ya alindiysan cok ozur dilerim.gercekten ben mehay in yazdigini gormeden yazdim bide amacim seni kirmak degildi eminim mehay inda.en son isteyecegim sey motivasyonun kirilmasi olur(((yazdiklarimizi saka olarak kabul et ve lutfen devam et.belkide en cok kiloyu sen vereceksin .benim kilom durdu mesela cok bisey yemiyorum ama bir haftadir kilo veremiyorum.sonucta bu topik kim ne yediden ziyade kim en cok kiloyu verecek topigi.cidden seni kirmak istememistim..
ikinizinde ark niyetli olmadiginizi biliyorum, öyle tahmin ediyorum, bende ilk defa bi topikte bukadar fazla yazdim, bu tür sakalar konusunda hic tecrübemde yok, biraz abartmis olabilirim bu durumu ama cidden cok zoruma gitti
buaralar diyet yüzünden cok hassaslastim resmen depresyon gibi bisey, herbiseye sinirlenip aglayabiliyorum malesef....
daha evelsi günde arkadasim benle dalga gecmisti sanirim bundan dolayi böyle büyük tepki verdim, sizde kusura bakmayin
en yakin arkadasim, su igrenc kilolari 3 senedir atamadigimi herseferinde verdiyim kilolari hemen geri aldigimi bildiyi icin, yine diyette oldugumu ögrendi 14 günlük bi yarismaya katildim internette diyince, basladi gülmeye, bende devam anlatiyorum diyorumki birtürlü veremedim kilolarimi oda dediki gülerek "sen zaten 3 yildir diyettesin, sanki ben 3 senedir hamileyimde sana ben dogurup kurtulucam diyorum sonra tekrar hamile kaliyorum, sonra tekrar dogum yapcam diyip sonra tekrar hamile kaliyorum" dedi ama kahkahayi basarak cok kirildim cok üzüldüm
ertesi günde internette bu yazilarla karsilasmam cok zoruma gitti
hassasiyetini anliyorum gercektende diyet insanin sinirlerini bozabiliyo.dusunsene sayisiz nimet var ve biz zamaninda onlari cok yedigimiz icin simdi onlardan mahrum kaliyoruz.biz gercekten takildik sana.soz bir daha boylesine seni uzecek seyler soylemeyecegim.baskalarinin soylediginide cok ciddiye alma bu en yakin arkadasinda olsa.diyet yapanda,o kadar ac kalanda sensin ve hesap vermen gereken aciklama yapman gereken birisi varsa buda kendinsin.ben zayiflamak istiyorum evet ama kendim icin.burda diyetime destek olsun diye varim ve inan burda aslinda ben sizinle yarismiyorum kendimle kilolarimla savasiyorum.sende oyle dusun.ben inaniyorumki hepimiz istedigimiz kilolara gelecegiz.ve inan bu donemde cevremizdeki insanlarin destegi cok onemli.gerek esimizin gerek arkadaslarimizin sonuna kadar destegine ihtiyacimiz var.o yuzden biz kilo vermek isteyen insanlar burda toplaniyoruz cunku bizi bizim gibi kilo vermeye calisan insanlar anlar ancak.optum seni..
canim yazdiklarin ve desteyin icin sana cok tesekkür ediyorum, ben zaten birtek burda rahatca diyetim hakkinda paylasimlarda bulunabiliyorum...
bugünde esime dedim beni diyetim süresinde rahat birak diye ikidebir ne zaman diyetin biticek, ne zaman yemeye gidicez diye sorup duruyo kac gündür, bende dedimki ne zaman kilolarimi istediyim kadar verdikten sonra ozaman beraber yeriz dedim, ayy allahim oda bana demesinmi sen 2 senedir zaten diyet yapiyorsun!!!
sansima bakin birsey bukadarmi üstüste gelir ya
bende dedimki senin yüzünden kac kere bozdum, önümde rahatca istediyini yiyo hic cekinmeden, kac kere söyledimde benim yanimda yeme birseyler diye
aslinda kendi iradesizliyimden veremedim, cok hirslandim bu olaylardan sonra kendi iradem ve allahin yardimiyla veripde geride almicam insallah kilolari
bende seni öpüyorum beni anladigin icinde sana cok tesekkür ediyorum beni cok rahatlattin cok sagol
paylasmaya devam et sana sonuna kadar destegiz unutma.eslerimiz cok daha onemli tabiki bizlere destek olmasi acisindan .onun ile ilgili tavsiyemde disari yemege cikmak istiyorsa cik ye ama sana uygun seyler ye porsiyonu kucuk tut.evde ise onun yemegini yine normal yap eger isten gec gelmiyorsa otur birlikte sana uygun olanlari ye gec geliyorsada sen erken ye yemegini o sofraya oturdugunda cayinla birlikte otur yanina o yemegini yesin sen cayini ic.cunku ben boyle yapiyorum.sonucta omur boyu rejim yapacak degiliz istedigimiz kiloya gelene kadar 3-5 ay.madem hazir diyet modundasin bu sefer daim olsun hic bir guc seni bezdirmesin hem sen mutlu olursun hemde seninle dalga gecenlere cevap olur..
