Mehay'ın Diyet Günlüğü

temmuzda bende bu diyeti yapmıştım ve 5 kilo vermiştim daha sonra baya abarttığım için kilo aldım bugun bende bu diyete başladım hatta gittim markeetten müli light süt falan aldım

bugun sabah önce su
yeşil çay,1 ceviz üstüne az bal,çok küçük kızımdan kalan tosttu yedim
öğlen
malesef yufkadan yaptığım yarım gözleme
az peynir domates maydonoz
ara
kahve yanında küçük parça çikolata
akşam
fırında balık ve yanında koca bi salata yicem
spor 3mil lesli yaptım akşam bi kere daha yaparım
bugun de az kaçamağım oldu ama marketten diyet için ne gerekiyorsa aldım şu 39.8 kl ekmeğimide aldım hazırım bu sefer 2 hafta hiç bozmak yok

temmuzda bende bu diyeti yapmıştım ve 5 kilo vermiştim daha sonra baya abarttığım için kilo aldım bugun bende bu diyete başladım hatta gittim markeetten müli light süt falan aldım
canim peki tipatip uymusmuydun bu diyete? birde kaçtan kaça dusmustun?:44:bende baslamayi dusunuyorum birkaç gun içinde....

canim bu diyeti sen sadece 2 haftami yapacaksin?hergun spor yapiyormusun bu arada???:44:

sabah:
1 yumurta,3 zeytin,1 kk peynir,2 dl ekmek

öğlen:
kıyma sote,3 dl ekmek

ara:
1 dilim peynirli pide,1 çatal kek,2 yaprak sarma

akşam:
4-5 lahana sarma,1 dilim patatesli börek,az salata

ara:
1 neskafe

çok oldu gene...

canim peki tipatip uymusmuydun bu diyete? birde kaçtan kaça dusmustun?:44:bende baslamayi dusunuyorum birkaç gun içinde....

canim bu diyeti sen sadece 2 haftami yapacaksin?hergun spor yapiyormusun bu arada???:44:

evet 2 hafta çok düzenli yaptım ayrıca pilates ve akşamlara hoplaya zıplaya oynayıp yr saat ter atıyodum o şekilde 64 den 59 düştüm sonra ramazaanda 57 düştüm ve şimdi 58 -58.4 arası değişiyo iradeli olursan yapması çok kolay bide 7 den sonra hiç bişey yememiştim baya bi azimli yaptım şimdi o azim geldi yine yapalım beraber ben bugun başladım ama bide ayça kayanın bi diyeti daha var haftada 3 kilo diye galba onunla karıştırdım yani menüde çeşitlilik olması açısından zaten çok sağlıklı bide kalp vakfının bi diyeti var 1 ayda 10 kilo bu 3 diyeti inceleyip kendime göre menüler yapıyodum akşamları planlayım yemeklerimi ona göre hazır tutuyodum çünkü açıkınca insanın aklına türlü şeyler geliyo ama menün hazır olunca onu yiyosun

kızlar iyi geceler:)))

Mehaycım ben geldim diyetimi bozmadım ama iki gündür işlerim vardı pek yazamadım kusuruma bakmayın:26: herzamanki gibi herşeyden az az yedim diyetim bu şekilde gidiyor.. spor yine yapıyorum 2 gündür 2 şer saat yaptım... ama hızlanmam lazım sanki 3 kilo gitmicek gibi geliyor tartılamıyom da hastayım şimdi kilolu çıkarsam motivasyon sıfır olur bende... bakalım neler olucak hepinizi öptüm yarın temizlik günüm bol bol temizlik bol bol kalorilerle vedalaşma....

bu arada hepiniz çok çok iyi gidiyorsunuz ohhhhhhhh eski hırslı günlerimize geri döndük galiba oleyyyyyyyyyyyyyy

çok iyi canim o zaman bu diyet kesinlikle yapmaliyimhaklisin yemek konusunda bende senin gibi yaparim hep aksamki menumu hazirlar koyarim kenara çok da ise yarar
eveeettt donduk herkeste bir azim , bir motivasyon oh oh ne guzel....
canim hedefleri biraz fazla belirlemisiz heralde bendende 3 kilo gitmez gibi geliyor bana 2 gitsede raziyim...ama senin su anda kaç kilo oldugunu cidden çok merak ediyorum çunku ciddi anlamda spor yapiyorsun...tartilda soyle bana kimselere soylemem
bugünkü sporum 40 mekik 40 dakka leslie...
yediklerini hiiçç dert etme 400 kalorisini yakmissin bile canim...ama bundan sonra hamur islerini daha az tuket bence

