ayykızz canım yaa ben senin yazını görünce bakımyağından sonra ısırgan otlu sabunla yıkadım ama yağı bitürlü çıkaramadım... :1no2: o kadar çok duruladımki anlatamam.. sonra baktım olmuyo beyaz sabunu aldım 4 defada onunla yıkadım anca temizlendi diyebilirimeyvahedigeldismile ısırgan otlu sabun ecitefendinin değil ama ... ondanmı bilmiyorum. kıssslarr yardım lütfen saçımdan bu yağı en kolay nasıl çıkarabilirm.kaydirigubbakcemile5boshayallersmileopuyorumnanaktanbende kullandım bu markanın bir kac ürününü;ısırgan otlu sabununu ve bakım yağını çok memnun kaldımm.saclarım sıklaştı.yagı sactan şampuanla 1kaç kez temizlemekle çıkıyor ama bu sabunla 1 yıkamada yıpratmadan cıkıyorr.kaliteli bir ürün bence bir de tamamen doğall.
ya ben zeytinyağlı sabunla 3 kere yıkadım ama yine de biraz yağlı kaldı gibi saçlarım, iyice durulamıştım ama mafoldumben
size de oluyor mu böyle? yılan yağı karıştırmıştım içine biraz da. fisfisfis[/QUOaynı şey canım ya yukardada yazdım yıka yıka temizlenmiyo gibi ben ısırgan otlu sabun kullandım dayanamadım baktım şampuanda bi işe yaramıyo beyaz sabunu sürdüm saçlarıma vallahi 4 defa yıkadım anca....birde bende yılan yağı kattım içine ondanda olabilrmi acaba... kızlar bu konuda bilgi verin yaa lütfen :gitme::2:
mecıtefendıden bırsuru sıse bıtrdm ben bakım yagından.dun de yılan yagı aldım.mecitefendı nın yıllardır yapamadgı bır gunde yaptı saclarım acayıp yumusak we parlak super
kızlar bende bugun aldım ve su an sacımda benım asıl amacım saclarımı uzatmak kestırmıstım gecen yıl hala uzamadı dunde duzelttırmek ıcın gene kestırdım eskı uzun sacalrımı ıstıyorum. ben sac bakım yagı gecen yıl yapardım su buharında ısıtır oyle surerdım ustune poset gecırırdım gene oyle yaptım su buharında ısıttım yagı sonra sacıma surdum ustune poset gecırdım yıkamadan oncede az fon tutacagım sıcak bakımın daha ıyı oldugunu okumustum. bu yaga ne ılave etsem daha hızlı uzar sacım benım7 ayda 2,3cm anca uzadı. yılan yagı denıyor ıse yarıyormu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?