Mehay'ın Diyet Günlüğü

nerdesiniz kizlar??? su anda 1 bardak patlamis misirimi yiyorum çay esliginde
cay o kalori tatlandirici ile tatlandiriyorum misirsa yagsiz tuzsuz 70 kalori

kendime kalorisi az atistismaliklar hazirliyorum arada , çok caniniz bisey tistirmak isterse deneyin sizde oyalar sizi

Kizlar bu arada ben malum donem sonrasi dr ayça kaya nin bir ayda 8 kilo (1 haftada 2 kilo) diyetini uyguluycam ....hem tok tutan hem zayiflatan bir diyet...haftada 2 degil 1 kilo bile kaybetsem yilbasina 3 kilo kaybetmis olurum ki bu da benim o zamana kadar hedefledigim kilo miktari...
varmi benimle yilbasina kadar ayni diyeti uygulayacak bir baba yigit

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...ayca-kaya-1-ayda-8-kilo-zayiflatan-liste.html

Son düzenleme:
Bu arada bugun yaptigim sporlar simdilik :

15 dakika egzersiz

1000 mekik

20 dakika step

lesli ile 1 mil yuruyus

aa bebek mi istiyorsun sen??? inşallah hemencecik kurtulursun kilolarından ve mis kokulu bebişini alırsın kucağına... ilk bebeğin mi olucak?

benimki malum dukan diyeti o yuzden sana eslik edemiyecegim sekerim uzgunum ..yilbasina kadar benimde hedefim en az 3 kilo.insallah veririz arkadasim..

aa bebek mi istiyorsun sen??? inşallah hemencecik kurtulursun kilolarından ve mis kokulu bebişini alırsın kucağına... ilk bebeğin mi olucak?

evet canim bebek istiyoruz.ilk bebegim olacak Allah nasip ederse..insallah hepimiz istedigimiz kilolara saglicakla ulasiriz..

iyi geceler kızlar....
ben bugün diyetimi bozmadımDDDDD sabah kahvaltısında sadee yarım dilim ekmek biraz üzerine domates sos ve biraz peynir yedim
öğlen 2 yemek kaşığı kavurma ve 1 küçük dilim kremalı patetes
ara öğün 1 küçük dilim parmak tatlısı
akşam yemeği150 gr çipura balıgı salata
sabah saaat 6 da uyandım 4 kayısı yedim sonra 85 dakika spor koşu ve yürüyüş karışıkDD yani sporumdanda eksik kalmadım bide tüm gün ayaktaydımzaten 1 saat önce gittiler ve ben daha yeni oturdum galiba iyi beslendim :) en büyük kaçamağım tatlı oldu oda herkes yerken benim yememem acayip olduğu için yemek zorunda kadım... yarın için çok heyecanlıyım işallah birazda olsa kilo vermişimdir gerçekten emek verdik inşallah karşılığını alırız... iyi geceler hepinize mutlu rüyalar....:))))

veee 14.gunu bitirdik kislar...

benim bugunku menum:

sabah:1 sutlu nescafe

ogle:1 galet+1 hindi fume+1 yumurta+biraz peynir ve domates ,salatalik

aksam:1 karniyarik+1 kase cacik

4 lt su+3 yesil cay+30 dak.spor

yarinsabah incecik uyanmak umudu ile iyi geceler :)))))

günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:)
ilk bildirimi ben yapmak istiyorum evet kilom 57.3 tam 1.9 kg gitmiş:)))) yılbaşına kadar hedefim 3 kgDDD

tatlı krizini önleyen içecek;
10 bardak su
2 litrelik cam kase
12 böğürtlen çayı poşeti
8 çubuk tarçın
1 çk toz zencefil
1 bardak kızılcık suyu
3 küçük tablet tatlandırıcı
buz
bu içecek sabah ve öğlenn arasında içilirse tatlı krizini engelliyormuş...

belkım yapmak istersiniz kızlar öptüm...

evet kizlar ikinci bildirimde benden gelsin o halde malum donemde olmama ragmen ve geçen hafta kilo kaybim olmamisti bu hafta 63.2 çiktim yani 800 gr gitmis

