Mehay'ın Diyet Günlüğü

Evet bizi baya ihmal ettin bu ara (
Sen iylesmene bak gerisini dusunme canim,kilolar oyle yada boyle gidecek zaten )
Bence sen cok iyi gidiyorsun,sonuc muhtesem olacak :)) gercekten cok merak ediyorum senin bu sefer kac kilo verecegini :))

Tek parca halinde daha iyi sanki aralarda hizlanip farli hsreketlerde yapiyor,ama su an mecbur parca parca olan videolardan yapicam, sonra bakarim :)) jiz sen gunde toplam kac saat spor yyapiyorsun?

çok teşekkür ederim mehaycım:)çok sevindim bende çok merak ediyorum ama 2 gün önce hasta oldum:18: ve canım çok tatlı istediği için hafif kaçamaklar yaptım eger onlar etkilemezse bende sonucun iyi olcagını düşünüyorum:) ben günde en az 1 saat en fazla 3 saat spor yapıyorum 5 gün oluyo her gün 2 saat 45 dak. en az spor yaptım toplamda:) ama ben zaten düzenli olarak spor yaparım diyet yapmasamda yani ağır spor değil ama yürüyüş kesin yapmaya çalışıyorum ve her yere yürüyerek gidiyorum... 2,5 3 ay oldu hayatıma pilateside ekledim zaten o benim için dönüm noktası oldu pilates yapmaya bayılıyorum zaten vücut spora alışınca bırakamıyor iyikide alışmışım kilo vermesemde mühim değil vücut çalışsın bagısıklıgım kuvvetlensin...mesela kolay kolay hastalanmam ben spordan oldugunu düşünüyorum... sen nasılsın toparladın mı kendini??

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

kızlar sabah yine çıktık yürüyüşe 1 saat 15 dak yürüyüş yaptık bugün ebruli olmadıgı için bende selülit savar pilates dvd sini yapıcam oda 68 dak. sürüyor bide akşamüstü 5 mil leslie tamamdır:)) benim planlar böyle... ama hastalandığım için tatlı isteğim tavan yaptı kendimi zor tutuyorum bazende tutamıyorum ama az az yiyorum ucuz atlatmaya çalışıyorum:26: sizler nasılsınız kızlar ????

Evet canim bu hafta gume gitti ama toparlandim artik,birazdan 1000 mekik cekicem,oglum uyuyuncada 3 yada 5 mile lesli :))

Gunaydin caniimmm :)) ebruliylemi plates yapiyorsun hergun?hangi kanalda ve saat kacta?saatleri uyarsa oglumu okula birakip bende yaparim sabahlari.

sabah: 1 kase kellogs k sutle yedim
ogle :yarim kase cacik,1 porsiyon balkabagi çorbasi ve 1 dilim ekmek

1 saat yuruyus yaptim sabah ve 20-25 dakikada step yaptim ...
oglusum uyuyunca lesliyle yuryuyus ve mekik yapicam....
sizler neler yaptiniz bugun?

Son düzenleme:
çok geçmiş olsun canım .... olsun sen hastalıgını atlat başlarsın...:)
bende çok severim lapa diyetini...bu hafta yapamıcam eşim izin vermez hafta sonu sınavım var... ama haftaya başlıyorum...
saol canım 1.2gün yememe içmeme dikkat ettim iyiyim çok şükür..

saol arkadaşim,sorma bende öyle diyodum bir baktım bende hasta olmuşum, grip nettendemi bulaşıyo napıyosa artık :))

bu hafta benim güme gitti bugünde bişey yapmadım,yarın dikkat etmeye çalışıcam
ama pazartesi sıkıya alıcam inşallah

mehayımmmm yettim gariiiii :)))))))) gızzz bensız buralarda ne ypaıyon sen bak gorur gormez geldım hemen heeee

yıne supersın heeee ve hedefe baktımmmm sen zaten bu kıloylada suppersın bacım 52 olup ne edecen ya (( cok zayıf olursun ya (kıskandım da cekemıyom ben şişkoyum ya )

bende bugun yarım sımıt kurusu 4te1 tost veeee buyukce bır tabak maklube sonrasında tatlı ve 3 mandalına ıle gunu kapatıyorum

spor yapamıyorum ya bebek kucuk oldugu ıcın bırakıp cıkamıyorum evde de canım hıc ıstemıyor (

nazlimmmm gozlerime inanamadim çooookkkk sevindim seni gordugume
hosgeldin canimmmmmm
sensiz çekilmiyor diyet topikleri yavyuummm
hosgeldin artik burdasin degilmi???ayni eskisi gibi:13::13:

canim yaa sen kiskan yeterki kiskanmazsin sen
siskoyum dedigin de kaç kilosundur kesin 64-65 mi kaç?
52 olacam anacim koydum kafaya

3 mile leslie de yaptim kizlar bugunluk sadece 1000 mekikcigim kaldi yapilacak

Son düzenleme:
sensızde oyle canım cekılmıyor hıc motıve olamıyorum sensız suan ıtıbarıyle72.1kıloyum canım bugun gunumuz vardı dıkkat ettım bakalım yanındayım canım bugunden sonra bende hedefım yılbasına 69u gorerek gırmek ama bebekle pek kolay olmuyor dıyet herseyde onu dusunuyorum sut gıtmesın dıye ıste

yesıl cay ıcemıyorum yuruyus yapamıyorum spor zaten ımkanları bılıyorsun canım evde de ne bılım motıve olamıyorum ıste yapmıyorum sporsuz gıdıyor bakalım spor olsa hızlı gıdeek sanırım ama yok ıste (

bu arada ahmet kerem pc yı ısteyıp duruyor anne ısın bıtmedı mı daha dıyıp duruyor :)

sen nasılsın canım oglusum nasıl

evet canım sabah saat 10:00 da beyaz tv de hafta içi her gün var... inşallah saatin uyuyodur da yaparsın...

süper canım... yediklerinde çok iyi süperde spor yapmışsın....

evet canim bebekle spor yapilmiyor yaa hakikaten bunu bir ara bende yasadim...ne birakip çikabiliyorsun ne yaninda goturebiliyorsun...birde benim oglumda kolik vardi biliyorsun koltuga birakinca bile basliyordu aglamaya kucagimda bebekle sporda yapamazdim Allahim ne gunlerdi...Allah sana kolaylik versin canimmAhmet kerem ne yapacakmis pc yi emre gibi oyunlarami giriyor yoksabende oglusumda coookk iyiyiz canim benim
cızelgemı degıstırmek ıcın gırmıstım canım kenımı yanında buldum :) hehehehehhe
ayy iyiki çizelgeni degistirme geregi duymussun face de karsilasirsak konusuyoruz yoksa burda unuttuk birbirimizi
evet canım sabah saat 10:00 da beyaz tv de hafta içi her gün var... inşallah saatin uyuyodur da yaparsın...
beyaz tv mi:44: bizde varmi bilmem o uydudan çeken kanallari yukledik ama insallah vardir yoksa uzulurum:26eki kaç saat veya dakika suruyor???

kızlar bugün saba yürüyüş ve 9 mil leslie yaptım:))) amma velakin ben bugün yememe içmeme hiç dikkat edemedim yaaaaaaaa offfffffffffffffffffffff ... ama toplamda 3 saat spor yaptım inşallah yediklerimi eritmişimdir... yaaaaaaaaaaaa:18: hep bu hormonlar hastalanınca bende irade sıfırlanıyor yaaaaaa çok kızgınım kendime çokkkkkkkkkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…