Mehay'ın Diyet Günlüğü

ahh canim ayni dert bendede var o donemde gozu donmus gibi oluyorum tatlilara saldiriyorum ne kadar çabalarsan çabala yemeden duramiyor insan...azlada yetinemiyor:26:
ama sporunu gayet iyi yapmissin dengelemissindir bence

canım eger yoksada üzülme tık tıkla Ebrusallistore.com - Ebru Şallı Tan Resmi Alışveriş Sitesi hergün ebrunun sitesine yükleniyor... 45 dak sürüyo ama çok güzel terletiyor sen bak bi başla kopamayacaksın...

evet oda sureklı araba park edıyor :)))

ayse melek masallah cok rahat bır bebek kolık falan da yok sporda yapılır aslında ama gamzenın okulunu degıstım ya ben sureklı onun derslerıyle ugrasıyorum canım o okula gıdınce anca kendımıze vakıt ayırıyoruz oda zaten oglencı o aradada ev yemek cocuklar gecıverıyor aksam yıne gamze :)) gamze yıne tek cocuk gıbı devam yanı :)))

belkı burda sızınle motıve lurda evde bıraz durterım kendımı :))

evet canim bugun iyi basladim gene efsane geri dondu anlayacagin
1 saat yuruyus yaptim sabah sonra 20-25 dakika step ardindan 3 mile leslie aksamada 1000 mekik cekicem insallah

evet sen geri döndün ben söndüm yok ama yok yarından itibaren çok çok sıkı devam... ama şimdi için ne kadar rahattır dimi:)

kizlar bakin ne buldum...benimde cok merak ettigim biseydi lesliyle yuruyup 1 mile basina kaç kalori yaktigimiz...bir arkadas sitesinden okumus ve açiklamis...ben daha az kalori yakacagimizi dusunuyordum baya yaktiriyormus çok sevindim buna

ahh canim ayni dert bendede var o donemde gozu donmus gibi oluyorum tatlilara saldiriyorum ne kadar çabalarsan çabala yemeden duramiyor insan...azlada yetinemiyor:26:
ama sporunu gayet iyi yapmissin dengelemissindir bence

inşallah ya o kadar koşturdum bana yağ olaraktan dönmez inşallah.... ayyyyyyyyyy çok kızgınım kendime....

kizlar bakin ne buldum...benimde cok merak ettigim biseydi lesliyle yuruyup 1 mile basina kaç kalori yaktigimiz...bir arkadas sitesinden okumus ve açiklamis...ben daha az kalori yakacagimizi dusunuyordum baya yaktiriyormus çok sevindim buna

ayyyyyyyyyy mehay çok saol canım ya benimde çok merak ettiğim bir şeydi...bende çok sevindim ohhh ohhhhhh... saolasın leslie abla...

demekki çocuklarin huyu degismiyor be canim...buyuyene kadar sabir yani ama sonrakilerde çok sansli çiktin onlarda yaramaz olsaydi ne olurdu halinyarismalar yapiyoruz burdada canim eglenceli geçiyor...sympathique de var ama o simdi almanyaya gitti annesine yilbasindan sonra donecek..bizim eski ekip tamamlaniyor gene
evet sen geri döndün ben söndüm yok ama yok yarından itibaren çok çok sıkı devam... ama şimdi için ne kadar rahattır dimi:)

ikimiz ayni anda ayni motivasyon ve azimde olamiyoruz nedense bir baglantimiz var senlebirimiz bozulunca digerimiz duzeliyor, birimiz duzelince diger kisi bozuluyor
içim rahat olmazmi canim yaa kaç gundur vicdan azabi çekiyordum resmen

bende bir bilgi paylaşıyım kalori demişken... vücuttan 1 kg yağ yakmamız için 7000 kalori yakmamız gerekiyormuş... bu durumda 2 kere 5 mil yaparsak günde 1000 kalori yakarız buda bize haftada 1 kg yakılmış yağ olarak geri döner...güzel güzel

ayyyyyyyyyy mehay çok saol canım ya benimde çok merak ettiğim bir şeydi...bende çok sevindim ohhh ohhhhhh... saolasın leslie abla...

yani bu duruma gore sen 1000 kaloriyi zaten sporla yakmissin bile bugun hiçbir kaybin olmadi anliyacagin uzulme diyetim bozuldu diye canim

evet ama onemli olan gun sonunda ihtiyacimiz olan kaloriden 1000 kalori eksik almis olmak...isin sirri bu aslinda....

yok canım bundan sonra ikimizede yasak diyetimizi bozmayalım yılbaşına kadar zaten kaç güncük kaldı ki.... sen bugünden zaten toparladın bende yarından itibaren bogazı tutuyorum spora tam gaz devam.... zaten hormonlar beni terkederler yarın....

aynen 2 haftacik tutalim bogazimizi ölmeyiz ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…