tamam canım görüşürüz öptüm :)neyse canim ben çikiyorum oglumu okuldan alayim yarin sabah gorusmek uzere
bende iki günde 700 gr verdim ve almadım o yüzden çok seviyorum bu diyeti:))) ben yoğurt pulbiber karıştırıp yiyorum tadınıda çok seviyorum ama eşimle bu pirinç lapası yüzünden iyi kavga ederizgıcık oluyor öyle diyet mi olur diyor ve beni herkese anlatıyo
14 günlük yaris listesinin sonuçlari
mehay.................................64.........................63.2...............800 gr vermis
sally84................................60...........................58.1...............1.9 kilo vermis
lisabella...............................76...........................73.................3 kilo vermis
sinosis................................59.2.........................57.3..............1.9 kilo vermis (seni hinzir hiçde belli etmedin)
10umutsuz............................59.3........................57................2.3 kilo vermis
hmyrali................................57.3
sevda40..............................78.7
rehbermelek60......................81.1
fadime02.............................96.8
asude04..............................68.8
elff.....................................58.4
Sympathique........................65...........................64...................1 kilo vermis
dagyolu...............................69
Evet kizlar birinci arkadasimiz lisabellayi can-i gönülden kutluyor basarilarinin davamini diliyorum ve bunun yani sira hepinizi tebrik ediyorum çok güzel kilolar verilmis bravo size, demeki azmedince , hirs yapinca asilmayacak zorluk yok :)) bu arada sanirim birdahaki yarisin listesinde bulunacak kisiler belli oldu...bildirimde bulunmayan diger arkadaslari listeden silerek yeni listeyi hazirliyorum simdi
11-31 aralik diyet yarismasinda bunulanlarin listesi
mehay.................................63.2
sally84.................................58.1
lisabella................................73
sinosis..................................57.3
10umutsuz............................57
Yeni listemiz herkese hayirli ugurlu olsun arkadaslar...Süremiz bu sefer 3 hafta önümüzde uzun bir mücadele olacak ve güzel yolun sonunda insallah hepimiz hedefledigimiz kilolara erismis olarakyilbasi aksami gülüp eglenip yiyip içecegiz.... Hadi bakalim basarilar:13:
kızlar ben çok fikir atıyorum ortaya bana kızmıyorsunuzdur umarım ya topik şenlensin diye yapıyorum... :26:
günaydın kızlar
canım bende bildirimimi verim 57.0 çıktım tartıda ve 2.3 kg gitmiş,
dün okadar çok merdiven inip çıktım kı ve tadilat yaptık evde 6dan sonrada bişey yemedim.
evden çıkan tadilat çöpleri ben attım ve eşim diyoki zayıflama işi olmasa hayatta yapmazsın,diyo
bende- aşkolsun canım öncedende atardımyarısı kesin dün gitmiştir inşallah geri gelmez..
mehaycım ben pirinç lapasına varım
ben sabah tartıldıktan sonra dün bütün gece bakıştıgımız tatlıyı yiyerek başladımçok fazla bi şey yemedim ama tatlı istiyo canım yav:))) bu arada ben 45 dak pilates ve 45 dak yürüyüş yaptım kızlar... çok hırslıyım spor spor spor yarın yeni hayatımın ilk günü
gözün aydın tatlım :) haa gayret azimli çıktın maşallah :))
ben pirinc lapasini denemistim yogurtlu naneli felan am icim almamisti :S
sen nasil yapiyorsun??
mehaycım ben pirinç lapasına varım
Kizlar gecen gün gercektende duygusal bunalimdaydim malesef herkes üstüme gelmisti (es, dost) ve neyazikki burada patladim gercekten tekrar özür dilerim herbirinizden sendende mehay kalbini kirdiysam sende affet
sakalsmayi severim sadece o gün benim günüm deyildi söz veriyorum insallah birdaha böyle tepkiyle karsilik vermicem, aslinda huyumda deyildir asabilesmek, ama malesef patladim birkere, benim yediklerimin hakkinda yorumlar yapin iyimi kötümü yada tavsiyelerdede bulunun rica ediyorum cünki anca böyle zayiflayabilirim sizin destek ve yardimlarinizla :13:
pirinc lapasini ben yapmaya calismistim ama sadece 2-3 kasik yiyebildim :S
bide sizler nasil diyet uygulayacaksiniz? bide ayin 26.da annemgile (600 km uzaktalar) gideceyiz yani zorlancam biraz ama yilbasina kadar iyi sonuc almak istiyorum söyle bi 3 kilo felan
bende varım da hiç yapmadım ben, kızlar anlatırsınız bana her öğünmü yicez ,hep tazemi yapcaz, sadece lapamı yicez?
amma sordum ha
canım ben haşlıyorum böyle hafif diri kalıcak şekilde sonra yarım yağlı yogurt pulbiber yiyorum ve severek yiyorum ilk benimde içim almamıştı sonra alıştım sende bir gün yesen alışırsın emin ol...:) bide kilo verdiğini görünce o gözüne bal kaymak geliyorDD
olsun canım herkesin öyle günleri oluyor:))) önemli olan birbirimizi anlayabilmek... amannnn zayıflıcaz hepbirlikte kızlar...
ben aynı şekilde herşeyden ama az az yiyerek devam etmeyi düşünüyorum... bol bol spor... yeşil çay ve haftada 1 gün pirinç lapası... bugün ben abarttım ama ya yarın çok dikkatli olmalıyım..:18: sende annene gidine öyle yaparsın herşeyden yersin ama az az hiçbişey olmaz yürüyüş yapma imkanın varsa yürüyüş yaparsın... halledersin...bende 3 kg istiyorum ya 3 kg....
aman bosver bende bugün baya bi abartdim ya ama neyse yarinyine diyetimiz basliyor dimi dikkat edip vericez, bende simdilik nasil bi diyet yapicam bilmiyorum aslinda 5 sene önce yapdigim bi diyet vardi onumu uygulasam onu arkadasimla kendim uydurmustuk vede cok güzel kilo vermistik ilk günler 500 gr., sonra hergün gram gram vermistik hemen yaziyorum
sabah 2 dilim siyah ekmek domates salatalik isteye görede yumurta
öglen 1 cesit meyve
aksam 1 kase yorba yada 1 kase salata (az tuz ve siviyag)
belki bunu uygularim, cuma günü kizim sinifinda kahvalti verilecek bende oraya gidicem :S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?