Mehay'ın Diyet Günlüğü

14 günlük yaris listesinin sonuçlari

mehay.................................64.........................63.2...............800 gr vermis
sally84................................60...........................58.1...............1 kilo vermis
lisabella...............................76...........................73.................3 kilo vermis

sinosis................................59.2.........................57.3..............1.9 kilo vermis (seni hinzir hiçde belli etmedin)
10umutsuz............................59.3........................57................2.3 kilo vermis
hmyrali................................57.3
sevda40..............................78.7
rehbermelek60......................81.1
fadime02.............................96.8
asude04..............................68.8
elff.....................................58.4
Sympathique........................65...........................64...................1 kilo vermis
dagyolu...............................69

Evet kizlar herkesin bildirimlerini bekliyorum...paylasima gelmeyen çok arkadas oldu bildirimede gelmezlerse mecburen silinecekler....

14 günlük yaris listesinin sonuçlari

mehay.................................64.........................63.2...............800 gr vermis
sally84................................60...........................58.1...............1.9 kilo vermis
lisabella...............................76...........................73.................3 kilo vermis

sinosis................................59.2.........................57.3..............1.9 kilo vermis (seni hinzir hiçde belli etmedin)
10umutsuz............................59.3........................57................2.3 kilo vermis
hmyrali................................57.3
sevda40..............................78.7
rehbermelek60......................81.1
fadime02.............................96.8
asude04..............................68.8
elff.....................................58.4
Sympathique........................65...........................64...................1 kilo vermis
dagyolu...............................69

Evet kizlar birinci arkadasimiz lisabellayi can-i gönülden kutluyor basarilarinin davamini diliyorum ve bunun yani sira hepinizi tebrik ediyorum çok güzel kilolar verilmis bravo size, demeki azmedince , hirs yapinca asilmayacak zorluk yok :)) bu arada sanirim birdahaki yarisin listesinde bulunacak kisiler belli oldu...bildirimde bulunmayan diger arkadaslari listeden silerek yeni listeyi hazirliyorum simdi

Son düzenleme:
11-31 aralik diyet yarismasinda bunulanlarin listesi

mehay.................................63.2
sally84.................................58.1
lisabella................................73
sinosis..................................57.3
10umutsuz............................57

Yeni listemiz herkese hayirli ugurlu olsun arkadaslar...Süremiz bu sefer 3 hafta önümüzde uzun bir mücadele olacak ve güzel yolun sonunda insallah hepimiz hedefledigimiz kilolara erismis olarak yilbasi aksami gülüp eglenip yiyip içecegiz....Hadi bakalim basarilar:13:

Son düzenleme:

yeter bize bu kadar kişi harikayız:))))) inşallah canım ya inşallah öyle olur... hadi bakalım son serbest saatlerimiz

kızlar ben çok fikir atıyorum ortaya bana kızmıyorsunuzdur umarım ya topik şenlensin diye yapıyorum... :26:

yeter bize bu kadar kişi harikayız:))))) inşallah canım ya inşallah öyle olur... hadi bakalım son serbest saatlerimiz

evet yeterde artar kuru kalabaliga gerek yok
ben bugunluk kotami doldurdum sanirim 4.5 içli kofte 5-6 sarma yedim aksamada salata yerim...sabahta guzel kahvalti yapmistim zaten

evet yeterde artar kuru kalabaliga gerek yok
ben bugunluk kotami doldurdum sanirim 4.5 içli kofte 5-6 sarma yedim aksamada salata yerim...sabahta guzel kahvalti yapmistim zaten

ben sabah tartıldıktan sonra dün bütün gece bakıştıgımız tatlıyı yiyerek başladım çok fazla bi şey yemedim ama tatlı istiyo canım yav:))) bu arada ben 45 dak pilates ve 45 dak yürüyüş yaptım kızlar... çok hırslıyım spor spor spor yarın yeni hayatımın ilk günü

niye kizalim canim yaa gulup eglenmeden ,sakalasmadan konusmadan paylasimmi olur....fikirlerini paylasacaksin elbet

saol canım ne biliyim yinede ben bir soriyim de çok gevezelik yapıyosam biraz hanım hanımcık takılıyım dedim:)))

aynen yarin yeni hayatimin ilk gunu benimde ...ben bugun spor yapamadim ama birazdan oglumu okuldan alinca yapicam...mekik ve egzersiz yaparim yarim saat ...lesliyle yuruyemedim bugun yarina kaldi....

yaptim birkaç sefer yalniz bu odem olanlara çok iyi geliyor ilk yaptigimda 3 gunde 1 kilo gitmisti sonraki seferlerde 500 gr anca gitti 2 gunde ama....

bende iki günde 700 gr verdim ve almadım o yüzden çok seviyorum bu diyeti:))) ben yoğurt pulbiber karıştırıp yiyorum tadınıda çok seviyorum ama eşimle bu pirinç lapası yüzünden iyi kavga ederiz gıcık oluyor öyle diyet mi olur diyor ve beni herkese anlatıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…