Mehay'ın Diyet Günlüğü

bende bugün sabah :aç karnına form çay
avuç içi kadar beyaz peynir
2dilim tereyağlı ve pekmezli ekmek
45dakıka plates
ara: 5şi1yerde çay
öğlen: 1tane kurabıye 5.6tane susamlı çubuk
1adet baklava 1parmak simit
ara:5şi1yerdeçay
akşam: 9da mecburen 4kaşık kurufasülye pilav
biraz mydanoz ve 3kaşık yoğurt

özel bir diyet yapmıyorum ekmek yemeden ve dikkat ederek kilo vermeye çalışıyorum inşallah başarılı olurum.
2saattirde yapmak için spor arıyorum leslie ile yürüyüşü yapmak istiyorum ama bir türlü videosunu açmayı başaramadım

aslina bakarsan en dogru olani bu yani ozel bir diyet yapmadan dikkat ederek vermek ama ben ondan korkuyorum cunku ya ipin ucunu kacirirsam karsi koyamayacagim birsey olursa diye heh belirli kurallari olan rejimleri yapmaya calisiyorum.mesela protein rejimi yapiyorum ve liste disina cikmiyorum,bugun bir arkadas davet etti neler neler vardi anlatamam(asureden,havuclu keke,birsuru sey yapmisti )eger ben belirli bir rejimi yapmiyor olsaydim her birinden tatmak isterdim oda benim icin kotu olurdu ama iradeli davranarak tek bir fincan cay ictim.kendimi tebrik ettim vallahi.o yuzden bende seni tebrik ediyorum kendini kontrol etmeyi basarabildigin icin.bayagida vermissin.ve eminim bu sekilde devam edersen istedigin kiloya ulasirsin.

ayyy cok guldurdun beni zilloslar diyerek :)))))ohhh yarasin diyecegim ama yaramasin uzulurum.sen telefai edersin canim eminim o azmi goruyorum sende.bak sana surekli birinci olacagim diyip duruyorsun :))))iyi yapmissin yemekle ne guzel iste...

Inanabiliyormusunuz saat 08:00 de kahvaltıda döner yedim
yuh artık bana
eşimde mahsus yapıyor sankii
neyseki 1,5 dilim ekmekle frenledim kendimi

ohhh afiyetler olsun.neyse oluyor arada hepimizin boyle yoldan cikmalari :))))

hadi ya tüh, bilgisayardanmi yoksa ceptenmi giriyosun? ben laptoptan yaziyorum

valla anlamadim gitti bende laptoptan yaziyorum ama niyeyse.belki ayarlardan biseyi degistirmem gerekiyor.o yuzden kizdigimi,sevindigimi,zipladigimi falan gosteremeyecegim size (((

ya derler ya sabah kahvaltisini kral gibi oglen yemegini prens gibi aksam yemeginide fakir gibi yiyin.boyleydi sanirim :))))

bravooooo,alkiiiiiiss :))))benim sembollerim olmadigindan gosteremiyorum ancak boyle ifade edebiliyorum :))))gercekten tebrik ediyorum seni nasilda dunun acisini cikardin.

kizlar benimde yarin misafirim var 1 saat önce haberim oldu uykum kacti simdide ne yemek yapsam diye :26:

zaten hic sasmadim ne zaman diyetim güzel gitse illaki sinancagim yauw

diyette olmadigim zamanda kimsenin vakti olmaz

neyse ben büyük ihtimal yarin giremicem yarinki misafirlerime sunlari düsündüm

menüm:

