de biliyorum hamileyim diye. Ben varken sen ne yemek düşüncen diyo. Düşünceli bir şekilde geriyor anlayacaginiz
Secerenizi bilmedigim için normal şartlar altında olabilecek şeyler için yorum yapıyorum. Ne olursa olsun o kişi anneniz kv ye halt etmek duser ki siz de kaçıp dinleneyim diye gidiyormussunuz demek ki çok da kötü bir yer değil. KV size çok iyi bakıyormuş yediğiniz önünüzde yemediginiz arkanızda. Yalanin ortaya çıkma durumu da kalkmış ortadan. Keyfinize bakın işte.

Secerenizi bilmedigim için normal şartlar altında olabilecek şeyler için yorum yapıyorum. Ne olursa olsun o kişi anneniz kv ye halt etmek duser ki siz de kaçıp dinleneyim diye gidiyormussunuz demek ki çok da kötü bir yer değil. KV size çok iyi bakıyormuş yediğiniz önünüzde yemediginiz arkanızda. Yalanin ortaya çıkma durumu da kalkmış ortadan. Keyfinize bakın işte.
Aynen kasmaya gerek yok belli ki memnun aksiyon olsun diye konu açmış neymiş sütünü içtin mi yemeğini yedin mi diyormuş 🤦🏼‍♀️😏 galiba bir tek bizim memlekette bu hamileliği bu kadar abartiyorlar yanlız kalamazmış birşey olursa kimse yokmuş yav ne olacak en kötü taksiye atlar gidersin hastaneye sanki dağ başı

Aynen kasmaya gerek yok belli ki memnun aksiyon olsun diye konu açmış neymiş sütünü içtin mi yemeğini yedin mi diyormuş 🤦🏼‍♀️😏 galiba bir tek bizim memlekette bu hamileliği bu kadar abartiyorlar yanlız kalamazmış birşey olursa kimse yokmuş yav ne olacak en kötü taksiye atlar gidersin hastaneye sanki dağ başı
Ki dağ başı sayılabilecek yerde hamilelik gecirdim benimki yine iyi sayılırdı ücra koylerde olanlar var🤷🏽‍♀️. Gerçekten cok abartıyorlar. Bir de kaşıkla arkasından dolasmadigi kalmış kadinin. Bebek doğsun konu sahibi emzirmeden emzirmeye alabilir belki bebeği. sen bakmazsın psikolojisine şimdiden girmiş. Hatta bebek babaanneye konu sahibinden daha düşkün bile olabilir 😬

Bu tarz yorumları başkalarına yapıldığında da anlayamıyorum şimdi kendimde de anlayamadım. Ben saydığınız herşeyi şikayet olarak dile getirdim zaten ama öyle bir yorum yazmışsınız ki sanki ben buraya benim canım düşünceli kaynanam diye konu açtım. Gerçekten kadının en büyük dusmani yine kadın ben bundan böyle bir sitede daha da emin oluyorum malesef. Bir yanlış yaptım,o anda paylaşacak kimsem yoktu burdaki hemcinslerimle paylaşmak istedim devaminda dertlestik anlayan yada en azından anlamaya çalışan bir kaç kişiyle ama sizde haklisinizdir ne diyim.

Bu tarz yorumları başkalarına yapıldığında da anlayamıyorum şimdi kendimde de anlayamadım. Ben saydığınız herşeyi şikayet olarak dile getirdim zaten ama öyle bir yorum yazmışsınız ki sanki ben buraya benim canım düşünceli kaynanam diye konu açtım. Gerçekten kadının en büyük dusmani yine kadın ben bundan böyle bir sitede daha da emin oluyorum malesef. Bir yanlış yaptım,o anda paylaşacak kimsem yoktu burdaki hemcinslerimle paylaşmak istedim devaminda dertlestik anlayan yada en azından anlamaya çalışan bir kaç kişiyle ama sizde haklisinizdir ne diyim.
Kadının düşmanı kadın geldiğine göre ben çekilebilirim iyi geceler 🙋🏼‍♀️

Burada daha çok kv ye kuruldu insanlar ben de öyle. Size kasıtlı bir şey yok emin olun. Düşman olacak ne var?

Burada daha çok kv ye kuruldu insanlar ben de öyle. Size kasıtlı bir şey yok emin olun. Düşman olacak ne var?
"Belli ki memnun aksiyon olsun diye konu açmış " şeklinde yorum gelince olay kv ye kurulmaktan çıkmış oluyor takdir edersiniz ki.

Allah aşkına alt tarafı Hamilesiniz. Ayrıca normalde yaşlılar hemen şey der. Biz tarla da doğurup yine işimize devam ederiz derlerdi. Sizin kaynananiz o çocuk hemen yürürken düşecek falan mı sanıyor. Benim hamileyken sürekli kanamam oldu bir hafta kalkmadan yattim yine ne kaynanam ne kocam bana oraya buraya gitme demedi. Diyemezler zaten çünkü ben istiyorum ve giderim. Zaten her yere kocam bırakır kocam alırdı. Benim o kadar riskim varken bu cümleleri duymadim. Ayrıca eşinize doğruyu söylemelisiniz, böyle biseyi abartmaya gerek yok. Eşiniz azcik anlayışlı olsun azcik ayaklarinizj uzatıp annenizin evinde tek başınıza kafa dinlemelisiniz. Bu ne böyle bu kadar tek kalmanıza bile musade yoksa insan kafayı yer.

