Meğer attığı fotoğraflar fakemiş???

Adam son anda "tam gelecektim annem hastalandı acil para lazım bı 500 lira atar mısın aşkım" diye mesaj atmadı mı

Bir kac ay once unlu bi işadamin fotografiyla zengin kadinlari dolandirmislardi aklima o geldi

Konu sahibine helal olsun demeye geldim
muhtesemsiniz ...
5 yilda 4 defa gordugu mesleginden emin olmadigi sevgilisine birde yuklu miktarda para veren uye umarim konuyu gormussunuzdur ..

Buldummmmmm kızlar ajahahahhash cok mutluyum buldum beni kandıran kişinin profilleri hep gizliydi. ikizi vardı ve ikiz oldukları icin ikizinin çocuğun adını tahmin ettim ve hemşir olduğunu biliyordum onun hesabını buldum. Fotoğrafları acıktı ve beğenenler görünüyordu beğenenlere tek tek baktım buldum oleyuyyu

twitterda rulling diye bir hesap var tüm tüm tüm tüm fake hesapları pat diye buluyor. hemen kendisine mesaj at bu adam fake mi de sana söylesin

Ay bilmiyorum da belki kuzeni filandır. Eşimin kuzeni de onun fotoğrafıyla bir sürü hesaplar açmıştı bekarken, ki gerçekten eşim teknoloji özürlü bir insandı o zamanlar . Adam internetten sipariş vermeyi bile yeni öğrendi değil ki gidip orda burda hesap açacak. Sakıncalı yerler de değil ki inkar etsin, yıllar öncesinden açılmış hesaplar gördüm bir şey de yok içerikte. Var böyle takıntılı insanlar

siz de bunu yediniz :))

hep kuzeni arkadaşı yapar zaten ahah.

siz de bunu yediniz :))

hep kuzeni arkadaşı yapar zaten ahah.
Ay böyle bir yorum geleceğini biliyordum da adamın şimdi bile Twitter Instagram hesabı yok . Bundan 10 sene önce açılmış hesaplar , paylaşım yok kimseyi takip bile etmiyor takipçisi de yok niye yalan söylesin o zaman daha sözlü bile değildik hesapları gördüğümde. Ki benim rahat bir insan olduğumu bilir geçmişine de takılmam bir şey yapmış olsa bile , buna rağmen ayrıntısıyla anlattı evlenmeden önce. Yani kuzenim yaptı efsanesini yemeyecek kadar uyanık biriyim merak etme. Senin dediğin suçüstü yakalanan erkeklerin bahanesi oluyor.

Çanta kalem defter kalem kutusu silgi cetvel .... liste böyle uzuyo gidiyo bir an önce alışverişinizi tamamlayın ve sosyal medyadan artık uzak durun tatil bitti

valla size kendini masum tanıtmak için bile olabilir. erkek milleti bu.

neyse siz inandıysanız bana ne.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…