Medicana Ankara

arkadaşlar medicana ya telefon açıp sordum.çalışan devlet memurları için muayene ücreti 30 ytl dediler.bu arada bu hastanede doğum yapan yok mu?

ben cumartesı gunu medıcenadaydım ıkılı testım yapıldı, yaklasık yarım saat ultrasonda bebısımızı ızledık cok harektlı oldugu ıcın doktor teyzesını cok ugrastırdı:) Turkan hanım saolsun yıne cok samımıydı ultrason, ıkılı test ve muayene ucretı olarakta 140 tl verdık, epey yogun bıgundu sanırım gun gectıkce hasta sayısı artıyor, dogumu yakın hastalarda vardı belkı onlar ılerıde deneyımlerını anlatırlar

simdiye dek olumsuz bi yorum gelmedi, ben de bu hastaneye gidebilirim diye dusunuyorum, dogum yapmis bir arkadas olsa ne iyi olurdu...hastaneye giden arkadaslar belki dogum sonrasi kontrole gelmis biriyle tanisirsiniz ve izlenimlerini sorabilirsiniz, burada da bize anlatabilirsiniz...

bu gıttıgımde ogrendıgıme gore cok ıyı bı yenıdogan unıtesı varmıs ben dıger ozel hastanalerden daha ıyı oldugunu dusunuyorum hem teknolojık hemde konfor acısından, bu arada ankara medıcana ınternatıonal turkıyedekı en buyuk ozel hastane ozellıgını tasıyormus, en cok brans sayısı fılan olan..

MERHABA arkadaşlar ben medicanaya 30.haftadan sonra başladım doktor burak gültekin beye devam ediyorum.. güvene gidiyordum doğum ücretleri baya bi yüksek gelince medicanada karar kıldık burak hocayıda başka bir doktor arkadaşımız önerdi hastane çok güzel temiz odalarıda gayet şık ..
şuan 38 haftalık hamileyim sanırım 10 güne kadar doğurucam bütün anılarımı i sizlerle paylaşırım merak etmeyin

bızler ıcın gercekten cok ıyı olur arkadasım çünki bizler sana göre daha cok yolun basındayız, sende insallah sag sağlim bebişini kollarına alırsın..

Hepımız ınŞallah saĞ salım kollarımıza alırız bebıŞlerımızı .yarın nst ye gırıcem bakalım ne kadar vaktım kalmıŞ

Hepİmİz İnŞallah saĞ salİm kollarımıza alırız bebİŞlerİmİzİ .yarın nst ye gİrİcem bakalım ne kadar vaktİm kalmıŞ

slm .19 haftalık hamileyim.bende medicanayı düşünüyorum bundan sonraki muayenelerim ve doğum için.ancak kararsızım ve yarın bilgi almak ve dr tanışmak için hastaneye gideceğim.sgk hastalarına bakan 3 tane dr ismi duydum.burak bey,can bey,türkan hn.ancak hangi dr da karar kılacağımı bilemedim.burak bey den memnunmusunuz ve diğer dr lar hakkında bilgi sahibimisiniz onu merak ettim.vereceğiniz bilgiler benimde dr seçimi hakkında fikir sahibi olmamı sağlayacak.şimdiden teşekkürler.

burak beyden çok memnunum hastasıyla ilgili.. insanı rahatlatan bir yapısı var türkan hanımla ilgilide çok şey duydum onun içinde iyi diyorlar fakat biz doktor arkadaşımız vasıtasıyla gittiğimiz için direk burak beyde başladık yinede karar sizin tabiki

Sea normal dogum mu olacak? İzlenimlerini bekliyoruz... Artik sonuna gelmissiniz, sana ve bebegine kolay ve saglikli bir dogum diliyorum. a.s.

Emelleme ben yarin 32. hafta kontrolume gidecegim, doktorumuz Turkan hanim. Gecen ay ilk kez kendisine muayene oldum. Bence turkan hanimi da dusunebilirsiniz...a.s.

slm güngör türkan hn da ismini çok duydum ama bizim bi tanıdığımız burak beyin adını vermişti.şimdi onun üzerinde yoğunlaşıyorum.aslında türkan hn da düşünülebilir ama ben erkek dr ların bayan kadın doğumculara göre daha iyi ve başarılı olduğunu duymuştum bu biraz etkiledi sanırım beni.birde hastaneyi ziyaret etmiş biri olarak size sorayım yeni doğan ünitesi çok önemli bildiğiniz gibi.sizin gözlemleriniz ve duyumlarınız nasıl medicanaya karşı.

