hayali ip mi kiz Allah senieveet kuru manken olcazz
iyimis bencede yarar, bundan sonra diyetin d´sini almicam agzima
hic sorma ya 100 ip atladim ama gelde bana sor, tabiki sessizce atladim bide hani kosar gibi arada bi iki ayagimla zipladim ipim yok, bende hayali ip kullandimama zormus ya
bende yataklik oldumbogazim derken vücudumda iflas etti kirginlik var yani grip oldum eyer giremediyim zaman olursa bilinki sebebi budur basimi bile kaldiramiyorum suan bile zor yaziyorum ayyy bende uzattikca uzatiyom neyse görüsürüz arkadaslar öpüyorumm sizi
lisabella verdiyin zencefilli tarifin faydasini simdiyken gördüm Allah razi olsun canim
elff cim surekli paylasimda bulunmadigin ve bildirime gelmedigin için seni silmistim dogal olarak...listeye son olarak senide ekliyorum ama birdahaki bildirimlerde gununde kilo bildirimine gel olurmu canim?:26:
canım ben hergün buraya yazanlardan biriydim dikkatini çekmedim heralde son 4 gün kotam dolduğu için internet yoktu ve malesef bildiremedim tabi yine bişey olmazsa mutlaka yazarım geleceğin garantisi yok buarada teşekkürler ilgilendiğin için
canim arkadasim çok tatli, çok cici birisidir onada soylerim aynisini guler , hiç alinmaz bana kardes gibiyiz...bu ara çok misafiri geldi onunda bikti ugrasmaktan dun kolay seyler yapti o yuzden bende oyle yazdim :)) marifetli arkadaslara gidip biseyler yememek zor ama yaa, bazende yaptimi dayanamiyorum pztlzyznz kadar yiyorum:26:
bu arada listeyi begendin demek haavalla yazarken aklimdan geçmisti bu rehbermeleginde alinacagini sanmiyorum canim rahat ol sen
ayy ne guzel herkese lazim oyle yakin bir arkadas hele birde biz gibi gurbetteysen daha bir onemli oluyor.benimde var bir kac bina ilerde bir arkadasim turk.coook becerikli ve harika seyler yapiyor allah tan oda rejimdede aklimi celecek seyler yapmiyor.birde ben diyetten beri butun davetleri geri cevirmeye calisiyorum.:))))ee liste evet guzel en azindan listenin tepesinde degilim :)))
Kizlar nerdesiniz ya?bir turlu karsilasamadik([/
evet ya((
bende yataklik oldumbogazim derken vücudumda iflas etti kirginlik var yani grip oldum eyer giremediyim zaman olursa bilinki sebebi budur basimi bile kaldiramiyorum suan bile zor yaziyorum ayyy bende uzattikca uzatiyom neyse görüsürüz arkadaslar öpüyorumm sizi
lisabella verdiyin zencefilli tarifin faydasini simdiyken gördüm Allah razi olsun canim
hayali ip mi kiz Allah senikollarinida kaldirdinmi havaya ip çevirir gibi atlarken yoksa tembellik yapip sacede atlar gibimi yaptin
çok geçmis olsun....aman sen iyi ol çoluguna çocuguna bakacak gucu toplada burasi onemli degil...hadi kendine iyi bak bakayim
ya canim cok gecmis olsun lutefn dikkat et kendine diyetten dolayi gucsuz dusmus olabilirsin.olmazsa birkac gun yedigine ictigine dikkat et.tavuk suyuna corba falan yap ic.sonra biraktigin sifa kaynagi pekmezden yine ye.cunku en onemlisi saglik o olmadiktan sonra zayif yada kilolu olmaninda bir anlami olmuyor.birkac gun ozenli olursan hastaligin uzamaz ve daha cabuk donersin rejimine yoksa rejime devam edersen hastalik suren uzar.evet zencefilli bal benim hep kurtaricim olmustur.birde soyleyecegim seyide yaparsan birdahada kolay hasta olmazsin.marketten bir taze zencefil al.patates gibi kilosu 12 falan ama bir bas alirsan en fazla 2 falan tutuyor.onu yika bir guzel rendele sonrada onu bir tulbente bir beze koyup suyunu cikar.yaklasik yarim bardak kadar su cikacaktir tadi cok aci ama kisa surelik bir acilik oluyor.onu bir dikiste ic.iki kez bir sabah birde yatmadan once yaparsan birdaha hasta falanda olmazsin.tekrar cok gecmis olsun.
cok cok tsk ederim sanakizz bu ne aci seymis böylee agzim bogazim gögsüm bile yandii anaamm
ilk defa zencefil kullanmis oldum, ama gercektende bir numara, benim pekmez bunun yaninda halt etmis, sabah sesim hic cikmiyordu konusamiyordum resmen, ögleden sonra sesim acildi ben bunun hepsini yiyorum demi yani bi seferlik oluyo bu karisim anladigim kadariyla, ama tazesi simdilik kalsin :S pek bi cesaret edemiyom galiba :26:
dogru söylüyorsun herseyin basi saglik, dikkat etmeye calisiyorum desem yalan olcak benim koca donatti resmen sofrayi disardan hazir yemek almis gelmisbide benim sevdiyim tatli biseyde almis "ye canim yeterki sen güclen tekrar sagligina kavus diyor" ben yandim yaa ins. hemen toparlarim bugün böyle güme gitti kizlar
selammmm ben geldimmm
kimsecikler ugramamis daha sizi tembellerkalkin çabuk hala uyuyormusunuz yoksa
tiramisu muuuu yaa offfooo biz coktan uyandik tiramisu bile yaptik :))))
tiramisu muuuu yaa offf:)
evet ama bildigin kalorili tiramisudan degil :))))ben protein rejimi yapiyorum dolayisiyla bize izin verilmis malzemelerle yaptim sekil fena olmadida tadini henuz bilmiyorum :))))
evet ama bildigin kalorili tiramisudan degil :))))ben protein rejimi yapiyorum dolayisiyla bize izin verilmis malzemelerle yaptim sekil fena olmadida tadini henuz bilmiyorum :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?