Mehay'ın Diyet Günlüğü

bi cevap yazan olmamış ama bende bugünkü kilomu yazayım 80.500.yarışı bende tkip etmek istiyorum.aktif katılamasamda aranıdayım kızlar.

gayet güzel ama ara öğün de ekle bence çok aç kalırsan bu sefer birden saldırabilirsin kahvaltıdada ekmek yeme yumurta ve peynir domates salatalık yersin bide yanına çay missss....

hmm ekmeyi yemezsem daha hizli kilo veririm dimi :26: sen ekmek yemiyorsun analdigim kadariyla, valla bravo, ekmeyi sevmeyenler oluyor ya ne mutlu onlara ya

ara yapmanin insulin yükselttiyini duydum, hatta "herhangi diyet programina uymadan kilo verme deneyimlerimiz" orada okumustum....

sabah 2 dilim tost ekmek, az tereyagi, az bal, az recel, domates zeytin

dünde benim halam geldi dün tatli krizim tutmustu bugünde bal ve recelden vazgecemedim

insallah yarin ekmeksiz yapacam kahvaltimi

dün kaçamak yaptım ya canım bende bugün protein ağırlıklı besleniyim dedim yoksa sadece kahvaltıda 1 dilim ekmek yerim yani:) bende cacan karatay varya orda okudum aynı şeyi oda yapmayın ara öğün diyor ama sanki bana az az yiyince daha iyi oluyormuş gibi geliyor... olsun canım az az yediysen bide spor yaparsan bi şeycik kalmaz... benimde çok az kaldı halamın aylık ziyaretine bakalım tatlı krizimle nasıl başa çıkıcam ama diyorum ki 20 gün yemesem ölmem onun sonundaki kilonda eksilmeler gördüğündeki sevinç harika bir şey.... yemeyelimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

waauuuuwww harikasin ya kizim bu ne azim

ohhh ne güzel hem hamam hem havuz keyfiniz bol olsun

haklisin canim kahvaltimi güzel yaptim ama öglen ve aksam az yiyecem kendimi salmamam lazim ipin ucu kactimi hoooppp geri gelir eski kilolar Allah korusun, disimi sIkcam napiyim :18: ah su halalar birde onlar bozar güzelim diyetlerimizi

1 dilim ekmekte iyimis, bende simdilik 1 dilim ekmekle bi basliyim bakalim, gecen 1-2 gün kahvalti yapmamistim ee öglen ve aksam ekmek yemiyorum mümkün oldugunca, hemen karnimin indiyini gördüm heralde kahvalti deyilde ekmekle alakasi var sanirsam

selaamm ben geldimm ne var ne yok bakalim???
bugun fazla gorusemiyecegiz malesef arkafdasima misafir geliyor ve benide cagirdi...ama bugun beni bastan çikaracak bir menusu olmadigi için rahatim yani

gerçekten motivasyonunu bozdugumuzu ve buranin sana iyi gelmedigini soylediginde o kadar üzüldümki anlatamam...seni çok sevdigim ve samimiyetine inandigim için o kadar samimi sakalar yapmistim çunku...yoksa mesafelide davranabilirdim ama iste dedigim gibi sevdigim içindi...neyse olan oldu sende pisman olmussun üzülmüssün madem bu kadar ,konunun uzamasininda luzumu yok artik...affedilecek biseyde yok zaten sadece kirginlik var....umarim birdaha böyle tatsizliklar yasanmaz çünkü bu buraya yazildiktan sonra sadece seni beni degil, herkesi etkiliyor ve herkesin motivasyonunu düsürüyor....
neyse yeniden hosgeldin aramiza...

11-31 aralik diyet yarismasinda bunulanlarin listesi

mehay.................................63.2
sally84.................................58.1
lisabella................................73
sinosis..................................57.3
10umutsuz............................57
rehbermelek60.......................80.5

Yeni listemiz herkese hayirli ugurlu olsun arkadaslar...Süremiz bu sefer 3 hafta önümüzde uzun bir mücadele olacak ve güzel yolun sonunda insallah hepimiz hedefledigimiz kilolara erismis olarak yilbasi aksami gülüp eglenip yiyip içecegiz....Hadi bakalim basarilar:13:

Son düzenleme:
bi cevap yazan olmamış ama bende bugünkü kilomu yazayım 80.500.yarışı bende tkip etmek istiyorum.aktif katılamasamda aranıdayım kızlar.

gormedim arkadasim kusura bakma , ama yeni listeye ekledim seni yeniden....bu arada merak ettim canim neden aktif katilamiyorsun???inan daha motive edici oluyor...

