Medicana Ankara

merhaba canım.evet ben dün gittim ve burak beyle tanıştım.ilk izlenim iyiydi sıcak geldi bana.odaları gezdim ve doğumla ilgili bilgiler de aldıktan sonra kararımı verdim.ve kısmetse doğumumu medicanada yapmak istiyorum.benim doğumum ağustos ayına denk geldiği için burak beye izinli olması durumunda ne olacağını sordum.türkan hanım yada can beyle paslaşarak izne ayrıldıkları için onlardan birinin doğumu yaptırabileceğini söyledi.yani türkan hn sgklılara bakmaya devam ediyor sanırım.ömer bey ve levent bey özel hastalara bakıyor. zaten onlarda part time çalışıyorlar kendi özel muayenehaneleri varmış dışarda.onun dışında burak bey epiduralli normal doğumu tercih edin diyor ve ona yönlendiriyor.zaten benimde istediğim doğum şekli bu.sen de karar verirsen ve sormak istediğin bişey olursa haber bekliyorum ok.

ben sgk ile gidiyorum ve turkan hanim benim doktorum. en son gecen sali gitmistik ve yine kendisi kontrolumuzu yapti, farkli bir durum olsa saniyorum soylerlerdi. bence hastaneyi arayarak emin olmakta yarar var.

bende sgk ile gidiyorum ve türkan hanım benimde doktorum.Haftaya cuma kontrolum var hatta 2 gun once randevu tarıhı hakkında kendısıyle konustuk hıc bısey demedı.herhalde artık sgk lılara bakmıcak bıle olsa daha once baslamıs oldugu hastalarıyla devam eder dıye dusunuyorum

ben sgk ile gidiyorum ve turkan hanim benim doktorum. en son gecen sali gitmistik ve yine kendisi kontrolumuzu yapti, farkli bir durum olsa saniyorum soylerlerdi. bence hastaneyi arayarak emin olmakta yarar var.

bana odalari gezdiren gorevli can bey ve burak bey bakiyor sgklilara demisti, belki de turkan hanimi soylemeyi unuttu, arkadaslar yazdiklariniz icimi rahattatti , sanirim bu ilk dogumum ve biraz pimpirikli biri oldugum icin bir turlu karar veremiyorum, herhangi bir hastanede sgklilarla ozellere farkli doktorlarin bakmasi benim cok kafami karistiriyor, orda dugum yaptigimizda da ona gore mi ilgilenecekler diye dusunmeden edemiyorum, bunu guven hastanesinde yasadigim icin belki, sanki her hastanede oyle olacakmis gibi geliyor...neyse siz bi karar vermissiniz ve en kotu karar kararsizliktan iyidir, benim artik cok az zamanim kaldi, bu gidisle doguma giderken verebilecgim karari, o zamanda hicbir dr beni kabul etmeyecek herhalde:) klava:

merhaba sea inşallah hayırlısıyla almışsındır bebeğini kucağına bende burak beye gidiyorum doğumuma 1.5 ay kaldı memnun kalıp kalmadığın hakkında bilgi verirsen çok sevinirim.şimdiden tşk ederim hoşçakal

veeeeeeeeeee doğurdum arkadaşlar . medicanada yaptım doğumumu ..
gelelim ayrıntılara 28 mart cumartesi günü nst randevum vardı tam 39 haftadaydım .gittik hafifte sancılarım vardı adet sancısı gibi neyse hemen alındım nst ye bu arada rahim 1.5 cm açılmış doktorum kalp seslerinin düzensiz olduğunu hatta düşük olduğunu söyleyince önce panikledim sonra suni sancı vermeyi teklif ettiler .bu benim 2 gebeliğim olduğundan ilkini gayet yüksek verilen suni sancılarla normal doğurduğum için açıkcası çok korktum .ama bir yandanda sezeryanın artık eskisi gibi olmadığını çok çabuk toparlanıp kalkabileceğimide söylüyordu doktorum sonunda kararımı sezeryandan yana kullandım hemen doğumhaneye alındım anestezi uzmanım kendisi mükemmel biri NESRıN HANIM sanırım aynı zamanda psikolog:)) 5 dakika içinde epiduralimi taktı yeteri kadar uyuştuktan sonra doktorum BURAK BEY VE DOKTOR ÖMER ÇOBANOĞLU bebeğimi sağ salim kucağma almamı sağladılar tam 17 dakika sürdü bu işlem zarfında NESRıN HANIM sürekli beni rahatlatıyor ve konuşturuyordu kendisine minnettarım..çocuğum doğar doğmaz göğsüme koydular 1-2 dakika emdi mükemmel bir duyguydu .
sonuç olarak doktorlarımda anestezi uzmanımda hepsi harikaydılar hepsine burdan teşekkürlerimi sunuyorum MEDıCANA zaten mükemmel bir hastane beş yıldızlı otel konforunda herkese kesinlikle ve şiddetle tavsiye ediyorum

