- Konu Sahibi EgeliFatosh
-
Hepİmİz İnŞallah saĞ salİm kollarımıza alırız bebİŞlerİmİzİ .yarın nst ye gİrİcem bakalım ne kadar vaktİm kalmıŞ
burak beyden çok memnunum hastasıyla ilgili.. insanı rahatlatan bir yapısı var türkan hanımla ilgilide çok şey duydum onun içinde iyi diyorlar fakat biz doktor arkadaşımız vasıtasıyla gittiğimiz için direk burak beyde başladık yinede karar sizin tabikislm .19 haftalık hamileyim.bende medicanayı düşünüyorum bundan sonraki muayenelerim ve doğum için.ancak kararsızım ve yarın bilgi almak ve dr tanışmak için hastaneye gideceğim.sgk hastalarına bakan 3 tane dr ismi duydum.burak bey,can bey,türkan hn.ancak hangi dr da karar kılacağımı bilemedim.burak bey den memnunmusunuz ve diğer dr lar hakkında bilgi sahibimisiniz onu merak ettim.vereceğiniz bilgiler benimde dr seçimi hakkında fikir sahibi olmamı sağlayacak.şimdiden teşekkürler.
MERHABA arkadaşlar ben medicanaya 30.haftadan sonra başladım doktor burak gültekin beye devam ediyorum.. güvene gidiyordum doğum ücretleri baya bi yüksek gelince medicanada karar kıldık burak hocayıda başka bir doktor arkadaşımız önerdi hastane çok güzel temiz odalarıda gayet şık ..
şuan 38 haftalık hamileyim sanırım 10 güne kadar doğurucam bütün anılarımı i sizlerle paylaşırım merak etmeyin
slm .19 haftalık hamileyim.bende medicanayı düşünüyorum bundan sonraki muayenelerim ve doğum için.ancak kararsızım ve yarın bilgi almak ve dr tanışmak için hastaneye gideceğim.sgk hastalarına bakan 3 tane dr ismi duydum.burak bey,can bey,türkan hn.ancak hangi dr da karar kılacağımı bilemedim.burak bey den memnunmusunuz ve diğer dr lar hakkında bilgi sahibimisiniz onu merak ettim.vereceğiniz bilgiler benimde dr seçimi hakkında fikir sahibi olmamı sağlayacak.şimdiden teşekkürler.
Sea normal dogum mu olacak? İzlenimlerini bekliyoruz... Artik sonuna gelmissiniz, sana ve bebegine kolay ve saglikli bir dogum diliyorum. a.s.
Emelleme ben yarin 32. hafta kontrolume gidecegim, doktorumuz Turkan hanim. Gecen ay ilk kez kendisine muayene oldum. Bence turkan hanimi da dusunebilirsiniz...a.s.
arkadaslar bu hastaneye giden varsa memnun kalip kalmadigini yazabilir mi? haziranda dogum yapacagim ve artik dr bulup yola onunla devam etmek istiyorum..sgk anlasmasi var hastanenin.normal 1250,sezeryan 1600..bana uygun gibi geldi,disaridan cok buyuk ve gosterisli gorunuyor....siz ne dusunuyorsunuz
bu gıttıgımde ogrendıgıme gore cok ıyı bı yenıdogan unıtesı varmıs ben dıger ozel hastanalerden daha ıyı oldugunu dusunuyorum hem teknolojık hemde konfor acısından, bu arada ankara medıcana ınternatıonal turkıyedekı en buyuk ozel hastane ozellıgını tasıyormus, en cok brans sayısı fılan olan..
eğer illaki bayan doktor istemiyorsanız Dr.Burak beyi kesinlikle öneririm. ben de yaklaşık 23 haftalık gebeyim ve geçen hafta başladım burak beye.
bende 20.haftamdayım ve bu cmts için burak beyden randevu alacağım.dr karar vermemde kesinlikle sizlerin ve tavsiyelerinizin çok katkısı oldu.umarım hepimiz hayırlı doğumlar yaşarız arkadaşlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?