Gayet başarılı bir ürün, herkese tavsiye ederim...
arkadaşlar benim saçlarım hemencecik yağlaniyor, çok cansız, elektrikleniyor sürekli bende bu yagları kullanmak istiyorum aama sacim zaten yagli bi tip. öneririmisiniz kullansammı?
arkadaşlar benim saçlarım hemencecik yağlaniyor, çok cansız, elektrikleniyor sürekli bende bu yagları kullanmak istiyorum aama sacim zaten yagli bi tip. öneririmisiniz kullansammı?
ben da kullanıyorum mecitefendi bakım yağını
memnunum.benim saçlarım röfleden dolayı yıpranık ve kuruydu.
yavaş yavaş toparlanıyor.tavsiye ederim
ben de burda görüp geçen gün gittim aldım bu karışımı bi kere denedim pek bi etkisi olmadı parlama yumuşama gibi benm saçlarımda biraz kuruluk var düzleştirmeden dolayı.ama bi degişim olmadı sanki yaa neyse ben kullanmaya devam gelişmeleri yazarım yine:)
arkadaşım kullanmadan önce bi kaseye sıcak-kaynar su koy, yağ şişesini o suda beklet biraz. öyle kullan. ayrıca saçına sürdükten sonra streçle sar ya da poşet geçir başına, ve dışardan fön mak. ile sıcak hava ver. böyle daha iyi işler saçına. yağlar sıcak kullanıldığında fayda verir.
arkadaşım kullanmadan önce bi kaseye sıcak-kaynar su koy, yağ şişesini o suda beklet biraz. öyle kullan. ayrıca saçına sürdükten sonra streçle sar ya da poşet geçir başına, ve dışardan fön mak. ile sıcak hava ver. böyle daha iyi işler saçına. yağlar sıcak kullanıldığında fayda verir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?