Evet bizi baya ihmal ettin bu arasanada selam fistik :)))))evet bunun adi diyet psikolojisi oluyor.insan diyet yaptiginda gerek en ufak bir kacamakta gerekse diyet suresince her gun yapmaya calistigi sporu yapmadiginda vicdanen kendini kotu hissediyor.ben sirf kacamak yapmaktan korktugumdan esnek kendimce uygulayacagim rejimler yapamiyorum,bana mutlaka sinirlari kesin olan disina cikilmayacak rejimler gerekiyor.
bu arada buralara cok ugruyamiyorum cunku yaptigim diyetin topigindede takiliyorum.diyetle ilgili yeni seyler ogrenmek iyi oluyor.ama kalbim sizinle :))))
Sen iylesmene bak gerisini dusunme canim,kilolar oyle yada boyle gidecek zatenslm kizlar, ben halen hastayim, su gribi atlatsam biranönce diyet yapmak istiyorum, zayiflamak istiyorum sisti yine heryerim
sizin diyetler nasil gidiyo, ahanda 1 haftamiz bitti sayilir :18:
öpmek isterdim ama hastayim simdi sizede bulastirmiyimkendinize iyi bak görüsürüz insallah
Bence sen cok iyi gidiyorsun,sonuc muhtesem olacak :)) gercekten cok merak ediyorum senin bu sefer kac kilo verecegini :))saol canımD misafirlerim gitti ya artık daha rahatım istediğim zamn spor yapıyorum bide diyorum ki iştahım gelince tut kendini bak zaten kaç güncük kaldı şimdilik iyi gidiyorum sayılır inşallah sonuçta öyle olur...
evet ben internetten indirdim canım 5 mil bir siteden indirdim ama bundan 2 yıl önce o yüzden hatırlamıyorum:44: ama oda zaten parça parça oluyors pek fark yok yani youtube dakileri de 5 kere yapsan olur yani.. tam 68 dak. sürüyor...
Evet bizi baya ihmal ettin bu ara(
Sen iylesmene bak gerisini dusunme canim,kilolar oyle yada boyle gidecek zaten)
Bence sen cok iyi gidiyorsun,sonuc muhtesem olacak :)) gercekten cok merak ediyorum senin bu sefer kac kilo verecegini :))
Tek parca halinde daha iyi sanki aralarda hizlanip farli hsreketlerde yapiyor,ama su an mecbur parca parca olan videolardan yapicam, sonra bakarim :)) jiz sen gunde toplam kac saat spor yyapiyorsun?
Evet canim bu hafta gume gitti ama toparlandim artik,birazdan 1000 mekik cekicem,oglum uyuyuncada 3 yada 5 mile lesli :))çok teşekkür ederim mehaycım:)çok sevindimbende çok merak ediyorum ama 2 gün önce hasta oldum:18: ve canım çok tatlı istediği için hafif kaçamaklar yaptım eger onlar etkilemezse bende sonucun iyi olcagını düşünüyorum:) ben günde en az 1 saat en fazla 3 saat spor yapıyorum 5 gün oluyo her gün 2 saat 45 dak. en az spor yaptım toplamda:) ama ben zaten düzenli olarak spor yaparım diyet yapmasamda yani ağır spor değil ama yürüyüş kesin yapmaya çalışıyorum ve her yere yürüyerek gidiyorum... 2,5 3 ay oldu hayatıma pilateside ekledim zaten o benim için dönüm noktası oldu pilates yapmaya bayılıyorum zaten vücut spora alışınca bırakamıyor iyikide alışmışım kilo vermesemde mühim değil vücut çalışsın bagısıklıgım kuvvetlensin...mesela kolay kolay hastalanmam ben spordan oldugunu düşünüyorum... sen nasılsın toparladın mı kendini??
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
kızlar sabah yine çıktık yürüyüşe 1 saat 15 dak yürüyüş yaptıkbugün ebruli olmadıgı için bende selülit savar pilates dvd sini yapıcam oda 68 dak. sürüyor bide akşamüstü 5 mil leslie tamamdır:)) benim planlar böyle... ama hastalandığım için tatlı isteğim tavan yaptı kendimi zor tutuyorum bazende tutamıyorum ama az az yiyorum ucuz atlatmaya çalışıyorum:26: sizler nasılsınız kızlar ????
saol canım 1.2gün yememe içmeme dikkat ettim iyiyim çok şükür..çok geçmiş olsun canım .... olsun sen hastalıgını atlat başlarsın...:)
bende çok severim lapa diyetini...bu hafta yapamıcam eşim izin vermez hafta sonu sınavım var... ama haftaya başlıyorum...
