Mehay'ın Diyet Günlüğü

merhaba kızlarrrrrrr
ben yine sabah erken kalktım 5 mil leslie yaptım sonra kahvaltıda bıraz yogurtlu yulaf 1 dilim tam buğday ekmek biraz peynir...
45 dak pilates yaptım ve yarım saat yürüyüş yaptım...
şimdi biraz kuru üzüm ve kuşburnu çayı içiyorum... tavuk etli kapuska yaptım öğlen ve akşam onu yerim...
İnşallah leslie 5 mil bir daha yapıcam....
herkese iyi günler...

5 mil daha leslie yaptım... toplamda bugün 10 mil leslie yarım saat yürüyüş ve 45 dak. pilates yapmış oldum.... sizler nerelerdesiniz kızlar...????

merhaba kızlar
dün lapa diyetine başladım ve bugün grip oldum bırakmak zorunda kaldım,ben beğendim lapa diyetini hem pratik hem tok tutuyo
iyi olayım tekrar yapmayı düşünüyorum..

merhaba kızlar
dün lapa diyetine başladım ve bugün grip oldum bırakmak zorunda kaldım,ben beğendim lapa diyetini hem pratik hem tok tutuyo

çok geçmiş olsun canım .... olsun sen hastalıgını atlat başlarsın...:)
bende çok severim lapa diyetini...bu hafta yapamıcam eşim izin vermez hafta sonu sınavım var... ama haftaya başlıyorum...

merhaba kızlar

geçmiş olsun herkes de bi hasta buara neyse kolay atlatırsın inşallah bende 1 gün yapmıştım lapayı yedim ama nasıl yedim tadı çok kötüydü dayanamayıp az tuz katmıştım o zamanda bi işe yaramaz tabi sen nasıl yedin

5 mil daha leslie yaptım... toplamda bugün 10 mil leslie yarım saat yürüyüş ve 45 dak. pilates yapmış oldum.... sizler nerelerdesiniz kızlar...????

ya ne güzel sana imreniyorum ben daha bu saat oldu bişey yapamadım şimdide ayağımda kızımı sallıyorum hiç fırsat vermiyo devamlı tepemde vyaakit yok ama akşam eşim gelin otumak yerine yapıcam kesin bu ara pilatesi çok boşladım yapınca hemen toparlıyo bırakıncada hemen fark ediyo bi şişkinlik falan göbekde büyüme oluyo sanki

Selam kizlar ben bugun pek giremedim cok yogundum su anda bile trlefondan yaziyorum interneti acamadim hic,sporda yapamiyorum 3-4 gundur ( bugun abuk subuk seyler yedim mutsuzum kisaca ( neyse yarin daha cok gorusuruz insallah...iyi aksamlar canlarim...

canım çok teşekkürler... ama benim bebegim yok o yüzden zamanım bol... çogunuz annesiniz...zaman bulamamanız çok doğal...ama kızın uyuyunca falan hemen kalk bir iki hareket yap o bile yeter... gerçi sizlere bebeklerinizin peşinden koşmak bile yetiyordur zaman buldukça kalk ayağaDD
evet pilates harika ya... gerçekten beni o kadar rahatlatıyor ki pilatesten sonra relax oluyorum resmen... önüme kim gelirse pilatese başla diyorum yapanilen herkes yapmalı hem vücuda hem ruha yarıyor...

Selam fistiklar ben geldim
Bugun fazla isim yok ütüm var biraz onlari yapayim lesliyle 1 mile yuruyecek kadar vaktim kalir ancak ...sonra kahvaltimi yapip oglumu alirim okuldan...ogleden sonra onu geri goturup bol bol egzersiz ve yuruyus yapicam bugun çok zindeyim bugun dünün aksine keyfimde yerinde....
sanirim beni mutsuz eden seyi çözdüm, ben spor yapamayinca ve sagliksiz beslenince mutsuz oluyorum arkadaslar...:26:sanirim saglikli beslenmeye alistigim için bu :44: bir gun dikkat etmesem moralim bozuluyor bir gun spor yapamasam aklim hep sporda egzersizde, bugun hiç hareket etmedim diyip uzuluyorum
demekki artik hem saglik için hem daha çok mutlu olmam için daha duzenli yasamaliyim....

Son düzenleme:

aynen bende öyle oluyorum bir şey yesemde zaten burnumdan geliyor ''niye yedim bak şimdi kesin kilo alırım'' falan filan bir sürü düşünce beynimi yiyor yemesem daha iyi diyorum ama işte insan bazen kendine hakim olamıyor...

günaydın güzel hatunlar...:)

biz bugün 7:30 da yürüyüşe çıktık 1 saat koşu yürüyüş karışık yaptık sonra kahvaltı yaptık ve pilatesimi de yaptım 45 dak. şimdilik böyle bede durumlar kızlar... yemek konusunda da çok abartmadan herşeyden yiyorum...umarım ay sonuna kadar böyle devam ederim... umarım sizlerde iyisinizdir... hasta olan arkadaşlar umarım biran önce iyileşirler...öptüm

Son düzenleme:

evet canim yaa pisman oluyoruz ama bizde insaniz neticede hiç yemeden de duramiyor insan...iyisimi o gunden sonraki gun daha dikkat edip dengelemek
ama masallah bu sefer daha dikkatli ve azimlisin aynen boyle devam et...simdi dikkatimi çekmeye basladin baya

sinosis canim sen 5 mile internetten indirdinmi yoksa parça parçami yapiyorsun?? çunku 1-2 ve 3 mil var internette ama 5 mili bulamadim ben....:26::26:

sanada selam fistik :)))))evet bunun adi diyet psikolojisi oluyor.insan diyet yaptiginda gerek en ufak bir kacamakta gerekse diyet suresince her gun yapmaya calistigi sporu yapmadiginda vicdanen kendini kotu hissediyor.ben sirf kacamak yapmaktan korktugumdan esnek kendimce uygulayacagim rejimler yapamiyorum,bana mutlaka sinirlari kesin olan disina cikilmayacak rejimler gerekiyor.

bu arada buralara cok ugruyamiyorum cunku yaptigim diyetin topigindede takiliyorum.diyetle ilgili yeni seyler ogrenmek iyi oluyor.ama kalbim sizinle :))))

Son düzenleme:
slm kizlar, ben halen hastayim, su gribi atlatsam biranönce diyet yapmak istiyorum, zayiflamak istiyorum sisti yine heryerim

sizin diyetler nasil gidiyo, ahanda 1 haftamiz bitti sayilir :18:

öpmek isterdim ama hastayim simdi sizede bulastirmiyim kendinize iyi bak görüsürüz insallah

saol canımD misafirlerim gitti ya artık daha rahatım istediğim zamn spor yapıyorum bide diyorum ki iştahım gelince tut kendini bak zaten kaç güncük kaldışimdilik iyi gidiyorum sayılır inşallah sonuçta öyle olur...

sinosis canim sen 5 mile internetten indirdinmi yoksa parça parçami yapiyorsun?? çunku 1-2 ve 3 mil var internette ama 5 mili bulamadim ben....:26::26:

evet ben internetten indirdim canım 5 mil bir siteden indirdim ama bundan 2 yıl önce o yüzden hatırlamıyorum:44: ama oda zaten parça parça oluyor pek fark yok yani youtube dakileri de 5 kere yapsan olur yani.. tam 68 dak. sürüyor...

canım umarım iyileşirsin hemen gel artık....

evet lisabella sende bizi bıraktın... bir oraya yaz bir bize yaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…