tatlımmm bence büyük dogum evlerini tercih et...ben kızımı 3 yıl önce etlik dogumevinde düyaya getirdim gercekten cok tecrübeliler nerde ne yapacaklarını cok iyi biliyor doktorlar ayrıca normal doguma ve sezeryana para ödemiyorsunnnn.....Allah korusun ama acil durumda tam donanımlı hastaneler bana daha cok güven veriyor.....Allah yardımcın olsun bebegini hayırlısıyla kucagına alman dilegimle....... cok germe normal dogum ilk etapta zor gibi görünsede ben dogumdan sonra 1 gece hastane yattım eve geldikten sonrada yarım saat uzandım ayaga kalktım ve kızımla yeterince ilg,lenebildim.... eger sezeryan sart degilse kesinlikle normal dogum yap hemen ayaga kalkabiliyor bebeginle ilgilenebiliyorsun ama sezaryanda 1 ay toparlanamıyorsun........tercih senin

arkadaslar kesinlikle dogum hastanelerini tercih edin.....özel hastanelerein donanımı ne kadar var bilemezsiniz........ben etlik dogum evinde yaptım dogumumu cokta memnun kaldım.......gülhane hastaneside cok iyiiiii.....özellikle iskender baser isimli doktoru öneririm size....

AY-AY'a katılıyorum ben de şu an iki hastanede birden kontrollerimi sürdürüyorum ama kesinlikle doğumumu özel hastanede yapmayacağım bana da üniversite hastanesi Gazi Hacettepe vs. doğum için çok daha güvenilir geliyor..... bebeğinizi riske atmayın...

Daha once bir arkadas yenidogan unitesi ile asagidaki bilgileri vermisti.
Ben cok detayli arastirmadim, ama yeni bir hastane olmasi dolayisiyla iyi oldugunu dusunuyorum. Biz gecen yaz Zekai Tahir'deki olaylardan sonra ozel hastaneye karar verdik, bir de ben uzun sure dogumhanede kalmaktan biraz korkuyorum. Ozel hastanelerde dogun esnasinda goturup isin bitince tekrar geri getiriyorlar.

Gulhane icin de illaki doktorlarin ozeline gitmeniz gerekiyor diye biliyorum. Bir de bir arkadasim 3-4 sene once orada dogum yapmisti, sezeryan oldu. Dogum oncesi ne annesiyle ne esiyle gorusmesine izin vermemislerdi. Dogum sonrasi da esini ziyaret saatine kadar gorememisti.

Doktorunuz doguma ancak ekstra ucret verdiginizde giriyor. Yoksa nobetci doktor giriyor. Bu durumda da zaten proflara ozel hastane ucretinden daha fazla bir ameliyat ucreti veriyorsunuz.

Ayrica Zekai Tahir'de de ayni durum soz konusu, muayene icin de ozellerine gittiginizde ozel hastanaden daha fazla ucret oduyorsunuz. Kucuk sehirler icin belki devlet hastanesinde veya universite hastanesinde ozel hasta statusunde dogum yapmak mantikli olabilir ama bana ankara icin ve bahsettigim nedenlerden dolayi ozel daha cazip geliyor.

Tabi tercih meselesi.

Biraz da sans... Cok da saniyorum pimpirikli olamak gerekiyor. Biraz rahat olmakta da yarar var.

sea-33 belki de su an dogum yapmissindir, yapmadiysan sana kolay dogumlar, bebeine saglikli, mutlu, uzun bir omur diliyorum.....tecrubelerini bizimle paylasmani sabirsizlikla bekliyorum

eğer illaki bayan doktor istemiyorsanız Dr.Burak beyi kesinlikle öneririm. ben de yaklaşık 23 haftalık gebeyim ve geçen hafta başladım burak beye.

bende 20.haftamdayım ve bu cmts için burak beyden randevu alacağım.dr karar vermemde kesinlikle sizlerin ve tavsiyelerinizin çok katkısı oldu.umarım hepimiz hayırlı doğumlar yaşarız arkadaşlar.

bende 20.haftamdayım ve bu cmts için burak beyden randevu alacağım.dr karar vermemde kesinlikle sizlerin ve tavsiyelerinizin çok katkısı oldu.umarım hepimiz hayırlı doğumlar yaşarız arkadaşlar.

emelleme gidebildin mi burak beye...artik turkan hanim sgk lilara bakmiyormus sanirim...ctsi hastaneyi gezmek icin gittigimde soylediler...yani gidersem ben de burak beye gidecegim mecbur...hastanede calisan drlarin bazilarinin ozele bazilarinin devlete bakmasi cok sacma geldi bana..guvende de boyle oldugu icin vazgecmistim...zaten farkini aliyorlar...neden biz istedigimiz dr a gidemiyoruz ki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…