bende bugün sabah :aç karnına form çay
avuç içi kadar beyaz peynir
2dilim tereyağlı ve pekmezli ekmek
45dakıka plates
ara: 5şi1yerde çay
öğlen: 1tane kurabıye 5.6tane susamlı çubuk
1adet baklava 1parmak simit
ara:5şi1yerdeçay
akşam: 9da mecburen 4kaşık kurufasülye pilav
biraz mydanoz ve 3kaşık yoğurt
özel bir diyet yapmıyorum ekmek yemeden ve dikkat ederek kilo vermeye çalışıyorum inşallah başarılı olurum.
2saattirde yapmak için spor arıyorum leslie ile yürüyüşü yapmak istiyorum ama bir türlü videosunu açmayı başaramadım
Selam zilloslar nasilsinizz
dun misafirlerim vardi soylemistim giremedim o yuzdsen butun gun...dun diyetim berbat oldu diyebilirim misafirler varken cok yemedim aslinda ama sonra o kalmasi bayatlar bu kalmasin kotu olur deyip yedim biraz daha gunluk ihtiyacim olan kaloriyi geçmedim ama hedef kalorimi ikiye katladimneyseki daha 11 gun var misafir gelmez bu 10 gunde cok dikkat ederim artik ....iste dunku yediklerim ,butun gun ama sadece bir ogunde degil
[1] Mekik 5 dak 53.15
[2] Şeker (küp) 2 ADET 39
[3] Yağsız Börek Ispanaklı Peynirli 1 DİLİM 209
[4] Beyaz Peynir 30 GRAM 75
[5] Bulgurlu Köfte 2 porsiyon 540
[6] Peynirli Poğaça 2 ADET 440
[7] Şekerpare 1 PORSİYON 470
Toplam : 1719.85 kal.
dun sporada vaktim olmadi anca 5 dakika mekikcekebildim
Günaydın Lisabella :)
ben çalıştığım için zor oluyor haliyle düzenli bir rejim yapmak
malum işyeri yemekleri bol yağlı
heleki dukan gibi listeli rejimler çok zor..
o yüzden kendi kendime bir düzen oturttum ;
sabah için kendime kepekli peynirli maydanoz ve dereotlu sıfır yağla poğça yaptım
oyle güzel gidiyorki hemde tok tutuyor
2 tane onlardan yiyorum çayla
saat 10:00 da 250 ml lıght sütle nescafe hakkı koydum kendime içine çok az bal damlatıyorum tatlı isteğimi alıyor hemde sağlıklı
sonra öğle yemeğinde pilav ve makarna asla almıyorum meyveli tatlı varsa alıyorum ve 1-2 çatal nefsimi kandırıyorum ama ilerde onuda kesicem sanırım regli dönemim diye
saat 14:00 de de meyve hakkı koydum kendime bitki çayıyla
akşam saat 18:00 -18:30 arası eşim geliyor normal akşam yemeği pişiriyorum ve ben sadece susuz sekilde ekmeksiz yoğurt yada salatayla onu yiyorum
böyle yani kasmalık hiçbişey yok gayette sağlıklı
18:30 dan sonra hiçbirsey yok (şekersiz içiicekler hariç ) çok zorlarsa eğer yoğurt süt ile açlığımı gideriyorum
bu yani ve 2 günde 1 kilo gitti bile :))
kesinlikle haklisin ,calisinca gercekten cok zor kurallari olan rejimleri uygulamak .ben calismadigim icin kolay yapiyorum ama calistigim zamanlarda diyet yaptigimda gercekten bende kendimce seyler yapiyordum.gayet kontrollu guzel gidiyorsun bence.ulasacagiz hedeflerimize inaniyorum..bal kullaniyormussun ya onun yerine agave surubu al onu kullan daha saglikli ve sekerli seyler yedikten sonra genelde acikiriz ama bu surup ve cok dusuk glisemik indeksli.sonra regl donemindeki tatli krizlerine kuru kayisi,incir,hurma ile gecistirmeye calis.
