canim meraba yazmistim ama gormedin sanirim...ben spor yapamiyorum bu ara ne yalan soyliyeyim oglum evde tatile girdiler vakit bulamiyorum...diyete aynen devam ediyorum ama girip yazamiyorum neler yedigimi surekli oyun oynuyor bilgisayarda oglum o uyuyunca esim geciyor sira bana gelmiyor bir turlu yaniben sabahları kızım çizgi film izlerken lesli 3 mil öğle uykuundada 45 dak pilates yapıyorum yoksa hayatta spor yapamam şunuda yapayım bunuda yapayım derken olmuyo herşeyi bırakıp yapacan yemektir temizliktir artık kızımla yapıyorum napıyım canları sağolsun
bu pilates süper ya 2 haftadır falan yapmıyodum demin yaptım insan kendini bi başka hissediyo özlemişim pilatesimi eski düzene devam hergün yapcam yine inşallah bende hiç kilo vermedim hatta aldım gibi hissediyorum tartılmaya korkuyorum boğazımı tutamıyorum bi türlü zaten o yüzdende menüleri yazamıyorum ama genelimiz böyle heralde menü yazan yok kaçamaklar çok
canim emre yaramaz degil ama iste hiç oturmayi sevmeyen bir cocuk surekli pesimde çildiriyorum bende bu duruma tabi...slm herkeslere......
sbh:az sucuklu kasarlı yumurta cocuklarla yedım yrm dılım ekmek ve 3zeytın az da ekmegı yerken pekmeze bandım oyyy ne kadar cok yemısım ya :))))
ara: bır avuc fındık
oğlen:tavuklu pılav yapıyorum dayanamıcam yıcem sanırım :) ama uzuluyorum ama 3te gunum var orda da yerım ama aksama yemıcem ınsallah tutacam kendımı
dun aksam yesıl elmalıtarcınlı cay yaptım 2-3 gunde ır yapıp ıcecem artık ondan onun bebişime bır zararı yoktur artık bari onu ıceyım
mehayım ya benım 3 cocugum var ama masallah cok relakslar desem yerı emre sanırım gamzeye benzeyr o da benı cok dondururdu pesm de kucukler oyle deguıl masallah ama aksam gamze gelınce eger evde bababları olmasın gamze gene benı maffedıyor azdırıyor ahmet keremı dur yapma etme demekten basım donuyor alllah tan gec gelıyor babada onun pesıne gelıyor :) 1 saatte benı maffedıyor ama :) napalım artık onnuda o sekılde kabullencez ugrascaz bıraz daha bır ıkı yıl daha sabır dıyorum genc kız olucak artık belkı uslanır :)
3ten once gıtmeden bı spor yapayım dıyorum bakalım ınsallah yapabılrım
canim meraba yazmistim ama gormedin sanirim...ben spor yapamiyorum bu ara ne yalan soyliyeyim oglum evde tatile girdiler vakit bulamiyorum...diyete aynen devam ediyorum ama girip yazamiyorum neler yedigimi surekli oyun oynuyor bilgisayarda oglum o uyuyunca esim geciyor sira bana gelmiyor bir turlu yaniinsallah 7 ocakta oglusum okula baslayinca hergun yazicam menulerimi yine....
görmedim tatlım kusurabakma çocuk olunca öyle bende kızım tepemde on saatte yazıyorum oraya basıyo burayı kurcalıyo sen yinede burayı boşbırakma kime kalmadı zaten
Canim pasta borek ye tabi de porsiyonlari kucuk tut benceayyy bugun bır mıl yaptım anca aksam yemegım yoktu ıkındı ıste pasta borek yedım eve gelıncede tarcınlı cayımı ıctım yıne 3 bardak
Canim harika gidiyorsun aynen boyle devam.bir arada sen yoktun canim yaa.ben varken sen yoktun ,simdide ben vakit bulamiyorum.ayyy kızlar kımseler ugramaz oldu ya kendı kendıme yazıp okuyorum :))))
3mıl yaptım bugun 4ten de azcık kızım durmayınca bırkmak zorunda kaldım yoksa tam gaz gıdıyordum
sbh:1yumurta az peynır 3zeytın yarım kepekle ekmekle pekmeze bandım yıne
ara:azcık fındık ve ıkı mandalına
oğlen:4-5 catal pılav ve bolca salata azcık ekmek
ara:bır portakal
aksama da mesfıt dusunuyorum bakalım
ve tarcınlı yesıl lmalı cay yapıcam bakalım
canim meraba yazmistim ama gormedin sanirim...ben spor yapamiyorum bu ara ne yalan soyliyeyim oglum evde tatile girdiler vakit bulamiyorum...diyete aynen devam ediyorum ama girip yazamiyorum neler yedigimi surekli oyun oynuyor bilgisayarda oglum o uyuyunca esim geciyor sira bana gelmiyor bir turlu yaniinsallah 7 ocakta oglusum okula baslayinca hergun yazicam menulerimi yine....