Lahmacun
salata
cacik

etimekli tatli, findik ezmeli kurabiyeler insallah tatlilardan tadimlik yiyecem lahmacunda belki 1.5 yada 2 bir zarari olmaz umarim :26:

haydin görüsürüz Allahim insallah diyetim bozulmaz

Son düzenleme:

canim ben aldigimdan beri ayariyla hiç oynamadim...benimki ilk basta zor sonraki dakikalarda hafif e geciyor ama hafif beni daha cok yoruyor hizli hizli adimlar attigim için...bu arada ben kalori sepetinin hesabini yazmiyorum benimkinin gostergesi calisiyor zaten o yaktigim kaloriyi yaziyorum kalori sepetinin kac dakikasina denk gelirse anladinmi canim sende basla b ir an once hiç durma bence
canim lesli ile yuruyus kac kalori yaktirir bende arastirdim bulamadim ama kalori sepetinin hesaplamalarindaki yuruyuslere baktim ve en dusuk kalori yaktiran magazada alisveris arabasiyla yurumek 20 dakikada 90 kalori yaktiriyormus leslie nin 1 mille i zaten 20 dakika 90 kalori yaktigini dusun sende ben oyle hesapliyorum
4.gunun raporu:

sabah:1 sutlu nescafe

oglen:1 tavuk but

aksam:fume somonlu,dereotlu,2 yumurtali omlet

4 lt su,3 fincan yesilcay,1.5 saat spor
sabah kahvaltisi çok agir degilmi yaakiz bu neeee açlik grevinemi girdin???
canim sunu dene Exercise TV/Start walking at home 1 mile with Leslie Sansone - YouTube

ayyy cok guldurdun beni zilloslar diyerek :)))))ohhh yarasin diyecegim ama yaramasin uzulurum.sen telefai edersin canim eminim o azmi goruyorum sende.bak sana surekli birinci olacagim diyip duruyorsun :))))iyi yapmissin yemekle ne guzel iste...
yarasin deme tabi eger dersen bende sana cok yedigin bir gun lop lop yag olsun derim
bravooooo,alkiiiiiiss :))))benim sembollerim olmadigindan gosteremiyorum ancak boyle ifade edebiliyorum :))))gercekten tebrik ediyorum seni nasilda dunun acisini cikardin.
tesekkur ederim canim
bir kisi daha istermisin misafirlige canim ?lahmacunu 2 yeme ama....

ya lahmacun fındık ezmeli kurabiyede neymiş yaaaa rejimde insanın aklına neler getiriyounuz merak ettim şimdi tarifi bulup yapsammı acep yok yooook bu oyunlara gelmiyim taktikmi yoksa bunlar
o lahmacunu 1 tane ye bence yeter bitane hatta yr falan

dün gece stepper yaptım ayaklarım tutmuyo bugun heralde yavaş başlamak lazımdı şimdi biraz daha yapayım açılır bu sabah 10 kalkdım 1 türlü kahvaltı yapamadım artık öğlen kocişle yaparım yeşil çay içiyorum şimdi grip olucam heralde hapşırıyorum burnum tıkalı ayılamadım bi türlü

Allah seni ilk zamanlar bende oyleydim ama alisinca agrisada sonra geciyor...kaç dakika yaptinki???
ya fransiz kanallarindan birinde bir sabah sporu programi var 1 saatlik , bir gun onu yaptiktan sonra stepper bebek oyuncagi geldi bana...yuruyemedim kaslarim tamamen iflas etmisti inanki....simdi sen boyle deyince o gunu hatirladim

Son düzenleme:
Bugunku menumu belirledim ve alacagim kaloriyide hesapladim iste bugunun raporu:

[1] Kellogg`s Special K-Bar Çikolatalı 1 adet 88
[2] Ekmek (beyaz) 50 GRAM 127
[3] Patlıcan Kebabı 1 PORSİYON 406
[4] Step (40 adım/dak) 17 dak 152.667
[5] fındık (1 adet) 15 adet 135
[6] Nestle Corn Flakes Mısır Gevreği 35 GRAM 131.6
[7] Süt 0.100 LİTRE 68

Toplam : 802.933 kal.

kellogs bar i oglen kahveyle yerim aksamada patlican kebabi ve ekmek....simdilik yaptigim spor bu kadar ama oglen oglumu okula birakinca lesliyle 2 mille yuruyup birazda karin kalça egzersizleri yapicam o zaman aldigim kalori dahada dusecek yenisini eklerim sporlari yapinca

ben simdilik çikiyorum oglumu okuldan alicam saat 14.30 gibi geri gelirim burda olursan konusuruz canim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…