canım tebrik ederim tavsiyelerin için teşekkürler...Öncelikle beni de aranıza alırmısın diye başlamak istiyorum :) İsterseniz biraz hikayemden bahsedeyim size. Ben şu an 20 yaşındayım, ben genel olarak toplu diye tabir edilen bi ergenlik geçirdim. Sadece ''ergenlik'' diyorum, çünkü adet görmeye başladıktan sonraki yıllarda kendimi kilolu hissetmeye başladım. 12 yaşında adet oldum ve sonrasında kapanmaz bi iştaha sahip oldumher neyse ben bi şekilde 17 yaşında kendimce diyet yapmaya başladım. çok çok fazla yazılar okudum araştırmalar yaptım internette. önce işe kalori sayımıyla başladım daha sonrada lahana suyu içmeye başladım ki beni kilo vermemde aşırı yardımcı oldu. Birkaç yardımcı bir şeyler daha yaptım lahanayla birlikte, BİM' den aldığım form çaylarından içtim hergün 2 fincan, bir de ip atladım. Arkadaşlar bu ip atlamayı bir araştırın derim size, yok böyle bi spor o kadar faydalıymış ki bende faydasını çok fazla gördüm haliyle. İp atladım dediysem de öyle ip alıp sokaklarda ip atlamak değil :) evin içinde ellerimi ip tutat gibi yaptım, hayali yani :) dakikada 100 tane çoğalta çoğalta 1500 e kadar çıktım ki düşünürseniz 15 dakikanızı alıyor. Ve sonuç inanılmazdı 1.5 ayın sonunda tam tamına 14 kilo vermiştimmm :) dediğim gibi şu an 20 yaşındayım geçen 3 senelik süre içinde hep en fazla 3 kilo aldım verdim, aldım verdim. Hiç daha fazlası olmadı. Hani hep derler ya ''çabuk kilo verince fazlasıyla geri alırsın'' diye, yok öyle bir şey ''yersen alırsın'' bu kadar basit. 70 kilo ile diyete başlamıştım 56 ile bitirdim. Ve size en büyük tavsiyem arkadaşlar ne olur lütfen ama lütfen lahana suyu için biliyorum tadı iğrenç çok haklısınız benim lahana şu an o kadar tahammülüm yokki turşunsunu bile yiyemiyorum ama ne olur için sıkın dişinizi 1 ay için şu lahana suyunu. Bir de içme konusunda size bir tavsiye vereyim. Kokusunda çok tiksiniyorsanız pet şişenin kapağını delin ordan bir pipet sokun öyle için kesinlikle koku gelmiyor. Peki şu an kaç kiloyum diye merak eden olursa 58 kiloyum 2 kiloyu vermeye çalışıyorum. Bugün diyetimin 3. günü. Bunu belki size bi yararım olur diye yazdım. Son olarak tavsiyelerimi sıralayıp gideyim. :)
- Mutlaka ama mutlaka lahana suyu için
- BİM de satılan form çaylarında için 2 fincan
- Her şeyin lightını yiyin özellikle peynir olmakla birlikte süt, yoğurt vs..
- İp atlayın dakika da 80-100 olmak şartıyla
- Ve kesinlikle kalori hesabı yapın 1200 ü geçmeyin ( ama ben 600 ü bile bulmamışımdır. benimki bildiğiniz ölüm diyetiydi. Bunu kesinlikle denemeyin. unutmayın en az 1000 e inin)
bende dışarı çıktığımda öyle oluyorum birden başım dönüyo evde olsam öyle olmaz yani kokular insanı cezbediyor ama tut tatlım kendini kaç günümüz kaldı şurda 31 aralıktaki heyecanı düşünsene....
teşekkür ederim canım ne demek umarım yardımcı olabilirim..canım tebrik ederim tavsiyelerin için teşekkürler...
tamam canım sen olayı çözmüşsün ben şunlarda güzel taktik bugün iştahım yok ,midemi üşütmüşüm:))) kullanabilirsin....
canım eger ayvalı ıhlamur yaparsan çok iyi gelir... geçmiş olsun...
