slm sekerler nasilsiniz? ben iyiyim insallah yarin bi eser kalmaz gripten, bisey sorup kacacam simdi islerim var,
karbonhidrat diyetini deneyen varmi aranizda, yada hakkinda bilgisi olan, onu düsünüyorum acaba iyi edermiyim onu uygulasam, simdilik arastiriyorum bakalim.... haydin görüsürüz kizlar
umarim daha iyi olursun canim dikkat et kendine malum kis ve hastaliklar tetikte bekliyor ee bide rejim olunca direnc dusuyorben hic duymadim karbonhidrat diyetini.aslinda herkesin yeme aliskanliklarina gore uygun diyeti secmesi gerekiyor.sen mesela ekmekten,makarnadan vazgecmek istemiyorsan onlarinda icinde oldugu diyetlere bak.ekmeksiz sekersiz yapabilirim diyosan karatay diyetine bak (turkler cok tercih ediyor hazirlayan bir turk olup turk mutfagini gozonunde bulundurdugu icin) daha cok kilosu olanlar dukan gibi diyetleri uyguluyor.birde son gunlerde taylan kumelinin kizi icin hazirladigi diyet var oda icinde ekmeginden meyvesine bircok seyi iceriyor.kitabini alman gerekiyor.benim burda yakin arkadasim DEZ diye bir urunle zayifliyor(almanyada olan bir urun)bende kullanmistim ama bende oyle buyuk degisimler yapmamisti.arastir ve senin yeme sekline en uygun diyeti sec.boylece esinle birlikteykende ikinizin damak tadina uygun seyler yersiniz..opuyorum
ayy evet yaa sen vardin dimi birde bu topikte inanki unutmusum senibeyaz tv bizde yok malesefbende baktim pilates icin ama yok .ama beyaz tv nin sayfasindan hergun yeni bolumler ekleniyor bulamazsan veririm adresini.bencede cok guzel yapiyor ebru kesinlikle ise yarar..
hicte bile bende cekiyorum halayi.gozden irak olan gonuldende irak olurmus anladik bizde
halayin basini cekeyimde gorun sizde ohhh
oh oh iyisin masallah diyete geri donmenin vakti gelmis çoktanslm sekerler nasilsiniz? ben iyiyim insallah yarin bi eser kalmaz gripten, bisey sorup kacacam simdi islerim var,
karbonhidrat diyetini deneyen varmi aranizda, yada hakkinda bilgisi olan, onu düsünüyorum acaba iyi edermiyim onu uygulasam, simdilik arastiriyorum bakalim.... haydin görüsürüz kizlar
merhaba arkadaşlar.bende geldim aranıza.annemi 5 günlük ziyaretim sona erdi.çok güzel geçti.ee tabi anne yemekleri sohbet muhabbet derken 1.5 kilo almışım.3 haftalık yarışın ilk haftasını kilo alarak tamaladım yani( şuan itibariyle 82.200 kiloyum.yılbaşına 79 kilo ile girmek istiyorum.ama sürekli bişeyler çıkıyo.bugünde okulda yerli malı kutlaması vardı.çeyrek dilim kek,1 dilim karışık pide vede 2 sarma yedim
akşam kesin spor yapmalıyım...
menümü paylaşırım.bu arada ben ağır diyet yapmıyorum.çünkü benden beslenen bi kuzum var,emziriyorum.bebeğim 8.5 aylık.
mehey tatlıyı seviyorsun galiba,nutella,reçel,kek.bende çok seviyorum
zaten bizi mahveden misafirler yada misafirlikler oluyorne yapalim saglik olsun veririz elbet anne yemekleri her zamen bulunmaz
bebisinde varmis çok spor yapamazsin sanirim ona gaz yapar...yavas yavas verirsin insallah canim uzulme...
evet canım.leslieyle 3 mil falan birazda mekik bana fazla bile geliyo hatta çoğu zaman zamanda bulamıyorum.bişey danışsam geç saatlerde spor yapmak konusunda ne düşünüyorsunuz.oğlum akşam 9-10 arası uyuyor genellikle.bende geç oldu diye spor yapmıyorum çoğu zaman o saatden sonra.
ayy evet yaa sen vardin dimi birde bu topikte inanki unutmusum senigozden irak olan gonuldende irak olurmus çok dogru katiliyorum bu söze (diyeyimde topige geri don bari)
halay basi olma meselesine gelirsek sen anca baska topiklerde halay basi olursun bu gidisle
oh oh iyisin masallah diyete geri donmenin vakti gelmis çoktan
hic sorma diyet vakti geldide gecti bile yaneyse bende arastirdim karbonhidrat diyetini birde bunu denemek istiyorum
o tarz diyetleri hiç yapamiyorum ben...bende dr ayça kayanin 1 ayda 8 kilo diyetine basliycam istersen onada bir goz at canim begenirsen birlikte baslariz...
diyetimi tamamen o diyete uydurup sporlada desteklersem ve 1 ayda 8 kilo verirsem 55 kiloya inerim ve harika oluurrr
çok zor bir diyet givbide gelmedi bana zaten 1 beslenme listesi var tuttum ben bu diyeti....
senin dediyin diyetede baktim, simdilik karbonu yapayim bana cok mantikli geldi, döner bile yiyebilirim günlük 50 gr karbonu asmadan, bu demek oluyoki gözüm ac kalmicak diyetteymisim gibi hissetmicem kendimi, bi bak istersen beraber yapariz ne dersin? hatta pegasus diye bir arkadas zamaninda sirf cikolata cipsden karbonhidratini alipta zayiflamis 1 ayda 17 kilo vermis
yok canim çok detayli yapilmasi gereken bir diyet o...cunku hiç tahmin edemiyecegimiz seylerde bile azda olsa karbonhidrat var o yuzden her yiyecegimizi arastirmamiz lazim karbonhidrat içeriyormu içermiyormu içermiyormu diye çunku o miktari asariz iyi arastirmadan yersek...neyse sen onu yap ben digerini yapayim ayni zamanda baslariz bakalim kim daha çok kilovericek? hangi diyet daha iyi zayiflatiyor gormus oluruz o zaman
tamam ben bugün basladim bile sen ne zaman basliyacaksin? bugün karbonhidrat listesi hazirladim bakalim insallah zorlanmambende hep merak ederdim ayca kaya diyetini insallah istediyimiz sonuclari aliriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?