sally84 canım canını sıkma merak etme bak hepimiz başarıcaz sonunda hedefinden bile düşük kiloda olucaksın lütfen devam et ve birlikte kilomuzu korumayıda öğrenicez.... ayrıca sen çok çok iyi gidiyorsun.... bide kızlarla çok iyi anlaştınız samimiyetten kaynaklanan konuşmalar olmuş hırs olsun diye...:) sakın kendini üzme bide kimseyi kafana takma... evet insanlar hep böyle yapıyorlar ben artık planlarımla ilgili kimseye bilgi vermiyorum eşim dışında çünkü beni çok sıkıyorlar üzüyorlar ne oldu yaptı mı?yapamadın mı?yine mi olmadı? hatta içten içe sevindiklerini bile düşünüyorum... bak yavaş yavaşta olsa gidicek o kilolar o kadar....
ayy cokmu komik??
gercekten motivasyonumu düsürdünüz ya, benimle dalga gecilsin alay edilsin diye katilmadim bu topiye, ammada abartdiniz sizde
buraya menümü yazmak bana hic iyi gelmedi
benden bukadar, herkese kilo vermede kolay gelsin......
ilk basta okurken bende diger arkadaslar gibi saka sanmistim çunku senin samimiyetine inanmistim ,sakadan anlayan hos birisin sanmistim...yanilmisim !!
kimseyi buraya zorla çagirmadim, o yüzden gitmesinede üzülmem gidenin yolu açik olsun...
elbetteki art niyetli degiliz!! kotu niyetle yazdigimizi dusunen art niyetlidir zaten...sende bu tarz espiriler yaptin bana birkaç kere ama ben alinmadim demekki alinmam gerekiyormus o zaman ,bende öylemi düsüneyim simdi???
gidersen sana güle güle kalirsanda artik senin paylasimlarina cevap yazmam olur biter sende beni çok kirdin bu konuyu bu kadar büyüterek, kendimi kötü hissetmeme sebep oldun...moralim bozuldu sabah sabah....
cok sagol canim, esim bana zayiflama konusunda hic destekci deyil malesef, hatta diyet yapmami istemiyor, ben kendim icin zayiflamak istiyorum boyum kisa 60li rakamlar hic yakismiyo hamilelikten önce kilom 56di. dolabimda onca kiyafetlerim beni bekliyo karnim 6 aylik hamileymisim gibi duruyo (gerci karnim biraz indi)
ama disimi sIkacam artik bu son kilolarimi verip koruyana kadar, insallah hep birlikte.
mehay,bu kadar kati olma lutfen anlatmis o gun basindan gecenleri once arkadasi,sonra esi sonrada biz takilinca sinirleri bozulmus.hepimiz sakayi kaldirabiliyoruz belli sinirlarda ama bazen oyle anlar olurki normalde tepki vermeyecegimiz gulup gececegimiz bir sakayi o gun kaldiramayabiliyor ve tepki gosterebiliyoruz.bu olayi daha fazla uzatmayalim ve herkes kaldigi yerden devam etsin.birbirimize destek olalim lutfen..
[1] siyah zeytin 7 adet (3gr) 56
[2] Ekmek (beyaz) 85 GRAM 215.9
[3] Beyaz Peynir 55 GRAM 137.5
[4] Bal 10 GRAM 31.5
[5] Çilek reçeli 15 GRAM 42.75
Toplam : 483.65 kal.
iste bu sabahki menum...ilk defa diyette bu kadar çok yedim kahvaltida...kizlar ben elestirilerede yorumlarada açigim , yanlis bisey gorurseniz uyarin ki kendime geleyim yoksa birileri biseyleri soylemeyince ben kendimi rahat hissedip diyeti bozmaya basliyorum...arada birilerinin beni uyarmasi hosuma gidiyor hatalarimi anliyorum, duzeltiyorum...o yuzden zayiflama yolunda hersey mubahtir diyerekher turlu yorum ve elestirilere açigim diyorum daha ne diyeyim
benim sana tavsiyem arkadasim menu gayet guzel yanliz bazi kucuk degisikliklerle kalori miktarini dusurebilirsin.beyaz ekmek yerine kepek ekmegi,cavdar ekmegi falan tuket.beyaz ekmek asla ve asla rejimlerde onerilmiyor.beyaz peynirin az yaglisini al.bende turk markete gittikce beyaz peynir aliyorum ,bunlarin peynirleri bana pek hitap etmiyor.bal ve cilek receli gibi tatlilarinda yine az kalorilisi var.yani sen yine kahvaltini ayni yapacaksin ama aldigin kalori emin ol yarisi kadar azalacak.optum seni..
kızlar merhaba...
Ben bugun sabah erkenden kalktım eşimle 85 dak yürüdük çok güzeldi çoksonra kahvaltıda ekmeği abarttım bügün kendimi çok aç hissettim açık havayı soluyunca heralde:) ama kahvaltıdan sonra şimdiye kadar sadece 3 kaşık (yemek yediğimiz kaşıkla) yeşil mercimek yemeği yedim... birazdan selülit savar yapmayı düşünüyorum oda 68 dak sürüyor... gece yatmadan da 5 mil leslie yaparım diyorum ee son günlerimiz hızlanmalıyız... hadi kızlar spor yapın...:) misafirim olmasa bu son iki gün pirinç lapası yapardım ama yapamam misafir varken... yarında anemler geliyor:))) onlara etli sarma sardım tatlı olarak irmikli şerbetli bir tatlı yaptım ,fellah köftesi yaptım.. pilav ve dana tantuni yapıcam lavaşla servis edicem yarın bozmam umarım... ama yine sabah erken kalkıp spora devam .... akşamada 1 tabak bamya yemeyi düşünüyorum yoğurtla bu kadar....
ama topiğimizdeki bu soğuk hava benimde moralimi çok bozdu... umarım düzelir....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?