Meğer attığı fotoğraflar fakemiş???

Stalk skillin bayağı yüksekmiş yalnız helal olsun bulursun sen o fotoğrafların sahibini bence. Ben çocuğun tanıdığı biri olduğunu düşündüm acaba çocuğun gerçek hesabını sen de fake bir hesaptan takip etsen takipçilerine mi baksan? Beni de böyle fake biriyle konuşmuştum çocuk arkadaşının fotoğraflarını kullanmış meğerse, arkadaşıyla da ben aynı bölümdeyim bir baktım fotoğraftaki çocuk kantinde karşımda ama adına başka bir şey diyorlar. Sonra fotoğraftaki çocuğa söylemiştim onunla date e çıkmıştık hdjdjdjd

Fotosunu atsana cok merak ettim .ama uyanikmissim valla kandirilmamissin supersin

Ben de öyle düşündüm ama gerçek hesabında takip sayısıyla takipçi sayısı aynı acaba kabul etmez mi diye düşündüm bi de fake hesabım yok şimdi inandırıcı olması icin zamana ihtiyacım var

Benim de bi arkadasimi kandirmisti malin biri. Adini farkli demisss. Hesabima fakeymis. Kiz 1 ay konustu bulustular falan. Sonra kiz suphelenmis numarayi sorgulatmis. Gercek adini ogrenip gercek hesabini bulmustu sen de oyle yapsana

Benim de bi arkadasimi kandirmisti malin biri. Adini farkli demisss. Hesabima fakeymis. Kiz 1 ay konustu bulustular falan. Sonra kiz suphelenmis numarayi sorgulatmis. Gercek adini ogrenip gercek hesabini bulmustu sen de oyle yapsana
Numarasını sorgulattım ama bu kişi bilgilerinin gizli kalmasını istiyor diye cıkıyo

Twitter'da ruling var ona sor o bulur:) senin konuştuğun kişinin kim olduğunu bulamaz da o fotoğrafların sahibini bulur. Kim bilir nerelidir yakışıklı çocuk

Ya evliyse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…