Mehay'ın Diyet Günlüğü

dün benimde yeğenimin doğum günü vardı pasta, börek ,poğaça yedim az az
akşama kadarda koşturdum ve küçük kızımla çok uğraştım inşallah yediklerimi yakmışımdır

su dogum gunleri ve misafirlikler olmasa zaten biz çok guzel kilo veririzde kendi basimiza kalamiyoruzki bir turlu

Bu pazartesi 2 haftalik yaris maratonumuzun sonucu açiklanacak...kimler 1.2.ve 3. olmus belli olacak....ve sadece 1 gunluk dinlenme suremiz olacak sadece pazartesi o gun isteyen istedigini yiyecek ve sali yeniden 2 haftalik yarisma basliyacak....bu ilk yarista diyete biraz isindigimiz için ( aralarda kaçamaklar yapsakta ) ikinci yarista daha hirsli ve azimli olacagimizi dusunuyorum...
kimler 2. yarismada bulunmak istiyorsa isimlerini bana soylesinki ikinci listeyi hazirlayayim....

Son düzenleme:

canım Ebru Şallı Selülit Savar 2011, Ebru Şallı Selülit Savar 2011 full, Ebru Şallı Selülit Savar 2011 hemen izle, Ebru Şallı Selülit Savar 2011 indir, www.diziizlesekmi.net, Ebru Şallı Selülit Savar 2011 izle, Ebru Şallı Selülit Savar 2011 seyret, Ebru Şa al sana selülit savar pilates ama çok çok etkili kesinlikle zaman ayır eğer öyle bir problemin varsa... benim çok çok az kaldı selülit pilates ve yürüyüş sayesinde... menümü beğenmene sevindim annecim geliyo ona özel ama zaten biliyorsun bayadır misafirlerim var ve onlar olunca hep kalorili menülerim oldu tuttum kendimi genelde yada az az yedim umarım yarında öyle olur...

spor kousundada bu dönemde leslie yapman yeterli canım bence gayet iyi yapıyorsun hemde çocugun var... olmazsa bir dahaki 14 günlük yarışa spor saati hedefleriz ve o spor saatini tamamlamaya çalışırız nasıl olur??? belkı spor konusunda daha hırslı oluruz... zaten sporu hayatımızdan çıkarmamamız lazım..

eşimle hep yürürüz onun kilo problemi yok canım... ama ben onuda spora alıştırıyorum sağlığımız için diyorum ona birbirimize bakmalıyız :) hem birlikte sabah sabah sohbet eşliğinde temiz havada yürüyüşümüzü tamamlıyoruz sonra eve gelince güzel bir kahvaltı deymeyin keyfimize :) bazende fırına ugrayıp simit alıyoruz

evet simdi bende buna bakiyordum :)
yok yaa ben oyle cember falan ceviremem bana en uygun sporlar kosma yuruyus, evde egzersiz kardiyo agirlikli...vazgeçtim ben bundan
valla keyif sizdeymis canim bebek yokmuydu onu nereye birakiyorsunuz???

evet simdi bende buna bakiyordum :)
yok yaa ben oyle cember falan ceviremem bana en uygun sporlar kosma yuruyus, evde egzersiz kardiyo agirlikli...vazgeçtim ben bundan
valla keyif sizdeymis canim bebek yokmuydu onu nereye birakiyorsunuz???

tabi sen kendine hangi sporu uygun görüyorsan onu yap canım.... aman yeter ki hareket edelim:) biz 1,5 yıllık evliyiz henüz bebek istemiyoruz o yüzden rahatız

ben 2. yarışada varım mehaycım ama onun tarihini acaba 31 aralık gününe kadar mı desek ki??? o gecede ödül gecemiz olur yeriz yışbaşı yemekleriniDD

pilatesimide yaptım kızlar ama artık bilgisayar başından ayrılmalıyım kv kp yalnız kaldılar:))) kötü gelin oldum ben

ben 2. yarışada varım mehaycım ama onun tarihini acaba 31 aralık gününe kadar mı desek ki??? o gecede ödül gecemiz olur yeriz yışbaşı yemekleriniDD
evet olabilir tabi konusuruz kizlarla...herkese uygunsa oyle yapariz
pilatesimide yaptım kızlar ama artık bilgisayar başından ayrılmalıyım kv kp yalnız kaldılar:))) kötü gelin oldum ben

birliktemi oturuyorsunuz canim???

birliktemi oturuyorsunuz canim???[/QUOTE]
yok canım onlar Tokatta oturuyorlar biz Bursadayız bize geldiler ziyaret için...bu hafat içi dönücekler sanırım o zaman daha düzenli bildirimler yapabilirim... onları bırakıp bırakıp spor yapıyorum zaten nasıl bir hırs ettiysem:44:ama çok fazla bir kilo gittiğini sanmıyorum benim kilolar yavaş gidiyor ya...

