Mehay'ın Diyet Günlüğü

hayali ip mi kiz Allah seni kollarinida kaldirdinmi havaya ip çevirir gibi atlarken yoksa tembellik yapip sacede atlar gibimi yaptin

çok geçmis olsun....aman sen iyi ol çoluguna çocuguna bakacak gucu toplada burasi onemli degil...hadi kendine iyi bak bakayim

elff cim surekli paylasimda bulunmadigin ve bildirime gelmedigin için seni silmistim dogal olarak...listeye son olarak senide ekliyorum ama birdahaki bildirimlerde gununde kilo bildirimine gel olurmu canim?:26:

canım ben hergün buraya yazanlardan biriydim dikkatini çekmedim heralde son 4 gün kotam dolduğu için internet yoktu ve malesef bildiremedim tabi yine bişey olmazsa mutlaka yazarım geleceğin garantisi yok buarada teşekkürler ilgilendiğin için

arada girdigini farkediyordumda yazismadigimiz için olsa gerek dikkatimi çekmemissin
sen girebildigin surece gir giremezsen ben anlarim

bugun yediklerimi yazayım bari
sabah
kızım dan arta kalan yarım kaşarlı tostu
öğlen
pek bişey yemedim iki üç lokma ekmek az peynir
2 zeytin
ara
browni 1 tane
akşam
fırında karnı bahar
1 dilim ekmek

45 dak pilates 3 mil lesli

iyi akşamlar kızlar...
öğlen çorba içtim ara olarakta 2 elma ve yarım avuç karışık çerez yedim şimdi akşam yemeği zamanı...:)

ya canim cok gecmis olsun lutefn dikkat et kendine diyetten dolayi gucsuz dusmus olabilirsin.olmazsa birkac gun yedigine ictigine dikkat et.tavuk suyuna corba falan yap ic.sonra biraktigin sifa kaynagi pekmezden yine ye.cunku en onemlisi saglik o olmadiktan sonra zayif yada kilolu olmaninda bir anlami olmuyor.birkac gun ozenli olursan hastaligin uzamaz ve daha cabuk donersin rejimine yoksa rejime devam edersen hastalik suren uzar.evet zencefilli bal benim hep kurtaricim olmustur.birde soyleyecegim seyide yaparsan birdahada kolay hasta olmazsin.marketten bir taze zencefil al.patates gibi kilosu 12 € falan ama bir bas alirsan en fazla 2 falan tutuyor.onu yika bir guzel rendele sonrada onu bir tulbente bir beze koyup suyunu cikar.yaklasik yarim bardak kadar su cikacaktir tadi cok aci ama kisa surelik bir acilik oluyor.onu bir dikiste ic.iki kez bir sabah birde yatmadan once yaparsan birdaha hasta falanda olmazsin.tekrar cok gecmis olsun.

valla kollarimida kaldirdim hergün sabah ögle aksam denicem bakalim bence faydasi olur, heryerin sallaniyo yani yaglarini hissediyosun

cok sagol canim, simdi kendimi biraz daha iyi hissediyorum, insallah 1-2 güne kalmaz toparlarim :))

cok cok tsk ederim sana kizz bu ne aci seymis böylee agzim bogazim gögsüm bile yandii anaamm

ilk defa zencefil kullanmis oldum, ama gercektende bir numara, benim pekmez bunun yaninda halt etmis, sabah sesim hic cikmiyordu konusamiyordum resmen, ögleden sonra sesim acildi ben bunun hepsini yiyorum demi yani bi seferlik oluyo bu karisim anladigim kadariyla, ama tazesi simdilik kalsin :S pek bi cesaret edemiyom galiba :26:

dogru söylüyorsun herseyin basi saglik, dikkat etmeye calisiyorum desem yalan olcak benim koca donatti resmen sofrayi disardan hazir yemek almis gelmis bide benim sevdiyim tatli biseyde almis "ye canim yeterki sen güclen tekrar sagligina kavus diyor" ben yandim yaa ins. hemen toparlarim bugün böyle güme gitti kizlar

Esin hakli once sagligini dusunmelisin.madem hastasin bu gun icin hiiic uzulme,iylesince telafi edersin.

canım çok çok geçmiş olsun umarım yakın zamanda iyileşirsin... zencefili bende duymuştum teşekkürler lisabella bende artık kullanırım bu ilaç tarifini:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…