- 16 Haziran 2019
- 331
- 391
- 103
- 26
- Konu Sahibi Nezormusbu
-
bulupta napıcan, başkasının fotosudur o:)Ben burda birkaç ay önce internetten tanıştığım biri hakkında size soru sormuştum ve fake olmasından şüphelenmiştim. İnstagramdan tanıştık adının (X) olduğunu söyledi. Numarasını verdiğinde isim yazan kısmında (Y) yazıyordu neden öyle olduğunu sordum iki adı olduğunu o adını da kullanmadığını söyledi. Benim bildiğim adı ve soyadı ile sosyal medya hesaplarında aradım ama baska hiçbir şey bulamadım. Bugün rehberimdeki herkesi sildim sadece onun numarasını bıraktım ve instagrama kişilerimi bağladım (Y) adında, mesleği bana söylediği ile aynı ama memleketi ve okuduğu üniversite farklı olan bir hesap çıktı. Anlayacağınız kandırmıs beni. Zaten birkaç gün önce kafede arkadaşlarıyla oturduğunu söyledi ben de fotoğraf istedim seni göreyim diye. oldukça sıcak bir şehirde yaşanmasına rağmen bana böyle kalın ceketli bir fotoğraf attı hatta fotoğrafın arkasında duran adam deri ceket giymişti. Ben de eski foto atma şimdi cek falan dedim o da yağmur yağdı bugün ondan falan der ama aynı şehirde yaşayan arkadaşıma sorduğumda yağmur falan yağmamıs...
Şimdi ben onun fake olduğunu öğrendim ona söylediğimde inkar etti tabiki görüntülü arıcam falan dedi ama hala aramadıaslında fake olmasına sevindim çünkü fotoğraflarını attığı cocuğu cok beğendim ve bana kötü davranan kişinin o olmaması süper oldu hahahsdbdb
Şimdi fotoğraflarını attığı çocuğun kim olduğunu bilmiyorum, Google’dan fotoğrafını falan arattım ama hiçbir şekilde çıkmıyor. Adını falanda bilmşyorum haliyle bir düzüne fotoğrafı var bulmamın imkanı var mı
İşte o başkası kim onu arıyorum benbulupta napıcan, başkasının fotosudur o:)
Ya çok tatlısın ben o aradığın kisiyim özele gel kalın montumla isinalimBen burda birkaç ay önce internetten tanıştığım biri hakkında size soru sormuştum ve fake olmasından şüphelenmiştim. İnstagramdan tanıştık adının (X) olduğunu söyledi. Numarasını verdiğinde isim yazan kısmında (Y) yazıyordu neden öyle olduğunu sordum iki adı olduğunu o adını da kullanmadığını söyledi. Benim bildiğim adı ve soyadı ile sosyal medya hesaplarında aradım ama baska hiçbir şey bulamadım. Bugün rehberimdeki herkesi sildim sadece onun numarasını bıraktım ve instagrama kişilerimi bağladım (Y) adında, mesleği bana söylediği ile aynı ama memleketi ve okuduğu üniversite farklı olan bir hesap çıktı. Anlayacağınız kandırmıs beni. Zaten birkaç gün önce kafede arkadaşlarıyla oturduğunu söyledi ben de fotoğraf istedim seni göreyim diye. oldukça sıcak bir şehirde yaşanmasına rağmen bana böyle kalın ceketli bir fotoğraf attı hatta fotoğrafın arkasında duran adam deri ceket giymişti. Ben de eski foto atma şimdi cek falan dedim o da yağmur yağdı bugün ondan falan der ama aynı şehirde yaşayan arkadaşıma sorduğumda yağmur falan yağmamıs...
Şimdi ben onun fake olduğunu öğrendim ona söylediğimde inkar etti tabiki görüntülü arıcam falan dedi ama hala aramadıaslında fake olmasına sevindim çünkü fotoğraflarını attığı cocuğu cok beğendim ve bana kötü davranan kişinin o olmaması süper oldu hahahsdbdb
Şimdi fotoğraflarını attığı çocuğun kim olduğunu bilmiyorum, Google’dan fotoğrafını falan arattım ama hiçbir şekilde çıkmıyor. Adını falanda bilmşyorum haliyle bir düzüne fotoğrafı var bulmamın imkanı var mı
Fake olduğunu kabul etmiyo ki sordum saçmalama o benim diyip duruyoFake olana sor bence o biliyordur kim olduğunu cevap verir belki
Hiç bize sorma bulaşma derim
Hahaha ya çok güldümYa çok tatlısın ben o aradığın kisiyim özele gel kalın montumla isinalim
Beğendim napimmmYani şimdi gönlünü sahte attığı resimdeki çocuğamı kaptırdın
Senden korkulur. Fotoyu, google da arattin mi ? Eger google da cikmadiysa İmagetech den bak bir de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?