Saç Bakım Ürünleri Mecitefendi Sa bakm rnn kullananlar var m ?

bende kullanıyorum ve saçlarım harika oluyor iyiki mecitefendinin saç bakım yağını keşfettim herkes saçlarımdaki ışıltının sebebini soruyor demekki işe yarıyor...

Bir şişeyi ne kadar sürede kullanıyorsunuz?
Bazı arkadaşlar, iki kere kullandım,bir kullanımlık kaldı yazmışlar.Bu bana biraz garip geldi.

onun havuç kremini kullanıyorum güneş lekelerinden ve güneşten koruyor çok memnunum.saç bakım ürününü yeni duydum

bunun içinde hangi yağlar var bilen varmı?? baya baktım internetten bulamadım da...

selam terra mecitefendi yağın içindekiler şu şekilde:

* Susam Yağı
* Zeytin Yağı
* Ceviz Yağı
* Çörekotu Yağı
* Badem Yağı
* DefneYağı
* IsırganYağı
* Buğday Yağı
* Karanfil Yağı
* Jojaba Yağı
* Parfüm

Başka kullanan yokmu?
Bende kullanıyorum. 4 kere kullandım ama yarıya bile gelmedi daha.
Acaba ben az ya da yanlışmı uyguluyorun ki?

teşekkür ederim canım aldım bende bir kere kullandım kabarmadı saçlarım yıkadıktan sonra hoşuma gitti. parmak uçlarımla diplerine masaj yaptım bide uçlarına sürdüm çok fazla gitmedi benimde 2 seferde bitcek bişey değil baya uzun süre kulanılabilir:lepi::sm_cool:

Arkadaşlar birşey soracağım...Ben bu saç bakım yağını geçen hafta aldım aktardan. ılk kez saç bakımı için birşey kullanıyorum ben. Geçen hafta sürdüm saçıma, 1 saat bekledim. Ama sürdükten kısa bir süre sonra kafamda agırlık başladı. Daha sonra ise ağrı. Ve ertesi günüde hep ağrıdı başım. Sonraki gün geçti. ıkinci kez ise dün kullandım. Yine sürdüm 1 saat bekledim. Ve ağrı oldu yine. Ve şuan hala başım ağrıyor. ılk kez saçım için birşey yapayım dedim ve bu durum oluyor. Eminim yağla ilgili birşey değildir. Bana yaramıyor galiba. Bir daha yapmayacağım sanırım. Sizlerde varmı böyle birşeyle karşılaşan? Sanmıyorum ama yinede sorayım dedim... Kalın sağlıcakla...

Tatlım ben 25 gündür kullanıyorum. Bana hiç bir şey olmadı. Hiç bir şikayetim yok.Üzüldüm senin adına.Bilemiyorum ki neden oldu acaba?:çok üzgünüm:

yağı soğuk sürrüyosan eğer ısıtmadan falan kafan üşüyodur oda ağrı yapıyodur canım. bende buzdolabından çıkarıp kullanıyorum buz gibi oluyo kafam sonra ama tülbentle alıp başıma tülbentin üstünden saç kurutma makinesiyle ısıtıyorum..ısınınca yağ daha etkili oluyo diyolar.. bide öle dene istersen belki bu yüzden ağrıyodur.CADIARZUCADIARZU

Anladım, olabilir belki. Evet dediğin gibi buzdolabından çıkarıp sürüyorum. Olabilirmi ki acaba ya Tamam bu seferde dediğin gibi yapayım canım, denemekten bişi olmaz. Sağolasın....

Buradan okuduğum tavsiyelerden etkilenip aldım, banyodan önce çok az uçlarına sürdüm (çünkü benim saç diplerime öyle yağlı şeyler iyi gelmiyor) birkaç saat kaldı saçımda. Yıkayıp kuruladığımda yumuşacık olmuştu saçlarım, gerçekten ilk kullanışta bu kadar da etki beklemiyordum. Kokusu da çok hoş. Tavsiye ederim bana çok iyi geldi.

aaa evet, ben de kullandım
bir şişe bitirdim bitirmedim yıpranmaya yüz tutmuş saçlarım dirildi, kendine geldi
dökülmeyi ise bazen durdurmadı bazen durdurmadı, garip.
organicum u keşfettikten sonra ise ekstra hiçbirşey kullanmıyorum gerek duymuyorum

mecitefendinin bende 1,5 yıldır ısırgan otlu şampuannını kullanıyorum süper bişey saç dökülmesini engelliyor bana çok iyi geldi

bende bugün aldım ilk defa yapıorum şuan saçımda bakım yağı bakalım bende işe yararsa herkezde yarar çünkü benim saçımdan daha yıpranık bi saç yoktur bu konuda kendimi tek geçerimmkaydirigubbakcemile3

hint yağıyla karıştırıp saçıma sürdüm. 3 saat bekletip yıkıcam. uzamaya bi etkisi var mı+ saçınızdan nasıl çıkarıyosunuz.

Mecitefendinin saç bakım yağını ben 8 aydır kullanıyorum haftada 1 defa
Saçlarımı besliyo ve yumuşacık yapıyor içine 1 kapak çam terebentin yağı koydumm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…