Malesefki aramız açılabilir , ben geçemem seni malum anne yNında olcam ana dönünce seni sollayın geçecem bak gör sen :)
günaydın kızlar
canım bende bildirimimi verim 57.0 çıktım tartıda ve 2.3 kg gitmiş,
dün okadar çok merdiven inip çıktım kı ve tadilat yaptık evde 6dan sonrada bişey yemedim.
evden çıkan tadilat çöpleri ben attım ve eşim diyoki zayıflama işi olmasa hayatta yapmazsın,diyo
bende- aşkolsun canım öncedende atardımyarısı kesin dün gitmiştir inşallah geri gelmez..
14 günlük yaris listesinin sonuçlari
mehay.................................64.........................63.2...............800 gr vermis
sally84................................60
lisabella...............................76
sesi....................................91.5
sinosis................................59.2.........................57.3..............1.9 kilo vermis (seni hinzir hiçde belli etmedin)
10umutsuz............................59.3
hmyrali................................57.3
sevda40..............................78.7
rehbermelek60......................81.1
fadime02.............................96.8
asude04..............................68.8
elff.....................................58.4
Sympathique........................65...........................64...................1 kilo vermis
dagyolu...............................69
Evet kizlar herkesin bildirimlerini bekliyorum...paylasima gelmeyen çok arkadas oldu bildirimede gelmezlerse mecburen silinecekler....
günaydın kızlar
canım bende bildirimimi verim 57.0 çıktım tartıda ve 2.3 kg gitmiş,
dün okadar çok merdiven inip çıktım kı ve tadilat yaptık evde 6dan sonrada bişey yemedim.
evden çıkan tadilat çöpleri ben attım ve eşim diyoki zayıflama işi olmasa hayatta yapmazsın,diyo
bende- aşkolsun canım öncedende atardımyarısı kesin dün gitmiştir inşallah geri gelmez..
aslinda geçen haftada bir bu kadar verecektim su misafir olaylari olmasaydi :26:neyse buna da sukur diyelim
Gunaaaaaydiiiin kislar..sabahtan beri ticker imi ddegistirmeye calismakla ugrasiyorum sanirim problem var hata verdi.bu sabah itibari ile kilom 73...yani 2 haftada giden 3 kg.ben sonuctan cok memnun olmasamda((((hadi simdi hedef yilbasi.
çok çok güzel çok sevindim bravocanım ya... neden memnun değilsin ki bak son 20 gündede gitsin 4 kilo hoppppp 60lı kilolardasın....:)))) sonrası kolay zaten .... bende inşallah son 20 günde 3 kg veririm ya:26:
Gunaaaaaydiiiin kislar..sabahtan beri ticker imi ddegistirmeye calismakla ugrasiyorum sanirim problem var hata verdi.bu sabah itibari ile kilom 73...yani 2 haftada giden 3 kg.ben sonuctan cok memnun olmasamda((((hadi simdi hedef yilbasi.
ay canım çok mutlu oldum senin adına 3 kilogüzel,böyle gidersen kısa sürede hedefine ulaşırsın inşallah
valla esin hakli aslinda biraz ...yine yapariz mutlaka da diyetteyken zayiflama ve spor adina herseyi göze alir olduk artik
bizim diyetler yuzunden eslerimiz tembellige alismasa bari
ya evet cok sukur sonuc iyi standartlara gore ama bana cok yavas gidiyor gibime geliyor.yaptigim bu kadar ugrasa.sonuc olarak yilbasina hepimizin hedefi 3 kilo vermek.onumuzde 3 hafta oldugunu dusunursek haftabasina 1 kg hicte zor olmayacak kizlar.hadii son surat yola devam ediyoruz.hedefimiz az ve yolumuz uzun.basaracagiz.zayifliyoruuuuuuz :)))))
canım 4ay oldu zayıflamak için uğraşalı ve daha önce öff pöff dediğim herşeye zayıflamak uğruna severek yapıyorum..
eşimde evet çoğu şeylere alıştı artık beni her işi yapar gözüyle bakıyodün belimi incittim sayesinde
canim geçen hafta misafirlerim oldu hep bu haftada malum donemdeyim ikisi ust uste gelince ezgersizde bu kadar ise yaradi isteMEHAY o kadar egzersize 800 gr verdiğine inanamadım
ben senin kadar yapsam 5 kilo gitmişti. tabi kilomda fazla snden onu biliyorum. seni merak ediyordum hep.
benim kilomu soracak olursan işe gelince aklıma geldi kilo bildirim günü olduğu
fazlada iddaam yoktu zaten.
evetsen benim misafirim var diye yapamam sandın dimi:)))))))) sessiz atın tekmesi:))))ben çok sevindim ya... iyikide topiğe gelmişim 54 kilo olurum inşallah 31 Aralık ta hadi kızlar son 20 gün hızlanalım...
keşke biraz daha kalabalık olsak listede kaç kişi var ama aktif olanlar çok azız....
mehay hadi yeni kurallar koyalım bugün herkesin uyabilecegi 1 saat spor, 3 lt su ve 3 fincan yeşil çay mesela bunlar kesin yapılması gerekenler olsun mu????...
olsun tatlım ya...şu son 20 günde gaza basarız gidecek bu kilolar:))))) ayrıca sen şişkin olduğun bir dönemdesin bence önceki haftayıda o etkilemiştir... şimdide benim şişkin dönemim ba
şlayacak bakalım neler olacak:26tatlıya çıldırmazsam iyi olur) ama ben misafirlerim gittikten sonra haftada 1 gün pirinç lapası yapıcam o çok güzel vücuttan fazla suyu attırıyor...
Slm kizlar hepinizi ayri ayri tebrik ediyorum cok güzel kilolar verilmis
bende 60 kiloyla basladim bugün 58,1 geldim, 1.9 kg vermisim, cok sükür sonunda 60dan kurtuldum insallah hep 50li rakamlari görürüm, Allah bidaha 60li rakamlari göstermesin insallah
:)))))hosgeldin sekerim...senide tebrik ediyorum.sende iyi vermissin.evet insan hedefine adim adim yaklastikca keyifleniyor,mutlu oluyor vede dahada hirslaniyor.seni gordugume sevindim tekrar.devaaaaam :)))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?