Meğer attığı fotoğraflar fakemiş???

Yıllar yıllar önce azeri bi çocuk eklemişti beni mükemmel yakışıklı sporcu biriydi diceksinizki al işte bununki de fake ama değildi. Kızın teki adıma hesap açıp bunu işletmiş kandırmış benmişim gibi konuşmuş sonra bi gün fake olduğunu itiraf etmiş ben sarıya peki nasıl beni buldun dedim oda fake olan kıza sordum bayağı direttim öğrendim dedi en yakın taktik bu bence

Twitter'da ruling diye bir hesap var, fake tipleri ifşalıyor, buluyor. Ona bir gönder sor bakalım. Bulursa o bulur.

Konu sahibi yerinde durmuyor eğlence peşinde anlaşılan:) umarım hüsranla bitmez ☺

Fotoğraftakı cocugu mu bulacaksın, aslında mantıklı. Resmı google yapıstırıp gorsellerden aramıssındır sanırım dımı?

Uzak dur kendini bukadar saklayan ya çok çirkin ya evli yada kalpazanın tekidir

tam da ruling’i yazmaya gelmistim ki bizim muhtesem kadınlar yazmıs bile. ruling o cafeye o gün kaç müsteri geldiğini kimin ne yediğini içtiğini bile bulur

Fotoğraftakı cocugu mu bulacaksın, aslında mantıklı. Resmı google yapıstırıp gorsellerden aramıssındır sanırım dımı?
Tabiki yaptım. Konuştuğum çocukta sonunda fake olduğunu itiraf etti fotoğrafların kime ait olduğunu sordum ama tabiki söylemedi. Vazgeçmicem bulucam onu

Çocuğu bulup napacan evlidir belki, hakkında en ufak bir bilgiye sahip değilsin. Hayal peşinde koşma bence

İnternetten tanışmak ne ya? İnternetten tanıştığınız biriyle ilişki kurmak isterseniz böyle durumlara da hazırlıklı olacaksınız kusura bakmayın.

google dışında yandexden de resim araması yap, bazen orada daha çok sonuç çıkıyor
İnşallah bulursun, heyecanla bekliyorum bulmanı

Aklını başına getirmeye bu olay yeterli olmamış demek....

Alla allah evliyse, sevgilisi varsa zorla ayıracak değişim şansımı deniyorum
Biz bekarken ev arkadaşım da internetten biriyle tanışmıştı. Messenger (yaşlılar bilir bunu :)) fotoğrafı gerçekten yakışıklıydı artık kimin resmiyse. arkadaş inandı, ikna edemedim. Güya çocuk uçak bileti aldı falan gelecek ŞIrnak’a. Tel numarası alışverişi bile yapmamışlar. Çocukla haberleştiği yere gidip beklemişti üstelik. Hey gidi “kızım nişanlın bile gelmedi buraya , çocuk istanbuldan mı gelecek, tel numaran bile yok neye güvenip gelsin, zaten kendi fotosu değil” dediysem de dinlememişti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…