Medicana Ankara

EgeliFatosh

oğluma kardeş geliyor..
Kayıtlı Üye
5 Kasım 2008
1.465
3
156
Ankara
arkadaslar bu hastaneye giden varsa memnun kalip kalmadigini yazabilir mi? haziranda dogum yapacagim ve artik dr bulup yola onunla devam etmek istiyorum..sgk anlasmasi var hastanenin.normal 1250,sezeryan 1600..bana uygun gibi geldi,disaridan cok buyuk ve gosterisli gorunuyor....siz ne dusunuyorsunuz

ben istanbuldakine gittim arkadaşım sanırım hemen hemen aynıdır,ilgi alaka ii temizlik bakımından da çok güzel ama burda çok kalabalık bütün hastaneler

bende dün ilkkez gittim medicanaya, sabahtan öglene kadar zekai tahir burakta sorularımıza herhengı bı cevap alamayınca apar topar gitme kararı aldık medıcana ya dr.türkan örnek cok yardımcı oldu saolsun, butun gun hıc bı cevap alamayıp stresten delıye dondugumuz anda hızır gıbı yetıstı dıyebılırım ustelık onceden almıs oldugumuz bı randemuz bıle yoktu.. bızde ıyı ızlenımler olusturdu hem doktor hemde hastane ama tabı yınede daha ıyı bılgısı olanlar varsa fıkırlerını almamız ıyı olur

cnm nende medıcanada çalışıyorum.ama istanbulda eminim doktorlarından memnun kalırsınız

canım bende medicanaya kontrole gitmeyi düşünüyorum. bende senin gibi devlet memuruyum. ne kadar muayene farkı alıyorlar yazarsan çok sevinirim

normalde gebelık muayenesı 75 lıraymıs ama bız muayene olmak ıcın deılde sorularımızı sorup kendımızı rahatlatmak ıcın gırmıstık ıcerı doktor hanım bı de ben muayene edebılırmıyım dedı kendı teklıf ettı yanı bunu, sonra fark olarak sadece 10 ytl aldılar, ultrasonlu muayene ıcın 75 tl normal takıp ıcın 10 tl ımıs. acaba doktor turkan ornek hkkında bılgısı olan varmı ben sevdım ama daha oncekı tecrubelerden faydalanmak daha ıyı olur

hepinizi cevaplariniz icin tesekkur ederim,biraz olsun rahatladim, turkan hanim hakkinda bilgim yok,can bey ve burak bey varmis,onlarinda ozgecmislerine baktim, muayene olmadan anlasilmaz herhalde, bu arada arkadasimiz yazmis gerci ama ben tekrar edeyim,gebelik muayenede sgk farki 75 ytl..............baska giden var mi medicanaya?

hastanemiz ve doktorumuzla ilgili bazi problemler yasadigimiz icin ben de yeni bir doktor arayisina girdim.
medicana'ya gecen carsamba ugradim. hastane cok guzeldi ama doktorlar yemege cikmislardi. ben gittigim gun doktorlar yemekteydi. ogle saatinde gitmistim.
ankara'da ozel hastaneler arasinda fiyat olarak uygun gibi geldi. bu nedenle de medicana'ya baslamaya karar verdik esimle. ancak doktor konusunda kararsiz kaldik.

bu arada ben mayis'ta dogum yapacagim. sizler de dogum icin mi gitmeyi dusunuyorsunuz?
ve dogumunuz ne zaman.

benim dogumum haziran sonunda....bazi drlar 24.haftadan sonra kabul etmiyorlarmis,eger oyleyse acele etmem gerekir, keske o hastanede dogum yapmis biri fikirlarini paylassaydi bizimle....Allah korusun bebekte bi problem oldugunda yogun bakim unitesi cok onemli, bunlari ve fiyatlari da arastirmak lazim

ben gittigimde sormustum. yenidogan yogun bakim unitesi var. fiyat olarak mesa, bayindir gibi hastanelere gore dogum fiyatlari yariyariya. Muayene ucreti de sgk icin 75TL fark aliniyor diye biliyorum.

