Mehay'ın Diyet Günlüğü

canim ya agzindan bal damliyor cook tsk ederim yzdiklarin icin, benim derdim bu diyete hic ara vermeden diyeti bozmadan devam edebilmem lazim cünki bozdugum an yine hüsrana ugrucagimi biliyorum

hepimiz citir olucaz yakinda yeterki azim, sabir, irade ve istek olsun

bugün gec kalktim basim feci agriyo yani öglen yerine kahvalti yaptim

3 dilim kizarmis siyah tam bugday ekmek, 1 yumurta
3-4 tane siyah 3-4 tane yesil zeytin, az tereyagi, az krem peynir
az bal birazda cilek receli vede beyaz peynir

ne cok yemisim ya

aksama yine ispanakli yumurta yicem bugünlük bukadari yeter bana,

dün spor yapamamistim, bugün mutlaka leslie ve mekik cekicem

hadin kolay gelsin kizlar :13:

arkadaşlar onu bunu bilmemde bu sabah kahvaltısı olayını ertelemeyin yada atlamayın
vücüda çalış komutunu veriyor resmen gün enerjik geçiyor..

slogan sabah bol ve sağlıklı, akşam hiç yemek :))

sabah
yeşil çay
2 zeytin
az b.peynir
2 dlim ekmek
domates
45 dk pilates
öğlen
5 küçük halka dilim suçuk
1 dilim ekmek
az peynir
az bal
öğlen eşim yemeğe geliyo sabah kahvaltı yapmadığı için kahvaltı istiyo
biraz saçma yedim
ara
1 tane çikolatalı gofret (kızım yerken canım çekti napıyım)
akşam
2 kaşık bulgur pilavı ve 2 kaşık yağla yapılmış kabak yemeği yicem
6 dan onra bişey yemiycem inşallah
yapabilirsem 45 dk pilates

evet kizlar geldim...

dun bildiginiz gibi misafir agirladim ve hamur islerinden yedimde yedim ve hesapladigim kalori miktari aksama kadar toplamda 1715 ti...yani diyete basladigim ilk 2 gun 700 leri geçmezken dun 1700 e ciktim ee bunu duzeltmek için bugun zamanda bulunca yaptigim sporlar 40 dakika stepperle merdiven çikma , 40 dakika karin , omuz ve kalça egzersizleri ve 20 dakika yuruyus ...toplamda 500 kalori yakacak kadar spor yaptim...ve bunun neticesinde hesapladim ve bugun aksama kadar yediklerimin kaloriside dahil yaptigim bu sporlarla hiç kalori almamisim gibi oldum... iste size kalori sepetindeki hesaplamam:

[1] Aerobik 35 dak 211.137
[2] Step (60 adım/dak) 15 dak 202.883
[3] Yürümek (alışveriş sepeti ile) 20 dak 91.44
[4] Ekmek 1 DİLİM 65
[5] Mantar Sote 1 PORSİYON 98
[6] Kellogg`s Special K-Bar Çikolatalı 1 adet 88
[7] Beyaz Peynir 50 GRAM 125
[8] Reçel 0.3 YEMEK KAŞIĞI 21
[9] Ekmek (beyaz) 36 GRAM 91.44
[10] Salatalık (hıyar) 1 ADET 11
[11] Domates 1 ADET 14

Toplam : 7.98 kal.

aslinda mantar sote ekmek ve kellogs bar i henuz yemedim aksam için onlar ama onlarida simdiden ekledim ki sonuç net çiksin diye...

ve yaptigim sporlarin miktarlarini eksik yazdim biraz kalori sepetinde yanlislik payi olabilir diye...

nasil ama kizlar dunu bugun çok iyi telafi etmemismiyim sizcede????