Mrb mehay ben listedeydim ama hîç gelemedim , kızım çok kötü hastaydı grip,boğaz, birde kulaklar otît olmuş, günlerdir antibîyotik kullandık, birde o yetmez kaynanamlar hacıdan geldiler gündüzmü akşamlı misafirler vardı, yani full dum, annem ameliyat oldu Almanyya gidemedim kız hastalanınca, artık bu hafta gidîcem , yeni listede yokum gelince gîrerim artık, diyete bazen dikkat ettim bazen etmedim oyüzden sadece bir kilo vermiştim kilom 64

14 günlük yaris listesinin sonuçlari

mehay.................................64.........................63.2...............800 gr vermis
sally84................................60
lisabella...............................76
sesi....................................91.5
sinosis................................59.2.........................57.3..............1.9 kilo vermis (seni hinzir hiçde belli etmedin)
10umutsuz............................59.3
hmyrali................................57.3
sevda40..............................78.7
rehbermelek60......................81.1
fadime02.............................96.8
asude04..............................68.8
elff.....................................58.4
Sympathique........................65...........................64...................1 kilo vermis
dagyolu...............................69

Evet kizlar herkesin bildirimlerini bekliyorum...paylasima gelmeyen çok arkadas oldu bildirimede gelmezlerse mecburen silinecekler....

Son düzenleme:

canimmm çok geçmis olsun ... hiç onemli degil zaten daha oncede belirtmistin sen bunu...tamam canim seni yeni yildan sonraki listeye dahil ederiz o halde

Zaten yeni yıla kadar kalmak istiyorum , inşallah abartıp kilo almam , sen çok iyiydîn sanırım takip edemedim ama burası çok iyî gelmîş sana, bundan sonra birlikte yaroşıcaz kilolar aynı hedefte aynı sayılır :)

ayy evet yaa senle aramizda en son 7-8 kilo vardi simdi ayniyiz
masallah sen çok iyi gitmissin , evet burasi yaradi bana sende geldinmi kimse tutamaz beni kiskançlik iyi bir sey yaa
sen yeni yila kadar kal ben arayi açarim o esnada

Son düzenleme:
günaydın kızlar
canım bende bildirimimi verim 57.0 çıktım tartıda ve 2.3 kg gitmiş,
dün okadar çok merdiven inip çıktım kı ve tadilat yaptık evde 6dan sonrada bişey yemedim.
evden çıkan tadilat çöpleri ben attım ve eşim diyoki zayıflama işi olmasa hayatta yapmazsın,diyo
bende- aşkolsun canım öncedende atardımyarısı kesin dün gitmiştir inşallah geri gelmez..

ayy evet yaa senle aramizda en son 7-8 kilo vardi simdi ayniyiz
masallah sen çok iyi gitmissin , evet burasi yaradi bana sende geldinmi kimse tutamaz beni kiskançlik iyi bir sey yaa
sen yeni yila kadar kal ben arayi açarim o esnada

Malesefki aramız açılabilir , ben geçemem seni malum anne yNında olcam ana dönünce seni sollayın geçecem bak gör sen :)

14 günlük yaris listesinin sonuçlari

mehay.................................64.........................63.2...............800 gr vermis
sally84................................60
lisabella...............................76
sesi....................................91.5
sinosis................................59.2.........................57.3..............1.9 kilo vermis (seni hinzir hiçde belli etmedin)
10umutsuz............................59.3........................57.................2.3 kilo vermis
hmyrali................................57.3
sevda40..............................78.7
rehbermelek60......................81.1
fadime02.............................96.8
asude04..............................68.8
elff.....................................58.4
Sympathique........................65...........................64...................1 kilo vermis
dagyolu...............................69

Evet kizlar herkesin bildirimlerini bekliyorum...paylasima gelmeyen çok arkadas oldu bildirimede gelmezlerse mecburen silinecekler....
henüz kesin olmamakla birlikte sanirim bu haftanin birinciside belli oldu, herkes bildirimini yaptiktan sonra eger 2.3 kilodan fazla kilo veren kimse yoksa bu yarisin galibi umutsuz arkadasimiz olacak...gerçi bu yarista iki birinci var biri bastan birinci biride sondan birinci o da ben oluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…