Saç Bakım Ürünleri Mecitefendi Sa bakm rnn kullananlar var m ?

kullandım canım evet rengi mavi ben t-shop dan almıştım parfümerilerde yada kuaförlerde oluyo a.s. saçlarında kuruluk olan bölgelere sıkıyosun yumuşuyo ve kolay taranır hale geliyo normalde ben saçımı tararken dökerdim hep şimdi öyle bir sorunum kalmadı 2. şişemi alıcam bence çok güzel bir ürün ben bunu tek başınada kullanmıyorum üstelik saç kremide kullanıyorum banyoda benim saçlarım çok yıpranmış ve kuru çünkü 2 sini birden kullandıgım halde dökülmüyor saçlarım zaten sarıkız diplere sürülmez saça püskürtürsün o yüzden korkma dökme falan yapmıyo

Son düzenleyen: Moderatör:
benim saçlarım düz yumuşak fakat boyadan sonra uçları çok kurudu ve kırıldı onları düzeltmeyede yarar mı bu mecitefendi şampuan istemiyorum sadece saç uçlarına durulamadan sürebileceğim bişeymi acaba bi bilgi verseniz a.s.

hayır canım saç kremi gibi durulanmayan bişi deil bu.sadece saça iyi gelen yağların karışımı,uyguluosun bekletip yıkıosun.kırıklara faydası olur heralde ama kesin bişi diemem,benm saçlarımda kırık hiç yok sadece uzamasını hızlandırmak ve dökülmeyi önlemek için kullanıorum ben,dökülmeyede uzamaya da çok faydası oldu.ama kullanan ve kırıklara iyi geldimi varsa kullanan arkdaşlar daha iyi bilir tabi ama bişi kaybetmezsin bi şişe kullan derim ben..

ben da kullanıyorum mecitefendi bakım yağını
memnunum.benim saçlarım röfleden dolayı yıpranık ve kuruydu.
yavaş yavaş toparlanıyor.tavsiye ederim

arkadaşlar benim saçlarım hemencecik yağlaniyor, çok cansız, elektrikleniyor sürekli bende bu yagları kullanmak istiyorum aama sacim zaten yagli bi tip. öneririmisiniz kullansammı?

arkadaşlar benim saçlarım hemencecik yağlaniyor, çok cansız, elektrikleniyor sürekli bende bu yagları kullanmak istiyorum aama sacim zaten yagli bi tip. öneririmisiniz kullansammı?

Valla arkadaşım yağlı ve ince telli saçlar için pek yağlı bakımlar önerilmiyor.bu bakımlar kuru,boyalı,yıpranmış ve kabaran saçlar için iyi oluyor..bende çok yağlanma olmadığı halde saçımın hacmini söndürüyo diye pek kullanmıyorum..sen bilirsin tabi yinede..ben şampuanıma çam terebentin(10 damla kadar kattım), bepanthen, evigen, bemiks ampullerinden (1 er tane) kırdım ve banyoda şampuan şişemi çok iyi çalkalayarak kullanıyorum..bir de bunların hiçbirisinin olmadığı şampuanımda var aradada onunla yıkıyorum ki saçlarımı çok fazla yormamak adına...ben birde maya maskesini okumuştum burda onuda deneyeyim diyorumm..:1rolleyes:

saçın seyrek mi arkadaşım? seyrekse pek yanaşma derim,iyice söndürür. ama serek değil de sadece yağlı ve cansızsa diplere değdirmeden yalnızca saç tellerine uygulayabilirsin.

slm bezbebek,sana tavsiyem memnun kalıcana eminim,kwsinlikle tresan ısırgan otu şampuanını kullan yağlı saçlar için,zaten başka çeşidi yok çünki ısırgan otu yağlı saçlara derman:9 ben kullanıorum saç uzamasınada etki edior ve bitkisel olduu için bakım kürlerinin çok daha olumlu sonuçlar vermesini sağlıor.ama ben kullandıım şampuandan memnunum diştiremem dersen yine sadece yağlı saçlara derman olan çam terebentin seansı satılıo aktarlarda çok da ucuz bişi,şampuan şişenin ml.mine göre yada saçlarının yağ oranına göre kullanabilirsin içine damlatarak..hem saç bakımı yapıo oda,hemde uzamasınada etki edio ben onuda aldım sadece 7-8damla kadar 200 ml.lik şampuana karıştırdım ama benim saçımı taranmıcak kadar çok kuruttumirmirmirmir....tresan ısırgan şampuanı ben alışveriş merkeznde bulup aldım 11 civarlarında,çam terebentinide 3,5liraya almıştım yaramayınca ölece duruo benmki..bilgin olsun sen bilirsin gerisini...

ben da kullanıyorum mecitefendi bakım yağını
memnunum.benim saçlarım röfleden dolayı yıpranık ve kuruydu.
yavaş yavaş toparlanıyor.tavsiye ederim

slm canım..sen nekadar günde bir yapıosun kaç saat bekliosun canım yazarmısın???uzamasınada etki ettimi yaa***cevaplarını beklom canım

ben 2-3 senedir kullanıyorum. Düzenli bir kullanımım yok, aklıma estikçe kullanıyorum.
ıçine terebentin ve hint yağı da ekledim.
Kokusu süper zaten.
Mecitefendi'ye her konuda güvenirim ben, herkese de öneririm.
Ne faydası var derseniz, kuru saçları çok güzel nemlendiriyor
Ayrıca saçlarınızın daha çabuk uzamasını sağlıyor.
Denendi ve memnun kalındı :roflol:
Aktarlardan alabilirsiniz. Ben fısfıslı şişeye koydum, kullanıyorum.

mecitefendi saçbakım ürününü bende kullandım 2 seferden sonra hemen fark ediliyo saçlara parlaklık ve nem kazandırıyo tavsiye ederim

ben de burda görüp geçen gün gittim aldım bu karışımı bi kere denedim pek bi etkisi olmadı parlama yumuşama gibi benm saçlarımda biraz kuruluk var düzleştirmeden dolayı.ama bi degişim olmadı sanki yaa neyse ben kullanmaya devam gelişmeleri yazarım yine:)

ne bileyim bnde aldım 2kez kullandım.bi kullanımlık kaldı,kokusu çok pis ağır ya nefret ettim.hatta yaptıktan sonra başıma sardıım yazmadan bile kaç kere yıkamama rağmen gitmedi.yazmanın olduu her yer mecitefem kokuo sinir oldum elim gitmio valla sonunu kullanmaya(

arkadaşım kullanmadan önce bi kaseye sıcak-kaynar su koy, yağ şişesini o suda beklet biraz. öyle kullan. ayrıca saçına sürdükten sonra streçle sar ya da poşet geçir başına, ve dışardan fön mak. ile sıcak hava ver. böyle daha iyi işler saçına. yağlar sıcak kullanıldığında fayda verir.

dibine mi boylarına mı CADIARZU

teşekkürler canım böle deniyim bakalım etkisi olur umuyorum:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…