Mehay'ın Diyet Günlüğü

hakikaten farkli bir diyet ama

COOOK TESEKKUR EDERIM ...

Gordugunuz gibi neden en cok kiloyu benim verdigimi yada daha fazlasini veremedigim icin uzulmemi anlamissinizdir sanirim.cunku en siskonuz benim ((((diger liste kalabalikti pek farkedilmiyordu simdi 5 kisiye dusunce liste benimki ortaya cikti :)))neyse bende zayiflayip 55 olacagim gececegim hepinizi :))))

kızlar ben çok fikir atıyorum ortaya bana kızmıyorsunuzdur umarım ya topik şenlensin diye yapıyorum... :26:

ayyyn ayipsin oyle sey olurmu devam et boyle :))))

gözün aydın tatlım :) haa gayret azimli çıktın maşallah :))

süpersin canim ya

olsun bende bugün abartdim biraz ama yarin diyetime devammm

Kizlar gecen gün gercektende duygusal bunalimdaydim malesef herkes üstüme gelmisti (es, dost) ve neyazikki burada patladim gercekten tekrar özür dilerim herbirinizden sendende mehay kalbini kirdiysam sende affet

sakalsmayi severim sadece o gün benim günüm deyildi söz veriyorum insallah birdaha böyle tepkiyle karsilik vermicem, aslinda huyumda deyildir asabilesmek, ama malesef patladim birkere, benim yediklerimin hakkinda yorumlar yapin iyimi kötümü yada tavsiyelerdede bulunun rica ediyorum cünki anca böyle zayiflayabilirim sizin destek ve yardimlarinizla :13:

pirinc lapasini ben yapmaya calismistim ama sadece 2-3 kasik yiyebildim :S

bide sizler nasil diyet uygulayacaksiniz? bide ayin 26.da annemgile (600 km uzaktalar) gideceyiz yani zorlancam biraz ama yilbasina kadar iyi sonuc almak istiyorum söyle bi 3 kilo felan

ben pirinc lapasini denemistim yogurtlu naneli felan am icim almamisti :S

sen nasil yapiyorsun??

canım ben haşlıyorum böyle hafif diri kalıcak şekilde sonra yarım yağlı yogurt pulbiber yiyorum ve severek yiyorum ilk benimde içim almamıştı sonra alıştım sende bir gün yesen alışırsın emin ol...:) bide kilo verdiğini görünce o gözüne bal kaymak geliyorDD

olsun canım herkesin öyle günleri oluyor:))) önemli olan birbirimizi anlayabilmek... amannnn zayıflıcaz hepbirlikte kızlar...

ben aynı şekilde herşeyden ama az az yiyerek devam etmeyi düşünüyorum... bol bol spor... yeşil çay ve haftada 1 gün pirinç lapası... bugün ben abarttım ama ya yarın çok dikkatli olmalıyım..:18: sende annene gidine öyle yaparsın herşeyden yersin ama az az hiçbişey olmaz yürüyüş yapma imkanın varsa yürüyüş yaparsın... halledersin... bende 3 kg istiyorum ya 3 kg....

bende varım da hiç yapmadım ben, kızlar anlatırsınız bana her öğünmü yicez ,hep tazemi yapcaz, sadece lapamı yicez?
amma sordum ha

canım çok kolay hiç zahmeti olmayan bir diyet ben iki gün üst üste yapıyordum ama3 hafta haftada 1 gün yapıcam... şöyle ki her öğün için 1 çay bardağı(küçük olanlardan) pirinç haşlıyorsun hafif diri kalacak şekilde tuz yağ yok yani sabah kalkcan şöyle sporunu yapıcan sonra 3 çay bardağı pirinci suda haşlıcaksın sonra her öğün istediğin gibi yogurtlayıp baharatlayıp yiceksin hatta yeşillikte doğrayabilirsin canım... acayip doyuyorsun acıkırım diye düşünme en az 500 gr gider sadece ilk başta tadı biraz kötü gelebilir ama 1 gün dayanıcaz artık....

ok canim bende carsamba günü bi deniyim ozaman

aman bosver bende bugün baya bi abartdim ya ama neyse yarinyine diyetimiz basliyor dimi dikkat edip vericez, bende simdilik nasil bi diyet yapicam bilmiyorum aslinda 5 sene önce yapdigim bi diyet vardi onumu uygulasam onu arkadasimla kendim uydurmustuk vede cok güzel kilo vermistik ilk günler 500 gr., sonra hergün gram gram vermistik hemen yaziyorum

sabah 2 dilim siyah ekmek domates salatalik isteye görede yumurta

öglen 1 cesit meyve

aksam 1 kase yorba yada 1 kase salata (az tuz ve siviyag)

belki bunu uygularim, cuma günü kizim sinifinda kahvalti verilecek bende oraya gidicem :S

gayet güzel ama ara öğün de ekle bence çok aç kalırsan bu sefer birden saldırabilirsin kahvaltıdada ekmek yeme yumurta ve peynir domates salatalık yersin bide yanına çay missss....

daha kimseler yok:) bende sabah yine eşimleçıktım bir saat hafif tempolu koşu yaptım:))) geldiğimde tshırtte hiç kuru yer yoktu dün yaptığım kaçamaklarım inşallah erimiştir kahvaltıda 1,5 yumurtalı salata peynir 1kk kadar:) ekmek yemedim şimdilik bu kadar biz hamama gidiyoruz öğlen ordaki havuzda bol bol yüzerim terlerim şimdide pilates yapıcam görüşürüz öptüm kızlarrrrrrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…