Saç Bakım Ürünleri Mecitefendi Sa bakm rnn kullananlar var m ?

duzenlı olarak kullanmasamda kullandıgımda saclarım yıkayana kadar yumusacık pasparlak oluyo,yıkayınca eser yok yumusaklıktan falan herhalde duzenlı kullanıldıgında etkılerı kalıcı olur.bıde sactan kolay cıkmıyor onun dısında cok guzel..

bu aldığım 3, şişem uzun zamandır düzenli kullanıyorum
nemlendiriyo ve inanılmaz parlaklık kazandırıyo

slm kızlarr benim saçlarımla ilgili bi problemim yok çok gür ama parlaklık olsun istiyorum.bugün aldım aktardaki çocuk saçınızda jöle falan olmasın kullanırken temiz saça uyguluyorsunuz dedi şimdi ben bunu saçımı şampuanlayıp duruladıktan sonra saç kremi kullanmadan saçlarıma yedirip bekleticem di mi?bir de bu yağ şampuanlamadan sadece durulamayla çıkıyor mu?

Ben aldığım şişeyi düzenli olarak bitene kadar da kullandım. Hem arkadaşlarım hem de kuaförüm farketti, gerçekten işe yarıyor tavsiye ederim.

mecitefendi saç bakım yağını bende kullandım,çok,memnun kaldım..tavsiye ediyorum:lepi:

Bende bugün bir markette gördüm 6,50 tl'ye ama kararsız kalıp almadım. Birde benim saçlarım düzleştiriciden dolayı çok kırıldı en çokta kırıklara iyi gelsin istiyorum ama yorumlardan sonra almaya karar verdim.

Nası bı ÜrÜn acaba bu nası kullanılıo arkadaŞlar

kızlaaarrr sadece diplere mi sürüyoruz bu bakım yağınıı?? bilen varsa bi yardımcı olunnhihoyyyt

Arkadaşlar bende uzun zamandır kullanıyorum bu yağı ve herkes saçlarım için ne kullandığımı soruyo harika bir yağ benim saçlarım çok seyrekti gürleşti, kepeklerim gitti ayrıca ben sadece diplere sürmüyorum her yerine pamukla bolca sürüyorum birazda masaj yapıyorum 1 saat bekleyip yıkıyorum.:lepi:

arkadaşlar bu ne diye istiyoruz alırken.resmi fln var mı ?

direk mecitefendi saç bakım yağı die isteyebilirsin
google görsellerden bakabilirsinn resmine
ben kullanıyorum 9 lira ya alıyorum yerimseniben

Bende bunları duyunca inanamıyorum. Yani ben epey kullandım ama bi işe yaramadı yani öle gözle görülür. .Belki azıcık bakım olmuştur.

ya ben zeytinyağlı sabunla 3 kere yıkadım ama yine de biraz yağlı kaldı gibi saçlarım, iyice durulamıştım ama mafoldumben
size de oluyor mu böyle? yılan yağı karıştırmıştım içine biraz da. fisfisfis

kızlar bu yağ karışımı saçın boyasını akıtıo mu boyalı saçlı arkadaşlar cevap verirseniz sevinirim bi de ne zamanlar yapılır bu ben kestirip evde kendim boyamak istiyorum boyadan önce bakım yapmak istesem ne zaman yapmalıyım:sm_confused:

mecitefendi bal ve buğday özlü şampuanını ve yine mecitefendinin defne özlü yoğun saç maskesini kullandım. Aslaaa ve aslaa tavsiye etmiyorum. acayip kaşıntı ve kepek yaptı. üstelik kuru olan saçlarım iyice kurudulmaz::1no2:: bilmiyorum saçtan saça da farkedebilir ama ben kesinlikle tavsiye etmiyorum

canım umarım işe yarar.. tecrübelerini bizimle paylaşmayı ihmal etme opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…