gayet güzel ama ara öğün de ekle bence çok aç kalırsan bu sefer birden saldırabilirsinkahvaltıdada ekmek yeme yumurta ve peynir domates salatalık yersin bide yanına çay missss....
hmm ekmeyi yemezsem daha hizli kilo veririm dimi :26: sen ekmek yemiyorsun analdigim kadariyla, valla bravo, ekmeyi sevmeyenler oluyor ya ne mutlu onlara ya
ara yapmanin insulin yükselttiyini duydum, hatta "herhangi diyet programina uymadan kilo verme deneyimlerimiz" orada okumustum....
sabah 2 dilim tost ekmek, az tereyagi, az bal, az recel, domates zeytin
dünde benim halam geldidün tatli krizim tutmustu bugünde bal ve recelden vazgecemedim
insallah yarin ekmeksiz yapacam kahvaltimi
daha kimseler yok:) bende sabah yine eşimleçıktım bir saat hafif tempolu koşu yaptım:))) geldiğimde tshırtte hiç kuru yer yoktu dün yaptığım kaçamaklarım inşallah erimiştirkahvaltıda 1,5 yumurtalı salata peynir 1kk kadar:) ekmek yemedim şimdilik bu kadar biz hamama gidiyoruz öğlen ordaki havuzda bol bol yüzerim terlerim şimdide pilates yapıcam görüşürüz öptüm kızlarrrrrrrrr
dün kaçamak yaptım ya canım bende bugün protein ağırlıklı besleniyim dedim yoksa sadece kahvaltıda 1 dilim ekmek yerim yani:) bende cacan karatay varya orda okudum aynı şeyi oda yapmayın ara öğün diyor ama sanki bana az az yiyince daha iyi oluyormuş gibi geliyor... olsun canım az az yediysen bide spor yaparsan bi şeycik kalmaz... benimde çok az kaldı halamın aylık ziyaretine bakalım tatlı krizimle nasıl başa çıkıcamama diyorum ki 20 gün yemesem ölmem onun sonundaki kilonda eksilmeler gördüğündeki sevinç harika bir şey.... yemeyelimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Kizlar gecen gün gercektende duygusal bunalimdaydim malesef herkes üstüme gelmisti (es, dost) ve neyazikki burada patladim gercekten tekrar özür dilerim herbirinizden sendende mehay kalbini kirdiysam sende affet
sakalsmayi severim sadece o gün benim günüm deyildi söz veriyorum insallah birdaha böyle tepkiyle karsilik vermicem, aslinda huyumda deyildir asabilesmek, ama malesef patladim birkere, benim yediklerimin hakkinda yorumlar yapin iyimi kötümü yada tavsiyelerdede bulunun rica ediyorum cünki anca böyle zayiflayabilirim sizin destek ve yardimlarinizla :13:
pirinc lapasini ben yapmaya calismistim ama sadece 2-3 kasik yiyebildim :S
bide sizler nasil diyet uygulayacaksiniz? bide ayin 26.da annemgile (600 km uzaktalar) gideceyiz yani zorlancam biraz ama yilbasina kadar iyi sonuc almak istiyorum söyle bi 3 kilo felan
bi cevap yazan olmamış ama bende bugünkü kilomu yazayım 80.500.yarışı bende tkip etmek istiyorum.aktif katılamasamda aranıdayım kızlar.
gerçekten motivasyonunu bozdugumuzu ve buranin sana iyi gelmedigini soylediginde o kadar üzüldümki anlatamam...seni çok sevdigim ve samimiyetine inandigim için o kadar samimi sakalar yapmistim çunku...yoksa mesafelide davranabilirdim ama iste dedigim gibi sevdigim içindi...neyse olan oldu sende pisman olmussun üzülmüssün madem bu kadar ,konunun uzamasininda luzumu yok artik...affedilecek biseyde yok zaten sadece kirginlik var....umarim birdaha böyle tatsizliklar yasanmaz çünkü bu buraya yazildiktan sonra sadece seni beni degil, herkesi etkiliyor ve herkesin motivasyonunu düsürüyor....
neyse yeniden hosgeldin aramiza...