Inanabiliyormusunuz saat 08:00 de kahvaltıda döner yedim
yuh artık bana
eşimde mahsus yapıyor sankii
neyseki 1,5 dilim ekmekle frenledim kendimi
hadi ya tüh, bilgisayardanmi yoksa ceptenmi giriyosun? ben laptoptan yaziyorum
arkadaşlar onu bunu bilmemde bu sabah kahvaltısı olayını ertelemeyin yada atlamayın
vücüda çalış komutunu veriyor resmen gün enerjik geçiyor..
slogan sabah bol ve sağlıklı, akşam hiç yemek :))
evet kizlar geldim...
dun bildiginiz gibi misafir agirladim ve hamur islerinden yedimde yedim ve hesapladigim kalori miktari aksama kadar toplamda 1715 ti...yani diyete basladigim ilk 2 gun 700 leri geçmezken dun 1700 e ciktim ee bunu duzeltmek için bugun zamanda bulunca yaptigim sporlar 40 dakika stepperle merdiven çikma , 40 dakika karin , omuz ve kalça egzersizleri ve 20 dakika yuruyus ...toplamda 500 kalori yakacak kadar spor yaptim...ve bunun neticesinde hesapladim ve bugun aksama kadar yediklerimin kaloriside dahil yaptigim bu sporlarla hiç kalori almamisim gibi oldum... iste size kalori sepetindeki hesaplamam:
[1] Aerobik 35 dak 211.137
[2] Step (60 adım/dak) 15 dak 202.883
[3] Yürümek (alışveriş sepeti ile) 20 dak 91.44
[4] Ekmek 1 DİLİM 65
[5] Mantar Sote 1 PORSİYON 98
[6] Kellogg`s Special K-Bar Çikolatalı 1 adet 88
[7] Beyaz Peynir 50 GRAM 125
[8] Reçel 0.3 YEMEK KAŞIĞI 21
[9] Ekmek (beyaz) 36 GRAM 91.44
[10] Salatalık (hıyar) 1 ADET 11
[11] Domates 1 ADET 14
Toplam : 7.98 kal.
aslinda mantar sote ekmek ve kellogs bar i henuz yemedim aksam için onlar ama onlarida simdiden ekledim ki sonuç net çiksin diye...
ve yaptigim sporlarin miktarlarini eksik yazdim biraz kalori sepetinde yanlislik payi olabilir diye...
nasil ama kizlar dunu bugun çok iyi telafi etmemismiyim sizcede????
ya derler ya sabah kahvaltisini kral gibi oglen yemegini prens gibi aksam yemeginide fakir gibi yiyin.boyleydi sanirim :))))
kesinlikle haklisin ,calisinca gercekten cok zor kurallari olan rejimleri uygulamak .ben calismadigim icin kolay yapiyorum ama calistigim zamanlarda diyet yaptigimda gercekten bende kendimce seyler yapiyordum.gayet kontrollu guzel gidiyorsun bence.ulasacagiz hedeflerimize inaniyorum..bal kullaniyormussun ya onun yerine agave surubu al onu kullan daha saglikli ve sekerli seyler yedikten sonra genelde acikiriz ama bu surup ve cok dusuk glisemik indeksli.sonra regl donemindeki tatli krizlerine kuru kayisi,incir,hurma ile gecistirmeye calis.
PEKİ BU SURUP NERDE SATILIYOR CANIM ECZANELERDEMİ??
PEKİ BU SURUP NERDE SATILIYOR CANIM ECZANELERDEMİ??
yok canim marketlerde satiliyor.gul kaynak diye bir bayan var o hep anlatirdi gulbenin programinda.onun sitesinede gir bak anlatiyor orda.ben paris teyim marketlerden aliyorum seker reyonunda.sanirim migrosta falan vardir..
