Doğru zaman ne zaman acaba ipucu verir misinizBenimde vlog sayfam vardı da # leri dogru kullanır dogru saatlerde paylasım yaparsan aslında baya büyüyor en son 11k kaldım hatta ama deprem olunca başka dertlere düştük baya zaman kullanmadm en son kapattım zaten elimi ayagımı cektim
Öglen saatleri oluyor veya aksam yemek saati sonrası 9 10 arasıDoğru zaman ne zaman acaba ipucu verir misiniz
Ebeveynleriyle oturuyoruz elti de var nasıl kovayım?agzıma gelenleri söyledim az önce.yine zeytin yağı gibi üste çıkmakta …
Bu adamın yaptığını çocuk yapmaz..istemiyorsa çocuk gibi elini sokup bozmanın ne anlamı var. Saygısız. Zıkkım yesin böylesi.Selam hanımlar!bugun saygıdeğer eşimin doğum günüydü kaç gündür pasta için seferber olmuşum bunu alıyordum onu alıyordum ki güzel pasta çıkarayım ortaya (tabi gösteriş için)akşam oldu bu geldi eve keyfi yerindeydi.yedik içtik sıra geldi pasta kesmeye.annesi çağırdı gel pastayı kes.bu delirdi nasıl delirdi hem de.”kim benim için pasta yaptı?nerde o pasta?demedimmi pasta yapmayın bana!”diyerek gitti buzdolabını açtı eliyle pastayı bastı mahvetti.şöyle manevi şiddet sanki yaşadım.hiç bir şey yok ta evdekilerin onun bana yaptığı saygıyı görmesi,onca çabamın bola gitmesi zoruma gitti.ağladım abimle konuştum bana güzel sözler söyledi şimdi biraz iyiyim..bu arada pasta şudur:
Hiç gülesim yoktu inanınПапочка mı yazıyor okuyamadım
Çok şirin olmuş ama eşinizin bir sonraki doğumgününde pasta üzerine "медве́дь" yazarsanız eşiniz pastayla daha bir bağ kurabilir, kendisi için yapıldığından emin olur.
Evet biliyorum her şeyin farkındayım.hele hele hiçbir şey yokmuş gibi benden birşey istemesi…yüzsüz!aglamaktan gözlerim şişmiş.kendi kaderime çabalarıma ağlıyorumCok sasirdim. Normal insanlar, dogumgununde pasta kesip yerler. Bu tepki saglikli insan tavriyla ortusmuyor. Farkinda misiniz?
ben kocama böyle pasta yapsam sevincinden bayılır adam vallaSelam hanımlar!bugun saygıdeğer eşimin doğum günüydü kaç gündür pasta için seferber olmuşum bunu alıyordum onu alıyordum ki güzel pasta çıkarayım ortaya (tabi gösteriş için)akşam oldu bu geldi eve keyfi yerindeydi.yedik içtik sıra geldi pasta kesmeye.annesi çağırdı gel pastayı kes.bu delirdi nasıl delirdi hem de.”kim benim için pasta yaptı?nerde o pasta?demedimmi pasta yapmayın bana!”diyerek gitti buzdolabını açtı eliyle pastayı bastı mahvetti.şöyle manevi şiddet sanki yaşadım.hiç bir şey yok ta evdekilerin onun bana yaptığı saygıyı görmesi,onca çabamın bola gitmesi zoruma gitti.ağladım abimle konuştum bana güzel sözler söyledi şimdi biraz iyiyim..bu arada pasta şudur:
Bazı insanlara hakettiğini vermeli.ama sorun değil her kötü şey bir şey öğretiyor insana.ben kocama böyle pasta yapsam sevincinden bayılır adam vallaama ben napıyorum? kocamı cok sevdiğim icin bayılmasın diye yapmıyorum. ama pasta cok güzel görünüyorr
O iyilikten ne anlar?ben ona defim ki gömleğini değiştir.bana sordu niye ?dedim foto çekiyoruz.bana dedi ne fotosu?!dedim yine başladın ?!guya benim bu soruma delirmiş,annesi deyince gitmiş pastayı kendine benzetmişBir üyeye pastayı eşiniz için değil kanalınız için yaptığınızı söylemişsiniz. Eşiniz için mi yaptınız kanal için mi? Bir de bu davranışının sebebini sormadınız mı?
Aile bir şey demez ki. Aksine adamı haklı bulurlar kesin
Pardon sana mı soracağım?bıkıyorsan bakmayacaksınBıktırdı senin konuların adım attığın yok burada sayfalarca mizmizlanip yine devam
Pardon sana mı soracağım?bıkıyorsan bakmayacaksın
Burada çemkirecegine eşine ailesine tepki göster bize ağlamak yerinePardon sana mı soracağım?bıkıyorsan bakmayacaksın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?