görmedim tatlım kusurabakma çocuk olunca öyle bende kızım tepemde on saatte yazıyorum oraya basıyo burayı kurcalıyo sen yinede burayı boşbırakma kime kalmadı zaten
Canim aslinda baslangicta ben burayi kendime diyet gunlugu olarak acmamistim belki bilirsin 2 haftalik bir yarismaydi sadece.ama konuyu ben actigim icin basligi degistirdiler.ama iyide oldu kendimi sorumlu hissediyorum artik buraya yazma ve diyete devamlilik konusunda :)) oglusum baslayana kadar fazla giremem soz vermeyeyim, cunku gercekten vaktim yok.ama 10 gun sonra hergun yaxicam sozinsallah hepbirlikte butun anneler bebislerimize ragmen zayifliycaz.hedeflerize ulasicaz.
O zaman ben de varım :)
günaydınnn kızlar
bugün büyük gün hadi çıkın tartılara,
ben 55.5olmuşum 1.500kg gitmiş benim busefer az oldu
eşim böyle kalmamı istiyo bende biraz ara vericem inşallah kilomu korurum koruyamazsamda dönerim size yine takılırız .
öptüm kızlar... hepinzden 3.5.7.gitmiştir inşallah
gunaydın kızlarrrr nasılsınız ıns. guzel guzel kılolar gıtmıstır benım cok degıl ama sonunda 71 i gordum oda yettı bana ılk baslarda cok yemıstım bnede onu bır turlu verememıstım son hafta spora baslayınca gıttı ama geç oldu
71.6 olmusum 500gr. gıtmıs gorunuyor
Canlarımm :)) Bende varım 95 kiloyum :)
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gunlukleri/584136-25-kilo-vermekkk.html ziyaret edebilirsiniz
Kizlar bundan sonra her cuma bildirim gunumuz olacak.yeni listede kimler olmak istiyorsa soylesin ,bu gunku kulolarimizi yeni listede baslangic kilomuz okarak yazip yeni yilda kac kilo verdigimizi daha net gorebilmemizi sagliycam :) simdi kimler yeni listede yer almak istiyor ?
selam kizlar nasilsiniz???
beni hiç sormayin o kadar guzel kilo vermistimki 61 lere yaklasmistim son 5 gun kala sapittim malum donem yaklastigi içi neler yedim neler haftada 14000 kalori rahat almisimdir , hatta geçmisimdir bile...yarin tartilicam ama sanirim en basa geri dondum ben....olsun moralimi bozmayacagim kararliyim bir iki ayda bitecek bu is...yarin dr ayca kaya diyetine b asliyorum haberiniz ola
günaydınnn kızlar
bugün büyük gün hadi çıkın tartılara,
ben 55.5olmuşum 1.500kg gitmiş benim busefer az oldu
eşim böyle kalmamı istiyo bende biraz ara vericem inşallah kilomu korurum koruyamazsamda dönerim size yine takılırız .
öptüm kızlar... hepinzden 3.5.7.gitmiştir inşallah
canim bagirsak problemleri oldumu kilo verememek zaten cok normal, ustelik sen ayni kalmayi basarabilmissin almamissin...tebrik ederim senikızlarrrrrrrrrrben üzülerek bildiriyorum ki aynı kilodayım (((((((((( neden böyle oldu anlamadım zaten bugun tartılmadım birkaç gün önce tartıldım ve bu sonucu alınca diyeti bıraktım abartmadım ama yinede diyette değilim yani o kadar spor yapmam boşa gitti o kadar spor ne oldu yaaaaaaaaa yinede devam ediyorum spor yapmaya bırakmıycam vücudum inat ediyo.... bide bagırsak problemleri yaşadım çok kötü benden böyle durumlar ben galiba kilo veremiyorum çok üzgünüm zaten kaç gündür giremedim kk ya günlük bildirim yapmadıgım için özür dilerim... ama ben bu durumdayım ... kilo veren arkadaşları tebrik ederim bravo size ya keske bede verebilseydim....
tabi canim neden olmasin sen ayin kaçinda eklenmek istiyorsun tam olaarak???canım ben bu hafta ara veriyorum haftaya eklenebilir miyim acaba??? benim tekrar kendime güven kazanmak için zamana ihtiyacım var motivasyon kaç gündür 000000 bende...
mehaycım seni tebrik ederim tatlım ya ne güzel hiç moralini bozmadın bravo sana ya... sen başarıcaksın bu azimle... tebrikler arkadaşım tebrikler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?