Mehay'ın Diyet Günlüğü

ooohhh kızlar ne guzel hesaplar yapıyorsunuz oyle benımde canım ıstedı fallah :) bende benımde yapasım geldı sanırım ben gaza gelıcem pazartesı baslıcam bende hemen sızınle yurumeye

evet canım kucukler masallahları var yoksa haklısın naprdım 3cocukla ben ayyyy sacımı basımı yolardım sanırım

ya alıntı yapamıyorum pc cok yavas cıldırtıyor benı

başla canım başla erteleme yarından itibaren katıl aramıza...:)))

biz adami öyle diyete istahlandiririz iste bu topikte yemek çekmez kimsenin cani, herkesin cani diyet çeker
yuyuyelim canim hatta kolkola girelim halay çekelim canimmm

benim boyumda 1.70 30 yasindayim...yarismaci arkadaslara basarilar dilerim

iyi olan kazansın diyorum:)))) yarışma diyince aklıma geldi bu akşam ben bilmem eşim bilir var izliyor musunuz? ben eşimle çayı demleyip otururum tv karşısına şimdi

teyteyeteyeteye hobaaaa haydın halayaaa

canım yarın baslayamam kı pazar benım tatıl gunum oluyor coluk cocuk evde oluyoruz butun gun ev ıslerı yemek haftabası hazırlıkları pazar kabusum benım yanı pazartesıye varım ama bende gamze okula şut ben spora oglen vaktıne denk gelecek ama naapalım artık hıc yapmamaktan ıyıdır ya da cok erken kalkıp gamze kalkmadan sporumu bıtırmıs olmam lazım o zmn daha mantıklı olur ve ıse yarar en azından

iyi olan kazansın diyorum:)))) yarışma diyince aklıma geldi bu akşam ben bilmem eşim bilir var izliyor musunuz? ben eşimle çayı demleyip otururum tv karşısına şimdi

izlememmi çok komik bazilari....
hele gecen topuklu ayakkabiyla kosan adamlarin biri çok komikti yerlere yattim gulmekten

oyle yap o zaman canim ha bir gun once ha bir gun sonra farketmez

yenı yarısmanızda bende varım he 31nde bıtıyor sanırım bu yarısınız artık beklıcez naalım

ya bu arada ben emzırırken yesıl cay ıcebılıyomruyum herske ayrı bısey soyluyor

izlememmi çok komik bazilari....
hele gecen topuklu ayakkabiyla kosan adamlarin biri çok komikti yerlere yattim gulmekten

aynen bizim hallerimiz ayyyyyyyy gülerken karnıma ağrılar giriyor yaaaaaaaaaaa benimde favorim topuklu ayakkabı bıde kendimce taktik veriyorum öne bas öne bas

mehay bu bizim topiğin kızları böyle devam ederse sonunda ikimiz zaten halay çekicez nerdesiniz bacılarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr halaya gelin halaya

valla sorma sonunda ikimiz halay çekicez halay basida ben olucam
kaplumbaga dolu bizim topikte yav ama olmazki boyle

yenı yarısmanızda bende varım he 31nde bıtıyor sanırım bu yarısınız artık beklıcez naalım

ya bu arada ben emzırırken yesıl cay ıcebılıyomruyum herske ayrı bısey soyluyor

canım ebru şallı için diyor... ama hamilelikte zararlı diye biliyorum... gerçi ben daha anne olmadım mehay daha iyi bilir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…