ayy cok sagol, ayvali ihlamuru ilk defa duydum bilmemki buralarda varmidir :26: yarin ciktigimda bi bakarim
canım ıhlamur varsa al ayvayıda içine doğra kaynat hem çok güzel bir içecek hemde öksürüğe bire bir... lipton çıkarmıştı galiba lipton heralde vardır orda sen bir bak bakalım...hem çocuklarında çok sever...:)
1. olan arkadaşıda tebrik ederim
Öncelikle beni de aranıza alırmısın diye başlamak istiyorum :) İsterseniz biraz hikayemden bahsedeyim size. Ben şu an 20 yaşındayım, ben genel olarak toplu diye tabir edilen bi ergenlik geçirdim. Sadece ''ergenlik'' diyorum, çünkü adet görmeye başladıktan sonraki yıllarda kendimi kilolu hissetmeye başladım. 12 yaşında adet oldum ve sonrasında kapanmaz bi iştaha sahip oldumher neyse ben bi şekilde 17 yaşında kendimce diyet yapmaya başladım. çok çok fazla yazılar okudum araştırmalar yaptım internette. önce işe kalori sayımıyla başladım daha sonrada lahana suyu içmeye başladım ki beni kilo vermemde aşırı yardımcı oldu. Birkaç yardımcı bir şeyler daha yaptım lahanayla birlikte, BİM' den aldığım form çaylarından içtim hergün 2 fincan, bir de ip atladım. Arkadaşlar bu ip atlamayı bir araştırın derim size, yok böyle bi spor o kadar faydalıymış ki bende faydasını çok fazla gördüm haliyle. İp atladım dediysem de öyle ip alıp sokaklarda ip atlamak değil :) evin içinde ellerimi ip tutat gibi yaptım, hayali yani :) dakikada 100 tane çoğalta çoğalta 1500 e kadar çıktım ki düşünürseniz 15 dakikanızı alıyor. Ve sonuç inanılmazdı 1.5 ayın sonunda tam tamına 14 kilo vermiştimmm :) dediğim gibi şu an 20 yaşındayım geçen 3 senelik süre içinde hep en fazla 3 kilo aldım verdim, aldım verdim. Hiç daha fazlası olmadı. Hani hep derler ya ''çabuk kilo verince fazlasıyla geri alırsın'' diye, yok öyle bir şey ''yersen alırsın'' bu kadar basit. 70 kilo ile diyete başlamıştım 56 ile bitirdim. Ve size en büyük tavsiyem arkadaşlar ne olur lütfen ama lütfen lahana suyu için biliyorum tadı iğrenç çok haklısınız benim lahana şu an o kadar tahammülüm yokki turşunsunu bile yiyemiyorum ama ne olur için sıkın dişinizi 1 ay için şu lahana suyunu. Bir de içme konusunda size bir tavsiye vereyim. Kokusunda çok tiksiniyorsanız pet şişenin kapağını delin ordan bir pipet sokun öyle için kesinlikle koku gelmiyor. Peki şu an kaç kiloyum diye merak eden olursa 58 kiloyum 2 kiloyu vermeye çalışıyorum. Bugün diyetimin 3. günü. Bunu belki size bi yararım olur diye yazdım. Son olarak tavsiyelerimi sıralayıp gideyim. :)
- Mutlaka ama mutlaka lahana suyu için
- BİM de satılan form çaylarında için 2 fincan
- Her şeyin lightını yiyin özellikle peynir olmakla birlikte süt, yoğurt vs..
- İp atlayın dakika da 80-100 olmak şartıyla
- Ve kesinlikle kalori hesabı yapın 1200 ü geçmeyin ( ama ben 600 ü bile bulmamışımdır. benimki bildiğiniz ölüm diyetiydi. Bunu kesinlikle denemeyin. unutmayın en az 1000 e inin)
evet ne güzelanlatmışsın diyet maceranı burcu3526 nasıl hazırlıyordun lahana suyunu açıklarsan seviniriz. Benim de şuan tam 15 kilofazlam var. Kızım5 yaşında doğduğundan beri böyleyim ama artık sıkıldım şişmanlık çok sinir bozucu... Bir an önce zayıflamam lazım fakat bir mucize bekliyorum. Abur cubur yemeden yapamıyorum özellikle akşamları çayın yanında atıştırmalıklar yüzünden kilo veremiyorum. Sporu da bırakalı uzun zaman oldu tabi..
tebrikler cok güzel vermissin, tavsiyelerin icinde cok tskler, bende lahana suyunun ve ip atlamanin faydasini cok duymustum ama hic uygulamadim, yarin hemen lahana almaya gidicemm
hmmm tatlandiricili yogurt yedim ama tarcinliyi hic denemedim, sagol, haklisin insallah kazasiz atlatirim yarin, disardaki yemek kokusu beni feci carpiyooo
buarada dünden beri bogazlarim agriyo cok kötü, normalde pekmez yerdim günde 5-6 kasik ama simdi diyetteyim olmaz adacayiyla atlatirim ins,
bir iki saat kayboldum bi geldim sayfa sayfa yazmissiniz okuyorum bende ,aclik cenemize vuruyor olabilir :))))
sally84 sendemi :))))bende :)))sanirim yarin lahana artislarinda buyuk patlama yasanacak.avrupayi biz patlatiriz diger kizlarda turkiyeyi :))))
ben bildigin gibi protein rejimi yapiyorum.orda izinli oldugumuz urunlerle (tarifini tecrubeli kizlardan aldim) bir helva yaptim vallahi cok hos oldu.hemde hafif bir tatli oldu.DUKAN HELVASI:
2 yk yulaf kepeğini 1 tatlı kaşığı yağda kokusu çıkana kadar kavurun
1.5 yemek kaşığı tatlandırıcı ekleyin bir iki karıştırın. (pişirilebilir olandan)
sonra da 1.5 çay bardağı süt ekleyin bir iki karıştırın kapağını kapatın göz göz olunca da altını kapatın, üstüne de tarçın.afiyet olsun,kilo olmasin :)))
bu tariflede tatli krizlerini gecistirebilirsin.yada light meyveli yogurtlardan falan al.
