- 27 Nisan 2008
- 1.298
- 3.010
- 658
- Konu Sahibi Nezormusbu
-
Fake olduğunu kabul etmiyo ki sordum saçmalama o benim diyip duruyo
ben olsam adama sorardım:)İşte o başkası kim onu arıyorum ben
Evette o internette paylaşıyor ve cok fazla takip ediliyor şimdi tanımadığım birinin fotoğrafının orda paylaşılmasına izin vermem ayıp olurCanım ruling var twitterda o bulur sana çocuğu
Yaptım hem de farklı fotoğraflarının hepsiyle ama çıkmıyor hiçbir şey. Fake olana da sordum ben fake değilimden başka bişe demiyo sinirimi bozduİstikrarlı yalancı desene Google dan görselle arama yaptın mı?
Ahahah böyle demem tanışmak icin bir yolunu bulurumçocuğu bulsan ne diyecen:)
senin resminle kandırıldım ama seni çok beğendim mi?
Ben de öyle düşündüm ama gerçek hesabında takip sayısıyla takipçi sayısı aynı acaba kabul etmez mi diye düşündüm bi de fake hesabım yok şimdi inandırıcı olması icin zamana ihtiyacım varStalk skillin bayağı yüksekmiş yalnız helal olsunbulursun sen o fotoğrafların sahibini bence. Ben çocuğun tanıdığı biri olduğunu düşündüm acaba çocuğun gerçek hesabını sen de fake bir hesaptan takip etsen takipçilerine mi baksan? Beni de böyle fake biriyle konuşmuştum çocuk arkadaşının fotoğraflarını kullanmış meğerse, arkadaşıyla da ben aynı bölümdeyim bir baktım fotoğraftaki çocuk kantinde karşımda ama adına başka bir şey diyorlar. Sonra fotoğraftaki çocuğa söylemiştim onunla date e çıkmıştık hdjdjdjd
Fotosunu atsana cok merak ettim .ama uyanikmissim valla kandirilmamissin supersin
Gerçekten burdaki kk kadınlarından korkulur açıkgözler herşeyi araştıyorlarsoyu sopu kalmaz ortaya dökülür valla
Olsun en azindan bulusmadan ve sana zarari olmadan ayikmissin3 aydır kandırdı ama:/
Numarasını sorgulattım ama bu kişi bilgilerinin gizli kalmasını istiyor diye cıkıyoBenim de bi arkadasimi kandirmisti malin biri. Adini farkli demisss. Hesabima fakeymis. Kiz 1 ay konustu bulustular falan. Sonra kiz suphelenmis numarayi sorgulatmis. Gercek adini ogrenip gercek hesabini bulmustu sen de oyle yapsana
Ben konuştuğum kişiyi buldum zaten o fotoğrafların sahibini arıyorum. Türk olduğu kesinTwitter'da ruling var ona sor o bulur:) senin konuştuğun kişinin kim olduğunu bulamaz da o fotoğrafların sahibini bulur. Kim bilir nerelidir yakışıklı çocuk
Ya evliyseBen burda birkaç ay önce internetten tanıştığım biri hakkında size soru sormuştum ve fake olmasından şüphelenmiştim. İnstagramdan tanıştık adının (X) olduğunu söyledi. Numarasını verdiğinde isim yazan kısmında (Y) yazıyordu neden öyle olduğunu sordum iki adı olduğunu o adını da kullanmadığını söyledi. Benim bildiğim adı ve soyadı ile sosyal medya hesaplarında aradım ama baska hiçbir şey bulamadım. Bugün rehberimdeki herkesi sildim sadece onun numarasını bıraktım ve instagrama kişilerimi bağladım (Y) adında, mesleği bana söylediği ile aynı ama memleketi ve okuduğu üniversite farklı olan bir hesap çıktı. Anlayacağınız kandırmıs beni. Zaten birkaç gün önce kafede arkadaşlarıyla oturduğunu söyledi ben de fotoğraf istedim seni göreyim diye. oldukça sıcak bir şehirde yaşanmasına rağmen bana böyle kalın ceketli bir fotoğraf attı hatta fotoğrafın arkasında duran adam deri ceket giymişti. Ben de eski foto atma şimdi cek falan dedim o da yağmur yağdı bugün ondan falan der ama aynı şehirde yaşayan arkadaşıma sorduğumda yağmur falan yağmamıs...
Şimdi ben onun fake olduğunu öğrendim ona söylediğimde inkar etti tabiki görüntülü arıcam falan dedi ama hala aramadıaslında fake olmasına sevindim çünkü fotoğraflarını attığı cocuğu cok beğendim ve bana kötü davranan kişinin o olmaması süper oldu hahahsdbdb
Şimdi fotoğraflarını attığı çocuğun kim olduğunu bilmiyorum, Google’dan fotoğrafını falan arattım ama hiçbir şekilde çıkmıyor. Adını falanda bilmşyorum haliyle bir düzüne fotoğrafı var bulmamın imkanı var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?