ben kitabi okumustum ögünde atlamadim acikmadan yedim bide saat sinirlanmasi yok diye aksam 21e kadar rahtdim yani bence ondandir
neyse bende sen gibi isvec yapmistim defalarca ilk 6 kiloyu koruyabildim sonra devamda verdim, ama ondan sonrakilerinde verdiklerimi geri aldimyani ben kac kere 57lere kadar indim ama sonrasinda bogazimi tutamadim
simdilik kafama göre yaptigim diyet iyi gidiyo
kiz ne gebeligi ben zaten 3 senedir veremediyim hamilelik kilolarimi vermeye calisiyorumAllahima sükür 3 cocugum var Allah olmayanlara versin
artik verelim hepberaber su kilolariiii
günaydınlar ben sporla kilo vericegime aldım dün 98 çıktım
Allah gönlüne göre verdirsin kilolarini
suratlar otomatikmen cikiyor alinti yaptiginda hemen yazi yazdigin boslugun altinda istediyin surata tikla okadar
rica ederim canim hadio bakalim gorelim cetvelde kilolar nasil gidiyor :))))
Günaydın Lisabella :)
ben çalıştığım için zor oluyor haliyle düzenli bir rejim yapmak
malum işyeri yemekleri bol yağlı
heleki dukan gibi listeli rejimler çok zor..
o yüzden kendi kendime bir düzen oturttum ;
sabah için kendime kepekli peynirli maydanoz ve dereotlu sıfır yağla poğça yaptım
oyle güzel gidiyorki hemde tok tutuyor
2 tane onlardan yiyorum çayla
saat 10:00 da 250 ml lıght sütle nescafe hakkı koydum kendime içine çok az bal damlatıyorum tatlı isteğimi alıyor hemde sağlıklı
sonra öğle yemeğinde pilav ve makarna asla almıyorum meyveli tatlı varsa alıyorum ve 1-2 çatal nefsimi kandırıyorum ama ilerde onuda kesicem sanırım regli dönemim diye
saat 14:00 de de meyve hakkı koydum kendime bitki çayıyla
akşam saat 18:00 -18:30 arası eşim geliyor normal akşam yemeği pişiriyorum ve ben sadece susuz sekilde ekmeksiz yoğurt yada salatayla onu yiyorum
böyle yani kasmalık hiçbişey yok gayette sağlıklı
18:30 dan sonra hiçbirsey yok (şekersiz içiicekler hariç ) çok zorlarsa eğer yoğurt süt ile açlığımı gideriyorum
bu yani ve 2 günde 1 kilo gitti bile :))
hala gec kalmis degilsin elff,zararin neresinden donersen kardir bence :)))))1 paket cipsmi?coook ayip :)))))
Selam zilloslar nasilsinizz
dun misafirlerim vardi soylemistim giremedim o yuzdsen butun gun...dun diyetim berbat oldu diyebilirim misafirler varken cok yemedim aslinda ama sonra o kalmasi bayatlar bu kalmasin kotu olur deyip yedim biraz daha gunluk ihtiyacim olan kaloriyi geçmedim ama hedef kalorimi ikiye katladimneyseki daha 11 gun var misafir gelmez bu 10 gunde cok dikkat ederim artik ....iste dunku yediklerim ,butun gun ama sadece bir ogunde degil
[1] Mekik 5 dak 53.15
[2] Şeker (küp) 2 ADET 39
[3] Yağsız Börek Ispanaklı Peynirli 1 DİLİM 209
[4] Beyaz Peynir 30 GRAM 75
[5] Bulgurlu Köfte 2 porsiyon 540
[6] Peynirli Poğaça 2 ADET 440
[7] Şekerpare 1 PORSİYON 470
Toplam : 1719.85 kal.
dun sporada vaktim olmadi anca 5 dakika mekikcekebildim
bakalim gorecegiz bastan birinci sondanmi birinci :))))gerci birincilikte gozu olan arkadas bugun pastalari borekleri goturuyodur simdi o yuzden hala sansimiz var bastan birinci olmaya :))))yok canim dukan diyeti yapiyorum ve atak yani saf protein gunleri ilk 5 gun sonra protein yanina sebze ekleyecegim.aksam 6 dan sonra yememek cok guzel bence cok duydum bunun faydasini.bende artik oyle yapmaya calisiyorum gerci esimle heraksam yine gec kaldin rejimimi mahvettin diye tartisip duruyorum ve artik karar aldim onu beklemeyecegim.cunku onu bekleyince 8 e 9 akaliyor yemek..senin vermen gereken kilo cok degil sanslisin bence..basaracagiz inaniyorum
Günaydın Lisabella :)
ben çalıştığım için zor oluyor haliyle düzenli bir rejim yapmak
malum işyeri yemekleri bol yağlı
heleki dukan gibi listeli rejimler çok zor..
