Mehay'ın Diyet Günlüğü

yenı yarısmanızda bende varım he 31nde bıtıyor sanırım bu yarısınız artık beklıcez naalım

ya bu arada ben emzırırken yesıl cay ıcebılıyomruyum herske ayrı bısey soyluyor

canim sen çok özelsin istersen hemen eklerim senide 2 haftamiz var onumuzde daha...sen ne istedigini soyle yeter....

sen zaten halay başısın tatlım... sen başlatmasaydın böyle bir yarışma ben daha yerdim

çok utandim simdi
tesekkür ederim bebegimbirimiz hepimiz, hepimiz birimiz için
maksat millet faydalansin kendim için bisey yaptiysam namerdim

Son düzenleme:
ayyy aşkım ekle ekle tabı cok sevınırım varım bende

sınosıs canım sen kac kılosun malum yenı tanısıyoruz

çok utandim simdi
tesekk¨r ederim bebegimbirimiz hepimiz, hepimiz birimiz için
maksat millet faydalansin

benim topiğim halk için diyosun yani :) kesinlikle birimiz hepimiz hepimiz birimiz için utanmana gerek yok gerçekten bende ilk defa bir topikte yazıyorum hep düşünüyordum katılsam mı aman ben yazamam falan diyordum iyi sardı çok mutluyum ve tanıştıgıma da çok memnun oldum teknolojinin gözünü seviyim sen nerde ben nerde...

sanırım bi 3muz varız :)) olsun 3 kısıde cekılır halay

yok canim baska arkadaslarda var bazilari surekli giremiyor...sympathique almanyaya gitti...lisabella var o dukan diyeti topiginede takiliyor (bu ara hep orda, o diyeti yaptigi için) saly var o da hasta iylesince gelecek....
3 kisiylede halay çekilirde çiftetelli daha iyi gider 3 kisiyle hiçde sevmem oynamayi

evet canim teknoloji saolsun...ben normal hayatta bile cok cabuk sevemezken birçok insani burda çok saglam dostluk kurup, sik sik muhabbet ettigim insanlar var....
bu arada sen nerdeydin kiz???

Son düzenleme:
oyyy ben bayılırım oynamaya cıftetellı eskıden bekarken cok oynardım

ahmet kerem bır yasında bı arkadasımın kınasında ynadım cocuk şok olmustu

evet canim teknoloji saolsun...ben normal hayatta bile cok cabuk sevemezken birçok insani burda çok saglam dostluk kurup, sik sik muhabbet ettigim insanlar var....
bu arada sen nerdeydin kiz???

bursa canım...:) aslında yalovalıyım...

kızlar sohbet çok çok güzeldi ben şimdik çıkıyorum aşkım geldi öptüm sizi :)))

11-31 aralik diyet yarismasinda bunulanlarin listesi

mehay.................................63.2
sally84.................................58.1
lisabella................................73
sinosis..................................57.3
10umutsuz............................57
rehbermelek60.......................80.5
elff.......................................58
nazlibahar.............................72.1

Son düzenleme:
oooo sınosıs masallah sen bıtırmıssın ısı ıns en kısa zamnda gorursun

mehayım canım bu sabah 72.1 dım hangı gunler tartılıyoruz cumamı yıne cuma sabahıysa 72.4

oooo sınosıs masallah sen bıtırmıssın ısı ıns en kısa zamnda gorursun

mehayım canım bu sabah 72.1 dım hangı gunler tartılıyoruz cumamı yıne cuma sabahıysa 72.4

canim seni 72.1 olarak ekledim 31 aralik sabahi tartilicaz artik hangi gune denk gelirse canim....
simdilik benimde çikmam lazim oglum oyun aç diyor , sikildi iyice...yarin gorusuruz canim , gorusemezsek pazartesi gorusuruz
optum seni , minikleri tek tek op benim için

beyaz tv bizde yok malesef bende baktim pilates icin ama yok .ama beyaz tv nin sayfasindan hergun yeni bolumler ekleniyor bulamazsan veririm adresini.bencede cok guzel yapiyor ebru kesinlikle ise yarar..
valla sorma sonunda ikimiz halay çekicez halay basida ben olucam
kaplumbaga dolu bizim topikte yav ama olmazki boyle

hicte bile bende cekiyorum halayi.gozden irak olan gonuldende irak olurmus anladik bizde

sanırım bi 3muz varız :)) olsun 3 kısıde cekılır halay

halayin basini cekeyimde gorun sizde ohhh

Gunaaaaaydin iyi pazarlar halay basiniz geldiiiii..ben geliyorum siz yoksunuz siz burdaykende ben olmuyorum bir turlu denk gelemiyoruz ..masallah iyi yazmissiniz oku oku bitiremedim ..yaazdiklarinizi okudum ve cok ilginctir yilbasina kadar hepimizin hedefi 3 kilo

vermek..insaaaalllah hepimiz veririz bu uc kiloyuda mutlu mesut gireriz yeni yila

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…