Hosbuldum :13: bende seni sevdim diyer kizlarida öyle, kendimi cok yakin buldum sizlere, hepimizin ortak bir derti var (kilo) ve ben diyetim hakkinda buradan haric kimseyle paylasamiyorum, anlattigim zamanda alay ediliyo kimse beni ciddiye almiyo
dediyim gibi bende sakalasmayi severim böyle daha eylenceli geciyo hic olmazsa, zaten cekilmez hale geliyor diyet, sadece birikimlerimdi ve malesef büyük bir patlama oldu, sonra kizlarla yazistigimda, özeldende yazistik, bana cok iyi geldiler tekraar toparlanmama yardimci oldular motivasyonum, keyfim huzurum herseyim yerine geldi cok sükür, özellikle sana karsi birsey deyildi olamazda cünki ne seni ne diyer kizlari taniyorum kimsenin hakkina giremem, kimsenin huzurunu kacirmama gerekte yok, bundan sonra kirginlikta darginlikta olmasin, olmucakta
KIZLAR TEKRAR HERBIRINIZE AYRI AYRI TESEKKÜR EDIYORUM IYIKI SIZLE TANISMISIM IYIKI VARSINIZ HEPINIZI ÖPÜYORUMM
etrafindaki insanlarida anlayamiyorum gerçekten ...hadi burda vakit geçsin diye sakalasiyoruz falan ama insanlar yuzyuze konusurken nasil bu kadar kirici olurlarki bilerek ve isteyerek:26:bence sen diyet yaptigini ve hatta kilo almamak için dikkat ettigini bile kimseye belli etmeden yap diyetini boylece bu sorun ortadan kalkar kanimca...
bende çikiyorum zaten oglumu yedirip okula birakicam ordanda arkadasa geçerim...
gormedim arkadasim kusura bakma , ama yeni listeye ekledim seni yeniden....bu arada merak ettim canim neden aktif katilamiyorsun???inan daha motive edici oluyor...
selaamm ben geldimmne var ne yok bakalim???
bugun fazla gorusemiyecegiz malesef arkafdasima misafir geliyor ve benide cagirdi...ama bugun beni bastan çikaracak bir menusu olmadigi için rahatim yani
gerçekten motivasyonunu bozdugumuzu ve buranin sana iyi gelmedigini soylediginde o kadar üzüldümki anlatamam...seni çok sevdigim ve samimiyetine inandigim için o kadar samimi sakalar yapmistim çunku...yoksa mesafelide davranabilirdim ama iste dedigim gibi sevdigim içindi...neyse olan oldu sende pisman olmussun üzülmüssün madem bu kadar ,konunun uzamasininda luzumu yok artik...affedilecek biseyde yok zaten sadece kirginlik var....umarim birdaha böyle tatsizliklar yasanmaz çünkü bu buraya yazildiktan sonra sadece seni beni degil, herkesi etkiliyor ve herkesin motivasyonunu düsürüyor....
neyse yeniden hosgeldin aramiza...
11-31 aralik diyet yarismasinda bunulanlarin listesi
mehay.................................63.2
sally84.................................58.1
lisabella................................73
sinosis..................................57.3
10umutsuz............................57
rehbermelek60.......................80.5
Yeni listemiz herkese hayirli ugurlu olsun arkadaslar...Süremiz bu sefer 3 hafta önümüzde uzun bir mücadele olacak ve güzel yolun sonunda insallah hepimiz hedefledigimiz kilolara erismis olarakyilbasi aksami gülüp eglenip yiyip içecegiz.... Hadi bakalim basarilar:13:
etrafindaki insanlarida anlayamiyorum gerçekten ...hadi burda vakit geçsin diye sakalasiyoruz falan ama insanlar yuzyuze konusurken nasil bu kadar kirici olurlarki bilerek ve isteyerek:26:bence sen diyet yaptigini ve hatta kilo almamak için dikkat ettigini bile kimseye belli etmeden yap diyetini boylece bu sorun ortadan kalkar kanimca...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?