bogaz agrisina ise 2 cay kasigi toz zencefili 2 tatli kasigi bal ile karistir sabah ,ogle ,aksam birer kasik yut.ben bunun ustune sifali baska birsey tanimiyorum.
canım çok teşekkür ederim ve de rica ederim ne demek umarım faydası olur deneyimlerim, tavsiyelerim :)bir iki saat kayboldum bi geldim sayfa sayfa yazmissiniz okuyorum bende ,aclik cenemize vuruyor olabilir :))))
sagol arkadasim tesekkurler ama aslina bakarsan hepimiz birinci olduk cunku hepimizin tek tek yaptiklari takdire sayan seyler..
oncelikle seni tebrik ediyorum.bayilirim boyle azim dolu basarili hikayelere.tavsiyelerinde cok guzel tesekkurler.ben soracaktimlahanayida vermissin zaten tarifini...
bbrraa madem 15 kilo fazlan var zamanin varsa ben sana dukan rejimi oneriyorum ama sabirli olmalisin.ben su an uygulamaktayim bende henuz bu rejimin sonuclari cok yok ama" dukan diyeti deneyimleri "topigine bir goz at istersen
sally84 sendemi :))))bende :)))sanirim yarin lahana artislarinda buyuk patlama yasanacak.avrupayi biz patlatiriz diger kizlarda turkiyeyi :))))
ben bildigin gibi protein rejimi yapiyorum.orda izinli oldugumuz urunlerle (tarifini tecrubeli kizlardan aldim) bir helva yaptim vallahi cok hos oldu.hemde hafif bir tatli oldu.DUKAN HELVASI:
2 yk yulaf kepeğini 1 tatlı kaşığı yağda kokusu çıkana kadar kavurun
1.5 yemek kaşığı tatlandırıcı ekleyin bir iki karıştırın. (pişirilebilir olandan)
sonra da 1.5 çay bardağı süt ekleyin bir iki karıştırın kapağını kapatın göz göz olunca da altını kapatın, üstüne de tarçın.afiyet olsun,kilo olmasin :)))
bu tariflede tatli krizlerini gecistirebilirsin.yada light meyveli yogurtlardan falan al.
bogaz agrisina ise 2 cay kasigi toz zencefili 2 tatli kasigi bal ile karistir sabah ,ogle ,aksam birer kasik yut.ben bunun ustune sifali baska birsey tanimiyorum.
günaydın kızlar:)))
be bugün saat 7:30 da koşuya çıktım yine 1 saat yine çok çok terledim toksinlerimden arındımsonra yarım dilim tam buğday ekmeği 1 yumurtayla melemen 5 zeytin yarım kk peynir yedim ve 45 dak pilates yaptım çok mutluyum....
süperin çok iyi yapmışın bende bugn erken kalktım ama sadece oturdum hava çok kapalı insanın hiç bişey yapası gelmiyo ama şimdi
pilates yapıcam
çok teşekkürler canım... aslında hava kapalıda olsa sadece giyinmeye bakıyo bir giyindin mi çıkıyorsun dışarı bu sefer spora doyamıyorsun ben soğuk havada spor çok severim...
canim arkadasim çok tatli, çok cici birisidir onada soylerim aynisini guler , hiç alinmaz bana kardes gibiyiz...ayy mehay yine cook tatlisin.arkadasin duymasin bozulur :))))
bu liste dahami iyi oldu ne en azindan artik cok goze batmiyorum (rehbermelek saka kaldirabilir bir arkadastir diye umit ederekten :))))
oh oh ne guzel aynen devamaz önce komsum beni gördü ve "kiz sen kurumussun" dediyani kibarca zayiflamissin demek istedi cok sevindim hatta güldüm ama dedimki "yok ya birazdan aksam yemeyi yicem karnim cikar geri" dedim bundan sonra sadece sizler diyette oldugumu bileceksiniz esimede caktirmadan nasi yapcam bilemiyorum onuda artik duruma göre hallederiz
disim agriyor çok ise yarar bak denemis biri olarak soyluyorumhaha evet yada disim agriyoomasum yalanlar mutlu olmak icin
100 ip atlamacanin ardindan sizin kapinin zili çalmiyormu pekiikarar deyistirdim ve 100 ip atlamaca 200 mekik cektim
canim arkadasim çok tatli, çok cici birisidir onada soylerim aynisini guler , hiç alinmaz bana kardes gibiyiz...bu ara çok misafiri geldi onunda bikti ugrasmaktan dun kolay seyler yapti o yuzden bende oyle yazdim :)) marifetli arkadaslara gidip biseyler yememek zor ama yaa, bazende yaptimi dayanamiyorum pztlzyznz kadar yiyorum:26:
bu arada listeyi begendin demek haavalla yazarken aklimdan geçmisti bu rehbermeleginde alinacagini sanmiyorum canim rahat ol sen
oh oh ne guzel aynen devamdahada kuruyacagiz insallah 3 haftaya kadar
disim agriyor çok ise yarar bak denemis biri olarak soyluyorum
100 ip atlamacanin ardindan sizin kapinin zili çalmiyormu pekii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?