o yüzden kendi kendime bir düzen oturttum ;
sabah için kendime kepekli peynirli maydanoz ve dereotlu sıfır yağla poğça yaptım
oyle güzel gidiyorki hemde tok tutuyor
2 tane onlardan yiyorum çayla
saat 10:00 da 250 ml lıght sütle nescafe hakkı koydum kendime içine çok az bal damlatıyorum tatlı isteğimi alıyor hemde sağlıklı
sonra öğle yemeğinde pilav ve makarna asla almıyorum meyveli tatlı varsa alıyorum ve 1-2 çatal nefsimi kandırıyorum ama ilerde onuda kesicem sanırım regli dönemim diye
saat 14:00 de de meyve hakkı koydum kendime bitki çayıyla
akşam saat 18:00 -18:30 arası eşim geliyor normal akşam yemeği pişiriyorum ve ben sadece susuz sekilde ekmeksiz yoğurt yada salatayla onu yiyorum
böyle yani kasmalık hiçbişey yok gayette sağlıklı
18:30 dan sonra hiçbirsey yok (şekersiz içiicekler hariç ) çok zorlarsa eğer yoğurt süt ile açlığımı gideriyorum
bu yani ve 2 günde 1 kilo gitti bile :))
süper vallagayet güzel zaten gece bişey yemeyince kesin gidiyo ben ramazandan önce altıdan sonra bişey yemeden 6 kilo verdim 2 haftada bide pilates yapmıştım
şu poğçanın tarifini verirmisin güzel bişeye benziyo
Günaydın mehay..
Olsun arada olur oyle kaçamaklar
sonuçta drların verdiği diyetlerde bile ödül kısmı oluyor
Buda senin 1 hafta için ödül günün olsun boşver
Bende arada oyle kaçamak yapıyorum özellikle eşim çok abur cubur seviyor bende bazen dayanamıyorum yiyorum
telafi edersin bu hafta sıkma canını
insallah istediyin kiloya inersinbak sana bize birincilik icin kiyasiya mücadele veriyoruz hadi sende yarin toparlan menünüde buraya yazmaya basla o zman kacamak yapmak zorluyo
insallah sende birinci olursun bir gun canim kiskanma
evet dun pastalari borekleri yedim pismanmiyim :44: hayircunku gunluk almam gereken hedef kaloriyi assamda gunluk ihtiyacim olan kaloriyi asmadim yani dunden kilo alma gibi bir sorunum yok sadece sinirda oldugu için kalori miktarim sadece bir gun kaybim olmus oldu...ve ben onu çok guzel telafi edicem sen hiiçç merak etme dert etme bunlari kendine aaa ama seninde soyledigin gibi çok zorlarsan yinede sansin var birinci olmaya hadi sana kolay gelsin
neyse kizlar simdilik çikiyorum once oglusuma ogle yemegi yapicam okuldan gelince yemesi için sonrada aksam yemegini yapayim hazir olsun ...sonrada biraz spr yapip geri gelirim , gorusuruz
süper vallagayet güzel zaten gece bişey yemeyince kesin gidiyo ben ramazandan önce altıdan sonra bişey yemeden 6 kilo verdim 2 haftada bide pilates yapmıştım
şu poğçanın tarifini verirmisin güzel bişeye benziyo
elffcim aslında kafama göre uydurdum tarifsiz bişey ama içine koyduklarımı yazayım
dukancılarda vardı bu tarif ama ben içine kepek unuda kattım yoksa yulaf kepeği çok acı oluyo
yarım paket yulaf kepeği ( ruşeym )
1 paket lıgt süt
1 paket kuru maya
1 tatlı kaşığı toz şeker
1 çay kaşığı tuz
ben koku versin diye mahlep attım 1 çay kaşığı
içine maynanoz kıy dereotu kıy
dilediğin kadar peynir ufala ( ben bol seviyorum )
karıştır cıvık olacak muhtemelen
içine kepek unu dök katılaşması için
çokta katı olmasın
sonra yağlı fırın kağıdını ser tepsiye
çorba kaşığı yardımı ile 1 kaşık 1 kaşık tepsiye diz
zaten bir poğaça büyüklüğünde oluyor
üstüne çörek otu dök
biraz ısıtılmış 170 derece fırında üstü kızarana kadar piişir
zaten saklama kabına koyunca 1 hafta dayanıyor ve yetiyorda
hem çok pratik hemde yağlı poğçalara göre hem besleyici hemde güzel
bu sefer önümüzdeki hafta için yaparken içine yumurta kabartma tozu ve yoğurtta katıcam bakalım nasıl olacak
paylaşırım kızlar
canim bu haftaki yaris için baya bir gec kaldin ama 11 gun sonra yeniden basliycak 2. yaris onda bulunursun sende...ama tabi o zamana kadar bizimle olmanin hiçbir sakincasi yokya geç mi kaldım ben de varım diyete 62 kiloyum biraz yediklerime dikkat etmeye başladım bakalım neler olacak... :)
bende bendeeooo çook sertvalla çok merak ettim sonuç ne olcak
yooookkk töbe artiktamam canım görüşürüz akşama
şışşt kaçamak yok hee
10 aralik sabahi kizlar ilk bildirim...merhaba arkadaşlar diyet son gaz devam ediyor.
hiç bir sıkıntı yok
ilk kilo bildirimini ne zaman yapacağız .
Inanabiliyormusunuz saat 08:00 de kahvaltıda döner yedim
yuh artık bana
eşimde mahsus yapıyor sankii
neyseki 1,5 dilim ekmekle frenledim kendimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?