- Konu Sahibi EgeliFatosh
-
bende dün ilkkez gittim medicanaya, sabahtan öglene kadar zekai tahir burakta sorularımıza herhengı bı cevap alamayınca apar topar gitme kararı aldık medıcana ya dr.türkan örnek cok yardımcı oldu saolsun, butun gun hıc bı cevap alamayıp stresten delıye dondugumuz anda hızır gıbı yetıstı dıyebılırım ustelık onceden almıs oldugumuz bı randemuz bıle yoktu.. bızde ıyı ızlenımler olusturdu hem doktor hemde hastane ama tabı yınede daha ıyı bılgısı olanlar varsa fıkırlerını almamız ıyı olur
ben de gecen hafta gittim medicanaya muayene icin. ama biraz yogun bir hafta gecirince izlenimlerimi paylasma firsati bulamadim sizlerle. turkan hanimin ilgisinden ben de cok memnun kaldim. ben su an 29haftalik hamileyim ve 19 mayis civari dogum bekliyoruz.
Normal dogum 1200 gibi bir fiyatti, sezeryan icin 1600 diye hatirliyorum. Muayene 75 TL. Bunlar sgk icin fark olarak verdikleri fiyatlar. Ozel olursa fiyatlarini bilmiyorum.
Randevulu sisteme uyuyorlar mi ne demek tam anlamadim. Onceden randevu alip gidiyorsun, ben gittigimde 15 dakika kadar bekledim, biraz gec aldilar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?