Tamam arkadaşım da bu baskı ile nereye kadar sürecek?

Sen rahat edemezsen nasıl mutlu gebelik ve lohusalık geçireceksin?

Eşin bunları neden düşünemiyor? Annesinin bu kadar sıkıntılı biri olduğunu bile bile neden en başından beri oraya yerleşmek istedi?
Çalışıyormuş da neden ayrı eve çıkmıyorsunuz?
Bu zamanda gelin kayınvalide aynı evde oturmak mı kalmış?

Sizin konular ayni yerde tıkanıyor.
İstanbulu sevmediniz,kimseniz yok, oraya gitseniz peşinizden gelirler.... Koca kadın yalan söyleyerek anne evine gideceksiniz.
Tüm çözüm önerilerine kapalisiniz.
Hamilelik ayrı, doğum, lohusalık var daha.
Siz gerçekten rahatsız olsanız,orada durmazsınız, yazdığınız tüm sebeplere bir çare bulur rahatsız olan.
Sızlasıp sizlanip aynı şeyleri yaşamaya devam edeceksiniz.

Kimse keyfimin kahyası değil ya. İster anama giderim, ister akşama kadar evde oturup duvarı izlerim. Kime ne?
Kınamak , büyük konuşmak istemiyorum ama ne biçim evlilik bu?

Tehlikenin geçmesine çok sevindim ama şöyle bir sorun var daha hamileyken anneme gidip kalacağım derken bile ağzı yüzü kayan bir kayinvalide ve eş çocuk doğduktan sonra size dünyayı zehir ederler. Bence biraz sınır koymaya başlayın tavırlarına yoksa lohusalik geçmez

Şu an eşim için bile en önemli şey çocuk. İse gidecekmiş yalnız olcam deseydim direk beni almaya gelsin diye babasını yollardi gerçekten geren bir panik halleri var sanki yer yüzündeki tek hamile benim, anlatamıyorum,anlamıyorlar 😤 normalde yüzde bir ihtimal beni buldu o kişinin eşime sipariş vereceği tuttu😞
Piremses gelin olmuşsunuz

Kızlar selam. Konuyu biraz dertleşmek ama en çok da stresimi azaltmak ve sizlerden dua istemek için açıyorum 😐uzun gelirse lütfen kusura bakmayın detay detay anlaticam. Normalde bir kac aylığına geçici olarak kv evinde yasiyoruz. Eşim dün akşam iş nedeniyle 2 günlüğüne şehir dışına gitti bende o yokken kv ile takılmak istemedim. Kv çok zor kadın,titizlik ve düzen hastası,sürekli kendi kendine iş icat eden kolay kolay totosunun üstüne oturmayan ve psikolojik olarak da oturtmayan biri ve bende 18 haftalık hamileyim. Eşim olmayacak diye bende kardeşimin de boş günü varmış evde olcakmis onu goreyim diyerek anneme kaçtım. Normalde kv bu konuda da bir kaç kez alınganlık yaptı. Kocan gidince sende gidiyon hemen vs diye o yüzden özellikle kardeşimi bahane ettim ve gerçekten kardeşimi bugün evde biliyordum meğer değilmiş. Gelin gorun ki asıl olay kardeşimle eşimin aynı şirkette çalışıyor olması. Normal şartlarda eşim kardeşimin bugün boş olup olmadığını öğrenemez ama bahtsız Bedevi ben sonradan öğrendim ki kardeşim bugün eşimin tanıdığı biriyle görev alıyor ve o kişide eşimin şehir dışına çıkacağını duyup bisey alması için istekte bulunmus. Tek olumlu olabilecek yani o iş arkadaşı kardeşimin baldız bağlantısını unutmuş olabilir çünkü şimdiye kadar bir kaç hafta önce 1 kere birlikte çalıştılar. Görev bitene kadar kardeşime ulaşma sansim yok malesef ulasabilsem tembihleticem ama iş arkadasi daha önce ulaşılabilir duruma gelecek. Esim o kişinin siparişi almış muhtemelen kendisine mesaj da atmıştır. O kişi eşime cvp verirken bugün de senin baldizla çalıştık derse çok ama çok büyük s.ctim çünkü sabahtan beri kardeşim evdeymis gibi davranıyorum eşime,oysaki yalnızım. Nasıl olacak hiç bilmiyorum ama lütfen beni rahatlatacak biseyler söyleyin çünkü çok aşırı gerildim. Dananın kuyrugunun kopmasına yaklaşık 1 saat falan var hatta daha az. Yalan söylemekten neftet ediyorum ama çok uzun zamandır kv evinde o kadar sıkıldım ki bu yalnızlığa ihtiyacım vardı. Eşim öğrenirse ne dersem diyim yalan soylemis olmama aşırı derecede sinirlenecek ve olay çok büyüyecek onla kötü olmak istemiyorum 🥺Son pişmanlığın fayda etmediği noktadayim. Lütfen benim için dua edin.
Karnım ağrıdı, akinti geldi korktum. Kimseyi panikletmeden bir kendim anlamak istedim de. Ben bir keresinde suyum geldi sanmıştım çok akıntı olmuştu. Meğer östrojen fazlalığından olan normal bir şeymiş.

Back
X