geçmiş olsun herkes de bi hasta buara neyse kolay atlatırsın inşallah bende 1 gün yapmıştım lapayı yedim ama nasıl yedim tadı çok kötüydü dayanamayıp az tuz katmıştım o zamanda bi işe yaramaz tabi sen nasıl yedin
sabah: 1 kase kellogs k sutle yedim
ogle :yarim kase cacik,1 porsiyon balkabagi çorbasi ve 1 dilim ekmek
1 saat yuruyus yaptim sabah ve 20-25 dakikada step yaptim ...
oglusum uyuyunca lesliyle yuryuyus ve mekik yapicam....
sizler neler yaptiniz bugun?
canım benim sen bu halinlede çok güzelsin zaten ama çıtır olarakta görecegime şüpem yok haid bakalım şeekrim sık dişini :)
mehayımmmm yettim gariiiii :)))))))) gızzz bensız buralarda ne ypaıyon sen bak gorur gormez geldım hemen heeee
yıne supersın heeee ve hedefe baktımmmm sen zaten bu kıloylada suppersın bacım 52 olup ne edecen ya(( cok zayıf olursun ya (kıskandım da cekemıyom ben şişkoyum ya )
bende bugun yarım sımıt kurusu 4te1 tost veeee buyukce bır tabak maklube sonrasında tatlı ve 3 mandalına ıle gunu kapatıyorum
spor yapamıyorum ya bebek kucuk oldugu ıcın bırakıp cıkamıyorum evde de canım hıc ıstemıyor(
mehayımmmm yettim gariiiii :)))))))) gızzz bensız buralarda ne ypaıyon sen bak gorur gormez geldım hemen heeee
yıne supersın heeee ve hedefe baktımmmm sen zaten bu kıloylada suppersın bacım 52 olup ne edecen ya(( cok zayıf olursun ya (kıskandım da cekemıyom ben şişkoyum ya )
bende bugun yarım sımıt kurusu 4te1 tost veeee buyukce bır tabak maklube sonrasında tatlı ve 3 mandalına ıle gunu kapatıyorum
spor yapamıyorum ya bebek kucuk oldugu ıcın bırakıp cıkamıyorum evde de canım hıc ıstemıyor(
Evet canim bu hafta gume gitti ama toparlandim artik,birazdan 1000 mekik cekicem,oglum uyuyuncada 3 yada 5 mile lesli :))
Gunaydin caniimmm :)) ebruliylemi plates yapiyorsun hergun?hangi kanalda ve saat kacta?saatleri uyarsa oglumu okula birakip bende yaparim sabahlari.
sabah: 1 kase kellogs k sutle yedim
ogle :yarim kase cacik,1 porsiyon balkabagi çorbasi ve 1 dilim ekmek
1 saat yuruyus yaptim sabah ve 20-25 dakikada step yaptim ...
oglusum uyuyunca lesliyle yuryuyus ve mekik yapicam....
sizler neler yaptiniz bugun?
evet canim bebekle spor yapilmiyor yaa hakikaten bunu bir ara bende yasadim...ne birakip çikabiliyorsun ne yaninda goturebiliyorsun...sensızde oyle canım cekılmıyor hıc motıve olamıyorum sensız suan ıtıbarıyle72.1kıloyum canım bugun gunumuz vardı dıkkat ettım bakalım yanındayım canım bugunden sonra bende hedefım yılbasına 69u gorerek gırmek ama bebekle pek kolay olmuyor dıyet herseyde onu dusunuyorum sut gıtmesın dıye ıste
yesıl cay ıcemıyorum yuruyus yapamıyorum spor zaten ımkanları bılıyorsun canım evde de ne bılım motıve olamıyorum ıste yapmıyorum sporsuz gıdıyor bakalım spor olsa hızlı gıdeek sanırım ama yok ıste(
bu arada ahmet kerem pc yı ısteyıp duruyor anne ısın bıtmedı mı daha dıyıp duruyor :)
sen nasılsın canım oglusum nasıl
ayy iyiki çizelgeni degistirme geregi duymussun face de karsilasirsak konusuyoruz yoksa burda unuttuk birbirimizicızelgemı degıstırmek ıcın gırmıstım canım kenımı yanında buldum :) hehehehehhe
beyaz tv mi:44: bizde varmi bilmem o uydudan çeken kanallari yukledik ama insallah vardir yoksa uzulurum:26evet canım sabah saat 10:00 da beyaz tv de hafta içi her gün var... inşallah saatin uyuyodur da yaparsın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?