Saç Bakım Ürünleri Mecitefendi Sa bakm rnn kullananlar var m ?

ben de sac bakim yagini kullaniyorum yaklasik olarak 6 aydir,cok memnunum kokusu coook guzel.

bende mecitefendinin saç bakim yagini kullaniyorum ama içinde hint yagi yokmus en azindan paketi elime alip hizlica bi goz attigimda goremedigimden hint yagiyla karistiriyorum.Haftada 3 gun kullaniyorum ama 1 haftadir biraktim kosullarim el vermediginden oturu:)))) birde dogal sampuan kullaniyorum yine hint yagli ve defne biberiye zeytinyagi gibi bi suru saça iyi gelen yaglarin oldugu dogal sampuan ve maske birer kere uyguluyorum saçim iki haftadir yag falanda uygulamadigimi dusunecek olursak 5 cm falan uzadi :)))) belime gelmesine az kaldi ve artik daha azkirilio isin kotusu ben uçlarina hiç bakim yapmiyorum:s ugrasasimda gelmio pek :))))

ben beğenmedim.saçıma sürer sürmez bir sürü saç teli elime geldi,saç dökülme problemim olmadığı halde.bir şişe bitti.bi daha almayı düşünmüyorum.

Selamlar herkeze.Mecit efendi saç bakım yağını 1'5 senedir kullanıyorum.2günde bir kirli saçıma uyguluyorum.Bazen akşam sürüyorum sarıyorum sabah yıkıyorum.Bazen 3-bazende 5 saat bekletiyorum.Şampuanıma da çamterebentin koydum.İlk kullanımda saçlarınız elinize geliyor.aynı sorunu bende yaşadım ve aldığım yerdeki bayanda söylemişti.Ancak daha sonrasında bu sorun ortadan kalkıyor.Her uygulamamın artdından bir defa şampuanlıyorum ve ardından da çok az kremliyorum.Saçlarımda ne dökülme sorunu var ne kuruluk ne de uzama.Tam aksi.Parlak-yumuşak-gür ve çabuk uzar oldu.bunları yazınca mecit efendinin bir yakını sanmayın.Saç konusunda herşeyi deneyen birisiyim neredeyse(doğal olanları)ve bundan çok memnunum.Şuan yağım bitti dün uyguladım son olarak ve alana kadarda 2 güne bir zeytinyağı uygulayacağım.Sıcaklarda 2 saatten fazla tutamıyorum başımda ama kışın dediğim gibi akşam sürüp sabah yıkıyorum.Tavsiye ederim ve başka önerisi olanlar varsa onlarıda öğrenmek isterim.

ben de bu akşam aldım, yarın ilk defa uygulayacam. bikaç kullanım sonrası izlenimlerimi paylaşırım sizinle :lepi:

yazdıklarınızı okuyunca ben de aldım işe yarayacagını umuyorumzemuszemus eger çok memnun kalırsam sampuanımı da sarımsak ve ısırgan özlü mecitefendi alacam yorumlarınız için teşekkürler

ayykızz canım yaa ben senin yazını görünce bakımyağından sonra ısırgan otlu sabunla yıkadım ama yağı bitürlü çıkaramadım... :1no2: o kadar çok duruladımki anlatamam.. sonra baktım olmuyo beyaz sabunu aldım 4 defada onunla yıkadım anca temizlendi diyebilirimeyvahedigeldismile ısırgan otlu sabun ecitefendinin değil ama ... ondanmı bilmiyorum. kıssslarr yardım lütfen saçımdan bu yağı en kolay nasıl çıkarabilirm.kaydirigubbakcemile5boshayallersmileopuyorumnanaktan

YARDIMMMM....

mecıtefendıden bırsuru sıse bıtrdm ben bakım yagından.dun de yılan yagı aldım.mecitefendı nın yıllardır yapamadgı bır gunde yaptı saclarım acayıp yumusak we parlak super

mecıtefendıden bırsuru sıse bıtrdm ben bakım yagından.dun de yılan yagı aldım.mecitefendı nın yıllardır yapamadgı bır gunde yaptı saclarım acayıp yumusak we parlak super

bakımdan sonra saçlarını ne ile yıkıyosun ybuse ... yağı çıkarmak için özel bişi uyguluyomusun yoksa sadece şampuanmı ? kaç kere yıkıyosun saçını ? çok mu oldu soru ne? ama yukardada yazdım kimse bişey yazmamış... ben bakımdan sonra bayağı bi uğraşıyorum yağı saçlarımdan çıkarmak içn de... kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Kızlar benimde hiç saç dökülmesi problemim olmazdı.Bu yağı saçlarımı güçlendirsin canlandırsın diye aldım.Ancak o kadar çok saçım dökülüyor ki...Hergün halıları fırçalıyorum.Kıldan çok iğrenirim çünkü.
Yani bu yağı bu 3. kullanışım sanırım ayda 1 kullandım..Yoğun çalıştığım için pek uğraşamıyorum.Üzerinde saç dökülmelerine karşı çok etkilidir yazıyor.Zamanla dökülme problemimden kurtulurmuyum yoksa yağı kullanmayı bırakmalımıyım ?
yardımcı olursanız sevinirim.

Bence bırakmamalısın ben farklı bir marka ürün kullanıyorum ve pırıl pırıl oluyorlar bence birkaç uygulamada etki göstermeyebilir 3-4 defa daha uygula etki yapmıyorsa boşuna zaman harcamanın da anlamı yok tabiki sositososito

merhabalaarr. ben bugün mecitefendi bakım yağını aldım daha önce bi aktar bunu önerdiği için forumda okudum biraz yazdıklarınızı ve almaya karar verdim bugün başka bi aktardan almaya gittiğimde arıbella diye bi markayı önerdi ama ben mecitefendiyi aldım. çok fark varmıdır sizce doğrumu yaptım??? bide biraz az geldi bana miktarı içine zeytinyağı da eklemeyi düşünüyorum bi ara balın da iyi geldiğini duymuştum iyi gelirmi yoksa daha kötü yapıp bozarmıyım yağı bi fikir verseniiizz CADIARZU

arkadaşlar bakırköy civarında mecitefendi ürünleri satan biryer var mı? ve bu yağın fiyatı ne kadar?

kızlar bende bugun aldım ve su an sacımda benım asıl amacım saclarımı uzatmak kestırmıstım gecen yıl hala uzamadı dunde duzelttırmek ıcın gene kestırdım eskı uzun sacalrımı ıstıyorum. ben sac bakım yagı gecen yıl yapardım su buharında ısıtır oyle surerdım ustune poset gecırırdım gene oyle yaptım su buharında ısıttım yagı sonra sacıma surdum ustune poset gecırdım yıkamadan oncede az fon tutacagım sıcak bakımın daha ıyı oldugunu okumustum. bu yaga ne ılave etsem daha hızlı uzar sacım benım7 ayda 2,3cm anca uzadı. yılan yagı denıyor ıse yarıyormu

Canım öncelikle saçın yavaş uzadığı için troid hormonlarına baktır derim.Çam terebentinyağı ve hint yağı da saç uzatıyor.ben bu yağları tek tek uyguluyorum saçıma.ama çam terebentinyağı saçını kurutabilir.Onu mecitefendi yağıyla kullanabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…