Hosbuldum :13: bende seni sevdim diyer kizlarida öyle, kendimi cok yakin buldum sizlere, hepimizin ortak bir derti var (kilo) ve ben diyetim hakkinda buradan haric kimseyle paylasamiyorum, anlattigim zamanda alay ediliyo kimse beni ciddiye almiyo

dediyim gibi bende sakalasmayi severim böyle daha eylenceli geciyo hic olmazsa, zaten cekilmez hale geliyor diyet, sadece birikimlerimdi ve malesef büyük bir patlama oldu, sonra kizlarla yazistigimda, özeldende yazistik, bana cok iyi geldiler tekraar toparlanmama yardimci oldular motivasyonum, keyfim huzurum herseyim yerine geldi cok sükür, özellikle sana karsi birsey deyildi olamazda cünki ne seni ne diyer kizlari taniyorum kimsenin hakkina giremem, kimsenin huzurunu kacirmama gerekte yok, bundan sonra kirginlikta darginlikta olmasin, olmucakta

KIZLAR TEKRAR HERBIRINIZE AYRI AYRI TESEKKÜR EDIYORUM IYIKI SIZLE TANISMISIM IYIKI VARSINIZ HEPINIZI ÖPÜYORUMM

etrafindaki insanlarida anlayamiyorum gerçekten ...hadi burda vakit geçsin diye sakalasiyoruz falan ama insanlar yuzyuze konusurken nasil bu kadar kirici olurlarki bilerek ve isteyerek:26:bence sen diyet yaptigini ve hatta kilo almamak için dikkat ettigini bile kimseye belli etmeden yap diyetini boylece bu sorun ortadan kalkar kanimca...

Kizlar ben kaciyorum evimi temizlemem lazim, sagolsunlar cocuklar ortaligi yiktilar birara girerim, görüsürüz....

valla bende insanlari bi cözebilsem moral bozmakta 1 numaralar, heralde zayifladigimdada ayyy ne kadar zayifsin sana hic yakismiyo biraz kilo al, yüzün cökmüs, rengin solmus vs.....

Fikrin icin sagol, bende öyle düsünüyordum kimseye söylemicem a a neden yemiyosun derlerse migdem almiyo diycem gecenlerde ayni arkadasimla telefonlasirken basim agriyo dedim, acsinya diyettendir diyerek güldü, bende yoo ne diyeti ben az önce yedim karnim doygun hatta, dedim sustu e illac ic felan diye devam konustu, diyetteyim desem hemen üzerime atlicak gibi yauw

gormedim arkadasim kusura bakma , ama yeni listeye ekledim seni yeniden....bu arada merak ettim canim neden aktif katilamiyorsun???inan daha motive edici oluyor...

yarın 4 günlüğüne memlekete gidicem annemin yanına.çok nete giremem ama pazartesi muhtemelen anne yemeklerinden almış olacağım 1-2 kiloyu vermek çabasıyla aktif katılırım inşallah:))herkese iyi kilo vermeler

selaamm ben geldimm ne var ne yok bakalim???
bugun fazla gorusemiyecegiz malesef arkafdasima misafir geliyor ve benide cagirdi...ama bugun beni bastan çikaracak bir menusu olmadigi için rahatim yani

ayy mehay yine cook tatlisin.arkadasin duymasin bozulur :))))

oleeeeey,iste budur ya.bize yakisan.cok sevindim sorunlari konusarak halledebilmemize.akli basinda insanlarin yapacagi budur zaten.ama bazen iste zamana birakmak gerekiyor bazi seyleri :))))kilolarimizi oldugu gibi :)))

bu liste dahami iyi oldu ne en azindan artik cok goze batmiyorum (rehbermelek saka kaldirabilir bir arkadastir diye umit ederekten :))))

mehay in dedigi gibi cok akillica soyleme hic kimseye diyette oldugunu caktirmadan yaparsin.gerci kocana cok caktirmadan olmayacak bisey malum birlikte yasaniyor :)))ya arkadaslarla bulusunca falanda yine yersin ama secimlerini hep hafif seylerden yana yaparsin yada az az alirsin tabagina yermis gibi yaparsin.cunku malesef insanlar dediginiz gibi kilo alinca ayyy sen ne oldun boyle,bu hallere gelecek adammiydin (sanki isteyerek geldim)kilo vermeye calisirsin sarardin soldun yaptigin diyet yanlis gibi bir suru sey soylerler.tika kulagini ve gercekten dostun olan insan ise seni sonuna kadar destekler unutma..

kızlar hepinizden çok özür dilerim malesef elimde olmayan sebebplerden internete giremedim kota vaktinden önce doldurmuşuz cumadan beri internet yok daha yeni geldi ben dün tartıldım inanın aklım hep sizdeydi bide merak ettim bende 58 kilo olmuşum yeni listede adım yok giremicemmi şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…