canim ben aldigimdan beri ayariyla hiç oynamadim...benimki ilk basta zor sonraki dakikalarda hafif e geciyor ama hafif beni daha cok yoruyor hizli hizli adimlar attigim için...bu arada ben kalori sepetinin hesabini yazmiyorum benimkinin gostergesi calisiyor zaten o yaktigim kaloriyi yaziyorum kalori sepetinin kac dakikasina denk gelirse anladinmi canimbendede var bundan bende başlayımhemen ama yorucu o ben en fazla 10 dk yapabiliyorum acaba sen ayarınımı düşürdün altında vida gibi bişey var o en sonda baya sert düşürüncede çok hafif geliyo bide benimkinin göstergesi çalışmıyo kalori sepeti en zor ayarındakine göre hesaplıyodur belki kaloriyi
canim lesli ile yuruyus kac kalori yaktirir bende arastirdim bulamadim ama kalori sepetinin hesaplamalarindaki yuruyuslere baktim ve en dusuk kalori yaktiran magazada alisveris arabasiyla yurumek 20 dakikada 90 kalori yaktiriyormus leslie nin 1 mille i zaten 20 dakika 90 kalori yaktigini dusun sende ben oyle hesapliyorumyarışa katıldım ama kendi topiğimde olduğundan yazamadım.burasıda hayli iyi gidiyormuş:)benimde misafirim geldi dün çok yedim ama inşallah bugün telafi ettim.leslie ile yürüyüşler ne kadar kalori yaktırıyor kızlar bilginiz varmı?bu hafta bende spora başladım.herkese kolay gelsin bakalım
sabah kahvaltisi çok agir degilmi yaa4.gunun raporu:
sabah:1 sutlu nescafe
oglen:1 tavuk but
aksam:fume somonlu,dereotlu,2 yumurtali omlet
4 lt su,3 fincan yesilcay,1.5 saat spor
canim sunu dene Exercise TV/Start walking at home 1 mile with Leslie Sansone - YouTubebende bugün sabah :aç karnına form çay
avuç içi kadar beyaz peynir
2dilim tereyağlı ve pekmezli ekmek
45dakıka plates
ara: 5şi1yerde çay
öğlen: 1tane kurabıye 5.6tane susamlı çubuk
1adet baklava 1parmak simit
ara:5şi1yerdeçay
akşam: 9da mecburen 4kaşık kurufasülye pilav
biraz mydanoz ve 3kaşık yoğurt
özel bir diyet yapmıyorum ekmek yemeden ve dikkat ederek kilo vermeye çalışıyorum inşallah başarılı olurum.
2saattirde yapmak için spor arıyorum leslie ile yürüyüşü yapmak istiyorum ama bir türlü videosunu açmayı başaramadım
ayyy cok guldurdun beni zilloslar diyerek :)))))ohhh yarasin diyecegim ama yaramasin uzulurum.sen telefai edersin canim eminim o azmi goruyorum sende.bak sana surekli birinci olacagim diyip duruyorsun :))))iyi yapmissin yemekle ne guzel iste...
bravooooo,alkiiiiiiss :))))benim sembollerim olmadigindan gosteremiyorum ancak boyle ifade edebiliyorum :))))gercekten tebrik ediyorum seni nasilda dunun acisini cikardin.
bir kisi daha istermisin misafirlige canim ?kizlar benimde yarin misafirim var 1 saat önce haberim oldu uykum kacti simdide ne yemek yapsam diye :26:
zaten hic sasmadim ne zaman diyetim güzel gitse illaki sinancagim yauw
diyette olmadigim zamanda kimsenin vakti olmaz
neyse ben büyük ihtimal yarin giremicem yarinki misafirlerime sunlari düsündüm
menüm:
Lahmacun
salata
cacik
etimekli tatli, findik ezmeli kurabiyeler insallah tatlilardan tadimlik yiyecem lahmacunda belki 1.5 yada 2 bir zarari olmaz umarim :26:
haydin görüsürüz Allahim insallah diyetim bozulmaz
kizlar benimde yarin misafirim var 1 saat önce haberim oldu uykum kacti simdide ne yemek yapsam diye :26:
zaten hic sasmadim ne zaman diyetim güzel gitse illaki sinancagim yauw
diyette olmadigim zamanda kimsenin vakti olmaz
neyse ben büyük ihtimal yarin giremicem yarinki misafirlerime sunlari düsündüm
menüm:
Lahmacun
salata
cacik
etimekli tatli, findik ezmeli kurabiyeler insallah tatlilardan tadimlik yiyecem lahmacunda belki 1.5 yada 2 bir zarari olmaz umarim :26:
haydin görüsürüz Allahim insallah diyetim bozulmaz
dün gece stepper yaptım ayaklarım tutmuyobugun heralde yavaş başlamak lazımdı şimdi biraz daha yapayım açılır bu sabah 10 kalkdım 1 türlü kahvaltı yapamadım artık öğlen kocişle yaparım yeşil çay içiyorum şimdi grip olucam heralde hapşırıyorum burnum tıkalı ayılamadım bi türlü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?