valla sorma sonunda ikimiz halay çekicezhalay basida ben olucam
kaplumbaga dolu bizim topikte yavama olmazki boyle
yenı yarısmanızda bende varım he 31nde bıtıyor sanırım bu yarısınız artık beklıcez naalım
ya bu arada ben emzırırken yesıl cay ıcebılıyomruyum herske ayrı bısey soyluyor
sen zaten halay başısın tatlım... sen başlatmasaydın böyle bir yarışma ben daha yerdim
sanırım bi 3muz varız :)) olsun 3 kısıde cekılır halay
çok utandim simdi
tesekk¨r ederim bebegimbirimiz hepimiz, hepimiz birimiz için
maksat millet faydalansin
benim topiğim halk için diyosun yani :) kesinlikle birimiz hepimiz hepimiz birimiz içinutanmana gerek yok gerçekten bende ilk defa bir topikte yazıyorum hep düşünüyordum katılsam mı aman ben yazamam falan diyordum iyi sardı çok mutluyum ve tanıştıgıma da çok memnun oldum teknolojinin gözünü seviyim sen nerde ben nerde...
ayyy aşkım ekle ekle tabı cok sevınırım varım bende
sınosıs canım sen kac kılosun malum yenı tanısıyoruz
ayyy aşkım ekle ekle tabı cok sevınırım varım bende
sınosıs canım sen kac kılosun malum yenı tanısıyoruz
evet canim teknoloji saolsun...ben normal hayatta bile cok cabuk sevemezken birçok insani burda çok saglam dostluk kurup, sik sik muhabbet ettigim insanlar var....
bu arada sen nerdeydin kiz???
oooo sınosıs masallah sen bıtırmıssın ısı ıns en kısa zamnda gorursun
mehayım canım bu sabah 72.1 dım hangı gunler tartılıyoruz cumamı yıne cuma sabahıysa 72.4
kızlar sohbet çok çok güzeldi ben şimdik çıkıyorum aşkım geldi öptüm sizi :)))
beyaz tv bizde yok malesefevet canim bebekle spor yapilmiyor yaa hakikaten bunu bir ara bende yasadim...ne birakip çikabiliyorsun ne yaninda goturebiliyorsun...birde benim oglumda kolik vardi biliyorsun koltuga birakinca bile basliyordu aglamaya kucagimda bebekle sporda yapamazdim Allahim ne gunlerdi...Allah sana kolaylik versin canimm Ahmet kerem ne yapacakmis pc yi emre gibi oyunlarami giriyor yoksa bende oglusumda coookk iyiyiz canim benim
ayy iyiki çizelgeni degistirme geregi duymussun face de karsilasirsak konusuyoruz yoksa burda unuttuk birbirimizi
beyaz tv mi:44: bizde varmi bilmem o uydudan çeken kanallari yukledik ama insallah vardir yoksa uzulurum:26eki kaç saat veya dakika suruyor???
valla sorma sonunda ikimiz halay çekicezhalay basida ben olucam
kaplumbaga dolu bizim topikte yavama olmazki boyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?