süper canım... yediklerinde çok iyi süperde spor yapmışsın....
kızlar bugün saba yürüyüş ve 9 mil leslie yaptım:))) amma velakin ben bugün yememe içmeme hiç dikkat edemedim yaaaaaaaa offfffffffffffffffffffff ... ama toplamda 3 saat spor yaptım inşallah yediklerimi eritmişimdir... yaaaaaaaaaaaa:18: hep bu hormonlar hastalanınca bende irade sıfırlanıyor yaaaaaa çok kızgınım kendime çokkkkkkkkkkk
evet canim bebekle spor yapilmiyor yaa hakikaten bunu bir ara bende yasadim...ne birakip çikabiliyorsun ne yaninda goturebiliyorsun...birde benim oglumda kolik vardi biliyorsun koltuga birakinca bile basliyordu aglamaya kucagimda bebekle sporda yapamazdim Allahim ne gunlerdi...Allah sana kolaylik versin canimm Ahmet kerem ne yapacakmis pc yi emre gibi oyunlarami giriyor yoksa bende oglusumda coookk iyiyiz canim benim
ayy iyiki çizelgeni degistirme geregi duymussun face de karsilasirsak konusuyoruz yoksa burda unuttuk birbirimizi
beyaz tv mi:44: bizde varmi bilmem o uydudan çeken kanallari yukledik ama insallah vardir yoksa uzulurum:26eki kaç saat veya dakika suruyor???
evet canim bugun iyi basladim gene efsane geri dondu anlayacagin
1 saat yuruyus yaptim sabah sonra 20-25 dakika step ardindan 3 mile leslie aksamada 1000 mekik cekicem insallah
Selamlar ben de Leslieyle yuruyorum 3 mil olanı, yuruyuslerde 1 mil basına (yaklasık 1,6 km ediyor) 100 cal yakılıyormus, Leslienin kendi sitesinden okudum. Tabi bu yuruyusun tarzına ve sizin durumunuza da baglı. Elinizde agırlık vs. varsa bu rakam artıyomus. Kısacası, ortalama 3 mil yuruyusle 300 cal yakıyoruz...
ahh canim ayni dert bendede var o donemde gozu donmus gibi oluyorum tatlilara saldiriyorum ne kadar çabalarsan çabala yemeden duramiyor insan...azlada yetinemiyor:26:
ama sporunu gayet iyi yapmissin dengelemissindir bence
kizlar bakin ne buldum...benimde cok merak ettigim biseydi lesliyle yuruyup 1 mile basina kaç kalori yaktigimiz...bir arkadas sitesinden okumus ve açiklamis...ben daha az kalori yakacagimizi dusunuyordum baya yaktiriyormus çok sevindim buna
demekki çocuklarin huyu degismiyor be canim...buyuyene kadar sabir yanievet oda sureklı araba park edıyor :)))
ayse melek masallah cok rahat bır bebek kolık falan da yok sporda yapılır aslında ama gamzenın okulunu degıstım ya ben sureklı onun derslerıyle ugrasıyorum canım o okula gıdınce anca kendımıze vakıt ayırıyoruz oda zaten oglencı o aradada ev yemek cocuklar gecıverıyor aksam yıne gamze :)) gamze yıne tek cocuk gıbı devam yanı :)))
belkı burda sızınle motıve lurda evde bıraz durterım kendımı :))
evet sen geri döndün ben söndümyok ama yok yarından itibaren çok çok sıkı devam... ama şimdi için ne kadar rahattır dimi:)
ayyyyyyyyyy mehay çok saol canım ya benimde çok merak ettiğim bir şeydi...bende çok sevindim ohhh ohhhhhh... saolasın leslie abla...
bende bir bilgi paylaşıyım kalori demişken... vücuttan 1 kg yağ yakmamız için 7000 kalori yakmamız gerekiyormuş... bu durumda 2 kere 5 mil yaparsak günde 1000 kalori yakarız buda bize haftada 1 kg yakılmış yağ olarak geri döner...güzel güzel
demekki çocuklarin huyu degismiyor be canim...buyuyene kadar sabir yaniama sonrakilerde çok sansli çiktin onlarda yaramaz olsaydi ne olurdu halin yarismalar yapiyoruz burdada canim eglenceli geçiyor...sympathique de var ama o simdi almanyaya gitti annesine yilbasindan sonra donecek..bizim eski ekip tamamlaniyor gene
ikimiz ayni anda ayni motivasyon ve azimde olamiyoruz nedense bir baglantimiz var senlebirimiz bozulunca digerimiz duzeliyor, birimiz duzelince diger kisi bozuluyor
içim rahat olmazmi canim yaa kaç gundur vicdan azabi çekiyordum resmen
yok canım bundan sonra ikimizede yasak diyetimizi bozmayalım yılbaşına kadar zaten kaç güncük kaldı ki.... sen bugünden zaten toparladın bende yarından itibaren bogazı tutuyorum spora tam gaz devam.... zaten hormonlar beni terkederler yarın....
evet ama onemli olan gun sonunda ihtiyacimiz olan kaloriden 1000 kalori eksik almis olmak...isin sirri bu aslinda....
aa makyaj günlüğünü takip ettiğimiz youtubeçumuz da mı buradaaaa :)
aynen 2 haftacik tutalim bogazimizi ölmeyiz ya
tabi bogaz ve hareket yanyana olmadan olmaz...yoksa ben bugün hiç üzülmezdim koşturdum durdum
tutalım ben yarından itibaren 2 hafta hakkını vericem diyetimin... bütün kk ya duyurulur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?