bende bugünden sonra sıkı tutmaya çalışıcam,inşallah
önce form çayımı ve 2bardak suyumu içtim
kahvaltı:2 haşlanmış yumurta,domates,salatalık,kk peynir,4zeytin ve şekersiz çay
nasıl kızlar sizce boyle iyimi,ekmek yemeyeyim diye 2 yumurta yıyorum

evet diyetimin ilk günü sayıyorum bugunu
2 bardak su
1 koca kupa yeşil çay
4 kaşık müsli 1 bardak light süt
şimdi lesli 3 mil yapcam sonrada yr greyfurt yerim

iyi etmissin canim ama hergun 2 yumurta yeme bir gun 2 dilim kizarmis ekmek bir gun 2 yumurta yiyebilirsin

canım hastayım ya şimdi tartılmak istemiyorum benim motivasyon pamuk ipliğine bağlıbu kadar spora kilo vermediysem sinirimden yerim diye korkuyorum 2 güne biter o zamn tartılmaya cesaret edersem söylicem söz... ama inşallah vermişizdir hepimiz ... ama şu geçen haftaki tatlı krizim olmasaydı heralde giderdi ama o zamnki iştahımla yaptığım kaçamaklar beni korkutuyor ...:18: ama herkesi bu kadar azimli gördüğüm için çok çok mutluyum

günaydın kızlar ben bugün pirinç lapası yapıyorum yarında yapmayı düşünüyorum yarın yapmak isteyenlerle birlikte yapabiliriz sabah yedim yogurtlu pirinç lapamı üzerine bol pulbiber ve çörek otu serptim sonra pilatesimi yaptım... bugün temizliğim var onu yapıcam ve 5 mil leslie yapmayı düşünüyorum şimdi sade kahve keyfi yapıyorum... ve hepimizin kilolarını verdiğini ve çok çok mutlu olduğumuzu düşünüyorum herkesin hayal ettiği bedenlerde olması dileğiyle... yapıcaz kızlar kurtulucaz bu kara yağlardan... sakın bozmayın diyetinizi zaten kaç günümüz kaldı ki tartı gününe hadi kızlar....

bir ayda 17 kilomu cok inanilir degil ya.:26:ya kilo fazlasi coktu yoksa mumkun degil 17 kiloyu bir ayda vermek.

ya aslinda basit bir oneri marketten urunleri alirken light olanlari tercih edin ve bir cok karbonhidratsiz urun bulmak mumkun.benim diyette karbonhidrat yasak ya aldigim butun herseyin ustunu okuyup aliyorum ve 0 karbonhidratsiz urunleride kolyaca buluyorum.

iyi etmissin canim ama hergun 2 yumurta yeme bir gun 2 dilim kizarmis ekmek bir gun 2 yumurta yiyebilirsin

eger kolesterol sorunu yoksa gunde iki yumurta yenilebilinir.ekmekten dah iyidir emin ol..

hergün yemiyorum canım haftada 1falan yıyorum ama bundan sonra kahvaltıda 1,2yemeyi düşünüyorum yoksa ekmek çok yiyorum sabahları,ölçülü yiyemiyorum başka türlü

o dedigin vakti olanlar için uygundur çolugu çocugu olanlar her aldigi seyin ustunu tek tek okuyacak zamani bulamayabilir...light urunleri aliyorum zaten ama karbonhidrat arastirmasi isi zor :) tabi herkesin tercihine kalmis....
birde kolesterol sorunu olmasa bile 1 haftada bir insanin 14 yumurta yemesi ayda 56 yumurta yemesi akla mantiga hiçde uygun gelmiyor...zaten diyetisyenlerin çoguda ekmegi azaltn tamamen kesin demiyor gunde 3-5 dilim ekmek iyidir daha azda yenilebilir ama tamamen kesilmez diyorlar....

Son düzenleme:
hergün yemiyorum canım haftada 1falan yıyorum ama bundan sonra kahvaltıda 1,2yemeyi düşünüyorum yoksa ekmek çok yiyorum sabahları,ölçülü yiyemiyorum başka türlü

yumurta çok tok tutan bisey gerçekten ama hergun 2 yumurta çok bence ayda 56 yumurta yapar ,bari 1 ye canim:26:

caniimmm mutlu olunmazmi hiç kilo verince yaa ben demin çok mutlu oldum mesela baskule çiktigimdadiyetleri bozmadan aynen devaammmm

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…