bana uygundur canim zaten halihazirda 3-5 ay devam edecek bir rejim yapmaktayim.insallah yilbasina hepimiz kafamizdaki kilolarla gireriz ..ben 70 olsam yilbasina kadar super olacak .sonrasindada aybasina 5 kilo versem martta umarim 60 ve istedigim kiloya ulasmis olarak Allah inda izniyle hamile kalir ve saglikli bir sekilde bebegimi kucagima alirim.insaaaaallaaaah :))))
Kizlar bu arada ben malum donem sonrasi dr ayça kaya nin bir ayda 8 kilo (1 haftada 2 kilo) diyetini uyguluycam ....hem tok tutan hem zayiflatan bir diyet...haftada 2 degil 1 kilo bile kaybetsem yilbasina 3 kilo kaybetmis olurum ki bu da benim o zamana kadar hedefledigim kilo miktari...
varmi benimle yilbasina kadar ayni diyeti uygulayacak bir baba yigit
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...ayca-kaya-1-ayda-8-kilo-zayiflatan-liste.html
aa bebek mi istiyorsun sen??? inşallah hemencecik kurtulursun kilolarından ve mis kokulu bebişini alırsın kucağına... ilk bebeğin mi olucak?
Mrb mehay ben listedeydim ama hîç gelemedim , kızım çok kötü hastaydı grip,boğaz, birde kulaklar otît olmuş, günlerdir antibîyotik kullandık, birde o yetmez kaynanamlar hacıdan geldiler gündüzmü akşamlı misafirler vardı, yani full dum, annem ameliyat oldu Almanyya gidemedim kız hastalanınca, artık bu hafta gidîcem , yeni listede yokum gelince gîrerim artık, diyete bazen dikkat ettim bazen etmedim oyüzden sadece bir kilo vermiştim kilom 64
Zaten yeni yıla kadar kalmak istiyorum , inşallah abartıp kilo almam , sen çok iyiydîn sanırım takip edemedim ama burası çok iyî gelmîş sana, bundan sonra birlikte yaroşıcaz kilolar aynı hedefte aynı sayılır :)
ayy evet yaa senle aramizda en son 7-8 kilo vardi simdi ayniyiz
masallah sen çok iyi gitmissin , evet burasi yaradi bana sende geldinmi kimse tutamaz benikiskançlik iyi bir sey yaa
sen yeni yila kadar kal ben arayi açarim o esnada
evet kizlar ikinci bildirimde benden gelsin o haldemalum donemde olmama ragmen ve geçen hafta kilo kaybim olmamisti bu hafta 63.2 çiktim yani 800 gr gitmis
çok iyi canım bravo:))) oley:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?