Meğerse boşa kürek çekmişim

Doğru zaman ne zaman acaba ipucu verir misiniz

Bu adamın yaptığını çocuk yapmaz..istemiyorsa çocuk gibi elini sokup bozmanın ne anlamı var. Saygısız. Zıkkım yesin böylesi.

Sen ayvayı yemişsin yabu kafayla o çocuklarıda alamazsın sen mecbur çekeceksin anlaşılan o zaman hiçbir şey yapma sende daha ne uğraşıyorsun böyle adam için?çok tuhafsınız cidden stockholm sendromu falan mı yaşıyorsun?

Cok sasirdim. Normal insanlar, dogumgununde pasta kesip yerler. Bu tepki saglikli insan tavriyla ortusmuyor. Farkinda misiniz?

Hiç gülesim yoktu inanın evet papoçka yazıyor ona bile bakmadan elini bastı pastanın üzerine düşündükçe deliriyorum.bından sonra ancak rüyasında görür benim onun için pasta yaptığımı

Cok sasirdim. Normal insanlar, dogumgununde pasta kesip yerler. Bu tepki saglikli insan tavriyla ortusmuyor. Farkinda misiniz?
Evet biliyorum her şeyin farkındayım.hele hele hiçbir şey yokmuş gibi benden birşey istemesi…yüzsüz!aglamaktan gözlerim şişmiş.kendi kaderime çabalarıma ağlıyorum

Bir üyeye pastayı eşiniz için değil kanalınız için yaptığınızı söylemişsiniz. Eşiniz için mi yaptınız kanal için mi? Bir de bu davranışının sebebini sormadınız mı?

ben kocama böyle pasta yapsam sevincinden bayılır adam valla ama ben napıyorum? kocamı cok sevdiğim icin bayılmasın diye yapmıyorum. ama pasta cok güzel görünüyorr

ben kocama böyle pasta yapsam sevincinden bayılır adam valla ama ben napıyorum? kocamı cok sevdiğim icin bayılmasın diye yapmıyorum. ama pasta cok güzel görünüyorr
Bazı insanlara hakettiğini vermeli.ama sorun değil her kötü şey bir şey öğretiyor insana.

Bir üyeye pastayı eşiniz için değil kanalınız için yaptığınızı söylemişsiniz. Eşiniz için mi yaptınız kanal için mi? Bir de bu davranışının sebebini sormadınız mı?
O iyilikten ne anlar?ben ona defim ki gömleğini değiştir.bana sordu niye ?dedim foto çekiyoruz.bana dedi ne fotosu?!dedim yine başladın ?!guya benim bu soruma delirmiş,annesi deyince gitmiş pastayı kendine benzetmiş

Nilu cocuklarin pasaportu var mi? Ulkeden cikarabilir misin baba izni olmadan?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…