Bugun hiç kalori almamis gozuktugum için dun aldigim 1700 kaloriyi 2 ye yani 2 gune boluncede 850 kalori çikiyor yani dun ve bugun ortalama aldigim kalori...

süper tebrik ederim dün yediklerin baya bi enerji vermiş heralde yoksa bu kadar hareket etsem kımıldayamam ben steper o kadar kl yakıyomuymuş ya bendede var ondan yapayım bari 2 pedal gibi şeyin üstüüne çıkıp yürüyüş yapar gibi olan demi

elff cim Résultats Google Recherche d'images correspondant à http://www.toptensport.ch/htdocs/images/Pictures/Petits_trucs/Mini_Stepper.JPG bundan benimki ...zaten onunde gostergesi var ben çok hizli yapiyorum dakikada 60 adim onunde adimlarimi zamani ve yaktigim kaloriyi gosteriyor ...mesela ben bugun 40 dakika yaptim 20 dakika 20 dakika olmak uzere 2 seferde ve yaktigim kalori 200 kaloriydi...ama kalori sepetinin hesaplamasinda 20 dakikaya daha fazla kalori harcamis gibi gosteriyor bende harcadigim kaloriye gore hesapladim dakikasini :))) valla cok ise yariyor kalçalar eriyor selulitler gidiyor sikilasiyorsun daha ne olsun

cidden dunku yediklerim cok enerji vermis olmaliki bugun yerimde duramiyorum simdide lesliyle 1-2 mille yurumeyi dusunuyorum
ordanda 20-40 dakika yuruyus yapmis olurum...

Son düzenleme:
Bu arada bu stepper çoookk isime yaradi benim bir zamanlar zayiflamak için degil ama kilo almamak için....
mesela koca bir dilim pasta yiyordum 300 kalorilik çikiyordum steppere yakiyordum onu 1 saatte sonra baska biseyler yiyordum kaç kalori aldiysam çikiyordum onlarida yakiyordum istedigim her seyden deli gibi yedigim halde kilo almiyordum bu stepper sayesinde...çok memnunum çokk ama acaba kondisyon bisikletidemi alsam diyorum su gostergeli olanlardan onlar nasil ise yariyormu bir bilgin varmi canim???

İyi akşamlar bayanlar umarım hepiniz iyi sinizdir... misafirlerim geldi bende kalıcaklar 15 gün kadar ama ben devam edicem diyete herşeyden ama az az yiyorum spor için bi şekilde zaman ayırıyorum dün leslie 5 mil yaptım az yedim:))

bügün kahvaltı közlenmiş biber 4 tane ,bir parça kaşar loru, bir dilim ekmek,domates, biber, maydanoz hafif bir kahvaltı
öğlen bir kepçe çorba 2 kaşık sulu köfte
akşam 5 tae beyaz lahana sarması bulgurlu çok çok az yağlı ve küçükler:) ıspanak yemeği biraz...
aralarda 2 adet ceviz 2 adet kayısı inşallah dahada bir şey yemem....

sabah 45 dak. pilates yaptım canlar...:)

bendede var bundan bende başlayım hemen ama yorucu o ben en fazla 10 dk yapabiliyorum acaba sen ayarınımı düşürdün altında vida gibi bişey var o en sonda baya sert düşürüncede çok hafif geliyo bide benimkinin göstergesi çalışmıyo kalori sepeti en zor ayarındakine göre hesaplıyodur belki kaloriyi

yarışa katıldım ama kendi topiğimde olduğundan yazamadım.burasıda hayli iyi gidiyormuş:)benimde misafirim geldi dün çok yedim ama inşallah bugün telafi ettim.leslie ile yürüyüşler ne kadar kalori yaktırıyor kızlar bilginiz varmı?bu hafta bende spora başladım.herkese kolay gelsin bakalım

sabah : 1.5 dilim kepek ekmek döner
öğle : 1.5 dilim kepek ekmek döner ayran
1 mandalin
akşam : 2 dilim ekmek, yumurta,peynir,az fındık ezmesi,3 dilim sucuk
1,5 mandalin

çok dengesiz ve uyumsuz bir gündü ama rejim yapmasam ekmeğe gömülürdüm inanın

4.gunun raporu:

sabah:1 sutlu nescafe

oglen:1 tavuk but

aksam:fume somonlu,dereotlu,2 yumurtali omlet

4 lt su,3 fincan yesilcay,1.5 saat spor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…