birliktemi oturuyorsunuz canim???
yok canım onlar Tokatta oturuyorlar biz Bursadayız bize geldiler ziyaret için...bu hafat içi dönücekler sanırım o zaman daha düzenli bildirimler yapabilirim... onları bırakıp bırakıp spor yapıyorum zaten nasıl bir hırs ettiysem:44:ama çok fazla bir kilo gittiğini sanmıyorum benim kilolar yavaş gidiyor ya...[/QUOTE]

hmmm anladim canim...valla bende cok yuklendim bu ara spora insan alistimida birakamiyor dimi her buldugu firsatta spor yapmak istiyor

hmmm anladim canim...valla bende cok yuklendim bu ara spora insan alistimida birakamiyor dimi her buldugu firsatta spor yapmak istiyor[/QUOTE]

kesinlikle süper spor yapmak ben yaptıkça mutlu oluyorum bütün mutluluk hormonlarım salgılanıyor bide erken kalkıp spor yapınca daha dinç olduğumu hissediyorum kesinlikle spor yapmayı bırakmamalıyız... ben artık daha erken kalkmayıda vücuduma öğretmeye başladım zaten 8:30 da kalkıyordum şimdi 7 de kalkıyorum dahada erken olursa dahada iyi olacak gibi ya... bide hastalıklardan da koruyor... ooo herşeye faydası var... vücut ben spor istiyorum diyor duyana

evet kesinlikle bende hafta içi hep 7.30 da kalkiyorum oglumu okula birakip 1-1.30 saat spor yapiyorum , kendimi daha saglikli ve birde o anda incelmis hissediyorum sanki hemen zayiflamisim gibi
spor bizi mutlu ediyor pesini birakmamaliyiz...
buiki gundur acayip tatli istiyor canim yaaaklim hep tatlilarda su gunleri bir atlatsam kazasiz belasiz:18:

mehaycım özel günündesin normaldir yani kendini tutman bile bir mucize yani sen kendinle gurur duymalısın tatlı yemediğin için bende o dönemlerde acayip tatlı istiyorum ve iştahım felaket açılıyor...

aynen bende sor yapınca hemen inceliyorum sanıyorum tek değilmişim demek

13.gun:

sabah:1 sutlu nescafe+1 yogurt

ogle:1 dilim hindi fume+1 haslanmis yumurta+1 galet+biraz beyaz peynir

aksam:tavuk sufle+ayran

4 lt su+3 yesil cay+30 dakika spor

selam kizlar nasilsiniz? hafta sonu sesiniz çikmiyor hiç sakin diyeyim haa az kaldi yilbasina o gun gonlumuzce yiyip içip eglenebilmemiz için en az 2 ser 3 er kilo kaybetmemiz lazim
bugun bol bol spor yaptim yine ogle yemegimide yedim geldim iste simdiye kadarki yediklerim ve aldigim kalori:

[1] Patates Salatası 0.7 KASE 305.2
[2] Aerobik 15 dak 90.06
[3] Mekik 10 dak 106.3
[4] Step (40 adım/dak) 17 dak 153.639
[5] Kiraz reçeli 15 GRAM 42.75
[6] Ekmek (beyaz) 45 GRAM 114.3
[7] mozzarella 4 10 gr 128.4

Toplam : 240.651 kal.

dun tatli krizim zirvedeydi canim her ne kadar elime alip ozellikle abur cubur biseyler yemesemde ogluma verdiklerimden minik minik tirtikladim
ama ne yalan soyleyeyim iyi geldi hem fazla kalori almadan atlatmis oldum hemde tatli ihtiyacimi gidermis oldum aferin bana
çokda mütevaziyimdir

Kizlar bu arada bir duyuru yapmak istiyorum , o yuzden buyuk harflerle ve renkli yazayim dedim dikkat çeksin diye....
2. yarismayi 2 haftalik yapmayi dusunuyordum yine fakat sinosis arkadasimiz yilbasina kadar olsa daha iyi olur bu seferki o gune kadar tutariz kendimizi o gun yer içeriz dedi...bana mantikli geldi sure uzun 20 gun ama eger bozmadan devam edersek verilen kilolarda guzel olur yeni yila mutlu gireriz...
Benim size sormak istedigim bu fikir sizede uygunmu eger uygunsa veya degilse belirtin yeni listeyi o sekilde ayarlayacagim....

bana uygundur canim zaten halihazirda 3-5 ay devam edecek bir rejim yapmaktayim.insallah yilbasina hepimiz kafamizdaki kilolarla gireriz ..ben 70 olsam yilbasina kadar super olacak .sonrasindada aybasina 5 kilo versem martta umarim 60 ve istedigim kiloya ulasmis olarak Allah inda izniyle hamile kalir ve saglikli bir sekilde bebegimi kucagima alirim.insaaaaallaaaah :))))

insallah canim benim...bende yilbasina 60 olsam sonra yavas yavas her ay 3 kilo versem nisanin basinda 52 olsam sonrada kilo korumaya geçer fistik gibi turkiyeye giderim yazin ama iste 57 den sonra kilo vermem coookk yavasliyor benim zor olacak ama olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…