guven hastanesinde sgk'ya 700 (nornal dogum) icin fiyat veriyorlar, muayene 5TL idi galiba subat'tan sonra. daha once bize normal dogum 2400TL demislerdi, muayene de 85 veriyorduk. Anlasmalari degismis ama artik B polikliniginde muayene olunuyor. Onceden ayri degildi. Dogum da b polikliniginde. Orasi da devlet hastanesinden birazcik daha iyi bir yer.
Bir de doguma nobetci doktor giriyormus sgk ile gidince, biz orada takibe basladigimizda oyle degildi. Herhangi bir doktor girecekse ben neden 700 TL odeyecegimi anlayamadim.

Bu nedenle de medicana ile gorusup kendi doktorumuz doguma girecekse oraya baslamayi dusunuyorum. Bu hafta icerisinde saniyorum muayeneye de giderim. Ama ben de daha once bu hastanede veya buradaki dokrotlarin biriyle dogum yapmis birinin onerilerini almak isterdim.

muayene sonrasinda izlenimlerimi paylasirim...

benımde 7 martta randevum var medıcanada, herhangı bırınden aldıgım tavsıye fılan degıl tamamen kendı kararımla sectım medıcanayı bu 3.gıdısım olacak ve gıttgımde yenı3.ayı doldurmus olacagım, sımdılık memnunum umarım sonuna kadar boyle gıder..

merhaba medicanaya bende bugün gittim türkan hanımla da görüştüm çokk sıcakkanlı ve ilgili bir doktor ama cvsini netten aradığımda bulamadım kendisi ve eğitimi deneyimi hakkında bilgim yok ancak çok sıcakkanlı bir doktor. sizin de yazdığınız gibi ultrasonlu muayene farkı 75 ytl normal doğum 1250 epiduralli doğum 1500 (kısmetse benim tercihim :) ) sezeryan da 1600 ytl fark ödeniyormuş ayrıca yoğun bakım ünitesi de mevcutmuş.. odalara çıktım baktım toplam 16 yatak var ve odalar tek kişilik ve standartları iyi.. ben de 18 haftalık hamileyim türkan hanımda karar kıldım :)

ben de gecen hafta gittim medicanaya muayene icin. ama biraz yogun bir hafta gecirince izlenimlerimi paylasma firsati bulamadim sizlerle. turkan hanimin ilgisinden ben de cok memnun kaldim. ben su an 29haftalik hamileyim ve 19 mayis civari dogum bekliyoruz.

canım ücretlerini biliyormusun birde randevulu sisteme uyuyorlarmı.

Normal dogum 1200 gibi bir fiyatti, sezeryan icin 1600 diye hatirliyorum. Muayene 75 TL. Bunlar sgk icin fark olarak verdikleri fiyatlar. Ozel olursa fiyatlarini bilmiyorum.
Randevulu sisteme uyuyorlar mi ne demek tam anlamadim. Onceden randevu alip gidiyorsun, ben gittigimde 15 dakika kadar bekledim, biraz gec aldilar.

randevu veripte çok bekletiyorlarmı demek istedim .

Doğum yapacak arkadaşlar merhaba
Ben güneş sokakta HRS kadın doğum hastanesinde doğumumu yaptım
çok rahattı ve bebek ile ilgili bakım ünitelerini gördüm.odaları önceden gezdim, nerdeyse tüm ekiple tanıştım. Hocam Gökçen erdoğan dı. Zekai tahirin doktoru.Galiba doktorum medicanada da yaptırıyor doğum. Ama bu hastaneyi de değerlendirebilirsiniz

Doğum yapacak arkadaşlar merhaba
Ben güneş sokakta HRS kadın doğum hastanesinde doğumumu yaptım
çok rahattı ve bebek ile ilgili bakım ünitelerini gördüm.odaları önceden gezdim, nerdeyse tüm ekiple tanıştım.
Hocam Gökçen erdoğan dı. Zekai tahirin doktoru.
Galiba doktorum medicanada da yaptırıyor doğum.
Ama bu hastaneyi de değerlendirebilirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…