Son düzenleme:
sea 33 Allah uzun ömür versin bebeğine.Bu mutluluğunuzun daim olması ve bu duyguyu bizlerin de yaşaması dileğiyle..........

tebrikler Sea 33 .Bir anne için en güzel şey bebeğini sağlıcakla kucağına almak.Gözünüz aydın tekrar:)

cnm tebrik ediyorum.Allah analı babalı sağlıkla büyümeyi nasip etsin inşallah bebişine.bende medicanada burak beye başlamıştım hatırlarsan.duygularını paylaşman rahatlattı beni de.fakat aklıma takıldı burak beyle ömer çobanoğlu girdi doğuma demişsin.ömer bey hastası olmadığın halde doğumlara giriyomu merak ettim.
sevgiler...

sea 33 bu mutlu haberi bizimle paylastigin icin tesekkur ederiz, Allah anali babali buyutsun bebegini...bebeginle ilgili ayrintilari yazmamissin, kiz mi erkek mi, sagligi yerinde mi?

hihoyyythihoyyythihoyyyt

sea
gozunuz aydin,
sana ve bebisine mutlu ve saglikli uzun omurler diliyorum, umarim hersey yolundadir...

hihoyyythihoyyythihoyyyt

ya bu konuya ben de takıldım.Ömer bey sezeryan doğumda 3000 ,burak bey 1600 alıyomuş.Ömer bey özele, burak bey sgk lılara bakıyo.Şimdi ikisi birden girdiyse doğuma ödeme olayı nasıl oldu ki???

ya bu konuya ben de takıldım.ömer bey sezeryan doğumda 3000 ,burak bey 1600 alıyomuş.ömer bey özele, burak bey sgk lılara bakıyo.şimdi ikisi birden girdiyse doğuma ödeme olayı nasıl oldu ki???
sanırım bu biraz benim şansıma oldu :)))benim doktorum normalde burak bey fakat o gün sanırım burak beye yardımcı olmak niyetiyle doğuma girmiş olabilir çünkü bizde 1 750 verdik sezeryana

sanırım bu biraz benim şansıma oldu :)))benim doktorum normalde burak bey fakat o gün sanırım burak beye yardımcı olmak niyetiyle doğuma girmiş olabilir çünkü bizde 1 750 verdik sezeryana

1.750 ise fiyatlar mia artti acaba?yoksa extra bi mudahale mi yapildi?cevap verirsen seviniriz sea...benim dogum haziranda, o zamana dek fiyatlar degisir mi acaba?

Daha önce doktor tavsiyesi için bu siteyi okumuştum ve işin doğrusu kafam netleşmemişti Bu ikinci doğumum olacak. Biricisi etlikde oldu ve oldukça problemliydi benim için. O yüzde biraz titizdim bu sefer ama malesef tavsiye üzerie gittiğim doktordan ve hastaneden hiç memnun değilim.
Normal doğum olsa da epidural olmasını istediğim için burada yazılanların etkisi ile medicanaya gitmeye karar verdim. Gerçi 32 haftadayım İnşallah sorun çıkmaz.

kesinlikle doğru karar verdin rahat ol bence ..doktorundan memnun değilsen hemen değiştir ben medicanadan gerçekten memnun kaldım benimde ikinci doğumum ve benimde ilk doğumum sorunluydu ilgisizlik had safhadaydı.. medicanada doktorlar olsun hastane personeli olsun herkes tarafından prensesler gibi ağırlandım bence sende birgün git hastaneyi gez doktorlarla görüş (burak bey tavsiyem)ona göre kararını ver pişman olmayacaksın emin ol.Allah senide bir avazda kurtarsın arkadaşım ..hayırlı doğumlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…