Mehay'ın Diyet Günlüğü

vereceksin inaniyorum ve en iyisi senin acindan yavas yavas vermek madem uc bicirik var sende (allah bagislasin)aslina bakarsan bencede en guzeli kafana gore yapilan rejimde iste biz ona pek inanmiyoruz ama bircok kisi biliyorum bu sekilde dogrularini yanlislarini bilerek kendi rejimini veren ve iyi kilolar veren.birincisi sen gercekten az yiyorsun ikincisi hayatina kattigin en onemli arti 6 dan sonra yememek olacak.tebrikler sana.

günaydınlar ben sporla kilo vericegime aldım dün 98 çıktım

gunaydin,aslina bakarsan spor ile artmasi olayina iyi diyorlar cunku kasa ceviriyormus.ama tabiki zayiflama yolunda ilerleyen insanlar olarak hakkimiz olarak eksileri gormek istiyoruz.vucudun su tutmus olabilir.bilmiyorum ne tur bir rejim yapiyosun ,yada belki regl oncesi donemin falan.

Allah gönlüne göre verdirsin kilolarini

suratlar otomatikmen cikiyor alinti yaptiginda hemen yazi yazdigin boslugun altinda istediyin surata tikla okadar

ama bende yok suratlar ((sadece asagida 9 tane uyduruk bisey var(kahve,kalp,ampul .....)

Selam zilloslar nasilsinizz
dun misafirlerim vardi soylemistim giremedim o yuzdsen butun gun...dun diyetim berbat oldu diyebilirim misafirler varken cok yemedim aslinda ama sonra o kalmasi bayatlar bu kalmasin kotu olur deyip yedim biraz daha gunluk ihtiyacim olan kaloriyi geçmedim ama hedef kalorimi ikiye katladim neyseki daha 11 gun var misafir gelmez bu 10 gunde cok dikkat ederim artik ....iste dunku yediklerim ,butun gun ama sadece bir ogunde degil

[1] Mekik 5 dak 53.15
[2] Şeker (küp) 2 ADET 39
[3] Yağsız Börek Ispanaklı Peynirli 1 DİLİM 209
[4] Beyaz Peynir 30 GRAM 75
[5] Bulgurlu Köfte 2 porsiyon 540
[6] Peynirli Poğaça 2 ADET 440
[7] Şekerpare 1 PORSİYON 470

Toplam : 1719.85 kal.

dun sporada vaktim olmadi anca 5 dakika mekikcekebildim

hala gec kalmis degilsin elff,zararin neresinden donersen kardir bence :)))))1 paket cipsmi?coook ayip :)))))

evet çok haklısın bugun güzel başladı erkenden kalkdım suyumu yeşil çayımı içtim güzel bi kahvaltı günün ilerleyen saatlerinde sapıtmaz bugunu böyle atlatırsam devamı gelir
şimdi pilates yapcam etkili karın egzersizleri hadi bakalım

Günaydın mehay..
Olsun arada olur oyle kaçamaklar
sonuçta drların verdiği diyetlerde bile ödül kısmı oluyor
Buda senin 1 hafta için ödül günün olsun boşver
Bende arada oyle kaçamak yapıyorum özellikle eşim çok abur cubur seviyor bende bazen dayanamıyorum yiyorum
telafi edersin bu hafta sıkma canını

insallah sende birinci olursun bir gun canim kiskanma

evet dun pastalari borekleri yedim pismanmiyim :44: hayir cunku gunluk almam gereken hedef kaloriyi assamda gunluk ihtiyacim olan kaloriyi asmadim yani dunden kilo alma gibi bir sorunum yok sadece sinirda oldugu için kalori miktarim sadece bir gun kaybim olmus oldu...ve ben onu çok guzel telafi edicem sen hiiçç merak etme dert etme bunlari kendine aaa ama seninde soyledigin gibi çok zorlarsan yinede sansin var birinci olmaya hadi sana kolay gelsin

yok aslinda cok canimi SIKMADIM iki gun baya motive olmustum araya boyle bir gun girince insan afalliyor ertesi gun yani anlarsinya bir onceki gune devam etmek istiyor kaldigi yerden
ama seninde dedigin gibi 14 gun içersindeki tek odul gunum olsun dun bende oyle dusundum canim...zaten dun cok yemeyince ev sahibisin sen yemiyorsun falan dediler onlarda çekindi yemeye bende mecburen yedim...:26:
saka bir yana asil mesele birinci olmak degilde su 2 haftanin sonunda 61.8 i gorebilmek sonrasi kolay geri kalan 14 gundede 60 a dussem daha ne isterim ?sonra yavas yavas veririm insallah yaza fistik gibi girerim :))

Son düzenleme:
neyse kizlar simdilik çikiyorum once oglusuma ogle yemegi yapicam okuldan gelince yemesi için sonrada aksam yemegini yapayim hazir olsun ...sonrada biraz spr yapip geri gelirim , gorusuruz

ya geç mi kaldım ben de varım diyete 62 kiloyum biraz yediklerime dikkat etmeye başladım bakalım neler olacak... :)

insallah istediyin kiloya inersin bak sana bize birincilik icin kiyasiya mücadele veriyoruz hadi sende yarin toparlan menünüde buraya yazmaya basla o zman kacamak yapmak zorluyo

inşallah hepimiz istediğimiz kiloya ineriz yazıcam artık kesin aklıma gelir utanırda yemem belki aburcubur zaten yazmazsam kesin bişey çıkar onun altından

ooo çook sert valla çok merak ettim sonuç ne olcak

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar diyet son gaz devam ediyor.
hiç bir sıkıntı yok
ilk kilo bildirimini ne zaman yapacağız .

Inanabiliyormusunuz saat 08:00 de kahvaltıda döner yedim
yuh artık bana
eşimde mahsus yapıyor sankii
neyseki 1,5 dilim ekmekle frenledim kendimi

ya geç mi kaldım ben de varım diyete 62 kiloyum biraz yediklerime dikkat etmeye başladım bakalım neler olacak... :)
canim bu haftaki yaris için baya bir gec kaldin ama 11 gun sonra yeniden basliycak 2. yaris onda bulunursun sende...ama tabi o zamana kadar bizimle olmanin hiçbir sakincasi yok
ooo çook sert valla çok merak ettim sonuç ne olcak
bende bendee
tamam canım görüşürüz akşama
şışşt kaçamak yok hee
yooookkk töbe artikzaten dun 2 haftalik kacamak yaptim o bana fazlasiyla yeter
merhaba arkadaşlar diyet son gaz devam ediyor.
hiç bir sıkıntı yok
ilk kilo bildirimini ne zaman yapacağız .
10 aralik sabahi kizlar ilk bildirim...
Inanabiliyormusunuz saat 08:00 de kahvaltıda döner yedim
yuh artık bana
eşimde mahsus yapıyor sankii
neyseki 1,5 dilim ekmekle frenledim kendimi

evet sabah kahvaltisi için pek uygun degil ama ekmegi çok dengeli yemissin ogle yemegindede sabah kahvaltisi yap bugun dengelersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…