sorma hareket ettikçe ihtiyaç artiyor, stoklar tukeniyor , saldiriya geçiyoruz
uzulme sen bugun için hiç yakmissin leslie ablayla bak
aa makyaj günlüğünü takip ettiğimiz youtubeçumuz da mı buradaaaa :)
o kim bizde takip edelim
senin boy kaçti kiz unuttum???birde yas?
ooohhh kızlar ne guzel hesaplar yapıyorsunuz oyle benımde canım ıstedı fallah :) bende benımde yapasım geldı sanırım ben gaza gelıcem pazartesı baslıcam bende hemen sızınle yurumeye
evet canım kucukler masallahları var yoksa haklısın naprdım 3cocukla ben ayyyy sacımı basımı yolardım sanırım
ya alıntı yapamıyorum pc cok yavas cıldırtıyor benı
ooohhh kızlar ne guzel hesaplar yapıyorsunuz oyle benımde canım ıstedı fallah :) bende benımde yapasım geldı sanırım ben gaza gelıcem pazartesı baslıcam bende hemen sızınle yurumeye
evet canım kucukler masallahları var yoksa haklısın naprdım 3cocukla ben ayyyy sacımı basımı yolardım sanırım
ya alıntı yapamıyorum pc cok yavas cıldırtıyor benı
valla takip etmek için harekete geçtim hemen ama o kisiyi bulamadim
ben 165 boyum 25 yaşımdayım canım sen??
biz adami öyle diyete istahlandiririz istebu topikte yemek çekmez kimsenin cani, herkesin cani diyet çeker
yuyuyelim canim hatta kolkola girelim halay çekelim canimmm
benim boyumda 1.70 30 yasindayim...yarismaci arkadaslara basarilar dilerim
iyi olan kazansın diyorum:)))) yarışma diyince aklıma geldi bu akşam ben bilmem eşim bilir var izliyor musunuz? ben eşimle çayı demleyip otururum tv karşısına şimdi
hayden halayaaa
teyteyeteyeteye hobaaaa haydın halayaaa
canım yarın baslayamam kı pazar benım tatıl gunum oluyor coluk cocuk evde oluyoruz butun gun ev ıslerı yemek haftabası hazırlıkları pazar kabusum benım yanı pazartesıye varım ama bende gamze okula şut ben spora oglen vaktıne denk gelecek ama naapalım artık hıc yapmamaktan ıyıdır ya da cok erken kalkıp gamze kalkmadan sporumu bıtırmıs olmam lazım o zmn daha mantıklı olur ve ıse yarar en azından
izlememmi çok komik bazilari....
hele gecen topuklu ayakkabiyla kosan adamlarin biri çok komikti yerlere yattim gulmekten
mehay bu bizim topiğin kızları böyle devam ederse sonunda ikimiz zaten halay çekiceznerdesiniz bacılarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr halaya gelin halaya
yenı yarısmanızda bende varım he 31nde bıtıyor sanırım bu yarısınız artık beklıcez naalım
ya bu arada ben emzırırken yesıl cay ıcebılıyomruyum herske ayrı bısey soyluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?